biviel Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 1. Igen ez normális ez nálam is így működik 2. Ez már egy kicsit összetettebb kérdés, én amit vettem klímát abban a szettben volt fűtéscsap, ami akkor zár el hogy a a levegőt a leghidegebb irányba letolod(ott is a utolsó fél cenzin zár), ekkor kap vákumot a fűtéscsap. Én lestem egy idősebb (95) példányból mikor szereltem és mint ha abban nem láttam volna fűtéscsapot. Nos neked vagy azért fúj kicsit meglegebbed mert nem zár el a fűtéscsap, vagy mert nincs a rendszerben. Érdemes lenne végigvizsgálnod a vákumrendszert. Ahol a pollenszürő is van ott kell lennie egy puffertartálynak, onnan megy be a középkonzolba egy fekete zöld színű cső, A középkonzol kiszabadításához leveszed a kormány burkolatot, a km óra burkolatot, és utána a középkonzol burkolatot (9db csavar fogja). Ekkor jól hozzáférsz mind a bowdenekhez mind a vákumcsövekhez. /A bowdenek egyjön balról és kettő jobbról. A bal oldali 100%-os ellenörzéséhez lehet ki kell venned a km órát is./ A bejövő zöld fekete cső egy t elágazóra megy egyik fele a belső levegő keringetőre (fekete cső), a másik a fütéscsapra itt még zöld fekete, majd az elzáró szerkezet után, fekete piros szinben megy tovább a csaphoz. Ezeket kellene ellenörizni, hogy nincs valamelyik lecsúszva, vagy nem kap valahol falshot. Arra érdemes még figyelni hogy ha egyszer már bemelegedett a fütőborda viszonylag lassan hűl ki mert hidegre tekerve nem kering át rajta a levegő. (Melegre átfujatván pedig újra kinyitna a füréscsap, gyújtáson (nem járó motor) melegre tekerve lehűhető. A hőmérséklet mérést úgy csináld, hogy 1-es fokozat belső levegő keringetettés bekapcsolva, és kb egy 5 perc járatás után (becsukott ajtókkal) milyen hőmérsékletű levegőt tol be. Szerintem a te 12 fokod nem egy olyan rossz érték. Üdv: András Szia! eloszor is koszonom valaszaidat, javaslatodat leirasodat kulonosen ertekelem a belso konzolrol, ill. annak szetszedeserol...ez tamint lesz idom megnezem majd, ellenorzok ezt-azt. Ma kicsit melegebb volt mint amikor tegnap vegeztem a hazilagos tesztet homerovel... TEgnap kint 21 fokos volt a levego, klima visoznt kb 12 fokos levegot fujt az utasterbe. Ma 26 fokos volt a levego klima nelkul(lehet kicsit csal a homerom?) a kozepso fuvokan kiaramlo levego hofoka viszont most 16 fokig hult "csak". Ezt "normalisnak" lehet mondani szerintetek? Koszonom! Udv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Elvileg ha motorter felol kiveszed a pollenszurot es kicsavarozod a ventillatort, kiemeled, akkor jol hozza lehet ferni az elparologtatohoz, azaz hutobordahoz...(persze le kell bontani elotte az ablaktorlo lapatokat ill. az az alatti muanyagot a szelvodo alol). En a bordara fujtam kozvetlenul a tisztito, fertotlenitot. Kis varakozasi ido utan (ventit visszaszerel), lefed a klima beinditasaval elivleg a rendszer szetfujja a befujt fertotlenitot a klima belsejeben. A muszerfalat szetszedese alatt mire gondolsz? A gombok kornyeken, korul levo muanyagra? Ami a kormanyig megy egeszen? Azt kivetted kompletten, lehet ott latni a levego vezerlo gombokmit vezerelnek, esetleg a lapatokat, amik terelik a levegot jobbra balra, hideg, meleg levegot? Foleg a hideg meleg levegot vezerlo "lapat" erdekelne, hog ymegprobaljam elzarni teljesen ill. hogy ellenorizzem jol zar-e vagy sem, mert mintha kis meleg levego jutna a rendszerembe akkor is ha hidegre van allitva. Ezek szerinted mennyire lathatoak anelkul, hogy az egesz muszerfalat szet kellene dobni? Eleg ugy leszedni amennyire te leszedted, hogy valamennyire lassam, ellenorizhessem a meleglevegot? Koszi! Udv. Nem hinném, hogy csak a középkonzol szétszedésével hozzá lehet férni a teljes részleghez. A vákuumcsövekből pl csak kettőt láttam, amik a belső keringetésre csatlakoznak. Ez miatt szedtem szét, mert az egyik le volt csúszva. Igen, arra a részre gondoltam. Autórádió ki, kijelző ki, csavarok kiszed és kijön az egész, majd a fűtéskonzolról is le kell venni a bowdeneket és a csatlakozókat, aztán szabad a terep. Azt nem tudom, hogy belülről jobban hozzá lehet-e férni a levegőztetőhöz, ha lentről próbálod meg a kardánbox kiszedésével. A fűtőradiátort pl onnan lehet szerelni. Van olyan Astra típus, amelyikben kevert levegő, azaz hideg és meleg levegő keveréke jön ki. Nekem speciel télen is letekert fűtéssel tök hideg levegő jött ki, mint a szélsőkön. Nem tudom miért ilyen, de nálam ilyen. Klímánál is marha hideg jön ott ki, úgy mint a szélsőkön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zbandi Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Szia! eloszor is koszonom valaszaidat, javaslatodat leirasodat kulonosen ertekelem a belso konzolrol, ill. annak szetszedeserol...ez tamint lesz idom megnezem majd, ellenorzok ezt-azt. Ma kicsit melegebb volt mint amikor tegnap vegeztem a hazilagos tesztet homerovel... TEgnap kint 21 fokos volt a levego, klima visoznt kb 12 fokos levegot fujt az utasterbe. Ma 26 fokos volt a levego klima nelkul(lehet kicsit csal a homerom?) a kozepso fuvokan kiaramlo levego hofoka viszont most 16 fokig hult "csak". Ezt "normalisnak" lehet mondani szerintetek? Koszonom! Udv. Szia! Autodata szerint, 15 perc müködés, kinti levegőre állítva, 1500-as fordulaton, kell ezeket az értékeket produkálni. Te milyen körülmények között mérted? Fordulat, álló haladó autó stb. Kinti levegő hőmérséklet -> Szálított levegő hőmérséklete 15 -> 7-11 20 -> 9-12 25 -> 10-15 30 -> 13-18 35 -> 16-21 Ezen adatok szerint a 26-ra a 16 fok nem olyan rossz. Én holnap fogok közlekedni a kocsival, esetleg megnézem milyet produkál, de én nem éreztem még elégtelennek a hűtést. Bár majd kiviáncsi leszek milyen lesz 35 fokban dugóban! ;) Szerintem legrosszabb esetben a kompresszort kell felújítani, amire nekem kb 12k forintot mondtak. Üdv:András Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 A futest nem lehet valahol lekapcsolni, pl hogy ne aramoljon a melegviz a futotestbe, hogy kizarjam annak lehetoseget, hogy az kavar be a klima hutesfokat rontva? A gyári klímásokban van egy fűtéscsap, ami automatikusan zárja a fűtőradiátor körét, ha hidegre állítod a tekerőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Szia! Autodata szerint, 15 perc müködés, kinti levegőre állítva, 1500-as fordulaton, kell ezeket az értékeket produkálni. Te milyen körülmények között mérted? Fordulat, álló haladó autó stb. Kinti levegő hőmérséklet -> Szálított levegő hőmérséklete 15 -> 7-11 20 -> 9-12 25 -> 10-15 30 -> 13-18 35 -> 16-21 Ezen adatok szerint a 26-ra a 16 fok nem olyan rossz. Én holnap fogok közlekedni a kocsival, esetleg megnézem milyet produkál, de én nem éreztem még elégtelennek a hűtést. Bár majd kiviáncsi leszek milyen lesz 35 fokban dugóban! ;) Szerintem legrosszabb esetben a kompresszort kell felújítani, amire nekem kb 12k forintot mondtak. Üdv:András ;) Köszi az adatokat... Igen, most hogy befujtam 2 flakon tisztitót a klima elpárologtató bordáira, miután kiszereltem a ventit, lekaptam mindent amit kellett a motortér felől közelítve... Ez már a jobbik eredmény. Korábban roszabb volt 20-25%-al az eredmény. Így, ma már egészen elviselhető volt a tűző napon a klima. Szóval egy teljes tisztítás biztosan segítene még valamennyit a hűtésen, de elégedett lettem az eredménnyel, szóval 35-50 000-t nem fogok idén ezért fizetni még szerintem. Azt esetleg meg tudnád írni, hogy a klima "hideg" csövét hol találom kb. a motortérben, lehet megmérném, sajnos a hűtőbordát elfelejtettem megmérni amikor szétszedtem a hozzá vezető utat. (Talán az egr szelep körül jön a "hideg" klima cső?) Hol mondtak neked 12K-t kompresszor felujitasra? Na es mit tartalmaz a "felujitas" csomag? Kulso-belso csapagyak, szigeteles, esetleg szabalyozo szelep? Mi tujitanak fel benne anyniert? Na es hol, esetleg cimet, tel. szamot irnal? Az sem baj ha a vilag vegen van... :P Szeretek autozni, plane mert nagoyn szeretem vezetni ezt az x16xel-t. (bar a fek nem jo, hatul raz szegeny, plane nagyobb sebessegnel megnoymva nem tul erosen a pedalt, pedig volt teljes elso fek, tarcsa, hatso pofak, dob csere is , megis rangat fekezeskor, kezdek aggodni erte...) Hat 35 fokban a 10-12 fokkal hidegebb levego is eleg meleg lesz, na de legalabb nem kell aggodni hogy bajunk lesz a klimatol. ;) Koszi! Udv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 A gyári klímásokban van egy fűtéscsap, ami automatikusan zárja a fűtőradiátor körét, ha hidegre állítod a tekerőt. Edesapam azt mondana hogy a fene egye meg az automatikat... ;) Te Gabor, es az biztos mukodik es 100%-osan? 1. hogy ferek hozza? motor felol, vagy bentrol tamadjak? 2. hogy ellenorizheto mukodese? Udv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zbandi Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 ;) Köszi az adatokat... Igen, most hogy befujtam 2 flakon tisztitót a klima elpárologtató bordáira, miután kiszereltem a ventit, lekaptam mindent amit kellett a motortér felől közelítve... Ez már a jobbik eredmény. Korábban roszabb volt 20-25%-al az eredmény. Így, ma már egészen elviselhető volt a tűző napon a klima. Szóval egy teljes tisztítás biztosan segítene még valamennyit a hűtésen, de elégedett lettem az eredménnyel, szóval 35-50 000-t nem fogok idén ezért fizetni még szerintem. Azt esetleg meg tudnád írni, hogy a klima "hideg" csövét hol találom kb. a motortérben, lehet megmérném, sajnos a hűtőbordát elfelejtettem megmérni amikor szétszedtem a hozzá vezető utat. (Talán az egr szelep körül jön a "hideg" klima cső?) Hol mondtak neked 12K-t kompresszor felujitasra? Na es mit tartalmaz a "felujitas" csomag? Kulso-belso csapagyak, szigeteles, esetleg szabalyozo szelep? Mi tujitanak fel benne anyniert? Na es hol, esetleg cimet, tel. szamot irnal? Az sem baj ha a vilag vegen van... -_- Szeretek autozni, plane mert nagoyn szeretem vezetni ezt az x16xel-t. (bar a fek nem jo, hatul raz szegeny, plane nagyobb sebessegnel megnoymva nem tul erosen a pedalt, pedig volt teljes elso fek, tarcsa, hatso pofak, dob csere is , megis rangat fekezeskor, kezdek aggodni erte...) Hat 35 fokban a 10-12 fokkal hidegebb levego is eleg meleg lesz, na de legalabb nem kell aggodni hogy bajunk lesz a klimatol. ;) Koszi! Udv. Szia! A klíma hideg csővét tüzfalon találod,(kormánymű alatt, anyósülés felöli oldalon) és a kipufogó "melett" (a motor alatt) megy a kompresszorig. (Legegyszerübb ha a kompresszortól visszaköveted a csövet a tüzfalig. És az agr-nek még a közelelében sincs. ;) Kopresszorfelújítás: Nekem az mondta akitől vettem a klímaszett-et, meglehet hogy szépített, sajnos azt sem tudom, hogy mi csinálnak ilyenkor vele, hál istennek nem volt rá szükség. A fűtéscsap kint van a motortérben, szintén a motor és a tűzfal között találod. Müködését ellenörizni anyósülés lábtér felöl a legkönnyebb, kardánbox utáni takaró müanyagot leszeded, akkor előbukik a radiátor 2 csöve, letekered hidegre a hőmérsékletet, (hideg motorral) elindítod az autót, megvárod míg elindul a hütőventilátor, ha ez idő alatt nem forrósodik át egyik cső sem akkor jól müködik. :P András Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Hol mondtak neked 12K-t kompresszor felujitasra? Na es mit tartalmaz a "felujitas" csomag? Kulso-belso csapagyak, szigeteles, esetleg szabalyozo szelep? Mi tujitanak fel benne anyniert? Na es hol, esetleg cimet, tel. szamot irnal? Az sem baj ha a vilag vegen van... ;) Hát annyiból nem hinném hogy kijön. Nekem éppen felújításon van Pécsen egy kartársnál a kompresszor. Majd megírom, mennyibe fájt ;) Edesapam azt mondana hogy a fene egye meg az automatikat... ;) Te Gabor, es az biztos mukodik es 100%-osan? Kellene neki. Ellenőrzést és helyét már leírta más is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 annyi köze van, hogy a klíma csak akkor kapcsol be, ha a venti is megy ;) erre van egy áramkör a klímához a venti köréből. visszatérve, nem így történik nála sem, és nálam is ugyanez a problem első két fokozatban nincs venti de kapcsol a klíma, harmadik-negyedikben viszont jön a levegő de a klíma kikapcsol. (igaz, nekem diavia klímámvan) hétvégén kiszedtem az ellenállást, elég rosszul nézett ki a csatlakozóknál úgyhogy megreszelgettem/tisztogattam, de nem segített ;) érdeklődtem már bontóban de nincs, patacsinál tudnának rendelni nekem új Hellát 6.3 pénzért, de mi van ha tényleg a kapcsoló a rossz? (ezta klímás mókát nemtom hova tenni...) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zbandi Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 visszatérve, nem így történik nála sem, és nálam is ugyanez a problem első két fokozatban nincs venti de kapcsol a klíma, harmadik-negyedikben viszont jön a levegő de a klíma kikapcsol. (igaz, nekem diavia klímámvan) hétvégén kiszedtem az ellenállást, elég rosszul nézett ki a csatlakozóknál úgyhogy megreszelgettem/tisztogattam, de nem segített ;) érdeklődtem már bontóban de nincs, patacsinál tudnának rendelni nekem új Hellát 6.3 pénzért, de mi van ha tényleg a kapcsoló a rossz? (ezta klímás mókát nemtom hova tenni...) ;) Szia! Mind a kapcsolót, mind az ellenállást meg tudod mérni műszerrel! Én ezt csinálnám először! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Szia! Mind a kapcsolót, mind az ellenállást meg tudod mérni műszerrel! Én ezt csinálnám először! ;) ha tudnám hogy mit-hogy mérjek rajta már megcsináltam volna ;) lehet hogy az ellenállást kiszedem aztán elviszem valami villanyászhoz azért tökre örülnék ha nem a kapcsoló lenne és nem kéne lebontani a középkonzolt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Sziasztok! Valami nekem nem stimmel... Én amikor megnyomom a klima gombot, akkor rogotn elkezd dolgozni a klima es a motorvizhutoje is bekapcsol azonnal...es mintha a klima hutoje is vele menne, azaz parban mozognak ezutan es lehet ekzpelodom, de mintha mindig menne mindketto. Letezik ez? Pl. egyszer a motorviz hutoventilatort kapcsolo termosztat elromlott, a motor homerseklete atment 100 folott(altalaban 100ig megy mx, utana visszafordul, persze a belso mutato nem biztos hogy pontos...). Szoval kezdett a piros csikhoz kozeliteni alulrol amikor eszrevettem a melegedest es ekkor hirtelen benoymtam a klimat, ami segitett, lehult, beindult midnketto ventillator. Gyari klimam van, most akkor hogy kellene mukodnie? ;) Koszi! Udv. visszatérve, nem így történik nála sem, és nálam is ugyanez a problem első két fokozatban nincs venti de kapcsol a klíma, harmadik-negyedikben viszont jön a levegő de a klíma kikapcsol. (igaz, nekem diavia klímámvan) hétvégén kiszedtem az ellenállást, elég rosszul nézett ki a csatlakozóknál úgyhogy megreszelgettem/tisztogattam, de nem segített ;) érdeklődtem már bontóban de nincs, patacsinál tudnának rendelni nekem új Hellát 6.3 pénzért, de mi van ha tényleg a kapcsoló a rossz? (ezta klímás mókát nemtom hova tenni...) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Sziasztok! Valami nekem nem stimmel... Én amikor megnyomom a klima gombot, akkor rogotn elkezd dolgozni a klima es a motorvizhutoje is bekapcsol azonnal...es mintha a klima hutoje is vele menne, azaz parban mozognak ezutan es lehet ekzpelodom, de mintha mindig menne mindketto. Letezik ez? Pl. egyszer a motorviz hutoventilatort kapcsolo termosztat elromlott, a motor homerseklete atment 100 folott(altalaban 100ig megy mx, utana visszafordul, persze a belso mutato nem biztos hogy pontos...). Szoval kezdett a piros csikhoz kozeliteni alulrol amikor eszrevettem a melegedest es ekkor hirtelen benoymtam a klimat, ami segitett, lehult, beindult midnketto ventillator. Gyari klimam van, most akkor hogy kellene mukodnie? ;) Koszi! Udv. Mindkettő ventilátor üzemel egyszerre, ha a vizet kell hűteni, ha a klíma üzemel. Annyi a csel az egészben, hogy kétfokozatú a rendszer. Első fokozatban sorba kötve üzemelnek. Ez akkor van, ha bekapcsolod a klímát, vagy a hűtővizet kell hűteni. A második fokozatban párhuzamosan lesznek kötve, tehát mindegyik megkapja a teljes tápfeszültséget. Ez akkor fordul elő, ha üzemel a klíma és mellette még a hűtővizet is hűteni kell, vagy nincs bekapcsolva a klíma, de a hűtővíz már 107 fok felett jár. Szóval teljesen normális a működése, nekem is gyári klíma van benne és úgy üzemel, ahogy leírtam illetve ahogy Te is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Szia! Köszi, azért jó hallani, hogy más(nál) is így üzemel. ;) Üdv. Mindkettő ventilátor üzemel egyszerre, ha a vizet kell hűteni, ha a klíma üzemel. Annyi a csel az egészben, hogy kétfokozatú a rendszer. Első fokozatban sorba kötve üzemelnek. Ez akkor van, ha bekapcsolod a klímát, vagy a hűtővizet kell hűteni. A második fokozatban párhuzamosan lesznek kötve, tehát mindegyik megkapja a teljes tápfeszültséget. Ez akkor fordul elő, ha üzemel a klíma és mellette még a hűtővizet is hűteni kell, vagy nincs bekapcsolva a klíma, de a hűtővíz már 107 fok felett jár. Szóval teljesen normális a működése, nekem is gyári klíma van benne és úgy üzemel, ahogy leírtam illetve ahogy Te is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Szia! A fűtéscsöveket megnéztem, hidegre állítottam előtte a belső levegőztetőt, ill. hideg motorral indultam... A csöveg melegedni kezdtek, igen hamar ráadásul! Ezek szerint akkor is meleg a fűtőtest amikor nem kellene, ez igy nem OK, igaz? A klimám működését is lehet kicsit rontja ez, jól gondolom? Igaz nem jön meleg levegő amikor "hidegre" van állítva a gomb, de mintha egy kevés meleget éreznék azért ám...tehát lehet ez 1-2 fokkal emeli a levegő hőmérsékletét amit a klima fuj ki? Az műszerfali részt még nem szedtem szét. Kérdés: a hidebet állító gomb mit vezérel, a levegő irányát a fűtőtestre és a motortérben levő csapot is irányitja? TEhát kettő "bovden" megy ki belőle? A levegőt jól irányitja, mert csak akkor nagyon meleg a levegő amit kifuj, ha melegre van allitva... A csapot milyen messze találom a motortérben a tűzfaltól kb.? ;) már egész jó amúgy a klima hatásfoka, de ha még ezt a melegvíz "problémát" kiküszöbölném, akkor lehet még jobb lenne? Köszönöm a segítségeteket! Gábor neked is! Üdv. Szia! A klíma hideg csővét tüzfalon találod,(kormánymű alatt, anyósülés felöli oldalon) és a kipufogó "melett" (a motor alatt) megy a kompresszorig. (Legegyszerübb ha a kompresszortól visszaköveted a csövet a tüzfalig. És az agr-nek még a közelelében sincs. ;) Kopresszorfelújítás: Nekem az mondta akitől vettem a klímaszett-et, meglehet hogy szépített, sajnos azt sem tudom, hogy mi csinálnak ilyenkor vele, hál istennek nem volt rá szükség. A fűtéscsap kint van a motortérben, szintén a motor és a tűzfal között találod. Müködését ellenörizni anyósülés lábtér felöl a legkönnyebb, kardánbox utáni takaró müanyagot leszeded, akkor előbukik a radiátor 2 csöve, letekered hidegre a hőmérsékletet, (hideg motorral) elindítod az autót, megvárod míg elindul a hütőventilátor, ha ez idő alatt nem forrósodik át egyik cső sem akkor jól müködik. ;) András Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Sziasztok! Klima tisztítással kapcsolatban mit javasoltok? Nekem volt egy kis szaga a klimának. Megcsináltam a tisztítást egy olyannal ami hab és a levegőjáratokba kell befújni. Kb. 2 hát után ujra szaga van. Én attol tartok, hogy a hőcserélőbe nem sok ment ebből. Hol van egyáltalán a klímának a hőcserélője? Hozzálehet valahogy férni?Hogy esetleg közvetlenül bele tudnák fujni ebből a szerből? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Szia! Nekem is ez volt, ill. a hutese is lecsokkent...mondtak hogy teljes tisztitasa fertotlenitese a belso hutonek (elparologtato) 35-50000Ft, mert az egesz muszerfalat szet kell szedni hogy hozza lehessen ferni rendesen. Utanajaras es az "igy csinald" konyvet nezegetve arra jutottam, hogy a motorter felol tamadok. 1. szelvedo torlolapatokat leszereltem(fem es muanyag anyat levesz, lapatot es kart kihuz) 2. Muanyag burkolatot(torlopatpatok alatti) kivesz 3. motorterbol pollenszurot fedo muanyagot(vizgyujto) levesz 4. pollenszurot is kivettem, majd a ventillatort fedo muanyagot kicsavaroztam (4 csavar), majd kipantitottam a ventit fedot muanyagot 5. ventillatort kicsavaroz (2 csavar) es elektromos csatlakozot kihuz 6. venti kiemelese utan kezzel ovatosan benyulva rogotn ott a hutoborda... En erre hutore fujtam 2 flakon tisztitot kozvetlenul, ami javitotta a hutesfokot es eltuntette a szagot is! Udv. Sziasztok! Klima tisztítással kapcsolatban mit javasoltok? Nekem volt egy kis szaga a klimának. Megcsináltam a tisztítást egy olyannal ami hab és a levegőjáratokba kell befújni. Kb. 2 hát után ujra szaga van. Én attol tartok, hogy a hőcserélőbe nem sok ment ebből. Hol van egyáltalán a klímának a hőcserélője? Hozzálehet valahogy férni?Hogy esetleg közvetlenül bele tudnák fujni ebből a szerből? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Megjegyzes: celszeru valami jobb illatu "tisztitot" valasztani. Parom meg mindig erzi az altalam a hutore fujt illatot es o visszataszitonak talalja...Szoval mielott befujod nem art valami megfelelobb illatu szert talalni. Amugy a futescsaprol meg mindig nem tudok biztos, nem tudna valaki egy fotoval szolgalni? Gyari klimas astra f (x16xel) 1996-os kombi. Kerdesem is volna: a meleg/hideg vezerlorol ehhez a csaphoz egy bowden vezet? a bowden hol fut a motorerbe a melegviz csovezetek mellett? Koszonom! Udv. Szia! Nekem is ez volt, ill. a hutese is lecsokkent...mondtak hogy teljes tisztitasa fertotlenitese a belso hutonek (elparologtato) 35-50000Ft, mert az egesz muszerfalat szet kell szedni hogy hozza lehessen ferni rendesen. Utanajaras es az "igy csinald" konyvet nezegetve arra jutottam, hogy a motorter felol tamadok. 1. szelvedo torlolapatokat leszereltem(fem es muanyag anyat levesz, lapatot es kart kihuz) 2. Muanyag burkolatot(torlopatpatok alatti) kivesz 3. motorterbol pollenszurot fedo muanyagot(vizgyujto) levesz 4. pollenszurot is kivettem, majd a ventillatort fedo muanyagot kicsavaroztam (4 csavar), majd kipantitottam a ventit fedot muanyagot 5. ventillatort kicsavaroz (2 csavar) es elektromos csatlakozot kihuz 6. venti kiemelese utan kezzel ovatosan benyulva rogotn ott a hutoborda... En erre hutore fujtam 2 flakon tisztitot kozvetlenul, ami javitotta a hutesfokot es eltuntette a szagot is! Udv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Megjegyzes: celszeru valami jobb illatu "tisztitot" valasztani. Parom meg mindig erzi az altalam a hutore fujt illatot es o visszataszitonak talalja...Szoval mielott befujod nem art valami megfelelobb illatu szert talalni. Amugy a futescsaprol meg mindig nem tudok biztos, nem tudna valaki egy fotoval szolgalni? Gyari klimas astra f (x16xel) 1996-os kombi. Kerdesem is volna: a meleg/hideg vezerlorol ehhez a csaphoz egy bowden vezet? a bowden hol fut a motorerbe a melegviz csovezetek mellett? Koszonom! Udv. Igen, egy bowden. Véleményem szerint az egész úgy működik, hogy a klíma hűtőjén minden esetben átmegy a beszívott levegő és a fűtésszabályzóval csak azt állítod, hogy a fűtőradiátorhoz tartozó kört mennyire nyitod meg, hogy a beszívott levegő áthaladjon a radiátoron vagy sem. Tehát a hűtő után és a fűtőradiátor előtt van ez a csap. A bowden bemegy a fűtéselosztóba a csaphoz. Amúgy a klímának mindig is van egy bizonyos jellegzetes szaga, ha üzemel. ;) Egyébként nem kötekedek, de nem kombi, hanem Caravan. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Szia! Nem ertek valamit. A futescsap, ami elzarja a melegviz utjat a csoben az akkor hol van, nem a motorternel?Eddigi hozzaszolasok alapjan azt hittema motorter felol van a csap... Ehhez a csaphoz hogy ferhetek hozza? Merrol tamadjak, eleg kicsik a kezeim... ;) A klima az uzemel, azzal nincs gond, de a hatasfoka nem megfelelo, ekkor vettem eszre, hogy a melegvizcsovei nalam MINDIG melegek, azaz gorroak egy ido utan...akkor is ha a klima be van kacpsolva es a hidegre van allitva a gomb. Ami nem megfelelo mukodes egy ket hozzaszolas alapjan a klimas gepeken kulonosen zarva kell legyen a melegvizcsap, futescsap ha hidegre van allitva. Attol fuggetlenul, hogy a levego merre megy. Az en esetemben tehat csak a levego iranyat vezerlem a hideg/meleg gombbal a "csapot" nem! ;) Ami a kombit illeti, itt MO-n van ez elterjedve, itt talalkoztam vele eloszor, en mindig caravan-t mondtam regebben, de egy ido utan logikusanak talaltam a kombit es elfogadtam. Koszi! Udv. Laci Igen, egy bowden. Véleményem szerint az egész úgy működik, hogy a klíma hűtőjén minden esetben átmegy a beszívott levegő és a fűtésszabályzóval csak azt állítod, hogy a fűtőradiátorhoz tartozó kört mennyire nyitod meg, hogy a beszívott levegő áthaladjon a radiátoron vagy sem. Tehát a hűtő után és a fűtőradiátor előtt van ez a csap. A bowden bemegy a fűtéselosztóba a csaphoz. Amúgy a klímának mindig is van egy bizonyos jellegzetes szaga, ha üzemel. ;) Egyébként nem kötekedek, de nem kombi, hanem Caravan. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Szia! Nem ertek valamit. A futescsap, ami elzarja a melegviz utjat a csoben az akkor hol van, nem a motorternel?Eddigi hozzaszolasok alapjan azt hittema motorter felol van a csap... Ehhez a csaphoz hogy ferhetek hozza? Merrol tamadjak, eleg kicsik a kezeim... ;) A klima az uzemel, azzal nincs gond, de a hatasfoka nem megfelelo, ekkor vettem eszre, hogy a melegvizcsovei nalam MINDIG melegek, azaz gorroak egy ido utan...akkor is ha a klima be van kacpsolva es a hidegre van allitva a gomb. Ami nem megfelelo mukodes egy ket hozzaszolas alapjan a klimas gepeken kulonosen zarva kell legyen a melegvizcsap, futescsap ha hidegre van allitva. Attol fuggetlenul, hogy a levego merre megy. Az en esetemben tehat csak a levego iranyat vezerlem a hideg/meleg gombbal a "csapot" nem! ;) Ami a kombit illeti, itt MO-n van ez elterjedve, itt talalkoztam vele eloszor, en mindig caravan-t mondtam regebben, de egy ido utan logikusanak talaltam a kombit es elfogadtam. Koszi! Udv. Laci Nem a meleg vizet zárja el, hanem csak egy "csapot", ami befolyásolja, hogy áthaladjon-e a beszívott levegő a fűtőradiátoron vagy ne. A fűtőradiátorban mindig ott van a meleg víz, ami a motor hűtési körére van kötve. A fűtőradiátorra két cső megy, amit a tűzfalon is látni, de maga a fűtőradiátor az ott van a fűtés elosztóban. Szóval ez így normális. A meleg vízcsőben mindig áramolni fog a meleg víz, mivel az egybe van kötve a motor hűtőrendszerével és igen, csak a levegő irányát vezérled a tekerővel. A csaphoz nem tudom, hogy lehet hozzáférni, ahogy észrevettem a fűtéselosztó alsó részén bal oldalra megy be a bowden. A középkonzol lebontásával meg is láthatod, de valószínű, hogy a fűtéselosztó szétszedéséhez a komplett műszerfalat szét kell szedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zbandi Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Nem a meleg vizet zárja el, hanem csak egy "csapot", ami befolyásolja, hogy áthaladjon-e a beszívott levegő a fűtőradiátoron vagy ne. A fűtőradiátorban mindig ott van a meleg víz, ami a motor hűtési körére van kötve. A fűtőradiátorra két cső megy, amit a tűzfalon is látni, de maga a fűtőradiátor az ott van a fűtés elosztóban. Szóval ez így normális. A meleg vízcsőben mindig áramolni fog a meleg víz, mivel az egybe van kötve a motor hűtőrendszerével és igen, csak a levegő irányát vezérled a tekerővel. A csaphoz nem tudom, hogy lehet hozzáférni, ahogy észrevettem a fűtéselosztó alsó részén bal oldalra megy be a bowden. A középkonzol lebontásával meg is láthatod, de valószínű, hogy a fűtéselosztó szétszedéséhez a komplett műszerfalat szét kell szedni. Nem egészen így van. (leglábbis nálam) Nálam igenis van fütéscsap, ami elzárja a melegvíz keringettetését a fűtésboxban. Kint van a motortérben a kormányszervó alatt kell találnod. Éz egy vákum müködtetésű csap, a hőmérésklettekerőtöl megy egy kis fekete-piros jelölésü cső a motortérbe vissza. Legalábbis nálam. DE a minap láttam egy 95ös X16XEL Astra Caravant klímásat, és én bizony nem találtam meg benne ezt a csapot. Lehet hogy csak később lett divat... Az enyém 97-es. Üdv:András Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Nem egészen így van. (leglábbis nálam) Nálam igenis van fütéscsap, ami elzárja a melegvíz keringettetését a fűtésboxban. Kint van a motortérben a kormányszervó alatt kell találnod. Éz egy vákum müködtetésű csap, a hőmérésklettekerőtöl megy egy kis fekete-piros jelölésü cső a motortérbe vissza. Legalábbis nálam. DE a minap láttam egy 95ös X16XEL Astra Caravant klímásat, és én bizony nem találtam meg benne ezt a csapot. Lehet hogy csak később lett divat... Az enyém 97-es. Üdv:András Nekem nem megy fekete-piros jelölésű cső a hőmérsékletszabályzótól. Csak a bowden van, más nincs. Enyém 96-os. Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Szia! Nincs esetleg egy fenykeped arrol a csaprol? En a muszerfalnal nem talaltam vakumcsovet a meleg/hidegtol sajnos, de kicsit mintha alakitgattak volna ott belul regebben... ;) Lehet hogy a csap maga meg megvan. Nem tul pozitiv, hogy bent tekeereg a 96 fokos viz a labunknal, azert aramlik belole kis meleg levego igy is... Koszi! Udv. Nem egészen így van. (leglábbis nálam) Nálam igenis van fütéscsap, ami elzárja a melegvíz keringettetését a fűtésboxban. Kint van a motortérben a kormányszervó alatt kell találnod. Éz egy vákum müködtetésű csap, a hőmérésklettekerőtöl megy egy kis fekete-piros jelölésü cső a motortérbe vissza. Legalábbis nálam. DE a minap láttam egy 95ös X16XEL Astra Caravant klímásat, és én bizony nem találtam meg benne ezt a csapot. Lehet hogy csak később lett divat... Az enyém 97-es. Üdv:András Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Nem tul pozitiv, hogy bent tekeereg a 96 fokos viz a labunknal, azert aramlik belole kis meleg levego igy is... Ez sajna ilyen. Engem is zavart az elején, de már megszoktam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts