zotya975 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Teh! A rég radiátor már kb lassan 2 hónapja a méhtelepen figyel. a motortérben össze vannak kötve a csövek egy vascsővel, meg bilinccsel. Hát akkor aradiátor probléma kilőve. :rolleyes: Vízpumpa sem lehet mert amikor vadi új volt akkor is csobogott. Akkor mi a túró? <_< Sziasztok! A belsökeringetést mikor érdemes használni?Még soha nem használtam. Vagy pont fordítva. Bent ült a nő, hazavitted, és még sokáig akarod érezni az illatát, nyomsz egy belső keringtetőt. -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 A pollenszűrőtől lejövő lefolyó cső ugyan ott van szerintem neked is. Legalábbis remélem <_< A pirossal karikázott lenne az :rolleyes: ej-ej nekem nincs olyan lefolyo cuccom sem csak egy nagy lyuk... hova kene mennie a vakumcsonek amit hasznal a belso eringetes kapcsolo? Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Zotya! Levegős a radiátor, és az csobog. Itthon is a központi fűtés rendszerben, ha utánatöltök, akkor kerül bele levegő, és kb egy két nap alatt kidolgozza a légtelenítőkig. valószínű, hogy megreked az egyik sarokban, és ott ficereg a levegő. Majd kikísérletezem, hogy pontosan hogy lehet megoldani a problémát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 ej-ej http://img1.tar.hu/ambruzsg/img/80481164.jpg nekem nincs olyan lefolyo cuccom sem csak egy nagy lyuk... hova kene mennie a vakumcsonek amit hasznal a belso eringetes kapcsolo? Neked sztem hiányzik abból a lyukból a vízkivezető, az előző oldali képeken láthatod is. Egyébként ott kéne kijönnie a vákuumcsőnek is. A pollenszűrőnél se látod a vákuumcsövet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Zotya! Levegős a radiátor, és az csobog. Itthon is a központi fűtés rendszerben, ha utánatöltök, akkor kerül bele levegő, és kb egy két nap alatt kidolgozza a légtelenítőkig. valószínű, hogy megreked az egyik sarokban, és ott ficereg a levegő. Majd kikísérletezem, hogy pontosan hogy lehet megoldani a problémát. De azt írtad a radiátor nincs bent, vagy azóta nem csobog? Meg azt ki kellene légtelenítenie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 ej-ej http://img1.tar.hu/ambruzsg/img/80481164.jpg nekem nincs olyan lefolyo cuccom sem csak egy nagy lyuk... hova kene mennie a vakumcsonek amit hasznal a belso eringetes kapcsolo? Ha holnapra jó, csinálok képet hogy nekem hol van és honnan jön. Úgyis meg kell ragasztanom a gumit, ami el van szakadva. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 De azt írtad a radiátor nincs bent, vagy azóta nem csobog? Meg azt ki kellene légtelenítenie. Nekem előtte sem csobogott. Keversz valaki mással. Én csak azt írtam, hogy ha majd rakom be a másik radiátort, akkor azt is úgy fogom berakni, hogy ne csobogjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Vízpumpa sem lehet mert amikor vadi új volt akkor is csobogott. Akkor mi a túró? :rolleyes: Szólj 1 tréleresnek, emelje fel az elejét, talán kitalál az a légbuborék. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Szólj 1 tréleresnek, emelje fel az elejét, talán kitalál az a légbuborék. :rolleyes: Az egyvezetékes hőfok jeladó a legmagasabb pont, ha lenne bene, ott kiment volna. Én szerintem inkább valami keresztmetszet szűkülés áll a háttérben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Ha holnapra jó, csinálok képet hogy nekem hol van és honnan jön. Úgyis meg kell ragasztanom a gumit, ami el van szakadva. :rolleyes: koszi, en is korbenezek az enyemben azert Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 ej-ej http://img1.tar.hu/ambruzsg/img/80481164.jpg nekem nincs olyan lefolyo cuccom sem csak egy nagy lyuk... hova kene mennie a vakumcsonek amit hasznal a belso eringetes kapcsolo? Ilyen képem nekem is van. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Ilyen képem nekem is van. :rolleyes: http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/80549748.jpg neked nincs ez a sarga hanyas a blokkon hogy lehet eltuntetni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 neked nincs ez a sarga hanyas a blokkon hogy lehet eltuntetni? Hideg zsíroldó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Hideg zsíroldó? Megeszi a gumi és a műanyag cuccokat ha nem takarítod le hamar -_- brigéciol vagy inkább petróleum a nyerő <_< de jobb híján a gázolaj is oldja.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Megeszi a gumi és a műanyag cuccokat ha nem takarítod le hamar -_- brigéciol vagy inkább petróleum a nyerő <_< de jobb híján a gázolaj is oldja.. :rolleyes: Ja könnyen vagytok, csak le kell színi a tankból. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 jelentem tisztelettel megvan az oka miert nem mukodott a belso keringetes kapcsolom. nemes egyszeruseggel az esoviz levezeto mellett hianyzik a vakuumcso is. hogy ki mikor miert szedte le es miert nem kerult vissza azt nem tudom de teny hogy amint osszekotottem a fekrasegito vakumcsoven levo meg a pollenszoro oldalan levo csatlakozot, rogton elkezdett mukodni.... fura hogy a feket nem zavarta hogy folyamatosan szivta a falsot a rendszer... most mar csak egy esoviz levezeto idomot kene szereznem, valaki? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 jelentem tisztelettel megvan az oka miert nem mukodott a belso keringetes kapcsolom. nemes egyszeruseggel az esoviz levezeto mellett hianyzik a vakuumcso is. hogy ki mikor miert szedte le es miert nem kerult vissza azt nem tudom de teny hogy amint osszekotottem a fekrasegito vakumcsoven levo meg a pollenszoro oldalan levo csatlakozot, rogton elkezdett mukodni.... fura hogy a feket nem zavarta hogy folyamatosan szivta a falsot a rendszer... most mar csak egy esoviz levezeto idomot kene szereznem, valaki? :rolleyes: Elég sok vákumot termel a moci, megbirkózott azzal a kis lyukal, alapjáratot nem zavarta? Levezető idom-bontó, szerintem úgy dobják utánnad. Vagy Öcsibácsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Jól mondod Zotya, van levezetőm. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Jól mondod Zotya, van levezetőm. <_< irtam pü-t :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ateszeger Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Ilyen képem nekem is van. :rolleyes: http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/80549748.jpg Leveszed a pollenszürö fedelét.Ott van egy pici csöcs.az az egyik vége,a másik a vákumszivattyúnál kell lennie.kövesd a csö vonalát,szerintem az adagolónál a dúsitást is ez szabályozza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Na akkor nekiállok donort keresni. Igazából arra számítottam, hogy ehhez a kis motorhoz nem is adtak klímát, mert még dombon lefele is megfogja. Gázt töltetni tudok, a többit meg szerelőre bízom, vagy nekiállok szopni magam. Milyen pontokat is kellene bekötni egész pontosan?? Diaviaklíma már nem foglalkozik F Astrával. Én is gondolkozok a dolgon, mert benne van gyakorlatilag minden földi jó a kocsiban, de a klíma valahogy kimaradt belőle. Viszont ilyenkor nyáron jó lenne. Elvileg tényleg azt kéne csinálni, hogy keresni egy donort, berakni hátra a kertbe, melléállni az enyémmel és egy hozzáértő ember szépen átpakolná a cuccokat. Egyelőre csak a kert van meg, a donor és a hozzáértő ember hiányzik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Klímát átrakni elég nagy meló anno 1 éve csináltam csomó kis apróság van amit bontók nem adtak oda, hamarosan írok róla részletesen képekkel illusztrálva, most a verda padlólemezig le van bontva és karosszériásnál van amint visszakapom összerakásnál csinálok képeket. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Klímát átrakni elég nagy meló anno 1 éve csináltam csomó kis apróság van amit bontók nem adtak oda, hamarosan írok róla részletesen képekkel illusztrálva, most a verda padlólemezig le van bontva és karosszériásnál van amint visszakapom összerakásnál csinálok képeket. :rolleyes: Köszi szépen előre is. Nekem is mesélték, hogy egy dolog amit megvesz az ember bontóban hozzá, de kell még hetvenhét műanyag tartóklipsz, új csövek, új kábelköteg, új zárhíd a nagyobb ventillátornak, ez-az-amaz. Ezért gondoltam arra, hogy egy donort be a kertbe, aztán abban benne van minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Köszi szépen előre is. Nekem is mesélték, hogy egy dolog amit megvesz az ember bontóban hozzá, de kell még hetvenhét műanyag tartóklipsz, új csövek, új kábelköteg, új zárhíd a nagyobb ventillátornak, ez-az-amaz. Ezért gondoltam arra, hogy egy donort be a kertbe, aztán abban benne van minden. Nemhogy nagyobb a ventilátor, de kettő lesz klíma esetén. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Nemhogy nagyobb a ventilátor, de kettő lesz klíma esetén. <_< Jogos. Elméletben már megvan hogy nézne ki a motortér, már csak a gyakorlatba kéne átültetni. Szegény autó. Szegény ember, aki majd nekiáll szerelni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts