daykiller Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Ha nem lenne elpattanva a hűtőmaszkom, és nem állnának furán az első sárvédőim, akkor én se tudom meg ;) Akkor én is hamarosan megtudtam volna a turpisságot, mivel nekem meg a festés pattant le a hűtőrácsról. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Azért van két venti, mert dupla hűtő van. 1 a víznek, 1 a klímának. Semmi más egyéb oka nincs a dupla hűtésnek. Az más kérdés, hogy a két hűtőrendszernek a ventilátorjai együtt dolgoznak, ha a víz melegedett fel, vagy a klímát kapcsolom be. ;) A fokozottabb hűtést úgy oldották meg, hogy a lökhárító alja is lyukas elég hosszan két sávban - majdhogynem ködlámpától ködlámpáig. Ja, nekem is "lyukas" és van mögötte egy terelő ami közvetlenül a hűtőre tereli az azon beáramló levegőt. Ezért is gondolkodtam el azon hogy leszedjem-e azt a takarólapot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Nekem is van ilyen terelő, kb. másfél borda maradt a belépő levegőnek. Viszont alul a lökhárítón két sorban nyitott, kap eleget. Fapados a gép, semmi légkondi .. (sajnos ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Nekem is van ilyen terelő, kb. másfél borda maradt a belépő levegőnek. Viszont alul a lökhárítón két sorban nyitott, kap eleget. Fapados a gép, semmi légkondi .. (sajnos ;) ) Hm, pedig azt véltem hinni, hogy a klímás lökhárító azért klímás lökhárító, merthogy alul van az a két hosszúkás nyílás. ;) Akkor ezekszerint másban tér el, mint pl a zárhíd is más a klímás verdánál. Nekem klímás, de remélem nem leszek megverve. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Hm, pedig azt véltem hinni, hogy a klímás lökhárító azért klímás lökhárító, merthogy alul van az a két hosszúkás nyílás. ;) Akkor ezekszerint másban tér el, mint pl a zárhíd is más a klímás verdánál. Nekem klímás, de remélem nem leszek megverve. ;) a klímás lökhárítóban fém merevítő van. másban asszem nem tér el a simától Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Hm, pedig azt véltem hinni, hogy a klímás lökhárító azért klímás lökhárító, merthogy alul van az a két hosszúkás nyílás. ;) Akkor ezekszerint másban tér el, mint pl a zárhíd is más a klímás verdánál. Nekem klímás, de remélem nem leszek megverve. ;) Nem ;) .... de 35C fokban városban nincsenek szép gondolataim és világbéke hangulatom :P Itt pl. látszik, hogy a piros Caravánnak alul felül nyitott, de van ahol alul (lökhárító) zárt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 A klímás verzióknál a középkonzolon az AC kapcsolója az egy elektromos kapcsoló? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 A klímás verzióknál a középkonzolon az AC kapcsolója az egy elektromos kapcsoló? ;) Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Szjúúpöööör ;) ;) akkor kezdődhet a tunying... ;) feltéve, hogy tudok keríteni egyet és be is tudom hackelni az eredeti helyére... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Szjúúpöööör ;) :P akkor kezdődhet a tunying... ;) feltéve, hogy tudok keríteni egyet és be is tudom hackelni az eredeti helyére... -_- Megnyomod és bekapcsol a parasztklíma? ;) (Ablakok lemennek.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Megnyomod és bekapcsol a parasztklíma? ;) (Ablakok lemennek.) Nem, szerintem semmit nem fog csinálni, csak menő az AC gomb a konzolon ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Nem, szerintem semmit nem fog csinálni, csak menő az AC gomb a konzolon ;) ;) Értem. Akkor csak azért kérdezte, hogy valami tápot is adjon neki, hogy legalább világítson, mikor benyomta. ;) Sanci: Amúgy a klímás konzolnak az alsó csatija más, mint a nemklímásnak. Legalábbis nálam van két tűzősaru aljzat, de egy négytűs csatit kell bedugnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Nincs véletlen róla egy fotód? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Nincs véletlen róla egy fotód? ;) Tessék. Nagy piros jelzi a csatit amit mondtam, a baloldali meg a sarut. A másik saru a nagy kör mellett jobbra, nehezen kivehető de látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Sziasztok! Kerdesem inkabb hűtésre vonatkozik, mint fűtésre... Astra F (x16xel) 96-os kombi gyari klimaval. A belső elpárologtató hőfoka mennyire alacsony kell ill. szokott lenni? Fagyasztóhideg, vagy csak hűtőszekrény hideg (pl. kerámiabögre szintű hideg amit a hűtőbe tettünk?)? Motortérből ventillátor tisztításakor sikerült hozzáérnem a az utastér hűtőbordájához...termszetesen nem veleltenul. Arra probalok rajonni hol veszik el a hideg vagy mas oka vane annak hogy nagyon gyengen hut... A klíma hatásfokával nem vagyok elégedett és nem tudom, hogy a belső szellőzésnél van valami hiba, vagy máshol a körben? Ha a borda homerseklete kb. 10 fokos akkor az jo vagy nem? Esetleg hidegebb kellene legyen? A muszerfali oldal kitakaritasaert 35-50 000Ft ot ;) akar kerni a klimas, de mi van ha az nem javit a helyzeten, ha mas hiba van? felmerult a kompresszor szabalyozoszelepenek nem megfelelo mukodese is, de nem tudtak biztosat mondani... Köszönöm a segítséget, tippet előre is! Udv. Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Sziasztok! Kerdesem inkabb hűtésre vonatkozik, mint fűtésre... Astra F (x16xel) 96-os kombi gyari klimaval. A belső elpárologtató hőfoka mennyire alacsony kell ill. szokott lenni? Fagyasztóhideg, vagy csak hűtőszekrény hideg (pl. kerámiabögre szintű hideg amit a hűtőbe tettünk?)? Motortérből ventillátor tisztításakor sikerült hozzáérnem a az utastér hűtőbordájához...termszetesen nem veleltenul. Arra probalok rajonni hol veszik el a hideg vagy mas oka vane annak hogy nagyon gyengen hut... A klíma hatásfokával nem vagyok elégedett és nem tudom, hogy a belső szellőzésnél van valami hiba, vagy máshol a körben? Ha a borda homerseklete kb. 10 fokos akkor az jo vagy nem? Esetleg hidegebb kellene legyen? A muszerfali oldal kitakaritasaert 35-50 000Ft ot ;) akar kerni a klimas, de mi van ha az nem javit a helyzeten, ha mas hiba van? felmerult a kompresszor szabalyozoszelepenek nem megfelelo mukodese is, de nem tudtak biztosat mondani... Köszönöm a segítséget, tippet előre is! Udv. Laci Van benne elég gáz? Akkor is lehet elégtelen hatásfokú a klíma. Úgy tudom, hogy 12-15 fokos levegőt érkezik már az utastérbe. Nagyobb gondom még nem volt a klímával, műszer szerint még 96 százalékos a hatékonysága, csak egy tömítés problémája volt. szerk: Klíma szerelőm mondta, hogy ha kevés a gáz már a klímában, akkor a középső befúvóknál mélyebb sziszegést lehet hallani, amit már tapasztaltam is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Van benne elég gáz? Akkor is lehet elégtelen hatásfokú a klíma. Úgy tudom, hogy 12-15 fokos levegőt érkezik már az utastérbe. Nagyobb gondom még nem volt a klímával, műszer szerint még 96 százalékos a hatékonysága, csak egy tömítés problémája volt. szerk: Klíma szerelőm mondta, hogy ha kevés a gáz már a klímában, akkor a középső befúvóknál mélyebb sziszegést lehet hallani, amit már tapasztaltam is. Gaz tuti van, ellenoriztek, ketszer is. A hiba vagy a muszerfal mogotti levegoztetoben van vagy a klimakorben mashol (kommpressdzor, stb.) de a z elparologtato kozvetlen homerseklete segitene erre valaszt talalnom... Az enyem kb olyan hideg mint amikor hideg vizet engedek es alateszem a kezem. Koszi! Udv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Gaz tuti van, ellenoriztek, ketszer is. A hiba vagy a muszerfal mogotti levegoztetoben van vagy a klimakorben mashol (kommpressdzor, stb.) de a z elparologtato kozvetlen homerseklete segitene erre valaszt talalnom... Az enyem kb olyan hideg mint amikor hideg vizet engedek es alateszem a kezem. Koszi! Udv. Nekem körülbelül olyan hideg is érkezik a fúvókákon, tehát hidegebbnek kell lennie. Mást nem tudok mondani, mert ilyen problémám még nem volt (kopp kopp kopp). Ha a klímakörben lenne valami probléma, akkor elszökne a gáz a rendszerből. A szabályzószelep lehet még a ludas, vagy a levegőztető, esetleg még a kompresszor sem 100-as, de akkor is szökne a gáz. Nekem azt mondták, mikor kiderült, hogy szökik a gáz, hogy klímakörön belül valami tömítés elszállt, lehet a kompresszor halt meg, csere. Szerencsére nem. Neked nem csináltattak olyan tesztet, hogy nyomattak 10 bar vagy mennyi nyomással festékes levegőt? Ahol látszott a festék, ott enged ügye a rendszer. Nekem mondjuk már 1 bar nyomásnál is elszökött a gáz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Van benne elég gáz? Akkor is lehet elégtelen hatásfokú a klíma. Úgy tudom, hogy 12-15 fokos levegőt érkezik már az utastérbe. Nagyobb gondom még nem volt a klímával, műszer szerint még 96 százalékos a hatékonysága, csak egy tömítés problémája volt. szerk: Klíma szerelőm mondta, hogy ha kevés a gáz már a klímában, akkor a középső befúvóknál mélyebb sziszegést lehet hallani, amit már tapasztaltam is. Koszi a valaszod! Kerdes: ezt a 12-15 fokot mikor merted? 30 fokos nyari melegben, vagy a napokban (~20 fokon), esetleg most merted? ;) Vagy ez nem fugg a kulso homerseklettol, gondolom hogy fugg? 25-30%-al hidegebb levegot fuj be kozepen mint a kinti homerseklet akkor az a klima megfeleloen hut? Koszonom! Udv Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Koszi a valaszod! Kerdes: ezt a 12-15 fokot mikor merted? 30 fokos nyari melegben, vagy a napokban (~20 fokon), esetleg most merted? ;) Vagy ez nem fugg a kulso homerseklettol, gondolom hogy fugg? 25-30%-al hidegebb levegot fuj be kozepen mint a kinti homerseklet akkor az a klima megfeleloen hut? Koszonom! Udv Nem tudom, hogy függ-e, nekem a klímaszerelőm mondta, hogy általában ennyi. A gép, amivel tesztelte, azt írta, hogy +5 celsius fokos a levegő, amikor tesztelte a rendszert. Persze ez a hűtőnél lévő csőben mérte. Ügye ahova a kék csatit nyomja a szelepre, a visszatérő (piros) csatin már nem tudom mennyit írt. Ilyet se csináltak neked? Hatékonysági mérést? Nekem az 96%-os lett. Elvileg már takarítani kéne a klíma rendszert nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zbandi Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Koszi a valaszod! Kerdes: ezt a 12-15 fokot mikor merted? 30 fokos nyari melegben, vagy a napokban (~20 fokon), esetleg most merted? ;) Vagy ez nem fugg a kulso homerseklettol, gondolom hogy fugg? 25-30%-al hidegebb levegot fuj be kozepen mint a kinti homerseklet akkor az a klima megfeleloen hut? Koszonom! Udv Szia! Én szerdán voltam feltöltetni a klímát, beszerelés után /éljen, klímások lettünk/ nekem a kinti 18-23 fok közötti levegőre, 9,5 fokot tolt be, bár nekem azt mondta a klímás hogy 10 alatt már bőven jó. Azt hogy a radiátor milyen hideg nem tudom, de a tűzfal motortér felöli oldalán a csövön kicsapódik a pára, de kézzel simán megfogható huzamosabb ideig, én olyan 5-10 fok között tippelném. Nem a festékes levegőt adnak hozzá hanem a klímában lévő olajhoz adnak, uv-ban világító festéket. És azzal töltik fel a rendeszert, én is így töltettem meg, mert ha csökkenne a hűtésfoka, akkor megtalálható hogy hol szökik a gáz. És nem egy olyan drága dolog 7900 a töltés 1500 a festés. A fütésbox takarításért pedig azért kérhetnek olyan sokat, mert ki kell venni az egész müszerfalat (valószinüleg) és az pedig nem kis munka. Üdv:András Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Szia! Én szerdán voltam feltöltetni a klímát, beszerelés után /éljen, klímások lettünk/ nekem a kinti 18-23 fok közötti levegőre, 9,5 fokot tolt be, bár nekem azt mondta a klímás hogy 10 alatt már bőven jó. Azt hogy a radiátor milyen hideg nem tudom, de a tűzfal motortér felöli oldalán a csövön kicsapódik a pára, de kézzel simán megfogható huzamosabb ideig, én olyan 5-10 fok között tippelném. Nem a festékes levegőt adnak hozzá hanem a klímában lévő olajhoz adnak, uv-ban világító festéket. És azzal töltik fel a rendeszert, én is így töltettem meg, mert ha csökkenne a hűtésfoka, akkor megtalálható hogy hol szökik a gáz. És nem egy olyan drága dolog 7900 a töltés 1500 a festés. A fütésbox takarításért pedig azért kérhetnek olyan sokat, mert ki kell venni az egész müszerfalat (valószinüleg) és az pedig nem kis munka. Üdv:András Nekem kereken 10 ropi volt a feltöltés, 3000Ft volt ez a "festékes" feltöltés és hibakeresés. Anyagár volt 1400Ft. ;) Múlt hétvégén meg azelőtt is leszereltem a középkonzolt kompletten. Ha jól láttam, akkor pont a kijelző mögött van az a doboz, ami mögött van az elpárologtató vagy a levegőztető. Azt nem néztem, hogy szét lehet-e kapni, de tény, hogy a műszerfal szétszedésével a legkönnyebb, ami az esetemben elég nagy meló, mert légzsákos kormány és a rádiókeret is össze van már hajtogatva. ;) Láttam nem rég a tuskóban autós klímafertőtlenítő és tisztító spray-t. Az volt ráírva, hogy elég a klíma hűtőbordájára fújni, meg a belső rendszerre is fújni. Csak ha ráfújom, akkor hogy fertőtleníti a belső részét? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Szia! Én szerdán voltam feltöltetni a klímát, beszerelés után /éljen, klímások lettünk/ nekem a kinti 18-23 fok közötti levegőre, 9,5 fokot tolt be, bár nekem azt mondta a klímás hogy 10 alatt már bőven jó. Azt hogy a radiátor milyen hideg nem tudom, de a tűzfal motortér felöli oldalán a csövön kicsapódik a pára, de kézzel simán megfogható huzamosabb ideig, én olyan 5-10 fok között tippelném. Nem a festékes levegőt adnak hozzá hanem a klímában lévő olajhoz adnak, uv-ban világító festéket. És azzal töltik fel a rendeszert, én is így töltettem meg, mert ha csökkenne a hűtésfoka, akkor megtalálható hogy hol szökik a gáz. És nem egy olyan drága dolog 7900 a töltés 1500 a festés. A fütésbox takarításért pedig azért kérhetnek olyan sokat, mert ki kell venni az egész müszerfalat (valószinüleg) és az pedig nem kis munka. Üdv:András Szia! A gazzal nincs gond, toltottem de nem valtozott a hutesteljesitmeny, ezert is kezdtem utanajarni a dolognak... TEgnap lemertem , hogy kb. hany fokos levegot fuj be. Kikapcsolt klimaval a levego hofoka a kozepso fuvokanal 21 fok volt, bekapcsolt klimaval 12 fokra hult ez le. A cso homersekletet megprobalom lemerni majd hozzavetolegesen, hogy abbol kovetkeztessek pontosabban, de en is 5-10 fok koze tennem az enyemet. Arra is gondoltam, lehet hogy valami baj van a levegozteto rendszerrel, amit lehet hogy a kozepkonzol reszleges szetszedesevel is meg tudnek nezni, ellenorizni? 1. A levego iranyat vezerlo jobb oldali gombra nem nagoyn reagal az astra levegoztetoje... Ha labra van iranyitva akkor is fujja rendesen kozepen a levegot ez normalis? ;) 2. Tovabba mintha egy picivel meleg levegot fujna be akkor is ha teljesen "hidegre" van allitva a rendszer (persze klima kikapcsolva), ez normalis? Lehet kis meleglevego is jut a rendszerbe es ez noveli valamennyivel a levego hofokat amit kifuj. A futest nem lehet valahol lekapcsolni, pl hogy ne aramoljon a melegviz a futotestbe, hogy kizarjam annak lehetoseget, hogy az kavar be a klima hutesfokat rontva? Koszi! Udv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
biviel Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Nekem kereken 10 ropi volt a feltöltés, 3000Ft volt ez a "festékes" feltöltés és hibakeresés. Anyagár volt 1400Ft. ;) Múlt hétvégén meg azelőtt is leszereltem a középkonzolt kompletten. Ha jól láttam, akkor pont a kijelző mögött van az a doboz, ami mögött van az elpárologtató vagy a levegőztető. Azt nem néztem, hogy szét lehet-e kapni, de tény, hogy a műszerfal szétszedésével a legkönnyebb, ami az esetemben elég nagy meló, mert légzsákos kormány és a rádiókeret is össze van már hajtogatva. ;) Láttam nem rég a tuskóban autós klímafertőtlenítő és tisztító spray-t. Az volt ráírva, hogy elég a klíma hűtőbordájára fújni, meg a belső rendszerre is fújni. Csak ha ráfújom, akkor hogy fertőtleníti a belső részét? ;) Elvileg ha motorter felol kiveszed a pollenszurot es kicsavarozod a ventillatort, kiemeled, akkor jol hozza lehet ferni az elparologtatohoz, azaz hutobordahoz...(persze le kell bontani elotte az ablaktorlo lapatokat ill. az az alatti muanyagot a szelvodo alol). En a bordara fujtam kozvetlenul a tisztito, fertotlenitot. Kis varakozasi ido utan (ventit visszaszerel), lefed a klima beinditasaval elivleg a rendszer szetfujja a befujt fertotlenitot a klima belsejeben. A muszerfalat szetszedese alatt mire gondolsz? A gombok kornyeken, korul levo muanyagra? Ami a kormanyig megy egeszen? Azt kivetted kompletten, lehet ott latni a levego vezerlo gombokmit vezerelnek, esetleg a lapatokat, amik terelik a levegot jobbra balra, hideg, meleg levegot? Foleg a hideg meleg levegot vezerlo "lapat" erdekelne, hog ymegprobaljam elzarni teljesen ill. hogy ellenorizzem jol zar-e vagy sem, mert mintha kis meleg levego jutna a rendszerembe akkor is ha hidegre van allitva. Ezek szerinted mennyire lathatoak anelkul, hogy az egesz muszerfalat szet kellene dobni? Eleg ugy leszedni amennyire te leszedted, hogy valamennyire lassam, ellenorizhessem a meleglevegot? Koszi! Udv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zbandi Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Szia! A gazzal nincs gond, toltottem de nem valtozott a hutesteljesitmeny, ezert is kezdtem utanajarni a dolognak... TEgnap lemertem , hogy kb. hany fokos levegot fuj be. Kikapcsolt klimaval a levego hofoka a kozepso fuvokanal 21 fok volt, bekapcsolt klimaval 12 fokra hult ez le. A cso homersekletet megprobalom lemerni majd hozzavetolegesen, hogy abbol kovetkeztessek pontosabban, de en is 5-10 fok koze tennem az enyemet. Arra is gondoltam, lehet hogy valami baj van a levegozteto rendszerrel, amit lehet hogy a kozepkonzol reszleges szetszedesevel is meg tudnek nezni, ellenorizni? 1. A levego iranyat vezerlo jobb oldali gombra nem nagoyn reagal az astra levegoztetoje... Ha labra van iranyitva akkor is fujja rendesen kozepen a levegot ez normalis? ;) 2. Tovabba mintha egy picivel meleg levegot fujna be akkor is ha teljesen "hidegre" van allitva a rendszer (persze klima kikapcsolva), ez normalis? Lehet kis meleglevego is jut a rendszerbe es ez noveli valamennyivel a levego hofokat amit kifuj. A futest nem lehet valahol lekapcsolni, pl hogy ne aramoljon a melegviz a futotestbe, hogy kizarjam annak lehetoseget, hogy az kavar be a klima hutesfokat rontva? Koszi! Udv. 1. Igen ez normális ez nálam is így működik 2. Ez már egy kicsit összetettebb kérdés, én amit vettem klímát abban a szettben volt fűtéscsap, ami akkor zár el hogy a a levegőt a leghidegebb irányba letolod(ott is a utolsó fél cenzin zár), ekkor kap vákumot a fűtéscsap. Én lestem egy idősebb (95) példányból mikor szereltem és mint ha abban nem láttam volna fűtéscsapot. Nos neked vagy azért fúj kicsit meglegebbed mert nem zár el a fűtéscsap, vagy mert nincs a rendszerben. Érdemes lenne végigvizsgálnod a vákumrendszert. Ahol a pollenszürő is van ott kell lennie egy puffertartálynak, onnan megy be a középkonzolba egy fekete zöld színű cső, A középkonzol kiszabadításához leveszed a kormány burkolatot, a km óra burkolatot, és utána a középkonzol burkolatot (9db csavar fogja). Ekkor jól hozzáférsz mind a bowdenekhez mind a vákumcsövekhez. /A bowdenek egyjön balról és kettő jobbról. A bal oldali 100%-os ellenörzéséhez lehet ki kell venned a km órát is./ A bejövő zöld fekete cső egy t elágazóra megy egyik fele a belső levegő keringetőre (fekete cső), a másik a fütéscsapra itt még zöld fekete, majd az elzáró szerkezet után, fekete piros szinben megy tovább a csaphoz. Ezeket kellene ellenörizni, hogy nincs valamelyik lecsúszva, vagy nem kap valahol falshot. Arra érdemes még figyelni hogy ha egyszer már bemelegedett a fütőborda viszonylag lassan hűl ki mert hidegre tekerve nem kering át rajta a levegő. (Melegre átfujatván pedig újra kinyitna a füréscsap, gyújtáson (nem járó motor) melegre tekerve lehűhető. A hőmérséklet mérést úgy csináld, hogy 1-es fokozat belső levegő keringetettés bekapcsolva, és kb egy 5 perc járatás után (becsukott ajtókkal) milyen hőmérsékletű levegőt tol be. Szerintem a te 12 fokod nem egy olyan rossz érték. Üdv: András Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts