zocsa Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Hát, most derült ki, hogy vizes a pollenszűrő! :rolleyes: De hogy a fenébe jut be oda a víz? Mert ott van az a műanyag védőburkolat, annak csak a bal oldalán, a motorháztető zsanérja mellet van megtörve kb,2-3cm-t, ott meg szerintem nem mehet el odáig.Csak nehogy a pollen alatt a venti vizet kapjon, oszt zárlatot csináljon. A szélvédő és az előtte lévő műanyag között szokott beázni.Ott többek között én is kinyomtam szilóval,azóta jó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 A szélvédő és az előtte lévő műanyag között szokott beázni.Ott többek között én is kinyomtam szilóval,azóta jó. :) Szerzek szilót és nekiesek- de pont esik az eső. Mikor is essen, ha nem akkor, amikor az ember dolgozni akar... :rolleyes: Kösz skacok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Gyermekeim az Urban..... -20 fokok járnak és Opel pajti 20km megtétele után is csak langyosnak alig mondható melegséggel árasztja el a szívem, pedig kartont is tettem a hütô elé... Ha ez így folytatódik tüzet kell gyujtanom mert sz@rrá fagyok benne...HELP!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Gyermekeim az Urban..... -20 fokok járnak és Opel pajti 20km megtétele után is csak langyosnak alig mondható melegséggel árasztja el a szívem, pedig kartont is tettem a hütô elé... Ha ez így folytatódik tüzet kell gyujtanom mert sz@rrá fagyok benne...HELP!!! Mennyire melegszik fel a "víz"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Mennyire melegszik fel a "víz"? A mutató ilyen hidegekben meg sem moccan. Leg +2 foknak kell lennie, hogy megmozduljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 A mutató ilyen hidegekben meg sem moccan. Leg +2 foknak kell lennie, hogy megmozduljon. Cserélj termosztátot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Cserélj termosztátot. Miszerint legyen a választás? Mekkora meló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Miszerint legyen a választás? Mekkora meló? Ennél a motornál pár perces melo. Viz sem folyik kis ok. 92 fokost vegyél. Nem is drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Ennél a motornál pár perces melo. Viz sem folyik kis ok. 92 fokost vegyél. Nem is drága. Javítsatok ki, de én az miatt parázok, hogy most az a cél, hogy mihamarabb melegedjen a motor, de nyáron??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Javítsatok ki, de én az miatt parázok, hogy most az a cél, hogy mihamarabb melegedjen a motor, de nyáron??? :) A jó termosztát nyáron sem okoz gondot. Ugyenilyen motorom van. Egy éve cseréltünk termosztátot. Nyáron is nagyon ritkán kapcsolt be aventi, akkor is pesti dugóban. Most meg faca meleg van az ótóban. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 A jó termosztát nyáron sem okoz gondot. Ugyenilyen motorom van. Egy éve cseréltünk termosztátot. Nyáron is nagyon ritkán kapcsolt be aventi, akkor is pesti dugóban. Most meg faca meleg van az ótóban. :rolleyes: Ha van annyi türelmed Tiv, légyszives írd le a munkamenetet, mire figyeljek, mit, hogyan csináljak. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Pontosan. Én is most cseréltem, igaz nekem nem olyan motorom van. De a fűtésem ugyanúgy c@r volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Pontosan. Én is most cseréltem, igaz nekem nem olyan motorom van. De a fűtésem ugyanúgy c@r volt. A haverom 1.9 Felicia-ja 3 perc után nyom olyan meleget mint az enyém 20 perc elteltével...(egyhelyben vagy driftelés után) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Ha van annyi türelmed Tiv, légyszives írd le a munkamenetet, mire figyeljek, mit, hogyan csináljak. Köszi Ugyan nem a Tiv vagyok, de én is le tudom írni. Szemben állsz a kocsival, a bal oldali vastag gumicső motorra csatlakozásánál találod meg a termosztát házat. 3 db csavar tartja. Azokat kitekerve, és a fedelet levéve meglátod a termosztátot. Csak ki kell venni, és az újat betenni, majd a fedelet visszacsavarozni. Ne felejtsd el, hogy új gumigyűrűt is tégy bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Ha van annyi türelmed Tiv, légyszives írd le a munkamenetet, mire figyeljek, mit, hogyan csináljak. Köszi Itt Van egy kép J0hnny motorjárol. Ott a termosz a motor bal oldalán elöl, abban a kupos izében. Három csavar fogja. Nem forró motornál kitekered azt a három csavart, kiveszed a régit, uj be, persze uj tömitéssel. Csavarok vissza, hütőviz potol amennyi szükséges, motro indít, és Reeckatee nem fázik. :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Ugyan nem a Tiv vagyok, de én is le tudom írni. Szemben állsz a kocsival, a bal oldali vastag gumicső motorra csatlakozásánál találod meg a termosztát házat. 3 db csavar tartja. Azokat kitekerve, és a fedelet levéve meglátod a termosztátot. Csak ki kell venni, és az újat betenni, majd a fedelet visszacsavarozni. Ne felejtsd el, hogy új gumigyűrűt is tégy bele. Nagyon köszönöm. Azt tudtam, hogy hol van de nem mertem hozzányulni:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Itt Van egy kép J0hnny motorjárol. Ott a termosz a motor bal oldalán elöl, abban a kupos izében. Három csavar fogja. Nem forró motornál kitekered azt a három csavart, kiveszed a régit, uj be, persze uj tömitéssel. Csavarok vissza, hütőviz potol amennyi szükséges, motro indít, és Reeckatee nem fázik. :rolleyes: :) :) Köszönöm szépen. Hát forró motort azt hiszem 2 hónappal ezelôtt éreztem utoljára. Sok h.folyadék elfolyhat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Nagyon köszönöm. Azt tudtam, hogy hol van de nem mertem hozzányulni:) Csak bátran. Ennél a motornál a legegyszerűbb a csere. Semmi vezérlésbontás, vagy hasonló finomságok. Ezt irigylik ám a benzinesek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Köszönöm szépen. Hát forró motort azt hiszem 2 hónappal ezelôtt éreztem utoljára. Sok h.folyadék elfolyhat? Nem sok, pár deci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Csak bátran. Ennél a motornál a legegyszerűbb a csere. Semmi vezérlésbontás, vagy hasonló finomságok. Ezt irigylik ám a benzinesek. :) Jah, de már gondolkozom, hogy összehekkelem a két megoldást. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Jah, de már gondolkozom, hogy összehekkelem a két megoldást. :rolleyes: Te még erre is képes leszel. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Te még erre is képes leszel. :rolleyes: :) Ha Hening nem is de Tápi biztos! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Te még erre is képes leszel. :rolleyes: :) Meglátjuk. :) Ha még egyszer előadja ezt a mutatványát, akkor tutira megcsinálom. Végülis csak a két féle alu csővet kell összepárosítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Ha Hening nem is de Tápi biztos! :rolleyes: Tiv tudja miről beszél. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Nagyon köszönök minden segítséget. Megyek termosztátért azt hideg kint, meleg bent sorakozóóóóóóó!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts