Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Fűtés, és klíma

Golby

Recommended Posts

neekm se a pofámba fujja csak ott jön ahol oda kéne! de nem hinném hogy a cső van leugorva de az igaz hogy sose állítom el én se mindig láb/szélvédő állásban van és mégis jön középen is! nem zavar nagyon csak nem igy kéne szerintem :D !

Az azért van gyárilag úgy, hogy ha fullra veszed a fűtést ne ájulj el a melegtől benne. Szándékosan csinálták így de le lehet zárni teljesen viszont szerintem fölösleges vele kinlódni.

Amúgy én ilyen esetben a napfényesre irányítom és abszolút nem zavar.

Megosztás:

Ja, ok. Azt hittem tényleg nem tudtad :D

hát attól hogy 18 éves vagyok:D ;)

amugy autószerelőnek készülök! nyáron a hungaroringen melózok már 3 éve GSi-ket meg porsche-kat meg ilyen autókat bütykölgetünk a nyári futamokra és futamokon! csak tudod azokba a GSi astrákba nem igazán van kiépítve a fűtés azért nem voltam tisztába vele de sejtettem a dolgokat! :P

Megosztás:

hát attól hogy 18 éves vagyok:D :P

amugy autószerelőnek készülök! nyáron a hungaroringen melózok már 3 éve GSi-ket meg porsche-kat meg ilyen autókat bütykölgetünk a nyári futamokra és futamokon! csak tudod azokba a GSi astrákba nem igazán van kiépítve a fűtés azért nem voltam tisztába vele de sejtettem a dolgokat! :D

Nem tudtam mennyi vagy :D

De tapasztaltabb emberekkel is előfordul, hogy nem tudnak minden kis apróságot.

Múltkor egyik cartársnak én mutattam meg, hogy nem csak az ajtó kinyitással tudja felkapcsolni a belső világítást ;)

Megosztás:

Múltkor egyik cartársnak én mutattam meg, hogy nem csak az ajtó kinyitással tudja felkapcsolni a belső világítást ;)

:P:D:D:D ez most vicces mert mikor én is megkaptam ezt a gépet! 4 éve! (14 voltam már csak papír kellett igaz nem papírral megy hanem benzinnel :D ) akkor nekem is a szomszéd mutatta meg :D mert neki már akkor a 4. astrája volt! :D és vigyorogtam magamon mert nagyapám se tudta és akkor volt nála az utó 7-8 éve kb :D ugyhogy :D ne is mond :P

Megosztás:

De miért nem szűnt meg? Nem illeszkedik rendesen? Vízköves, vagy el van repedve, vagy a cső van elöregedve, vagy a bilincs nem szorít eléggé?

Szerintem nyugodtan megveheted az utángyári hűtőt. Cseréld ki aztán majd meglátod mit kell még.

Vehetsz utángyárit is, de bontóban is találsz 8-10 körül gyárit, általában visszavételi garanciával.

A cső vagy repedt, vagy vízkő van a csatlakozásnál.

Köszi szépen, megveszem az utángyártottat, az biztos tiszta belülről :D A csőnél, amikor utánahúzott, megszűnt a csöpögés, aztán újra előjött.. a bilincs után a cső vége "levedzik", úgyhogy a vízkő lehet a gond... ahogy hallottam, csapvízzel ittaták egy darabig, azon csodálkoznék, ha nem lenne vízköves az egész.

Megosztás:

Köszi szépen, megveszem az utángyártottat, az biztos tiszta belülről :D A csőnél, amikor utánahúzott, megszűnt a csöpögés, aztán újra előjött.. a bilincs után a cső vége "levedzik", úgyhogy a vízkő lehet a gond... ahogy hallottam, csapvízzel ittaták egy darabig, azon csodálkoznék, ha nem lenne vízköves az egész.

Legalább egy Calgon tablettát dobhattak volna bele! Hamár csapvíz ;)

Megosztás:

Múltkor egyik cartársnak én mutattam meg, hogy nem csak az ajtó kinyitással tudja felkapcsolni a belső világítást :D

Hello! Csak most olvasgattam ezt a topickot és kiváncsivá tettél ezzel a mondattal.. Hogyan lehet bekapcsolni a belső világitást csukott ajtóknál? (nekem úgy tűnik hogy ez nem kapcsolható belső világitású, de hátha tudsz valami "varázslatot" :P ;) )

Megosztás:

Hello! Csak most olvasgattam ezt a topickot és kiváncsivá tettél ezzel a mondattal.. Hogyan lehet bekapcsolni a belső világitást csukott ajtóknál? (nekem úgy tűnik hogy ez nem kapcsolható belső világitású, de hátha tudsz valami "varázslatot" :P ;) )

Te sem tudod? :D

Megosztás:

Ha legközelebb beülsz a kocsiba, húzd meged felé a világításkapcsolót (nem kell elfordítani), és csodát fogsz látni :D

Elnézést a moderátoroktól, tudom hogy ezt nem itt kellene kibeszélni :D de itt olvastam...

Pepe, szóval oldalirányba kell elhúzni, jól értem? Fantörpikus! :D :D :P ..megyek is meglesni.. ;)

...valaki meg valahol irta hogy déjwós belső világitást rakott..hm-hm

Megosztás:

Elnézést a moderátoroktól, tudom hogy ezt nem itt kellene kibeszélni :D de itt olvastam...

Pepe, szóval oldalirányba kell elhúzni, jól értem? Fantörpikus! :D :D :P ..megyek is meglesni.. ;)

...valaki meg valahol irta hogy déjwós belső világitást rakott..hm-hm

Tengelyirányba :D

Megosztás:

Ha legközelebb beülsz a kocsiba, húzd meged felé a világításkapcsolót (nem kell elfordítani), és csodát fogsz látni :D

nem működik ;) Le is kaptam a helyéről...a búra alatt egy szürke meg egy piros vezeték között van egy égő és annyi az egész, nincs semmiféle kapcsolási lehetőség :D :D

Az elektromos-ban folytassuk, ok?!

ne mán, most értelmezem a dolgokat...én meg a világitást cincáltam...újabb próbát teszek :P

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.