brezsó Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Ha már itt járok megkérdezném hogy hogyan lehet a pollenszűrőt cserélni, nagy művészet? Le kell bontani a panelt? Szerintem nem ártana kicserélnem..ki tudja milyen állapotban van?! ..és ez kihatással van a fűtésre is, gondolom. Átlapozom ezt itt, de azért könnyebb lenne nekem ha nem kéne lapozgatni ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Ha már itt járok megkérdezném hogy hogyan lehet a pollenszűrőt cserélni, nagy művészet? Le kell bontani a panelt? Szerintem nem ártana kicserélnem..ki tudja milyen állapotban van?! ..és ez kihatással van a fűtésre is, gondolom. Átlapozom ezt itt, de azért könnyebb lenne nekem ha nem kéne lapozgatni :D ;) Kikölcsönözzük Laci 4 cartárstól, remélem nem haragszik meg érte. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Kikölcsönözzük Laci 4 cartárstól, remélem nem haragszik meg érte. :D :P Köszi! Én meg azt hittem hogy a műszerfalat szét kell bombázni miatta...Ki fog kelleni cserélnem mert jön a tél és ha párás levegőt fúj be elsőre akkor igen sz@r elindulni...kivül lekaparom a jeget belül meg ráfújja a párát és ráfagy... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Ha vannak még ilyen varázslatok akkor kérem megirni, akár PÜ-ben is! :D Ezek már mind le vannak írva, csak el kellene olvasni. Tele a fórum velük. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Sziasztok! Ha fagyálót szeretnék cserélni a gépbe elötte mivel lehetne kicsit kimosni a rendszert? van valami mosószer ami feloldanáa trugyit és a szimeringek is megmaradnának? Valaki irta, hogy slaggot rádugta és egy kicsit megnyomatta vizzel, de hát sajna ez részemről nem megoldhato a garázsba csak áram van :D Ecetes víz, az biztos nem okoz gondot a szimeringnek! Na a saját falusi ötletem után ha valaki tud segiteni a témában azt köszönném! Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Sziasztok! Ha fagyálót szeretnék cserélni a gépbe elötte mivel lehetne kicsit kimosni a rendszert? van valami mosószer ami feloldanáa trugyit és a szimeringek is megmaradnának? Valaki irta, hogy slaggot rádugta és egy kicsit megnyomatta vizzel, de hát sajna ez részemről nem megoldhato a garázsba csak áram van :D Ecetes víz, az biztos nem okoz gondot a szimeringnek! Na a saját falusi ötletem után ha valaki tud segiteni a témában azt köszönném! Üdv Kapható (a tecsóban is) hűtő öblítő folyadék. A használati szerint be kell tölteni a hűtőfolyadékba, járatni, vagy járni vele egy kicsit (minden le van írva), utána leenged, öblít vízzel és új fagyállót betölt. Az öblítő ára 1000 alatt van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Kikölcsönözzük Laci 4 cartárstól, remélem nem haragszik meg érte. :D ;) Dehogy is.. pont ezért "szenvedtem" az oldal elkészítésével.. csak örülök, ha valakinek segít :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Dehogy is.. pont ezért "szenvedtem" az oldal elkészítésével.. csak örülök, ha valakinek segít ;) Akkóóójóóóvanakkóóköszíííakkkóóó. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Dehogy is.. pont ezért "szenvedtem" az oldal elkészítésével.. csak örülök, ha valakinek segít ;) ..én is kösziiiiii!!!! :D :P Ugye nem szürke az pollenszűrő eredeti szine?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 fehér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 fehér ;) ..volt egy ilyen sejtésem :P ...most néztem meg...kiporoltam meg egy kupac levelet és egyéb valamiket eltávolitottam róla/belőle, de nem valami bizalomgerjesztő ez a szürke szin :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 ..volt egy ilyen sejtésem ;) ...most néztem meg...kiporoltam meg egy kupac levelet és egyéb valamiket eltávolitottam róla/belőle, de nem valami bizalomgerjesztő ez a szürke szin :D Ezer körül van az ára, nem vészes. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Ezer körül van az ára, nem vészes. ;) Ja, gondoltam is hogy nem lehet nagy drágaság, tegnap terveztem is hogy megejtem ma csak a nagy jövés-menésben elfeledkeztem róla, nem vettem. Csak itthon jutott eszembe... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Sziasztok! Melyik cucc jobb az opel fagyáló mellé, desztvíz vagy ioncserélt? Mi melóba a gépekbe ioncseréltet használunk a korrózió és vízkő ellen. Az megfelel a kocsiba is gondolom. Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Sziasztok! Melyik cucc jobb az opel fagyáló mellé, desztvíz vagy ioncserélt? Mi melóba a gépekbe ioncseréltet használunk a korrózió és vízkő ellen. Az megfelel a kocsiba is gondolom. Üdv:BB Tökéletes! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Sziasztok! Melyik cucc jobb az opel fagyáló mellé, desztvíz vagy ioncserélt? Mi melóba a gépekbe ioncseréltet használunk a korrózió és vízkő ellen. Az megfelel a kocsiba is gondolom. Üdv:BB Ioncserélt 5 liter 250 Ft, deszt víz 2 liter 550 Ft! És ide semmivel nem jobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Sziasztok! Mivel fagyálló csere előtt állok szeretnék kérdezni egy-két dolgot. Amit szeretnék csinálni: hűtő rendszer öblítő folyadék a régibe, majd utána vizes öblítés és feltöltés gyárilag bekevert cuccal (opel fagyálló -30ra keverve 1500/2liter). Szóval melyik a legalsó pont a rendszerbe amit meg kell bontanom, hogy lehetőleg a régiből minél kevesebb maradjon bent? Ha a Bc-m 88-93 fok körül írja az üzemi hőfokot akkor cseréljek-e termosztátot is, az ecu mennyire befolyásolja a bc eredményeit? Bár a termosztátom tavaly volt cserélve, nekem még is hidegnek tűnik a motor, a műszerfalon a hőmérő is mindig szinte 90 alatt van egy hangyányit, bár ezeknek a pontossága erősen kérdéses. Ha nem áll rendelkezésre hálózati víz az öblítéshez, akkor hogyan lehet kimosni a rendszert, mivel lehet kiöblíteni a régi cuccot belőle? Sokan emlegették a kompresszort is, de hát sajna az is macerás dolog lenne. Köszi a válaszokat! Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Sziasztok! Mivel fagyálló csere előtt állok szeretnék kérdezni egy-két dolgot. Amit szeretnék csinálni: hűtő rendszer öblítő folyadék a régibe, majd utána vizes öblítés és feltöltés gyárilag bekevert cuccal (opel fagyálló -30ra keverve 1500/2liter). Szóval melyik a legalsó pont a rendszerbe amit meg kell bontanom, hogy lehetőleg a régiből minél kevesebb maradjon bent? Ha a Bc-m 88-93 fok körül írja az üzemi hőfokot akkor cseréljek-e termosztátot is, az ecu mennyire befolyásolja a bc eredményeit? Bár a termosztátom tavaly volt cserélve, nekem még is hidegnek tűnik a motor, a műszerfalon a hőmérő is mindig szinte 90 alatt van egy hangyányit, bár ezeknek a pontossága erősen kérdéses. Ha nem áll rendelkezésre hálózati víz az öblítéshez, akkor hogyan lehet kimosni a rendszert, mivel lehet kiöblíteni a régi cuccot belőle? Sokan emlegették a kompresszort is, de hát sajna az is macerás dolog lenne. Köszi a válaszokat! Üdv:BB Ki kell szerelni a hűtőt, és kiönteni belőle a folyadékot. Én még a vízpumpát is kiszedném, hogy minnél kevesebb maradjon benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Szerintem nem rossz ilyen hidegben a kisebb motoroknál a 88-90 fok. Ha országúti menetben 80ra lemegy, az már adhat okot aggódásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Ki kell szerelni a hűtőt, és kiönteni belőle a folyadékot. Én még a vízpumpát is kiszedném, hogy minnél kevesebb maradjon benne. hát amikor vezérműszíj, görgő f*spunepa stb szettcsere van akkor úgyis szétberhelik, na akkor kell kérni hogy előtte mossuk ki a szutykot, és akkor egy időre fullra kipucoltátok. Aztán te viszed a jóminőségű hűtőfolyadékot, és meg van oldva a dolog. A termosztátot meg előtte való télen célszerű picit méregetni hogy nem ereszt e át, meg mikor nyit? aztán ha meg van bontva, akkor úgyis érdemes cserélni, ha nagyon vacak a régi. Hátul van egy cső ami még elég alacsonyan van és azt lehet egy vékony kéz birtokában megbontani- kicsit macerás, de működik a dolog. Én hülye beraktam a takarólemezeket, a hűtőlamellák elé, mert jó ha minnél jobban melegszik ilyen hideg időkben a rövidebb meneteken, (város/ <20-30 km,) remélem nem bolondul meg tőle a termosztátom. Majd valamikor, megnézem egy hidegebb hajnalon, hogy mikor és mennyire esik vissza. A fogyasztásom nem nőtt, valószínűleg ezért 27 liter benzin / több mint 400 km- sok város, sok ingadozó 50-90 sebesség városon kívül. És még maradt is belőle, tehát az nem 7 liter ,hanem 6,75- 6,5.ami nem rossz, főleg hogy a rossz vezető vagyok- nem szeretek előzni sötétben, nagy dögöket; nappal sem de ha jó a terep, akkor nekiveselkedek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Máté87 Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Nem tudja valaki hogy miért lehet az hogy a müszerfal közepén lévö ket légbeömlön hideg levegö áramlik be még akkor is ha tök melegre van állitva a höszabályzo. De az oldalso légbeömlökön jo meleg levegö áramlik be! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Nem tudja valaki hogy miért lehet az hogy a müszerfal közepén lévö ket légbeömlön hideg levegö áramlik be még akkor is ha tök melegre van állitva a höszabályzo. De az oldalso légbeömlökön jo meleg levegö áramlik be! Ez az eset nálam is fennáll, ha ablakra és lábra fúvatom...ilyenkor a kozépsőket egyszerűen le kell zárni azt kész. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Nem tudja valaki hogy miért lehet az hogy a müszerfal közepén lévö ket légbeömlön hideg levegö áramlik be még akkor is ha tök melegre van állitva a höszabályzo. De az oldalso légbeömlökön jo meleg levegö áramlik be! Nekem meleget fúj a középső is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Máté87 Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Ez az én se értem ezt dolgot, hogy miért fuj az hideg levegöt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Ez a téma már ki lett vesézve szerintem minden évben, amikor bejött a hideg idő. Csak vissza kell olvasni. Amúgy alapból ilyen, állítólag azért, hogy a vezetőt ébren tartsa. Teljesen el sem lehet zárni. Elég furcsa, de ki lehet játszani, egy kis buherálással. A megoldások szintén elolvashatók a korábbi hozzászólásokban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts