Gelko Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 napot minden gazda a saját lovát dicsér. ha mindenkinek egyforma lenne az izlése tul egysiku lenne a világ. ha a vitara nem is, de a samurai mindent ver terepen, viszont nem kényelmes. nincs ilyen lovam :o nivák voltak. Amúgy meg mindig Fronterát akartam csak vagy nem volt rá keret vagy nem mertem bevállalni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 nincs ilyen lovam :( nivák voltak. Amúgy meg mindig Fronterát akartam csak vagy nem volt rá keret vagy nem mertem bevállalni :( Neked mindig bazijó döntéseid vannak az autók kapcsán :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Neked mindig bazijó döntéseid vannak az autók kapcsán :o :D :) :) nem lehet mindenki annyira tipus és kivitelhű mint te :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuter Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 én és kedves feleségem kb 94 ota nyuzunk opeleket. kadet, astra, zafira, most corsa, frontera, nekünk bejött. igénytelen olcso kényelmes megbizhato! mi kell ennél több? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Azért el kell ismerni hogy terepen körbeautózzák a fronterát :) Norbi ! Nyáron végignéztem a kínálatot vitarákból, kb 1.5 millió értékben. Ki lehet fogni relatív jókat csak 10 év felettiek, és drágák relatív. Az 5 ajtósban a hátsó ülés valami rettenet. 3 ajtóst vezettem már hosszú távon, terpen is nem olyan rossz ( tudom hogy nem jó neked ) a lényeg a lényeg a vitara egy vállalható autó amit terepen is meg aszfalton is relatív jól használaható . Köszi a hasznos véleményt! :) De szerencsétlen Vitara olyan "nem szép". :o Mármint a régiek. Az újak tetszenek, de azok drágák, és állítólag nem is olyan megbízhatóak... A Frontera meg szép. :D Nekem legalábbis bejön a 2000 környéki verzió. A teszteken többnyire jókat írnak róluk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Mától kezdve van frontera a klubban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember30, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Mától kezdve van frontera a klubban :D De titokzatos vagy. Részletek? Képek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 De titokzatos vagy. Részletek? Képek? 96-os...I-es frontera...2.2 de még fent is van...jóval olcsóbban sikerült elhozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október1, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október1, 2011 96-os...I-es frontera...2.2 de még fent is van...jóval olcsóbban sikerült elhozni... Jól néz ki. Nekem egyedül a műszerfal visszataszító. Gáz megy bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Sztem nem visszataszító az sem, csak ódivatú. A modellfrissített változaté tényleg szebb, de annyi baj legyen, ennek az autónak nem az a lényege hogy szép legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Jól néz ki. Nekem egyedül a műszerfal visszataszító. Gáz megy bele? Jóaz...terepjárók közt még jól is néz ki..nézz meg egy pajeroét :D Gáz még nem megy bele...kap egy nagyobb futóműfelújítást talán már a jövőhéten aztán meglátjuk hogy szolgál...motor nem füstöl csak kicsit kopogós meg persze eszi az olajat de melyik nem...úgy voltam vele hogy olcsóbbat veszek és megcsinálom mint drágábbat és arra is sokat költök...jah és nem igaz hogy drága az alaktrész...jó a kormánysegédkar tengely 70.000 Ft de egy kerékcsapágy 6.000...összekötő kb 10. Mentem már vele 150kmert városban, egész jó...főleg a tetőablak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabóca66 Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 Üdv mindenkinek. Friss fórumozó vagyok, de már egy éve nyúzok egy '97-es 2.5 TDS Fronterát. Legnagyobb megelégedéssel. Nem tudja valaki hol lehet felhajtani egy motor robbantot rajzot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 Hátha valakit érdekel a fogyasztásom...városi használat mellett kb 11 liter...azért ez igencsak jó ha úgy nézzük h 1800kg-ot kell mozgatni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 nem gondolkodtál még vmi ágtörőn az elejére.. szerintem nagyon frankón nézne ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Kell az rá... 120-ért tudok rá most akciósan... :P Full rozsdamentes. zsír gyári... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Kell az rá... 120-ért tudok rá most akciósan... :D Full rozsdamentes. zsír gyári... :D :P ne hallgas rá...100ért én is tudok :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 ne hallgas rá...100ért én is tudok :D :P :P Na jóóóóóó... legyen 90, és a többit Lantival intézzük... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Mindketten bekaphatjátok :D amúgy lesz rajta :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Mindketten bekaphatjátok :D amúgy lesz rajta :D :D :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Mindketten bekaphatjátok :D amúgy lesz rajta :D :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 hátsó üléseket lehajtva cuccoltam vele...mindent elnyel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 hátsó üléseket lehajtva cuccoltam vele...mindent elnyel :D Akkor itt az ideje, hogy tesztelje Piiista is... :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Motor kivéve,hengerfej levéve,minden beleérve mindenbe...másik komplett motor átfüz ebbe a blokkba,ha nincs baja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Motor kivéve,hengerfej levéve,minden beleérve mindenbe...másik komplett motor átfüz ebbe a blokkba,ha nincs baja... De legalább a gallytörő jó nem??? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 De legalább a gallytörő jó nem??? ;) :lol: még jó hogy jó;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts