zotya975 Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Elvileg a termosztáton van is pici lyuk gyárilag,de az nem engedhet ennyire át. Szerintem ez olyan,mint nekem a corsában volt. Picit mindig nyitva maradt,amikor kivettem,jól látható volt. Megkerestem a régi termosztátom, most így szobahőfokon zárva van, csak egy pici rés létszik, annyi, hogy a fény felé fordítva látszik. De ez is rossz volt, lehet csak korábban nyit, mint kéne.
J0hnny Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Megkerestem a régi termosztátom, most így szobahőfokon zárva van, csak egy pici rés létszik, annyi, hogy a fény felé fordítva látszik. De ez is rossz volt, lehet csak korábban nyit, mint kéne. Ugye nem 82-es van benne? :rolleyes:
zotya975 Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Ugye nem 82-es van benne? :rolleyes: Neeeem, 92-es! :)
J0hnny Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Neeeem, 92-es! :rolleyes: A pici rés is elég neki,hogy ne zárjon tökéletesen,mert ugye a melegvíz feleflé törekszik.
zotya975 Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 A pici rés is elég neki,hogy ne zárjon tökéletesen,mert ugye a melegvíz feleflé törekszik. Hát akkor megvan a bibi. Csak ugye a mostanit csak akkor tudom megnézni ha már kiszereltem.
epk947 Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 A pici rés is elég neki,hogy ne zárjon tökéletesen,mert ugye a melegvíz feleflé törekszik. A vízpumpáról már nem is beszélve! :) Lehet, hogy revideálom a korábbi állásfoglalásom? :rolleyes:
Tiv. Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 A vízpumpáról már nem is beszélve! :) Lehet, hogy revideálom a korábbi állásfoglalásom? :rolleyes: Ilyenkor szembesülök azzal, milyen műveletlen vagyok. :)
Tápiószecső Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Ilyenkor szembesülök azzal, milyen műveletlen vagyok. :) Újra felveszi videóra. :rolleyes:
Tiv. Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Újra felveszi videóra. :rolleyes: :) :) :) Mégegy zseni. :D Na gyere igyunk egyet :D
epk947 Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Újra felveszi videóra. :rolleyes: Sőt! Az álmaimat veszem fel! :)
egyhapsi Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Isuzusba hány fokos termosztát való ? Jó topicba írom én ezt egyáltalán? :rolleyes:
epk947 Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Isuzusba hány fokos termosztát való ? Jó topicba írom én ezt egyáltalán? :rolleyes: Hááát, ha a saját bűrkéd elfagyása miatt aggódsz, akkor jó helyre. Ha motorkádért, akkor rossz helyre! :) Egyébként nemtom.
zotya975 Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Újra felveszi videóra. :) Sőt! Az álmaimat veszem fel! :) Kimaradtam vmiből? Vagy túl fiatal vagyok hozzá? :rolleyes:
egyhapsi Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Szeretem a meleget.:-) És a fűtésem lehetne jobb. Akkor van jó meleg, ha belső levegő keringtetés be van kapcsolva, de akkor meg párásodik. :rolleyes: De ez a meleg már korfüggő is.:-)
zotya975 Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Szeretem a meleget.:-) És a fűtésem lehetne jobb. Akkor van jó meleg, ha belső levegő keringtetés be van kapcsolva, de akkor meg párásodik. :rolleyes: De ez a meleg már korfüggő is.:-) Mondanám, hogy szereld ki a radiátort kitakarítani, hátha segít vmit, de elég bonyolult, jó car helyen van. Bár én a bekötését láttam a homlokfalnál, ha kiszerelés nélkül át lehet mosni akkor nem olyan gáz.
egyhapsi Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Áááá, ilyen fagyos időben semmi kedvem radiátort mosni, meg szerelni. Kivétel lesz majd a termosztátcsere. Azt nem értem egyébként, mitől vízkövesedhet el rendszer, ha állandóan fagyálló van benne. Lágyvíz..
zotya975 Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Áááá, ilyen fagyos időben semmi kedvem radiátort mosni, meg szerelni. Kivétel lesz majd a termosztátcsere. Azt nem értem egyébként, mitől vízkövesedhet el rendszer, ha állandóan fagyálló van benne. Lágyvíz.. Nem tudom, de vki itt a fórumon csinált már ilyet, és sokkal jobb lett a fűtése. Nem is biztos, hgy vízkő, hanem vmi trutyi ami kicsapódhat, gondolom a fagyálló se tart örökké, és nem sűrün cserélik. Amikor kimostuk a hűtőt abbol is fekete víz folyt először. De a termosztát csere neked könnyebben megy, mint nálam, egyszerűbb megnézni is, hogy hidegen zárva van-e. Én ha már kibontom nem rakom vissza a régit, ha jó, ha rossz.
FPepe Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Isuzusba hány fokos termosztát való ? Jó topicba írom én ezt egyáltalán? :rolleyes: Ha jól rémlik 82 vagy 86 fokos :)
epk947 Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Kimaradtam vmiből? Vagy túl fiatal vagyok hozzá? :rolleyes: Ez a vonat már sajna elment.... :)
zotya975 Elküldve December31, 2008 Elküldve December31, 2008 Ez a vonat már sajna elment.... :) Sebaj, kocsival vagyok! Vonat..... :rolleyes: :)
J0hnny Elküldve Január2, 2009 Elküldve Január2, 2009 Ha jól rémlik 82 vagy 86 fokos :rolleyes: Tányér átmérő: 55.0 mm, Teljes magasság: 22.0 mm, Hőfok: 88 :)
egyhapsi Elküldve Január2, 2009 Elküldve Január2, 2009 Jaaa, ilyen van benne most, mint a fönt látható képen.. De bacik a kékből kimenni a mutató. Illetve alíg. Pedig az előbb is 20 percet drifteltem az 1 centis hóban, ahogy vittem a feleségem. :rolleyes: Mi a funkciója annak a két szabályozónak? Kis hőmérséklet, meg nagy ??
gergolabs Elküldve Január2, 2009 Elküldve Január2, 2009 J0hnny: király az avatarod!!! Honnan ismerős ez a jel?? :rolleyes: :)
J0hnny Elküldve Január2, 2009 Elküldve Január2, 2009 Jaaa, ilyen van benne most, mint a fönt látható képen.. De bacik a kékből kimenni a mutató. Illetve alíg. Pedig az előbb is 20 percet drifteltem az 1 centis hóban, ahogy vittem a feleségem. :rolleyes: Mi a funkciója annak a két szabályozónak? Kis hőmérséklet, meg nagy ?? Én elvileg úgy tudom,hogy az isuzuban két termosztát van.Egy a HF-ben és egy kintebb. A kicsi 80fok körül nyit,a nagyobb 88-nál.
Tiv. Elküldve Január2, 2009 Elküldve Január2, 2009 J0hnny: király az avatarod!!! Honnan ismerős ez a jel?? :) :) Miota nem csak dizele van, ő is megismerkedett vele :rolleyes: :)
Recommended Posts