kori Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Nekem nagyon tetszenek a frontérák annak ellenére hogy nem egy friss dizájnu verdák.Csak ne mondanának annyi rosszat róla.Igaz engem inkább a műszfal japánossága,a hiányos bizt. felszerelés tartott vissza a megvásárlásától.Igaz a modelfrissítés után már más a helyzet,de azokat meg nehéz megfizetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Szavaztam a '97 utánira, mert asszem onnantól van 3.2 V6-os :supz: :supz: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január29, 2005 Megoszt Elküldve Január29, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január29, 2005 Megoszt Elküldve Január29, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január29, 2005 Megoszt Elküldve Január29, 2005 szép........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január30, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2005 tovább fokozva: Gyönyörű :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Nekem a Frontera Sport teccik mocskosul, azt valahogy nagyon eltalálták. Érdekes hogy szvsz a Monterey 3ajtós verziója annyira nem sikerült szépre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Én a 2-es úton egyszer "racsingoltam" egy C24NE Fronterával, és meglepődtem, hogy egész tűrhetően teljesít a kettőnégyes moci azzal a nem túl sok paripával... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Nekem a Frontera Sport teccik mocskosul, azt valahogy nagyon eltalálták. Érdekes hogy szvsz a Monterey 3ajtós verziója annyira nem sikerült szépre Ma éppen az orrom előtt ment egy Frontera.S, nagyon felkeltette az érdeklődésemet egy kis felirat rajta.Pontosabban, 3.2 V6, Sport. Mit is lehet erről a dologról tudni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Volt ilyen. De én úgy tudtam, hogy csak az 5 ajtósban (a régi Frontera esetében). Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Ma éppen az orrom előtt ment egy Frontera.S, nagyon felkeltette az érdeklődésemet egy kis felirat rajta.Pontosabban, 3.2 V6, Sport. Mit is lehet erről a dologról tudni? A 3.2V6 valójában 3165ccm, 205LE-t (5400-as fordulaton) és 290Nm-t teljesített (3000-es fordulaton). Én úgy tudom, hogy volt a 3 és az 5ajtós verzióból is ilyen, de csak a Limited felszereltségi szinthez adták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Sajnos bővebbet én sem tudok erről a motorról, még azt sem, hogy ez a 3.0/3.2 Ecotec Opel moci klónja-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 5 ajtós volt, kétségtelen, és nem igazán tudtam vele lépést tartani, az is biztos.Kicsit jobban ment! :) :D :lol: De a lámpánál megnézhettem, hogy miért is volt ez így! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Az egyetlen terepjáró típus, amit vezettem (UAZ-on kívül). Egy dízel volt. Nagyon tetszett, ráadásul fekete volt, így teljes volt az élmény. Amikor az Omegát kerestem, erősen kísértésbe ejtett egy 94-es darab. Nem mertem megvenni.... (Különben is kékes zöld színe volt...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 én is a 97 utánira nyomtam egyet...sztem nem rossz ez! Párizs - Dakaron nem volt belőle?? És ha igen mit mutatott?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Párizs - Dakaron nem volt belőle?? Dehogynem. Szalayék Fronterával nyomják. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Láttam az új Fronterát újságban, elég király lett. Viszont neten sehol nem találtam képet róla. Esetleg valaki belinkelhetne ide egy párat, kíváncsi vagyok hogy neketek hogy tetszik. Uhu? Te nagy képvadász vagy!! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 én még nem láttam uj fronterat....... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Akkó majd én. Szerintem nem rossz, illik az Opel mostani arculatába: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Na ezt a verziót eddig pont nem ismertem. Már vagy 3 fajta külsővel láttam. Itt van pl. még egy: A harmadikról, arról ami nekem nagyon bejön, sajnos eddig nem találtam képet a neten... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Tom: Amit te raktál be képet az nekem is jobban bejön (a másik egy emelt hasmagasságú Vectra Caravánnak tűnik), de mivel már jó fél éves kép, gyanítható hogy mégis az első (általam belinkelt verzió) kerül sorozatgyártásba a költségek csökkentése miatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Szerintem is a Te verziód lesz a végleges. Sajnos szerintem az kicsit uncsira sikeredett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Amúgy találtam még egy ilyet is: Most aztán ember legyen a talpán aki tutira megmondja hogy melyik a végleges Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Nem bírtam magammal és kifotóztam a telefonommal az újságból a képet, ezért a szar minőség... :oops: Hát szerintem ez nagyon ott van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2005 Nekem is nagyon tetszik a legutolsó, de azért az sem rosz, amit Tom elöszőr felrakott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts