brezsó Elküldve November5, 2008 Elküldve November5, 2008 Ha már itt járok megkérdezném hogy hogyan lehet a pollenszűrőt cserélni, nagy művészet? Le kell bontani a panelt? Szerintem nem ártana kicserélnem..ki tudja milyen állapotban van?! ..és ez kihatással van a fűtésre is, gondolom. Átlapozom ezt itt, de azért könnyebb lenne nekem ha nem kéne lapozgatni ;) :D
hening Elküldve November5, 2008 Elküldve November5, 2008 Ha már itt járok megkérdezném hogy hogyan lehet a pollenszűrőt cserélni, nagy művészet? Le kell bontani a panelt? Szerintem nem ártana kicserélnem..ki tudja milyen állapotban van?! ..és ez kihatással van a fűtésre is, gondolom. Átlapozom ezt itt, de azért könnyebb lenne nekem ha nem kéne lapozgatni :D ;) Kikölcsönözzük Laci 4 cartárstól, remélem nem haragszik meg érte. :D :P
brezsó Elküldve November5, 2008 Elküldve November5, 2008 Kikölcsönözzük Laci 4 cartárstól, remélem nem haragszik meg érte. :D :P Köszi! Én meg azt hittem hogy a műszerfalat szét kell bombázni miatta...Ki fog kelleni cserélnem mert jön a tél és ha párás levegőt fúj be elsőre akkor igen sz@r elindulni...kivül lekaparom a jeget belül meg ráfújja a párát és ráfagy... ;)
Tápiószecső Elküldve November5, 2008 Elküldve November5, 2008 Ha vannak még ilyen varázslatok akkor kérem megirni, akár PÜ-ben is! :D Ezek már mind le vannak írva, csak el kellene olvasni. Tele a fórum velük. ;)
conquistador Elküldve November5, 2008 Elküldve November5, 2008 Sziasztok! Ha fagyálót szeretnék cserélni a gépbe elötte mivel lehetne kicsit kimosni a rendszert? van valami mosószer ami feloldanáa trugyit és a szimeringek is megmaradnának? Valaki irta, hogy slaggot rádugta és egy kicsit megnyomatta vizzel, de hát sajna ez részemről nem megoldhato a garázsba csak áram van :D Ecetes víz, az biztos nem okoz gondot a szimeringnek! Na a saját falusi ötletem után ha valaki tud segiteni a témában azt köszönném! Üdv
epk947 Elküldve November5, 2008 Elküldve November5, 2008 Sziasztok! Ha fagyálót szeretnék cserélni a gépbe elötte mivel lehetne kicsit kimosni a rendszert? van valami mosószer ami feloldanáa trugyit és a szimeringek is megmaradnának? Valaki irta, hogy slaggot rádugta és egy kicsit megnyomatta vizzel, de hát sajna ez részemről nem megoldhato a garázsba csak áram van :D Ecetes víz, az biztos nem okoz gondot a szimeringnek! Na a saját falusi ötletem után ha valaki tud segiteni a témában azt köszönném! Üdv Kapható (a tecsóban is) hűtő öblítő folyadék. A használati szerint be kell tölteni a hűtőfolyadékba, járatni, vagy járni vele egy kicsit (minden le van írva), utána leenged, öblít vízzel és új fagyállót betölt. Az öblítő ára 1000 alatt van.
Laci4 Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Kikölcsönözzük Laci 4 cartárstól, remélem nem haragszik meg érte. :D ;) Dehogy is.. pont ezért "szenvedtem" az oldal elkészítésével.. csak örülök, ha valakinek segít :P
hening Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Dehogy is.. pont ezért "szenvedtem" az oldal elkészítésével.. csak örülök, ha valakinek segít ;) Akkóóójóóóvanakkóóköszíííakkkóóó. :D :P
brezsó Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Dehogy is.. pont ezért "szenvedtem" az oldal elkészítésével.. csak örülök, ha valakinek segít ;) ..én is kösziiiiii!!!! :D :P Ugye nem szürke az pollenszűrő eredeti szine?! :D
brezsó Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 fehér ;) ..volt egy ilyen sejtésem :P ...most néztem meg...kiporoltam meg egy kupac levelet és egyéb valamiket eltávolitottam róla/belőle, de nem valami bizalomgerjesztő ez a szürke szin :D
hening Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 ..volt egy ilyen sejtésem ;) ...most néztem meg...kiporoltam meg egy kupac levelet és egyéb valamiket eltávolitottam róla/belőle, de nem valami bizalomgerjesztő ez a szürke szin :D Ezer körül van az ára, nem vészes. :P
brezsó Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Ezer körül van az ára, nem vészes. ;) Ja, gondoltam is hogy nem lehet nagy drágaság, tegnap terveztem is hogy megejtem ma csak a nagy jövés-menésben elfeledkeztem róla, nem vettem. Csak itthon jutott eszembe... :D
conquistador Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Sziasztok! Melyik cucc jobb az opel fagyáló mellé, desztvíz vagy ioncserélt? Mi melóba a gépekbe ioncseréltet használunk a korrózió és vízkő ellen. Az megfelel a kocsiba is gondolom. Üdv:BB
J0hnny Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Sziasztok! Melyik cucc jobb az opel fagyáló mellé, desztvíz vagy ioncserélt? Mi melóba a gépekbe ioncseréltet használunk a korrózió és vízkő ellen. Az megfelel a kocsiba is gondolom. Üdv:BB Tökéletes! :D
epk947 Elküldve November7, 2008 Elküldve November7, 2008 Sziasztok! Melyik cucc jobb az opel fagyáló mellé, desztvíz vagy ioncserélt? Mi melóba a gépekbe ioncseréltet használunk a korrózió és vízkő ellen. Az megfelel a kocsiba is gondolom. Üdv:BB Ioncserélt 5 liter 250 Ft, deszt víz 2 liter 550 Ft! És ide semmivel nem jobb.
conquistador Elküldve November19, 2008 Elküldve November19, 2008 Sziasztok! Mivel fagyálló csere előtt állok szeretnék kérdezni egy-két dolgot. Amit szeretnék csinálni: hűtő rendszer öblítő folyadék a régibe, majd utána vizes öblítés és feltöltés gyárilag bekevert cuccal (opel fagyálló -30ra keverve 1500/2liter). Szóval melyik a legalsó pont a rendszerbe amit meg kell bontanom, hogy lehetőleg a régiből minél kevesebb maradjon bent? Ha a Bc-m 88-93 fok körül írja az üzemi hőfokot akkor cseréljek-e termosztátot is, az ecu mennyire befolyásolja a bc eredményeit? Bár a termosztátom tavaly volt cserélve, nekem még is hidegnek tűnik a motor, a műszerfalon a hőmérő is mindig szinte 90 alatt van egy hangyányit, bár ezeknek a pontossága erősen kérdéses. Ha nem áll rendelkezésre hálózati víz az öblítéshez, akkor hogyan lehet kimosni a rendszert, mivel lehet kiöblíteni a régi cuccot belőle? Sokan emlegették a kompresszort is, de hát sajna az is macerás dolog lenne. Köszi a válaszokat! Üdv:BB
hening Elküldve November19, 2008 Elküldve November19, 2008 Sziasztok! Mivel fagyálló csere előtt állok szeretnék kérdezni egy-két dolgot. Amit szeretnék csinálni: hűtő rendszer öblítő folyadék a régibe, majd utána vizes öblítés és feltöltés gyárilag bekevert cuccal (opel fagyálló -30ra keverve 1500/2liter). Szóval melyik a legalsó pont a rendszerbe amit meg kell bontanom, hogy lehetőleg a régiből minél kevesebb maradjon bent? Ha a Bc-m 88-93 fok körül írja az üzemi hőfokot akkor cseréljek-e termosztátot is, az ecu mennyire befolyásolja a bc eredményeit? Bár a termosztátom tavaly volt cserélve, nekem még is hidegnek tűnik a motor, a műszerfalon a hőmérő is mindig szinte 90 alatt van egy hangyányit, bár ezeknek a pontossága erősen kérdéses. Ha nem áll rendelkezésre hálózati víz az öblítéshez, akkor hogyan lehet kimosni a rendszert, mivel lehet kiöblíteni a régi cuccot belőle? Sokan emlegették a kompresszort is, de hát sajna az is macerás dolog lenne. Köszi a válaszokat! Üdv:BB Ki kell szerelni a hűtőt, és kiönteni belőle a folyadékot. Én még a vízpumpát is kiszedném, hogy minnél kevesebb maradjon benne.
opel16v Elküldve November19, 2008 Elküldve November19, 2008 Szerintem nem rossz ilyen hidegben a kisebb motoroknál a 88-90 fok. Ha országúti menetben 80ra lemegy, az már adhat okot aggódásra.
webshark Elküldve November19, 2008 Elküldve November19, 2008 Ki kell szerelni a hűtőt, és kiönteni belőle a folyadékot. Én még a vízpumpát is kiszedném, hogy minnél kevesebb maradjon benne. hát amikor vezérműszíj, görgő f*spunepa stb szettcsere van akkor úgyis szétberhelik, na akkor kell kérni hogy előtte mossuk ki a szutykot, és akkor egy időre fullra kipucoltátok. Aztán te viszed a jóminőségű hűtőfolyadékot, és meg van oldva a dolog. A termosztátot meg előtte való télen célszerű picit méregetni hogy nem ereszt e át, meg mikor nyit? aztán ha meg van bontva, akkor úgyis érdemes cserélni, ha nagyon vacak a régi. Hátul van egy cső ami még elég alacsonyan van és azt lehet egy vékony kéz birtokában megbontani- kicsit macerás, de működik a dolog. Én hülye beraktam a takarólemezeket, a hűtőlamellák elé, mert jó ha minnél jobban melegszik ilyen hideg időkben a rövidebb meneteken, (város/ <20-30 km,) remélem nem bolondul meg tőle a termosztátom. Majd valamikor, megnézem egy hidegebb hajnalon, hogy mikor és mennyire esik vissza. A fogyasztásom nem nőtt, valószínűleg ezért 27 liter benzin / több mint 400 km- sok város, sok ingadozó 50-90 sebesség városon kívül. És még maradt is belőle, tehát az nem 7 liter ,hanem 6,75- 6,5.ami nem rossz, főleg hogy a rossz vezető vagyok- nem szeretek előzni sötétben, nagy dögöket; nappal sem de ha jó a terep, akkor nekiveselkedek.
Máté87 Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Nem tudja valaki hogy miért lehet az hogy a müszerfal közepén lévö ket légbeömlön hideg levegö áramlik be még akkor is ha tök melegre van állitva a höszabályzo. De az oldalso légbeömlökön jo meleg levegö áramlik be!
invictus Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Nem tudja valaki hogy miért lehet az hogy a müszerfal közepén lévö ket légbeömlön hideg levegö áramlik be még akkor is ha tök melegre van állitva a höszabályzo. De az oldalso légbeömlökön jo meleg levegö áramlik be! Ez az eset nálam is fennáll, ha ablakra és lábra fúvatom...ilyenkor a kozépsőket egyszerűen le kell zárni azt kész. :lol:
zotya975 Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Nem tudja valaki hogy miért lehet az hogy a müszerfal közepén lévö ket légbeömlön hideg levegö áramlik be még akkor is ha tök melegre van állitva a höszabályzo. De az oldalso légbeömlökön jo meleg levegö áramlik be! Nekem meleget fúj a középső is. :lol:
Máté87 Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Ez az én se értem ezt dolgot, hogy miért fuj az hideg levegöt! :lol:
ivannorbi Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Ez a téma már ki lett vesézve szerintem minden évben, amikor bejött a hideg idő. Csak vissza kell olvasni. Amúgy alapból ilyen, állítólag azért, hogy a vezetőt ébren tartsa. Teljesen el sem lehet zárni. Elég furcsa, de ki lehet játszani, egy kis buherálással. A megoldások szintén elolvashatók a korábbi hozzászólásokban. :lol:
Recommended Posts