Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Fűtés, és klíma

Golby

Recommended Posts

Próbálj befeküdni az anyósülés lábterébe a kesztyütartó alatt a homlokfalnál az autó középvonala felé van a bowden másik vége. Kérj meg vkit hogy tekerje a hideg-meleg kapcsolót és figyeld hogyan változik a kar állása. Ha nem mozog végállástól -végállásik akkor valszeg elmozdult a tekerőnél amikor előrehúztad a középkonzolt. Tekertesd el meleg irányában, és nézd meg tudod-e továbbmozdítani a kart kézzel.

Megosztás:

Próbálj befeküdni az anyósülés lábterébe a kesztyütartó alatt a homlokfalnál az autó középvonala felé van a bowden másik vége. Kérj meg vkit hogy tekerje a hideg-meleg kapcsolót és figyeld hogyan változik a kar állása. Ha nem mozog végállástól -végállásik akkor valszeg elmozdult a tekerőnél amikor előrehúztad a középkonzolt. Tekertesd el meleg irányában, és nézd meg tudod-e továbbmozdítani a kart kézzel.

ezer köszönet!!!! Remélem nem lesz több gondd vele:D

Megosztás:

ezer köszönet!!!! Remélem nem lesz több gondd vele:D

nekem gyári blaupunkt rádiós magnó van benne. de nem akar kijönni a helyéről. a négy sarkán vannak lykak. Ha jól láttam oda kéne valamit bedugni, és ott elnyomnak pöcköket, amitől ki kéne jönnie a magnónak . de nem jön. addig nem tudok hozzáférni a bowdenekhez amig nem tudom kiszedni a magnót. feszegetni nem mertem

Megosztás:

nekem gyári blaupunkt rádiós magnó van benne. de nem akar kijönni a helyéről. a négy sarkán vannak lykak. Ha jól láttam oda kéne valamit bedugni, és ott elnyomnak pöcköket, amitől ki kéne jönnie a magnónak . de nem jön. addig nem tudok hozzáférni a bowdenekhez amig nem tudom kiszedni a magnót. feszegetni nem mertem

A 4 lyukban van ám 4 db hernyócsavar is. Azokat kivetted???

Megosztás:

Nekem sem jön ki, de én egyenlőre belenyugodtam, nekem akkor akadt ki a bowden amikor az egész középkonzolt húztam ki. :lol:

Megosztás:

Nekem sem jön ki, de én egyenlőre belenyugodtam, nekem akkor akadt ki a bowden amikor az egész középkonzolt húztam ki. :lol:

Aham ... Hát nekem se jött ki, de nagy nehezen kész a fűtés. már jó. A hideg meleg Állító bowdenjének a rögzítő pöcke pattant le, de nagy nehezen visszabírtam pattintani. Majd a rádiót egy másik alkalommal.. :lol: Már beleuntam ebbe a ki-be szerelésbe.

Köszi mindenkinek az instrukciókat. Sokat segítettek.!!!

Megosztás:

Lehet hogy csak meg van szorulva. Kesztyűtartót kikapod két perc alatt, onnan meg tudod nyomni hátulról :lol:

Nekem még úgy se sikerült. Majd ha lesz időm, meg kedvem, akkor kompletten középkonzol kikap, majd a jó meleg szobában kibűvölöm a rádiót. Igazából időm van , mert szabin vagyok, csak kedvem nincs. :lol:

Megosztás:

Hát én belenyúltam csavarhúzóval, de nem találtam benne csavart. hanem csak azt a fém-"éket", ami rugózik benne!!

Akkor a tiédből már kiszedte vki. :lol:

....vagy a rosszabbik esetben beletekerte annyira hogy beszorult a karmok alá és most hiába is próbálgatja kiakasztani a karmokat nem tudja teljesen benyomni a csavaroktól... :lol:

Megosztás:

Hello Skacok!

Minap meglepett a vas: mentünk a családdal, és teljesen bepárásodott az öszes ablak, pedig ment a ventilátor 3-4.-ben és csak félig tudtam lefújatni róla a párát a meleg levegővel, ha meg hidegre tettem, akkor kicsit lett csak jobb. Még az ablakot is lehúztam, hátha segítek, de nem sok eredménnel járt. A pollenszűrőt 1 hónapja cseréltem ki. Mit lehet a q... párásodás ellen tenni? Ja, meg még valami: az anyósülés felőli oldalon rendes meleget fúj, de az én oldalamon meg langyosat. /nem rosszra gondolni :lol: / Erre tipp? Köszi

Megosztás:

Hello Skacok!

Minap meglepett a vas: mentünk a családdal, és teljesen bepárásodott az öszes ablak, pedig ment a ventilátor 3-4.-ben és csak félig tudtam lefújatni róla a párát a meleg levegővel, ha meg hidegre tettem, akkor kicsit lett csak jobb. Még az ablakot is lehúztam, hátha segítek, de nem sok eredménnel járt. A pollenszűrőt 1 hónapja cseréltem ki. Mit lehet a q... párásodás ellen tenni? Ja, meg még valami: az anyósülés felőli oldalon rendes meleget fúj, de az én oldalamon meg langyosat. /nem rosszra gondolni :rolleyes: / Erre tipp? Köszi

Annyit megpróbálhatsz, hogy kiveszed a pollenszűrőt, nem lett-e vhogyan vizes. Vagy esetleg a radiátorra került víz, azt fújja be. A hűtővíz szintje nem csökkent?

Megosztás:

Annyit megpróbálhatsz, hogy kiveszed a pollenszűrőt, nem lett-e vhogyan vizes. Vagy esetleg a radiátorra került víz, azt fújja be. A hűtővíz szintje nem csökkent?

Nem figyeltem, de majd megnézem a szintet. A radiátornál hogy nézzem meg? Mitől lehet az vizes?

Megosztás:

Nem figyeltem, de majd megnézem a szintet. A radiátornál hogy nézzem meg? Mitől lehet az vizes?

A radiátorban is van víz a forró hűtőviz melegíti fel a levegőt de ha lyukas, és szivárog a víz, akkor eleve párás levegőt nyom be. Amúgy merre mentetek? Amikor mentünk nyáron a balcsira volt olyan hogy odaértünk a völgy aljára, és pillanatokon bellül bepárásodott at összes ablak. Nagyban függ a külső páratartalomtól is, elvégre külső levegőt fúj be részben.

Megosztás:

A radiátorban is van víz a forró hűtőviz melegíti fel a levegőt de ha lyukas, és szivárog a víz, akkor eleve párás levegőt nyom be. Amúgy merre mentetek? Amikor mentünk nyáron a balcsira volt olyan hogy odaértünk a völgy aljára, és pillanatokon bellül bepárásodott at összes ablak. Nagyban függ a külső páratartalomtól is, elvégre külső levegőt fúj be részben.

Péntek délután, a nagy esőzés közben mentünk Szfvárra. Este jöttünk haza, de nem változott semmit sem az idő, sem a pára. Örülök nekije ha kijukadt a radiátor... :) Holnap majd kiderül, mert otthon pihen a gép- én meg szolgálatban :rolleyes: . Köszi!

Megosztás:

Annyit megpróbálhatsz, hogy kiveszed a pollenszűrőt, nem lett-e vhogyan vizes...

Hát, most derült ki, hogy vizes a pollenszűrő! :rolleyes: De hogy a fenébe jut be oda a víz? Mert ott van az a műanyag védőburkolat, annak csak a bal oldalán, a motorháztető zsanérja mellet van megtörve kb,2-3cm-t, ott meg szerintem nem mehet el odáig.Csak nehogy a pollen alatt a venti vizet kapjon, oszt zárlatot csináljon.

Megosztás:

Hát, most derült ki, hogy vizes a pollenszűrő! :rolleyes: De hogy a fenébe jut be oda a víz? Mert ott van az a műanyag védőburkolat, annak csak a bal oldalán, a motorháztető zsanérja mellet van megtörve kb,2-3cm-t, ott meg szerintem nem mehet el odáig.Csak nehogy a pollen alatt a venti vizet kapjon, oszt zárlatot csináljon.

Valaki már egyszer írta, hogy a szélvédő aljánál szivárgott be neki víz esőben, asszem levette azt a fekete burkolatot, és szilót nyomott alája.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.