zotya975 Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Ez az én se értem ezt dolgot, hogy miért fuj az hideg levegöt! :lol: Pedig gyakorlatilag közelebb van a radiátorhoz, mint a két szélső befúvó. Vedd ki a befúvórácsot, a középső vezetőoldalit, és nézd meg nincs-e leakadva róla a zsalu mozgatórudja. Ámbár akkor hideget se fújna. :lol:
fontos Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Hello. Meg tudja vakai mondani nekem, hogy a termosztát ház leszetéséhez hányas torx dugókulcs kell? Köszi szépen.
zotya975 Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Hello. Meg tudja vakai mondani nekem, hogy a termosztát ház leszetéséhez hányas torx dugókulcs kell? Köszi szépen. Egészen pontosan milyen típus? Motorkód?
Gatyesz Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Üdv Srácok csak 1 kérdésem lenne! Tényleg igaz hogy középen 1 astra sem fűt? csak a két szélén jön a meleg? nekem azt mondták hogy azért van igy gyárilag hogy a vezető a melegtől ne aludjon el és kapjon ki hideget is középen vagy csak az a gégecső csúszott le mi a középső befújó konzolhoz megy? fogalmam sincsen mert minden a helyén elméletileg! ebbe kellene kis segitség! :lol: csak a 2 oldal nyomja a meleget! azé érdekes hog ya jobb kezem lefagy a bal térdem meg megég :lol: kcsit érdekes a szituáció :) szevasztok jóccakát! majd holnap megnézem hogy ki írt, kösz előre is!
powerup Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Üdv Srácok csak 1 kérdésem lenne! Tényleg igaz hogy középen 1 astra sem fűt? csak a két szélén jön a meleg? nekem azt mondták hogy azért van igy gyárilag hogy a vezető a melegtől ne aludjon el és kapjon ki hideget is középen vagy csak az a gégecső csúszott le mi a középső befújó konzolhoz megy? fogalmam sincsen mert minden a helyén elméletileg! ebbe kellene kis segitség! :lol: csak a 2 oldal nyomja a meleget! azé érdekes hog ya jobb kezem lefagy a bal térdem meg megég :lol: kcsit érdekes a szituáció :) szevasztok jóccakát! majd holnap megnézem hogy ki írt, kösz előre is! Kipattintod a rácsot és be kell tömni szivacsdarabbal. Nem jön többet hideg ott...:-)
here Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Üdv Srácok csak 1 kérdésem lenne! Tényleg igaz hogy középen 1 astra sem fűt? csak a két szélén jön a meleg? nekem azt mondták hogy azért van igy gyárilag hogy a vezető a melegtől ne aludjon el és kapjon ki hideget is középen vagy csak az a gégecső csúszott le mi a középső befújó konzolhoz megy? fogalmam sincsen mert minden a helyén elméletileg! ebbe kellene kis segitség! :lol: csak a 2 oldal nyomja a meleget! azé érdekes hog ya jobb kezem lefagy a bal térdem meg megég :) kcsit érdekes a szituáció :P szevasztok jóccakát! majd holnap megnézem hogy ki írt, kösz előre is! nekem orrán száján jön a meleg....(vagy ahogy beállítom) viszont teljes mértékben én sem tudom elzárni a középső csatornát, egy picit mindig fúj, de ez lehet hogyazémert 12éves a gép :lol:
powerup Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 A motortól is függ a fűtés erőssége. A c14 se vagy c16 se nem melegszik annyira mint pl. egy c14 nz, az utóbbi sokkal jobban is fűt. A középső befúvó nyílás szivaccsal betömése tényleg jó megoldás, ha jön onnan a hideg. Én is itt olvastam...
invictus Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 A középen áramló levegő hőmérséklete attól függ, hogy a kapcsolóval hova van állítva a fúvatás. Ha lábra és szélvédőre akkor hideget fúj a középső, ha pedig lábra és fejre akkor meleget.
zotya975 Elküldve December2, 2008 Elküldve December2, 2008 Hali. x14xe 1997. Köszi. Akkor passzolok, nálam a termosztátot hatlapfejű csavar fogja, ha jól emlékszem 10-es kulcs kell hozzá. Nekem a vezszíj burkolatát kell levenni 30-as torx-al, mert alatta van a termosztát. Meg kell várnod egy típustársat! :P Üdv Srácok csak 1 kérdésem lenne! Tényleg igaz hogy középen 1 astra sem fűt? csak a két szélén jön a meleg? nekem azt mondták hogy azért van igy gyárilag hogy a vezető a melegtől ne aludjon el és kapjon ki hideget is középen vagy csak az a gégecső csúszott le mi a középső befújó konzolhoz megy? fogalmam sincsen mert minden a helyén elméletileg! ebbe kellene kis segitség! :lol: csak a 2 oldal nyomja a meleget! azé érdekes hog ya jobb kezem lefagy a bal térdem meg megég :lol: kcsit érdekes a szituáció :) szevasztok jóccakát! majd holnap megnézem hogy ki írt, kösz előre is! Nekem fúj középen is meleget, sőt amióta állitottam a zsaluzaton el is tudom zárni teljesen.
Lev Elküldve December2, 2008 Elküldve December2, 2008 Nekem sem fúj középen meleget csak egy idő után langyosat de éppen tavaly kérdeztem meg én is itt a fórumban és azt mondták a kedves kartársak hogy ez így normális, én is azt tudom neked mondani hogy ez így van csak a két szélén van meleg.
fontos Elküldve December2, 2008 Elküldve December2, 2008 Akkor passzolok, nálam a termosztátot hatlapfejű csavar fogja, ha jól emlékszem 10-es kulcs kell hozzá. Nekem a vezszíj burkolatát kell levenni 30-as torx-al, mert alatta van a termosztát. Meg kell várnod egy típustársat! :lol: Nekem fúj középen is meleget, sőt amióta állitottam a zsaluzaton el is tudom zárni teljesen. Hello. Azért köszi szépen.
rtomi Elküldve December2, 2008 Elküldve December2, 2008 Azért állítódnak el ezek a szvrok mert nem szabad 3-4-es fokozatban állítgatni a levegőkeringetést csak 1-2-ben. Egyébként nekem is meleget fúj és nemtudom teljesen elzárni. Láb vagy szélvédő-láb fokozatban tudom úgy állítani,hogy fúj hideget is.
brezsó Elküldve December2, 2008 Elküldve December2, 2008 Nekem láb/szélvédő állásra kapcsolva is fúj meleget. Igaz, nem olyan meleg mint az oldalsókon, és csak akkor ha pirosig van tekerve a fűtés mert egyébként nekem is csak hideget fúj.
djcaracas Elküldve December2, 2008 Elküldve December2, 2008 Hali. ! Én is ugy jártam hogy ki akartam cserélni a gyári rádiót, de én nem mertem annyira nekiesni, még benne van, de szintugy nem adja a meleget. Nálam működik a ventilátor, de csak hideget fúj. Mi lesz? Ez is csak egy lecsúszott érintkező lehet, vagy mi? amugy mi a titka a rádiósmagnónak, mert nekem nem akar kijönni semmi pénzért sem!!! Sziasztok és köszi előre is!!!
zotya975 Elküldve December2, 2008 Elküldve December2, 2008 Hali. ! Én is ugy jártam hogy ki akartam cserélni a gyári rádiót, de én nem mertem annyira nekiesni, még benne van, de szintugy nem adja a meleget. Nálam működik a ventilátor, de csak hideget fúj. Mi lesz? Ez is csak egy lecsúszott érintkező lehet, vagy mi? amugy mi a titka a rádiósmagnónak, mert nekem nem akar kijönni semmi pénzért sem!!! Sziasztok és köszi előre is!!! Én is így jártam a múlkor, nem huztad ki a középkonzolt? Nekem leakadt a hőfokszabályzó bowdenje a tekerő mögött, újból ki kellett vennem és visszaakasztani. Ha kihúztad a konzolt akkor a középső ball befúvó mögötti zsalut is be kell állitanod, mert valszeg leakadt a lezáró tekerője. De a rádiót még azóta sem vettem ki. :lol:
djcaracas Elküldve December2, 2008 Elküldve December2, 2008 Én is így jártam a múlkor, nem huztad ki a középkonzolt? Nekem leakadt a hőfokszabályzó bowdenje a tekerő mögött, újból ki kellett vennem és visszaakasztani. Ha kihúztad a konzolt akkor a középső ball befúvó mögötti zsalut is be kell állitanod, mert valszeg leakadt a lezáró tekerője. De a rádiót még azóta sem vettem ki. :lol: Kihuztam a középkonzolt, de nem teljesen. ahogy láttam a bovden nem jött le a hőfokszabályzó gomról. mert az mozog a tekergetések hatására. akkor a középső bal befúvó mögötti zsaluval lesz a gond? azt eccerű megcsinálni??? Köszi
Gatyesz Elküldve December2, 2008 Elküldve December2, 2008 A középen áramló levegő hőmérséklete attól függ, hogy a kapcsolóval hova van állítva a fúvatás. Ha lábra és szélvédőre akkor hideget fúj a középső, ha pedig lábra és fejre akkor meleget. Na itt a bibi :P láb/szélvédő állásban van akkor már tudom hogy miért hideg ;) köszönöm szépen a sok tanácsot! Amugy X14XE :) 1996 :P 98000 km :P :lol: :lol: :o :lol:
zotya975 Elküldve December2, 2008 Elküldve December2, 2008 Kihuztam a középkonzolt, de nem teljesen. ahogy láttam a bovden nem jött le a hőfokszabályzó gomról. mert az mozog a tekergetések hatására. akkor a középső bal befúvó mögötti zsaluval lesz a gond? azt eccerű megcsinálni??? Köszi Ki kell pattintani a középső-vezetőoldali befúvó rácsát, ott fogsz látni egy rudat ami tologatja a zsalut. Ugy kell belejátszani a rudat a v-alaku pattintós vágatba, hogy a zsalu le van zárva a tekerő meg nullán/zárt állásban van. De mielőtt nekiesel kapcsold be 3. vagy 4. fokozatba és ellenőrizd, tudod-e zárni a rostélyt, mert lehet le sem akadt. Klikk ide! Ott hátul látszik a zárt zsalu, a kép ball alsó részén a tekerő nullája a vonal mellett, középen meg jön előre a mozgatórúd. Ha leszeded a rostélyt ugyis meglátod, nem bonyolult.
djcaracas Elküldve December2, 2008 Elküldve December2, 2008 Ki kell pattintani a középső-vezetőoldali befúvó rácsát, ott fogsz látni egy rudat ami tologatja a zsalut. Ugy kell belejátszani a rudat a v-alaku pattintós vágatba, hogy a zsalu le van zárva a tekerő meg nullán/zárt állásban van. De mielőtt nekiesel kapcsold be 3. vagy 4. fokozatba és ellenőrizd, tudod-e zárni a rostélyt, mert lehet le sem akadt. Klikk ide! Ott hátul látszik a zárt zsalu, a kép ball alsó részén a tekerő nullája a vonal mellett, középen meg jön előre a mozgatórúd. Ha leszeded a rostélyt ugyis meglátod, nem bonyolult. köszi szépen. De azt néztem azzal nincs gond. Hanem az a gond hogy meleg állásba nem fújja a meleget, hanem csak hideget. ugy mintha a kékszínű sávba tekerném a szabályzót. tehát akárhova tekerem, csak hideget fúj. de viszont a bovden je nincs leugorva ez az érdekes.
zotya975 Elküldve December2, 2008 Elküldve December2, 2008 köszi szépen. De azt néztem azzal nincs gond. Hanem az a gond hogy meleg állásba nem fújja a meleget, hanem csak hideget. ugy mintha a kékszínű sávba tekerném a szabályzót. tehát akárhova tekerem, csak hideget fúj. de viszont a bovden je nincs leugorva ez az érdekes. Seholsem fúja a meleget, vagy csak középen nem?
djcaracas Elküldve December2, 2008 Elküldve December2, 2008 Seholsem fúja a meleget, vagy csak középen nem? seholsem...egyáltalán!! :S
Tápiószecső Elküldve December2, 2008 Elküldve December2, 2008 seholsem...egyáltalán!! :S A motortérben két vízcső megy a tűzfalba a kormányszerkezet alatt. Nézd meg azok melegek-e.
djcaracas Elküldve December2, 2008 Elküldve December2, 2008 seholsem...egyáltalán!! :S Az az igazság hogy én az autórádiót szedtem volna ki, és kiszedtem a középkonzolt is. és azóta nem nyom meleget sehol sem. nem a vizcsővel van a baj. Akkor mivel?????? Pleeasee
J0hnny Elküldve December2, 2008 Elküldve December2, 2008 Az az igazság hogy én az autórádiót szedtem volna ki, és kiszedtem a középkonzolt is. és azóta nem nyom meleget sehol sem. nem a vizcsővel van a baj. Akkor mivel?????? Pleeasee Szerintem nem jól raktad össze a középkonzolban a szabályzó bowdeneket.Ott kellene körülnézni!
Recommended Posts