Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Nekem nagyon tetszenek a frontérák annak ellenére hogy nem egy friss dizájnu verdák.Csak ne mondanának annyi rosszat róla.Igaz engem inkább a műszfal japánossága,a hiányos bizt. felszerelés tartott vissza a megvásárlásától.Igaz a modelfrissítés után már más a helyzet,de azokat meg nehéz megfizetni.

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
Elküldve

Én a 2-es úton egyszer "racsingoltam" egy C24NE Fronterával, és meglepődtem, hogy egész tűrhetően teljesít a kettőnégyes moci azzal a nem túl sok paripával... :wink:

Elküldve
Nekem a Frontera Sport teccik mocskosul, azt valahogy nagyon eltalálták. Érdekes hogy szvsz a Monterey 3ajtós verziója annyira nem sikerült szépre

Ma éppen az orrom előtt ment egy Frontera.S, nagyon felkeltette az érdeklődésemet egy kis felirat rajta.Pontosabban, 3.2 V6, Sport.

Mit is lehet erről a dologról tudni?

Elküldve
Ma éppen az orrom előtt ment egy Frontera.S, nagyon felkeltette az érdeklődésemet egy kis felirat rajta.Pontosabban, 3.2 V6, Sport.

Mit is lehet erről a dologról tudni?

A 3.2V6 valójában 3165ccm, 205LE-t (5400-as fordulaton) és 290Nm-t teljesített (3000-es fordulaton). Én úgy tudom, hogy volt a 3 és az 5ajtós verzióból is ilyen, de csak a Limited felszereltségi szinthez adták.

Elküldve

5 ajtós volt, kétségtelen, és nem igazán tudtam vele lépést tartani, az is biztos.Kicsit jobban ment! :) :D :lol:

De a lámpánál megnézhettem, hogy miért is volt ez így! :lol: :lol:

Elküldve

Az egyetlen terepjáró típus, amit vezettem (UAZ-on kívül).

Egy dízel volt. Nagyon tetszett, ráadásul fekete volt, így teljes volt az élmény.

Amikor az Omegát kerestem, erősen kísértésbe ejtett egy 94-es darab. Nem mertem megvenni.... (Különben is kékes zöld színe volt...)

• 4 weeks later...
Elküldve

Láttam az új Fronterát újságban, elég király lett. Viszont neten sehol nem találtam képet róla. Esetleg valaki belinkelhetne ide egy párat, kíváncsi vagyok hogy neketek hogy tetszik. Uhu? Te nagy képvadász vagy!! 8)

Elküldve

Na ezt a verziót eddig pont nem ismertem. Már vagy 3 fajta külsővel láttam. Itt van pl. még egy:

e8e2f6ad5adeba1f.jpg

b5cc6936c532fdbf.jpg

A harmadikról, arról ami nekem nagyon bejön, sajnos eddig nem találtam képet a neten...

Elküldve

Tom:

Amit te raktál be képet az nekem is jobban bejön (a másik egy emelt hasmagasságú Vectra Caravánnak tűnik), de mivel már jó fél éves kép, gyanítható hogy mégis az első (általam belinkelt verzió) kerül sorozatgyártásba a költségek csökkentése miatt

Elküldve

Nem bírtam magammal és kifotóztam a telefonommal az újságból a képet, ezért a szar minőség... :oops:

k.jpg

Hát szerintem ez nagyon ott van...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.