hening Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Újabb beépítendő extra a láthatáron? :lol: Naná. :lol: Egyedül a klíma nem kell. Nem kell retarder az autóba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Naná. :lol: Egyedül a klíma nem kell. Nem kell retarder az autóba. :D Gondolom más a levegőelosztó szekrény is, több cső jön ki belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Naná. ;) Egyedül a klíma nem kell. Nem kell retarder az autóba. :D Valahogy éreztem, hogy újabb project lesz ebből. :lol: Majd mikor tök véletlenül összefutunk egy találkozón, 45 fokban, leengedett ablaknál folyik rólad a víz, én meg feltekert ablakkal fázom az autóban, akkor majd azért gondolj erre a kijelentésre. :lol: :D (Az más kérdés, hogy állvahagysz. :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Valahogy éreztem, hogy újabb project lesz ebből. :D Még az ülésfűtés az, ami hiányzik.....de nem múlik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Így. Amúgy én már próbáltam és ha nem a klímával nyomatom lábhoz a levegőt, akkor onnan nem jön semmi. Az enyém nem pont ilyen háromágú. Egészen lent van az alján, de kipróbálom akkor is holnap.:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Az enyém nem pont ilyen háromágú. Egészen lent van az alján, de kipróbálom akkor is holnap.:-) De azért vedd figyelembe, hogy nem egy évjárat és a tied még nem ráncfelvarrott. :lol: Mondjuk láttam én is már ilyen csövet, csak épp az lejjebbről jött. Képemen látható csövek alatti függőlegesből kandikált ki. Asszem Johnny szétbontott autójának képein láttam? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 De azért vedd figyelembe, hogy nem egy évjárat és a tied még nem ráncfelvarrott. :lol: Mondjuk láttam én is már ilyen csövet, csak épp az lejjebbről jött. Képemen látható csövek alatti függőlegesből kandikált ki. Asszem Johnny szétbontott autójának képein láttam? :D Igen-igen.. Egészen az aljához van simulva.. Húú, pedig már a múltkor is téma volt, csak elfelejtettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Igen-igen.. Egészen az aljához van simulva.. Húú, pedig már a múltkor is téma volt, csak elfelejtettem. Zotya kérdezte tőlem, igaz-e, hogy a klímásokban van hátulra is csövek és ha igen, hol találhatóak. Akkor mutattam neki egy képet, ami ezekről a csövekről készültek és írtam neki, hogy klímásom van és ott vannak a csövek. :D De akkor úgytűnik ez felszereltség függő. Minthogy az is, hogy neked van kapaszkodóvilágításod és csöved is az ülések alatt. Nekem csak csövek vannak, a kapaszkodóvilágítás utólagosan van megcsinálva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Utólag, valamilyen elágazás beiktatásával beszerkeszthető lenne az a hátsó lábtér fűtésére szolgáló cső? Hol kéne elvezetni? Elférne? Nekem ma valamiért nem nyilnak meg a képek amiket linkeltetek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Na, találtam egy kis leírást, hogy hogyan kell kiszedni a fűtőradiátort!...[/guote] Na, hát én is köszönöm a szöveget, király vagy Laleekiraly!!! 7végén remélem jó idő lesz, mert már kitaláltam, mi lesz a program... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Noo, leellenőríztem az első üléseim alatt lévő csöveket. Bizony, az nekem is fűtés. Szépen jön belőle a meleg a hátsó ülésen ülők lábaira :D Még soha nem teszteltem.. Egyben meg ámulok, hogy még a mai napig is találok meglepetést az autóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Noo, leellenőríztem az első üléseim alatt lévő csöveket. Bizony, az nekem is fűtés. Szépen jön belőle a meleg a hátsó ülésen ülők lábaira :lol: Még soha nem teszteltem.. Egyben meg ámulok, hogy még a mai napig is találok meglepetést az autóban. Elszomorodtam. :D Nem értem, hogy az enyémben miért nem megy hátra normál levegő, csak klíma. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Noo, leellenőríztem az első üléseim alatt lévő csöveket. Bizony, az nekem is fűtés. Szépen jön belőle a meleg a hátsó ülésen ülők lábaira :lol: Még soha nem teszteltem.. Egyben meg ámulok, hogy még a mai napig is találok meglepetést az autóban. Mutatnál róla képeket? Honnan jön? Merre, hol megy hátra? Hol végződik, hol fúj? Elszomorodtam. :lol: Nem értem, hogy az enyémben miért nem megy hátra normál levegő, csak klíma. :lol: Én meg nem értem, hogy az enyémben miért nincs!? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Zozor! Szerintem nem lesz rá szükséged de azért leírom a műszerfal kiszedésének főbb mozanatait: - Első szélvédő előtti műanyagborítás eltávolítása mindenestül (ablaktörlők , ablaktörlő mechanika motorral együtt stb.) - 3 db anya eltávolítása (műszerfalat rögzíti kivülről, a kormányoszlopnak is van 2 db anyája azt nem kell kiszedni) - Kormányburkolat, kapcsolók, kormány eltávolítása - Műszerfal kibelezése (műszeregység, kapcsolók, középkonzol, kesztyűtartó eltávolítása) - Kardánbox eltávolítása - Kábelkötegek felszabadítása, biztosítéktábla csavarok eltávolítása - Műszerfalnál ajtók felöl 2-2 db csavar kiszedése, alul kardánboxnál 2 db csavar - Végső művelet műszerfal kiemelése. Részletesen is letudnám írni de szerintem aki még nem csinált ilyet annak eltarthat 1 napig a művelet, inkább olyanra bíznám aki már csinált ilyet. :lol: J0hnnynak a műszerfalát Bazsival együtt azaz 2-en 18 perc alatt szedtük ki. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Kössz Udi! Hä' nem nyugtattäl meg, ha egyszer ki kell szednem a müszerfalat... :-) Ahogy megtudtam, szerencsére csak a középkonzolt kell kiszedni,de az se egy féloräs melo. Ahogy csinälom, készitek a müveletröl pär képet, hätha valakinek jol jön legközelebb... :-) Esetleg... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 J0hnnynak a műszerfalát Bazsival együtt azaz 2-en 18 perc alatt szedtük ki. :lol: :D Még ma is lever a víz,ha rá gondolok! :lol: Két elvetemült!Egy pillanatra nem figyelek és izzé-porrá szedik az autómat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Zozor! Szerintem nem lesz rá szükséged de azért leírom a műszerfal kiszedésének főbb mozanatait: - Első szélvédő előtti műanyagborítás eltávolítása mindenestül (ablaktörlők , ablaktörlő mechanika motorral együtt stb.) - 3 db anya eltávolítása (műszerfalat rögzíti kivülről, a kormányoszlopnak is van 2 db anyája azt nem kell kiszedni) - Kormányburkolat, kapcsolók, kormány eltávolítása - Műszerfal kibelezése (műszeregység, kapcsolók, középkonzol, kesztyűtartó eltávolítása) - Kardánbox eltávolítása - Kábelkötegek felszabadítása, biztosítéktábla csavarok eltávolítása - Műszerfalnál ajtók felöl 2-2 db csavar kiszedése, alul kardánboxnál 2 db csavar - Végső művelet műszerfal kiemelése. Részletesen is letudnám írni de szerintem aki még nem csinált ilyet annak eltarthat 1 napig a művelet, inkább olyanra bíznám aki már csinált ilyet. :lol: J0hnnynak a műszerfalát Bazsival együtt azaz 2-en 18 perc alatt szedtük ki. :lol: :D Csak kiegészítésként: - első lépés az akkusaruk levétele :lol: - ha légzsákos a kormány, akkor a kormányátvezetőt is le kell szedni, mert nem fér le tőle a műszerfal Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Kössz Udi! Hä' nem nyugtattäl meg, ha egyszer ki kell szednem a müszerfalat... :-) Ahogy megtudtam, szerencsére csak a középkonzolt kell kiszedni,de az se egy féloräs melo. Ahogy csinälom, készitek a müveletröl pär képet, hätha valakinek jol jön legközelebb... :-) Esetleg... :-) Azt megköszönnénk! Mikorra tervezed? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Opel16V! Huha erről meg is feletkeztem....nekünk természetes, hogy aksi le van kötve. :lol: Légzsákost egyszer szedtünk szét Demóéknál, tényleg nem fért ki. :D Zozor! Még egy jó tanács, amikor a fűtőradiátort veszed ki a radiátor csöveit is dugózd le akkor az utastér száraz marad. :lol: Kiváncsian várom a képeket én is, mivel nekem még nem kellett fűtőradiátort cserélnem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Elvileg hétvégére tervezem, idöjärästol függ. Sajna nincs légzsäk, úgyhogy nem félek h.önällósitja magät :-). De az äramtalanitäs az elsö müvelet- biztos ami biztos.Dugozäs mär eszembe jutott, szép lenne, ha eläztatnäm a gépet:-). Tényleg Udi: azzal a 18 perces idövel versenyre készültetek? :-) Gondolom csak úgy repkedtek az alkatrészek, szegény JOhnny meg a fejét fogva levegö utän kapkodott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Mutatnál róla képeket? Honnan jön? Merre, hol megy hátra? Hol végződik, hol fúj? Én meg nem értem, hogy az enyémben miért nincs!? :D Nekem ilyen, de ügye modellfrissített klímás autóról van szó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Én majd holnap fényképezek, ma nem volt rá időm. csak mentem, és mentem.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Nekem ilyen, de ügye modellfrissített klímás autóról van szó. :lol: Na, ezek, amiket te linkelsz be, nem nyilnak meg nekem valamiért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Na, ezek, amiket te linkelsz be, nem nyilnak meg nekem valamiért. :D Nekem megnyílnak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Nekem megnyílnak! :D Ja amit én használok képfelöltő oldalt, az is bemondja gyakran az unalmast. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts