Gatyesz Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Ha ez át van állítva 0-ra, akkor is? akkor is de akkor annyira nem mint ha csurig ki van nyitva :D akkor alig érezni hogy jönne befele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 akkor is de akkor annyira nem mint ha csurig ki van nyitva :D akkor alig érezni hogy jönne befele! Persze, mert az ablakra fújja, ha ez le van zárva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gatyesz Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Persze, mert az ablakra fújja, ha ez le van zárva. :P :D vedd ugy hogy meg se szólaltam csak furcsáltam a dolgot :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 neekm se a pofámba fujja csak ott jön ahol oda kéne! de nem hinném hogy a cső van leugorva de az igaz hogy sose állítom el én se mindig láb/szélvédő állásban van és mégis jön középen is! nem zavar nagyon csak nem igy kéne szerintem :D ! Az azért van gyárilag úgy, hogy ha fullra veszed a fűtést ne ájulj el a melegtől benne. Szándékosan csinálták így de le lehet zárni teljesen viszont szerintem fölösleges vele kinlódni. Amúgy én ilyen esetben a napfényesre irányítom és abszolút nem zavar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gatyesz Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Amúgy én ilyen esetben a napfényesre irányítom és abszolút nem zavar. nem is zavar amugy csak láttam hogy nem csak nekem van vele problémám :D azért érdekelt a téma! de most is okossabb lettem! kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 :D :D vedd ugy hogy meg se szólaltam csak furcsáltam a dolgot :D ;) Ja, ok. Azt hittem tényleg nem tudtad :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gatyesz Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Ja, ok. Azt hittem tényleg nem tudtad :D hát attól hogy 18 éves vagyok:D ;) amugy autószerelőnek készülök! nyáron a hungaroringen melózok már 3 éve GSi-ket meg porsche-kat meg ilyen autókat bütykölgetünk a nyári futamokra és futamokon! csak tudod azokba a GSi astrákba nem igazán van kiépítve a fűtés azért nem voltam tisztába vele de sejtettem a dolgokat! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 hát attól hogy 18 éves vagyok:D :P amugy autószerelőnek készülök! nyáron a hungaroringen melózok már 3 éve GSi-ket meg porsche-kat meg ilyen autókat bütykölgetünk a nyári futamokra és futamokon! csak tudod azokba a GSi astrákba nem igazán van kiépítve a fűtés azért nem voltam tisztába vele de sejtettem a dolgokat! :D Nem tudtam mennyi vagy :D De tapasztaltabb emberekkel is előfordul, hogy nem tudnak minden kis apróságot. Múltkor egyik cartársnak én mutattam meg, hogy nem csak az ajtó kinyitással tudja felkapcsolni a belső világítást ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gatyesz Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Nem tudtam mennyi vagy :D De tapasztaltabb emberekkel is előfordul, hogy nem tudnak minden kis apróságot. Múltkor egyik cartársnak én mutattam meg, hogy nem csak az ajtó kinyitással tudja felkapcsolni a belső világítást ;) :P:D:D:D ez most vicces mert mikor én is megkaptam ezt a gépet! 4 éve! (14 voltam már csak papír kellett igaz nem papírral megy hanem benzinnel :D ) akkor nekem is a szomszéd mutatta meg :D mert neki már akkor a 4. astrája volt! :D és vigyorogtam magamon mert nagyapám se tudta és akkor volt nála az utó 7-8 éve kb :D ugyhogy :D ne is mond :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Más meg kis kapcsolókat épít be "extraként". :D :P De végülis a cél és az eredmény ugyanaz 1 kényelmi funkcióval bővebben. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gatyesz Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Más meg kis kapcsolókat épít be "extraként". :D :D De végülis a cél és az eredmény ugyanaz 1 kényelmi funkcióval bővebben. :D hát ez az:D nekem pl pirosan világít a beltér, a csomagtartó (sedan) a kesztyűtrató! ;) (norautó tuning power) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
madkukac Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 De miért nem szűnt meg? Nem illeszkedik rendesen? Vízköves, vagy el van repedve, vagy a cső van elöregedve, vagy a bilincs nem szorít eléggé? Szerintem nyugodtan megveheted az utángyári hűtőt. Cseréld ki aztán majd meglátod mit kell még. Vehetsz utángyárit is, de bontóban is találsz 8-10 körül gyárit, általában visszavételi garanciával. A cső vagy repedt, vagy vízkő van a csatlakozásnál. Köszi szépen, megveszem az utángyártottat, az biztos tiszta belülről :D A csőnél, amikor utánahúzott, megszűnt a csöpögés, aztán újra előjött.. a bilincs után a cső vége "levedzik", úgyhogy a vízkő lehet a gond... ahogy hallottam, csapvízzel ittaták egy darabig, azon csodálkoznék, ha nem lenne vízköves az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
farkas Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Köszi szépen, megveszem az utángyártottat, az biztos tiszta belülről :D A csőnél, amikor utánahúzott, megszűnt a csöpögés, aztán újra előjött.. a bilincs után a cső vége "levedzik", úgyhogy a vízkő lehet a gond... ahogy hallottam, csapvízzel ittaták egy darabig, azon csodálkoznék, ha nem lenne vízköves az egész. Legalább egy Calgon tablettát dobhattak volna bele! Hamár csapvíz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Nem tudtam mennyi vagy :D De tapasztaltabb emberekkel is előfordul, hogy nem tudnak minden kis apróságot. Múltkor egyik cartársnak én mutattam meg, hogy nem csak az ajtó kinyitással tudja felkapcsolni a belső világítást :D Hello! Csak most olvasgattam ezt a topickot és kiváncsivá tettél ezzel a mondattal.. Hogyan lehet bekapcsolni a belső világitást csukott ajtóknál? (nekem úgy tűnik hogy ez nem kapcsolható belső világitású, de hátha tudsz valami "varázslatot" :P ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Hello! Csak most olvasgattam ezt a topickot és kiváncsivá tettél ezzel a mondattal.. Hogyan lehet bekapcsolni a belső világitást csukott ajtóknál? (nekem úgy tűnik hogy ez nem kapcsolható belső világitású, de hátha tudsz valami "varázslatot" :P ;) ) Te sem tudod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Te sem tudod? :D Nem :D ;) Tessék nekem elárulni! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Nem :P :D Tessék nekem elárulni! ;) Ha legközelebb beülsz a kocsiba, húzd meged felé a világításkapcsolót (nem kell elfordítani), és csodát fogsz látni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Ha legközelebb beülsz a kocsiba, húzd meged felé a világításkapcsolót (nem kell elfordítani), és csodát fogsz látni :D Elnézést a moderátoroktól, tudom hogy ezt nem itt kellene kibeszélni :D de itt olvastam... Pepe, szóval oldalirányba kell elhúzni, jól értem? Fantörpikus! :D :D :P ..megyek is meglesni.. ;) ...valaki meg valahol irta hogy déjwós belső világitást rakott..hm-hm Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Elnézést a moderátoroktól, tudom hogy ezt nem itt kellene kibeszélni :D de itt olvastam... Pepe, szóval oldalirányba kell elhúzni, jól értem? Fantörpikus! :D :D :P ..megyek is meglesni.. ;) ...valaki meg valahol irta hogy déjwós belső világitást rakott..hm-hm Tengelyirányba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Tengelyirányba :D nem működik ;) Le is kaptam a helyéről...a búra alatt egy szürke meg egy piros vezeték között van egy égő és annyi az egész, nincs semmiféle kapcsolási lehetőség :D :P Az elektromos-ban folytassuk, ok?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Ha legközelebb beülsz a kocsiba, húzd meged felé a világításkapcsolót (nem kell elfordítani), és csodát fogsz látni :D nem működik ;) Le is kaptam a helyéről...a búra alatt egy szürke meg egy piros vezeték között van egy égő és annyi az egész, nincs semmiféle kapcsolási lehetőség :D :D Az elektromos-ban folytassuk, ok?! ne mán, most értelmezem a dolgokat...én meg a világitást cincáltam...újabb próbát teszek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 ne mán, most értelmezem a dolgokat...én meg a világitást cincáltam...újabb próbát teszek :D loooooool :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 ne mán, most értelmezem a dolgokat...én meg a világitást cincáltam...újabb próbát teszek :D :D jéééé, tök szupiiiii!!!! loooooool ;) :P :D Mi az a lol? (nem vagyok otthon a szlengben) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Mi az a lol? (nem vagyok otthon a szlengben) :D Lol Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Lol ;) jogos is!!! Elismerem, gyenge vagyok :P ..és figyelmetlen...nekem mindenhez idő kell :D :D Ha vannak még ilyen varázslatok akkor kérem megirni, akár PÜ-ben is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts