Gabo Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Sztem a tervezők nem tudták eldönteni, hogy Vectrás, vagy Astrás vonalai legyenek.. inkább lett egy ilyen olyan.. a legszebb az lenne, hogy mind2 verziót kiadnák :) és a kedves vevő válogathatna, hogy melyiket szeretné :P :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Hát ez király. Négy teljesen különböző formaterv... :shock: Viszont nagyon jól fog kinézni, az biztos! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovacs Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 udv mindenkinek. Uj vagyok a forumon es mar kellene egy kis segitseg. Kb 2 honapja vettem egy 2002-ben gyartott Fronterat,2.2DTI,16 szelepes motorral(motorkod Y22DTH). A meleg napokon felmelegedett a viz,en nyugodtan vartam,hogy a ventilator majd vegzi a dolgat,de az bizony nem kapcsolt be(pedig van belole 2).a nagy ijjedsegben elkeztem keresni a hibat,talaltam is egy dobozt amire 3 ventilatorjel van festve,de mikor kibontottam nem volt benne semmi,pedig van 3 relefoglalat. A kerdesem az lenne,hogy tudja-e valaki milyen relek kellenek oda,melyik mire szolgal es ha beteszem az uj releket,hogy probaljam ki a jo mukodest? Kicsit furcsallom,hogy a nemet elfelejtsen nehany relet berakni, gondolom van valami oka annak,hogy hianyzanak. Elore is kosz a segitseget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 udv mindenkinek. Uj vagyok a forumon es mar kellene egy kis segitseg. Kb 2 honapja vettem egy 2002-ben gyartott Fronterat,2.2DTI,16 szelepes motorral(motorkod Y22DTH). A meleg napokon felmelegedett a viz,en nyugodtan vartam,hogy a ventilator majd vegzi a dolgat,de az bizony nem kapcsolt be(pedig van belole 2).a nagy ijjedsegben elkeztem keresni a hibat,talaltam is egy dobozt amire 3 ventilatorjel van festve,de mikor kibontottam nem volt benne semmi,pedig van 3 relefoglalat. A kerdesem az lenne,hogy tudja-e valaki milyen relek kellenek oda,melyik mire szolgal es ha beteszem az uj releket,hogy probaljam ki a jo mukodest? Kicsit furcsallom,hogy a nemet elfelejtsen nehany relet berakni, gondolom van valami oka annak,hogy hianyzanak. Elore is kosz a segitseget. Az hogy hiányoznak a relék a dobozból, elég "egyszerű" megoldása annak a problémának, ha mondjuk zárlatos volt a ventillátor. Hogy milyen relé kell bele, abban leginkább egy autóvillamossági szerelő tud neked segíteni, viszont va sikerült szerezni, akkor csak egy módja van a kipróbálásnak: álló helyzetben alapjáraton járatod a motort egészen addig amíg a hűtővíz hőmérséklete majdnem eléri a piros mezőt, ott hallanod kell amikor bekapcsol a ventillátor. Mondjuk én ilyen hiányzó relé dologgal még nem találkoztam, viszont az elképzelhető hogy a vízhőfok-jeladó gomba a rossz, amelyik kapcsolja a ventillátort. (Van belőle még egy, amelyik a műszerfali vízhőfokmérőnek jelzi a hűtővíz hőmérsékletét) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovacs Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Szeretném megkérdezni a hozzáértőket,hogy egy 2002-es Fronterának(2.2DTI motor)hol található a diagnosztikai csatlakozoja.Végig kerestem az egész müszerfalat,de nem találtam sehol.Kösz előre is a segitséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Ugyan csak tippjeim vannak mert még nem volt szerencsém Fronterához, de szvsz az a diagnosztikai csatlakozó a motortérben lesz, nem a műszerfalon. A calibránál legalábbis a motortér jobb felső sarkában van (ha szembe állok az autóval), jó eséllyel valahol ott kéne keresgélni a Fronterában is. Biztos választ majd uhuhu ír neked, ő mégiscsak ilyen körben mozog és talán látott már Frontera diagnosztikai csatit. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovacs Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Kösz a tippet,de sajnos a motortérben sem találom sehol.Végig böngésztem minden dobozt,csatlakozot,de nem találom sehol.Más ötlete van még valakinek? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Kösz a tippet,de sajnos a motortérben sem találom sehol.Végig böngésztem minden dobozt,csatlakozot,de nem találom sehol.Más ötlete van még valakinek? Köszi. Középkonzol, kézifékkar könyéke? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 mondj 1et ja, en is igy csinaltam. de F astran ott mennek az ablaktorlo vezetekei. ha elfurod, maskor jon a meglepetes :) amugy haverom F astrajan ott van a kiegyenlito tartaly, es teljesen lefedi a teret. esely sincs, hogy benyulj melle...csak nagynehezen, serulesek aran tudtuk megcsinalni :blink: marmint mi serultunk :) Egy munkatársam szeretne vásárolni egy: 94-es C20NE motoros rövid tengelytávú Fronterát. Érdekelne,hogy tudna-e mesélni valaki típushibákról,fogyiadatokról stb. Mire kell figyelni a hajtáslánccal kapcsolatban stb. stb. Előre is köszi az infókat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Egy munkatársam szeretne vásárolni egy: 94-es C20NE motoros rövid tengelytávú Fronterát. Érdekelne,hogy tudna-e mesélni valaki típushibákról,fogyiadatokról stb. Mire kell figyelni a hajtáslánccal kapcsolatban stb. stb. Előre is köszi az infókat. :blink: Szerintem ne vegyen olyan régit, minden kegyetken drága hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Egy munkatársam szeretne vásárolni egy: 94-es C20NE motoros rövid tengelytávú Fronterát. Érdekelne,hogy tudna-e mesélni valaki típushibákról,fogyiadatokról stb. Kérdezd meg DragonK-t ha előkerül egyszer. Ha jól emlékszem a faterjának volt ilyenje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Szerintem ne vegyen olyan régit, minden kegyetken drága hozzá. Beszámított autó és 5 kiló az irányára csak azért akaná megvenni. :blink: Mindegy azé köszi az infót. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Kérdezd meg DragonK-t ha előkerül egyszer. Ha jól emlékszem a faterjának volt ilyenje. Az nem sok mondjuk, + 5K és autó is lehet belőle Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2006 A használtautón találtam egy Frontera II-t és nagyon bejön. Csak az a baj, hogy az Omega a kezdőrészletet is csak sírva fedezné. http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 A színe mint az omié, a motor brutál, V6 benzin, és a bőrön kívül fullos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December25, 2006 Megoszt Elküldve December25, 2006 nekem meg a félkabrió sport tetszik nagyon mint Ez...de akkor a a régi fronterák rosszak vagy sem ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December25, 2006 Én úgy tudom, hogy a 98 utáni már megbízható. De igazából a régiről is csak olyanok panaszkodtak, akiknek még nem is volt Fronterájuk, csak hallottak róla. A népítéletben egy ürge szídta négy pedig dicsérte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2006 Megoszt Elküldve December25, 2006 nekem meg a félkabrió sport tetszik nagyon mint Ez...de akkor a a régi fronterák rosszak vagy sem ? :lol: Jó motor. 1 igazi vadállat lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December26, 2006 Megoszt Elküldve December26, 2006 Jó motor. 1 igazi vadállat lehet :lol: nem minden a sebesség :) A népítéletben egy ürge szídta négy pedig dicsérte. igen én is olvastam, okosabb nem lettem tőle :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Ez ott volt a BWIen is....szépnek nem szép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Ez ott volt a BWIen is....szépnek nem szép :lol: Na most vagy én nem értek valamit, vagy valahol valami rosszul van írva... a Carstylingon ez 3.2 V6... nem 2.0... ez meg a BW2-n volt ott. :) asszem páran tudjuk kik voltak vele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2006 Sajnos a 3.2 V6 az orrunk előtt kp elvitték. Bár amikor elindultak próbaútra vmi rettentően fütyült benne. De a kereskedő egy igazi se..fej volt. Letagadta, hogy egy nappal előtte beszéltünk telefonon, és 6-700 körül igért az omiért, kijelentene, hogy Omegát még véletlenül sem számítana be, mert nincs rá szüksége. De ezt mondhatta volna egy nappal korábban is a telefonba, mert megspórolhattam volna 10 rugót. Amúgy a sofőrajtó összevolt karcolva, a bal első lámpa törött volt, a távfények nem voltak párok, de asszem a fütyülés miatt úgyis otthagytam volna inkább. De ha már pesten voltunk megnéztünk egy kettőkettes benzinest is. Indítás után azt hittem, hogy diesel, és sajnos ez a kételyem fél perc járás után is megmaradt. Ezért benéztem a motortérbe, ahol rémülten láttm, hogy valóban benzines, csak a szelepek csattogtak. A szervónál folyott az olaj, a sofőrülés ki volt égetve, karosszérián néhány helyen csámcsogott a rozsda. De itt legalább az eladó rettentő kedves és előzékeny volt. Asszem egy darabig marad az Omi, és ráköltök egy ötvenest, hogy makulátlan legyen ne csak jó állapotú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Korinak karira! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December30, 2006 Köszönöm a kedvességed :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Ezt itt Kecskeméten megnéztem én is! Csak kicsit drága :lol: Az Omira van mér vevőd? PLS PÜ THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január2, 2007 Egyelőre nem adom el. Frontera nincs értelmes áron, másik omit meg felesleges vennem, mert ennek sincs semmi baja. A hirdetésem is csak egy napig volt fenn. Amúgy nézegettem az S80 Volvokat is, de sokan írták, hogy drága a szervíz. Ezért felhívtam egy szervizt. A vezműszíj csere kb 150e forint. Az ominak 88e volt. Így Volvom biztos nem lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts