daykiller Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Lehet, hogy rosszul emlékszem, de valaki írta itt, a lassú fokozat úgy van megoldva az Isuzunál, hogy a két venti sorba kapcsolva megy, így fejenként 6-7 V-ot kapnak, ezért kis fordulatszámmal forognak. A kettes fokozatnál pedig külön-külön megkapják a 12 V-ot. Ez nem Isuzu specifikus, hanem inkább klíma. :lol: Szerintem. Vagy Isuzunál kettő ventilátor hűti a vizet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Vagy Isuzunál kettő ventilátor hűti a vizet? Nálam, B Vekinél igen, pedig klíma nincs. F Astránál nemtudom, mi a helyzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Nálam, B Vekinél igen, pedig klíma nincs. F Astránál nemtudom, mi a helyzet. F Astránál csak klíma esetén van kettő ventilátor, ahogy az enyémben is. Ebben az esetben a lassú fokozat sorbakötött módszerrel történik, a gyors fokozat pedig párhuzamos (meg tudja rángatni a generátort ebben az üzemmódban :lol:). Gondolom B Vekinél is ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Nálam, B Vekinél igen, pedig klíma nincs. F Astránál nemtudom, mi a helyzet. Egy venti van. A 2 fokozatú érzékelő 2 relét vezérel, az egyik direktben hajtja a ventit, a másik egy ellenálláson keresztül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Nálam, B Vekinél igen, pedig klíma nincs. F Astránál nemtudom, mi a helyzet. nekem A vekinél van a nagy ugye meg elöl a hűtő jobb felénél egy kisebb bal felén meg csak a helye:) NO klíma! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 nekem A vekinél van a nagy ugye meg elöl a hűtő jobb felénél egy kisebb bal felén meg csak a helye:) NO klíma! Az ellenállás magán a ventin szokott lenni tudtommal, bár még nem láttam élőben. Egy téglalap alakú cucc, amibe vezetékek mennek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 De igen. De akkor meg minek van kétfajta? Miért nem csak alu-barát van ? Hol volt amúgy -34C ? (Utánanéztem : "Magyarországon az eddig valaha mért legalacsonyabb hőmérsékletet 1940. február 16-án jegyezték fel Görömbölytapolcán. A Miskolc melletti településen akkor mínusz 35 fokos hideg volt." ) Az F-be zöld színű volt, a H-ban piros van. Szerintem a zöldet töltsd bele ja és itt nálunk volt -34 Erdélyben, Csíkszeredában... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Egy venti van. A 2 fokozatú érzékelő 2 relét vezérel, az egyik direktben hajtja a ventit, a másik egy ellenálláson keresztül... Igen, pontosan így van. Csak nem tudom hogy hol van az az ellenállás. Ebben segítsetek légyszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Megtörtén a termosztát-csere. Vezérlés le termosztát ki új be. Tegnap délután. Azóta mentem vele vagy 150 km-t jó volt. Ma délutánig. Ma elmentem Szhelyre, leállítottam. Kb 1 óra múlva indítom elindulok, megyek vele kb 7-8 km-t a vízhőfok mutató még mindig fekszik. Újabb 10 km-múlva még mindig ugyanott áll. Szóval mentem vele vagy 20 km-t de a mutató meg sem mozdult. Alapjáraton szépen melegszik. Akkor most besz..t az új termosztát és nyitva maradt...? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Megtörtén a termosztát-csere. Vezérlés le termosztát ki új be. Tegnap délután. Azóta mentem vele vagy 150 km-t jó volt. Ma délutánig. Ma elmentem Szhelyre, leállítottam. Kb 1 óra múlva indítom elindulok, megyek vele kb 7-8 km-t a vízhőfok mutató még mindig fekszik. Újabb 10 km-múlva még mindig ugyanott áll. Szóval mentem vele vagy 20 km-t de a mutató meg sem mozdult. Alapjáraton szépen melegszik. Akkor most besz..t az új termosztát és nyitva maradt...? :lol: De amúgy van fűtés, és a hűtő még hideg indulás után pár percel? Ha nyitva a termosztát akkor is kimozdul a mutató 20kilóméter alatt, csak legfeljebb még a kékben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 De amúgy van fűtés, és a hűtő még hideg indulás után pár percel? Ha nyitva a termosztát akkor is kimozdul a mutató 20kilóméter alatt, csak legfeljebb még a kékben van. Hát van fűtés egy kb 10 km- múlva, de nagyon csak gyenge. Tegnap meleg volt. Ha alapjáratn járatom álló helyben akkor felmegy. Akár 90ig is. Akkor mi lehet a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Hát van fűtés egy kb 10 km- múlva, de nagyon csak gyenge. Tegnap meleg volt. Ha alapjáratn járatom álló helyben akkor felmegy. Akár 90ig is. Akkor mi lehet a baj? Nekem szar volt a frissen vásárolt vadiúj termosztát (valami Noname), vagyis nyáron még észre sem vettem, csak akkor amikor bejöttek az első hidegek. Vettem másikat és azzal azóta is tökéletes (Wahler). Neked milyen fajta a termosztát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Megtörtén a termosztát-csere. Vezérlés le termosztát ki új be. Tegnap délután. Azóta mentem vele vagy 150 km-t jó volt. Ma délutánig. Ma elmentem Szhelyre, leállítottam. Kb 1 óra múlva indítom elindulok, megyek vele kb 7-8 km-t a vízhőfok mutató még mindig fekszik. Újabb 10 km-múlva még mindig ugyanott áll. Szóval mentem vele vagy 20 km-t de a mutató meg sem mozdult. Alapjáraton szépen melegszik. Akkor most besz..t az új termosztát és nyitva maradt...? :lol: Vedd ki és próbáld ki lábasban...nekem még a téli hidegben is bemelegedett 2km alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Hát van fűtés egy kb 10 km- múlva, de nagyon csak gyenge. Tegnap meleg volt. Ha alapjáratn járatom álló helyben akkor felmegy. Akár 90ig is. Akkor mi lehet a baj? Jót vettél? Van amelyik 82-fokon nyit. De az is elképzelhető, hogy rossz, nekem amit beraktam először fél évet sem bírt ki, pedig Wahler volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Nekem szar volt a frissen vásárolt vadiúj termosztát (valami Noname), vagyis nyáron még észre sem vettem, csak akkor amikor bejöttek az első hidegek. Vettem másikat és azzal azóta is tökéletes (Wahler). Neked milyen fajta a termosztát? Hans-pries A dobozán Made in Germany. Gondoltam a németben csak bízhatok... Vedd ki és próbáld ki lábasban...nekem még a téli hidegben is bemelegedett 2km alatt. Gondoltam már rá csak mégegyszer lebontani a vezérlést... :lol: Jót vettél? Van amelyik 82-fokon nyit. De az is elképzelhető, hogy rossz, nekem amit beraktam először fél évet sem bírt ki, pedig Wahler volt. 92C van ráírva. Nekem meg ezek szerint csak 1 napot....? Ma is álló helyben melegedett, menet közben pedig fekszik a mutató. Vízszintesen. Fogalmam nincs mi lehet vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Hans-pries A dobozán Made in Germany. Gondoltam a németben csak bízhatok... Gondoltam már rá csak mégegyszer lebontani a vezérlést... :lol: 92C van ráírva. Nekem meg ezek szerint csak 1 napot....? Ma is álló helyben melegedett, menet közben pedig fekszik a mutató. Vízszintesen. Fogalmam nincs mi lehet vele. Opsssz....légtelenítettél? Az egyvezetékes jeladó alatt bubi szokott megrekedni, ki kell tekerni, és ki kell engedni. Csak közben legyen a kiegyenlítő kupakja a helyén, mert különben kijön egy csomó hűtővíz. Ha a jleadó nem a vízben hanem levegőben van akkor csal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Opsssz....légtelenítettél? Az egyvezetékes jeladó alatt bubi szokott megrekedni, ki kell tekerni, és ki kell engedni. Csak közben legyen a kiegyenlítő kupakja a helyén, mert különben kijön egy csomó hűtővíz. Ha a jleadó nem a vízben hanem levegőben van akkor csal. Mit értesz a légtelenítés alatt...? Hát ezt a kitegergetést nem csináltam meg. Hol van az a jeladó amúgy ? Nekem nem csal, hanem semmit se nem mutat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Mit értesz a légtelenítés alatt...? Hát ezt a kitegergetést nem csináltam meg. Hol van az a jeladó amúgy ? Nekem nem csal, hanem semmit se nem mutat... :lol: Akkor lehet le van csúszva a csati. Ott.: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Akkor lehet le van csúszva a csati. Oké akkor holnap megnézem. Szerintem lecsúszva nincs, mert csak álló helyzetben mutat, menet közben nem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Oké akkor holnap megnézem. Szerintem lecsúszva nincs, mert csak álló helyzetben mutat, menet közben nem.... Képpel ne idézz, mert harapnak érte :lol: szerk.: Látom már javitottad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Ma is álló helyben melegedett, menet közben pedig fekszik a mutató. Vízszintesen. Fogalmam nincs mi lehet vele. Ez pedig egyértelműen termosztáthibára utal. Hűtő felé menő csöveket tapogattad indítás után. Ha elkezd melegedni a cső mielőtt kimegy a kék mezőből a mutató akkor nyitott állapotban ragadt be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Ez pedig egyértelműen termosztáthibára utal. Hűtő felé menő csöveket tapogattad indítás után. Ha elkezd melegedni a cső mielőtt kimegy a kék mezőből a mutató akkor nyitott állapotban ragadt be. Tegnap letakartam a hűtőt. Mentem vele vagy 50km-ert. Meg se mozdult a mutató. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Tegnap letakartam a hűtőt. Mentem vele vagy 50km-ert. Meg se mozdult a mutató. Ennyi alatt még nyitott termosztáttal is fel kellett volna melegednie. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Ennyi alatt még nyitott termosztáttal is fel kellett volna melegednie. :lol: az butaság,h maga a hőfok mutató romlott volna el? *szerk: látom már, h nem is fűt úgy,ahogy kéne, szóval butaság! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 az butaság,h maga a hőfok mutató romlott volna el? *szerk: látom már, h nem is fűt úgy,ahogy kéne, szóval butaság! Lehet. De akkor álló helyzetben mitől mutat rendesen ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts