ZolaTeso Elküldve Március29, 2013 Megoszt Elküldve Március29, 2013 azt a rádio bekötésénél kell felcserélni átalába a piros-sárga szálakat, a rádio leírásába megtalálod!.. Baz... mindig tanulok valamit... le is írják a papírjában... köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZolaTeso Elküldve Március29, 2013 Megoszt Elküldve Március29, 2013 azt a rádio bekötésénél kell felcserélni átalába a piros-sárga szálakat, a rádio leírásába megtalálod!.. Ugyanúgy szar, ha felcserélem a pirosat meg a sárgát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZolaTeso Elküldve Március30, 2013 Megoszt Elküldve Március30, 2013 azt a rádio bekötésénél kell felcserélni átalába a piros-sárga szálakat, a rádio leírásába megtalálod!.. Na most kimértem a sárga és a piros vezetéket is. Mindkettőt levágja a gyujtáskapcsoló. Mindkettőn egyszerre jelentkezik a 12V... Link to comment Megosztás: More sharing options...
frontera Elküldve Április3, 2013 Megoszt Elküldve Április3, 2013 Üdv. Én még új vagyok itt,van egy 2.2 16v ecotec motoros fronterám. Az a baj vele hogy a gyári főtengelynek vége van ovál,ékpálya. Tudna valaki segíten abban hogy , más motorkódú motorból esetleg jó lehetne bele a főtengtely. Motorkódom X22XE . Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április3, 2013 Megoszt Elküldve Április3, 2013 Hát nincs szerencséd. Ugyanez a motorkódú motor csak a Sintrában volt még a Fronterán kívül, de cikkszám szerint abban sem egyezik meg a főtengely a Fronteráéval. Azt nem tudom hogy egymás mellé téve, ténylegesen mi különbség van a kettő között, de a cikkszámuk más az biztos. Ettől még lehet hogy belemegy, az is lehet hogy el is indul a Sintra főtengelyével, de garancia az nincs ugye... Gyári cikkszám szerint ebbe a Fronterába csak ugyanilyen motorból származó főtengely passzol, egyetlen másik sem csereszavatos vele, habár volt még pár 2.2-es négyhengeres motorja az Opelnek ezen kívül. (X22SE és Y22SE az újabb, '98 utáni Fronterákban, Y22XE a B Omegákban, Z22SE pedig a G Astrákban, B-C Vectrákban és A Zafirákban egyebek között) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZolaTeso Elküldve Április9, 2013 Megoszt Elküldve Április9, 2013 Helo. A bal elso feltengelyre felulrol csatlakozik egy cso. Az mi lehet? Koszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZolaTeso Elküldve Április9, 2013 Megoszt Elküldve Április9, 2013 http://zola.2600.hu/frontera_ize.jpg Errol lenne szo. Mivel fent el van vagva es nincs rakotve semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április10, 2013 Megoszt Elküldve Április10, 2013 Szép saras :D tudom,sikerült érdemben hozzászólnom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április10, 2013 Megoszt Elküldve Április10, 2013 Ez kell neked...használtan láttam 4500-ért is www.marotikonyvker.hu/products/product_782.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZolaTeso Elküldve Április10, 2013 Megoszt Elküldve Április10, 2013 Nem volt időm letakarítani rendesen, illetve, amikor meg lett volna, akkor megint saras retkes földutas járataim voltak :) OK, megnézem, hol tudok ilyet beszerezni. GM EPC most jön le, bár abban meg ugye nincs szerelés. Ha van TIS, majd lerántom azt is. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZolaTeso Elküldve Április10, 2013 Megoszt Elküldve Április10, 2013 20 fontért házhoz is hozzák... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZolaTeso Elküldve Április10, 2013 Megoszt Elküldve Április10, 2013 Illetve egészen pontosan 7070 forintért megérkezik pár napon belül ide az irodába... ami elég jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZolaTeso Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 Egy gyors kérdés... Mivel a GM EPC teleítésével aktívan szívok, nem tudom, hogy milyen fékbetét kell az első kerekekhez... Kétfélét találok mindenhol... az egyik 127mm széles, a másik 137mm... Na most ilyenkor mi van? Melyik kell nekem? Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Húbakker, ez nem egyszerű... ez az oldal itt a kisebbiket írja '96-os 2.2-höz: http://www.euro4x4parts.com/2_brakes_parts/b/brake_pads_set_of_4/vauxhall/frontera/ EPC szerint van pár féle fékrendszer: ABS-es és ABS nélküli, Sumitomo vagy Akebono gyártmány, illetve fékkopásjelzővel vagy anélkül szerelt, és ezek kombinációja... ember legyen a talpán aki kiigazodik rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Átvizsgáláson mit találtatok Zoli ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április14, 2013 Megoszt Elküldve Április14, 2013 Húbakker, ez nem egyszerű... ez az oldal itt a kisebbiket írja '96-os 2.2-höz: http://www.euro4x4parts.com/2_brakes_parts/b/brake_pads_set_of_4/vauxhall/frontera/ EPC szerint van pár féle fékrendszer: ABS-es és ABS nélküli, Sumitomo vagy Akebono gyártmány, illetve fékkopásjelzővel vagy anélkül szerelt, és ezek kombinációja... ember legyen a talpán aki kiigazodik rajta. ha eredeti japán autód van akkor pont ezek tudnak lenni....és a frontera nem isuzu véletlen? még számold bele,hogy esetleg különböző átmérőjű fék is lehetne,én az asszony mazdájánál végigszoptam ezt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZolaTeso Elküldve Április15, 2013 Megoszt Elküldve Április15, 2013 Hja, tehát lemegyek és lemérem egy centivel :) Erre jutottam... Átvizsgálás rendben volt, első fékeket meg fékolajat kell cserélni. Kat-nál meg a dobnál van kis lyuk-kezdemény, de egyelőre ráér vele foglalkozni. Apróságok vannak majd, amiket cserélni meg reszelgetni kell. Pl foylik az ablakmosó tartály valahol. A lámpákat kell beállítani, hogy ne az eget világítsa, ilyenek. Meg ha megyek a fék miatt, akkor rátesznek egy opel szgépet és megkérdezik tőle, hogy is van :) EPC? EPC az engem érdekelne... BMWhez nem volt gond telepíteni, de ez a GM rommá szivat :) Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április15, 2013 Megoszt Elküldve Április15, 2013 Ennek örülök ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZolaTeso Elküldve Április18, 2013 Megoszt Elküldve Április18, 2013 http://zola.2600.hu/frontera.jpg Na kiváncsi leszek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZolaTeso Elküldve Április18, 2013 Megoszt Elküldve Április18, 2013 http://zola.2600.hu/frontera_ize.jpg Errol lenne szo. Mivel fent el van vagva es nincs rakotve semmi. http://www.partsbase.org/opel/frontera-a-1992-1998-11-3-2-front-axle-housing/ Hahha... lélegeztető cső a tengelynek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április18, 2013 Megoszt Elküldve Április18, 2013 Mik vannak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
p gyogyi Elküldve Április25, 2013 Megoszt Elküldve Április25, 2013 Sziasztok, készülök venni egy 96-os 2.5 tds frontera-t, nem sokat tudok róla, tud valaki segiteni mire figyeljek, köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április25, 2013 Megoszt Elküldve Április25, 2013 Hajtás, alváz állapota, futómű (kormánysegédkar főleg mert az drága) A hűtő sem olcsó hozzá...a többi mint egy normál autónál csak az alját , futóművet jobban kell nézni nincs-e felütve pl... Link to comment Megosztás: More sharing options...
p gyogyi Elküldve Április25, 2013 Megoszt Elküldve Április25, 2013 Hajtás, alváz állapota, futómű (kormánysegédkar főleg mert az drága) A hűtő sem olcsó hozzá...a többi mint egy normál autónál csak az alját , futóművet jobban kell nézni nincs-e felütve pl... kösz a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZolaTeso Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 8,7-et fogyasztott a kisautó a legutóbbi két tankolás között... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts