Gelko Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 3 hengerzés és check engine megoldva gyertyakábel cserével, új termosztátot is kapott mert nem belevaló volt és egy visszafolyó ág le volt dugózva :omg: így már kapcsol a ventillátorom is. kutyarács beszerelve, klíma műdödik , köszi mindent Wesziéknek ! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Forma4 Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 http://vadaszapro.hu...ere-terepjarora http://vadaszapro.hu...,---terepjarora ..nem tudom belevágjak-e..van-e értelme...Pesten lakom, mindenhova eljutok, még télen is, a nyári időszakban ,Balaton, esetleg külföld...oda is elmegyek a bömivel...vadászni 12-20 alkalommal megyek, ahova kellhet...de bozótosba stb, úgy sem mennék vele, sajnálva a fényezést....tehát nem tudom. A bömi hibátlan, patent... Szóval azóta sem jött össze a dolog. Ezúton kérem, ha tudnátok segíteni, egy terepjáró cserébe a BMW-ért, megköszönném Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 vegyél a bmw mellé egy olcsó terepjárót ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Forma4 Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 vegyél a bmw mellé egy olcsó terepjárót ;) Fél éve cserélte le a barátnőm az autóját (ha ezt tudjuk akkor terepjárót veszünk), három autót eltartani manapság luxus...legalább is én nekem nem megy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 jogos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
taki0822 Elküldve Június30, 2012 Megoszt Elküldve Június30, 2012 Üdv,Taki vagyok. most regisztráltam magam és kérdésem volna. Frontera vásárlásán gondolkodom. tudok beszerezni más szinü üzemanyagot (piros),de nem tudom bele tölthetem e?az astrám minden további nélkül fogyassza.igaz az adagolós. a válaszokat vagy hozzászólásokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
marhadoktor Elküldve Szeptember1, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2012 Szívó dízelbe, TD-be minden további nélkül mehet a piros. Az én W123-asom csudára ette. Még 20 évesen is. Üdv,Taki vagyok. most regisztráltam magam és kérdésem volna. Frontera vásárlásán gondolkodom. tudok beszerezni más szinü üzemanyagot (piros),de nem tudom bele tölthetem e?az astrám minden további nélkül fogyassza.igaz az adagolós. a válaszokat vagy hozzászólásokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lezlii Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 Üdv. Fontera A 1994-es évjáratC20NE motorral keresem a hibakód kiolvasásának a lehetőségét. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 Nekem X22XE van de abban a motortérben a jobb lámpa felett van a csatlakozója.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lezlii Elküldve November29, 2012 Megoszt Elküldve November29, 2012 Neked volt-e már hibakód kiolvasásod és ha igen azt hogy csinálták? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November29, 2012 Megoszt Elküldve November29, 2012 Igen volt sajnos és én csináltam magamnak. http://www.opel-magazin.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=427&Itemid=105 itt le van írva hogyan kell csinálni, a táblázatot is használhatod mert egyezik a tiéddel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 Frontera hirdetése leszedve :) Olcsón hirdettem és egy komoly jelentkezőm nem volt. Inkább megtartom hisz szép nagy kényelmes terepen is jó :D Úgysincs napi használatban és jól néz ki a ház elött :D Jó jó az astra is de a frontera azért nagyon más :) Ha eladom akkor úgyis kell venni valamit és előről kezdem... Gondolom a következő szopásig tart ez az állapot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 :D Ráadásul most éppen szezonja van: amilyen időjárás van mostanában, te legalább eljutsz mindenhová. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Havas jeges közúton nem járok vele mert AT-s gumi van rajta ami ugye All Terrain, de nyári körülmények közt. Az astrán meg ugye téli van. De terepen jól szántja a havat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Kardáncsapágy kicserélve, kardánkereszt kicserélve, az autó fele olyan hangos mint volt...öröm boldogság a következő a Hardy tárcsa lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március27, 2013 Megoszt Elküldve Március27, 2013 ...és eladtam az autót....úgy látszik ha az ember nem akarja annyira akkor elmegy. Sajnálom azért. Szép volt jó volt, már rendbe is raktam :) Legalább jó helyre került. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZolaTeso Elküldve Március28, 2013 Megoszt Elküldve Március28, 2013 Majd vigyázok rá és csinosítgatom tovább :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március28, 2013 Megoszt Elküldve Március28, 2013 ...és eladtam az autót....úgy látszik ha az ember nem akarja annyira akkor elmegy. Sajnálom azért. Szép volt jó volt, már rendbe is raktam :) Legalább jó helyre került. :icon1: hát igen, nem volt benne több kihívás :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március28, 2013 Megoszt Elküldve Március28, 2013 Majd vigyázok rá és csinosítgatom tovább :) Csak sikerült idetalálni :) rendben van minden ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZolaTeso Elküldve Március28, 2013 Megoszt Elküldve Március28, 2013 Persze, idetaláltam, csak sokat kutyáztam, netközelben is alig voltam :) Miden rendben. Emelőt nézek, hogy milyet lenne érdemes venni illetve, hogy melyikkel hol lehet megemelni az autót... Illetve pár apróságot majd beszereznék. Az egyik ajtónál pl a ajtónyitó érzékelő nem működik meg hasonlók. Ötlet, hogy honnan tudok ilyet szerválni? Ködlámpát szerelnék rá, van valami gyári, ami a rácsra az elején felmegy? Fejegységet már kicseréltem a Kenwood KIV-700asra és hétvégén megy be a Rockford Fosgate hangszóró is hátra, ha minden jól megy :) Ja, meg majd hívlak pár egyéb miatt, mint pl fékalkatrészek, hardy, stbstb... Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március28, 2013 Megoszt Elküldve Március28, 2013 14+áfa újonan a Kiara4x4-nél de lehet találni használtan is. Kézicsörlőnek is jó...vagy sima olajos az alváz alá csak az macerásabb...mondjuk ehhez lehet kéne emelési pont a lökösbe és sok helyet foglal. Minden alkatrész van a Csergőben...illetve Gyálon van egy Frontera bontó de csillagászati áron adnak mindent :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZolaTeso Elküldve Március28, 2013 Megoszt Elküldve Március28, 2013 Hja. Olajost gondoltam en is az alvaz ala... Es ott mely pontokon lehet emelni? Amugy neztem ezt a fogasleces emelot is, de nem tudom hova beakasztani az autoba... Illetve esetleg elol a racsba, de hatul...? Ja, lusta vagyok ekezetekkel irni tabletrol, bocs :) Ez a gyali bonto hol van? Megnezem egyszer. Osszerakom a kozponti zarat is es valami riasztot is tetetek bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZolaTeso Elküldve Március28, 2013 Megoszt Elküldve Március28, 2013 Ja, kerdes. Ha leveszem a gyujtast, akkor a radiorol miert veszi le a 12v-t? Mindig elfelejti a beallitasokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március29, 2013 Megoszt Elküldve Március29, 2013 Itt a bontó : http://www.isuzualkatresz.hu/contact.html Az apródon is sok cuccot hirdetnek. Fogalmam sincs hogy miért veszi el a 12V-ot.....Láttad milyen fejegység volt benne,azzal nem foglalkoztam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március29, 2013 Megoszt Elküldve Március29, 2013 Ja, kerdes. Ha leveszem a gyujtast, akkor a radiorol miert veszi le a 12v-t? Mindig elfelejti a beallitasokat. azt a rádio bekötésénél kell felcserélni átalába a piros-sárga szálakat, a rádio leírásába megtalálod!.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts