ZolaTeso Elküldve Március29, 2013 Elküldve Március29, 2013 azt a rádio bekötésénél kell felcserélni átalába a piros-sárga szálakat, a rádio leírásába megtalálod!.. Baz... mindig tanulok valamit... le is írják a papírjában... köszi :)
ZolaTeso Elküldve Március29, 2013 Elküldve Március29, 2013 azt a rádio bekötésénél kell felcserélni átalába a piros-sárga szálakat, a rádio leírásába megtalálod!.. Ugyanúgy szar, ha felcserélem a pirosat meg a sárgát...
ZolaTeso Elküldve Március30, 2013 Elküldve Március30, 2013 azt a rádio bekötésénél kell felcserélni átalába a piros-sárga szálakat, a rádio leírásába megtalálod!.. Na most kimértem a sárga és a piros vezetéket is. Mindkettőt levágja a gyujtáskapcsoló. Mindkettőn egyszerre jelentkezik a 12V...
frontera Elküldve Április3, 2013 Elküldve Április3, 2013 Üdv. Én még új vagyok itt,van egy 2.2 16v ecotec motoros fronterám. Az a baj vele hogy a gyári főtengelynek vége van ovál,ékpálya. Tudna valaki segíten abban hogy , más motorkódú motorból esetleg jó lehetne bele a főtengtely. Motorkódom X22XE . Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv
tgabika76 Elküldve Április3, 2013 Elküldve Április3, 2013 Hát nincs szerencséd. Ugyanez a motorkódú motor csak a Sintrában volt még a Fronterán kívül, de cikkszám szerint abban sem egyezik meg a főtengely a Fronteráéval. Azt nem tudom hogy egymás mellé téve, ténylegesen mi különbség van a kettő között, de a cikkszámuk más az biztos. Ettől még lehet hogy belemegy, az is lehet hogy el is indul a Sintra főtengelyével, de garancia az nincs ugye... Gyári cikkszám szerint ebbe a Fronterába csak ugyanilyen motorból származó főtengely passzol, egyetlen másik sem csereszavatos vele, habár volt még pár 2.2-es négyhengeres motorja az Opelnek ezen kívül. (X22SE és Y22SE az újabb, '98 utáni Fronterákban, Y22XE a B Omegákban, Z22SE pedig a G Astrákban, B-C Vectrákban és A Zafirákban egyebek között)
ZolaTeso Elküldve Április9, 2013 Elküldve Április9, 2013 Helo. A bal elso feltengelyre felulrol csatlakozik egy cso. Az mi lehet? Koszi.
ZolaTeso Elküldve Április9, 2013 Elküldve Április9, 2013 http://zola.2600.hu/frontera_ize.jpg Errol lenne szo. Mivel fent el van vagva es nincs rakotve semmi.
Gelko Elküldve Április10, 2013 Elküldve Április10, 2013 Szép saras :D tudom,sikerült érdemben hozzászólnom...
Gelko Elküldve Április10, 2013 Elküldve Április10, 2013 Ez kell neked...használtan láttam 4500-ért is www.marotikonyvker.hu/products/product_782.html
ZolaTeso Elküldve Április10, 2013 Elküldve Április10, 2013 Nem volt időm letakarítani rendesen, illetve, amikor meg lett volna, akkor megint saras retkes földutas járataim voltak :) OK, megnézem, hol tudok ilyet beszerezni. GM EPC most jön le, bár abban meg ugye nincs szerelés. Ha van TIS, majd lerántom azt is. Köszi
ZolaTeso Elküldve Április10, 2013 Elküldve Április10, 2013 Illetve egészen pontosan 7070 forintért megérkezik pár napon belül ide az irodába... ami elég jó :)
ZolaTeso Elküldve Április12, 2013 Elküldve Április12, 2013 Egy gyors kérdés... Mivel a GM EPC teleítésével aktívan szívok, nem tudom, hogy milyen fékbetét kell az első kerekekhez... Kétfélét találok mindenhol... az egyik 127mm széles, a másik 137mm... Na most ilyenkor mi van? Melyik kell nekem? Köszi :)
tgabika76 Elküldve Április13, 2013 Elküldve Április13, 2013 Húbakker, ez nem egyszerű... ez az oldal itt a kisebbiket írja '96-os 2.2-höz: http://www.euro4x4parts.com/2_brakes_parts/b/brake_pads_set_of_4/vauxhall/frontera/ EPC szerint van pár féle fékrendszer: ABS-es és ABS nélküli, Sumitomo vagy Akebono gyártmány, illetve fékkopásjelzővel vagy anélkül szerelt, és ezek kombinációja... ember legyen a talpán aki kiigazodik rajta.
nagy istván Elküldve Április14, 2013 Elküldve Április14, 2013 Húbakker, ez nem egyszerű... ez az oldal itt a kisebbiket írja '96-os 2.2-höz: http://www.euro4x4parts.com/2_brakes_parts/b/brake_pads_set_of_4/vauxhall/frontera/ EPC szerint van pár féle fékrendszer: ABS-es és ABS nélküli, Sumitomo vagy Akebono gyártmány, illetve fékkopásjelzővel vagy anélkül szerelt, és ezek kombinációja... ember legyen a talpán aki kiigazodik rajta. ha eredeti japán autód van akkor pont ezek tudnak lenni....és a frontera nem isuzu véletlen? még számold bele,hogy esetleg különböző átmérőjű fék is lehetne,én az asszony mazdájánál végigszoptam ezt. :)
ZolaTeso Elküldve Április15, 2013 Elküldve Április15, 2013 Hja, tehát lemegyek és lemérem egy centivel :) Erre jutottam... Átvizsgálás rendben volt, első fékeket meg fékolajat kell cserélni. Kat-nál meg a dobnál van kis lyuk-kezdemény, de egyelőre ráér vele foglalkozni. Apróságok vannak majd, amiket cserélni meg reszelgetni kell. Pl foylik az ablakmosó tartály valahol. A lámpákat kell beállítani, hogy ne az eget világítsa, ilyenek. Meg ha megyek a fék miatt, akkor rátesznek egy opel szgépet és megkérdezik tőle, hogy is van :) EPC? EPC az engem érdekelne... BMWhez nem volt gond telepíteni, de ez a GM rommá szivat :) Köszi!
ZolaTeso Elküldve Április18, 2013 Elküldve Április18, 2013 http://zola.2600.hu/frontera.jpg Na kiváncsi leszek :)
ZolaTeso Elküldve Április18, 2013 Elküldve Április18, 2013 http://zola.2600.hu/frontera_ize.jpg Errol lenne szo. Mivel fent el van vagva es nincs rakotve semmi. http://www.partsbase.org/opel/frontera-a-1992-1998-11-3-2-front-axle-housing/ Hahha... lélegeztető cső a tengelynek :D
p gyogyi Elküldve Április25, 2013 Elküldve Április25, 2013 Sziasztok, készülök venni egy 96-os 2.5 tds frontera-t, nem sokat tudok róla, tud valaki segiteni mire figyeljek, köszi
Gelko Elküldve Április25, 2013 Elküldve Április25, 2013 Hajtás, alváz állapota, futómű (kormánysegédkar főleg mert az drága) A hűtő sem olcsó hozzá...a többi mint egy normál autónál csak az alját , futóművet jobban kell nézni nincs-e felütve pl...
p gyogyi Elküldve Április25, 2013 Elküldve Április25, 2013 Hajtás, alváz állapota, futómű (kormánysegédkar főleg mert az drága) A hűtő sem olcsó hozzá...a többi mint egy normál autónál csak az alját , futóművet jobban kell nézni nincs-e felütve pl... kösz a segítséget
ZolaTeso Elküldve Május22, 2013 Elküldve Május22, 2013 8,7-et fogyasztott a kisautó a legutóbbi két tankolás között... :)
Recommended Posts