epk947 Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Izlések (illatok) és pofonok! Én például hányingert kapok minden ilyen büdösítőtől! Egyetértek! Legjobb a tisztaság "illata"! Sajnos téli időben ezt nehezebb "produkálni" merthogy kinek van kedve hidegben kocsit takarítani? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 csaótok! az lenne a kérdésem,hogy cseréltem termosztátot,és a vizem nem megy fel 90-re! miért van ez?pedig rendes 92C termó lett hozzá véve! de ha forgalomba van araszolva vele akkor szépen felmegy,még a venti is megy. de menet közbe nem megy fel 90Cra! valaki tud vmit hozzászólni? THX!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 csaótok! az lenne a kérdésem,hogy cseréltem termosztátot,és a vizem nem megy fel 90-re! miért van ez?pedig rendes 92C termó lett hozzá véve! de ha forgalomba van araszolva vele akkor szépen felmegy,még a venti is megy. de menet közbe nem megy fel 90Cra! valaki tud vmit hozzászólni? THX!! Lehet, hogy felmegy, csak a műszer nem jól mutatja. Próbáld megtisztítani a hőgomba csatlakozását. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rian Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Üdv! Szerintetek az miért van, hogy ha dugóba közlekedek, akkor megáll a fűtés. ha elindulok, és fel tudok venni olyan 60-100 km/h -s sebességet, akkor egyből jön a meleg, de egyébként tök hideget fúj be télen. Kb 20-30 perces dugóban közlekedés eredményezi a fűtés hírtelen megszűnését. Mellesleg kb 100 kilométerenként 1 centiket fogy a hűtővizem a kiegyenlítőből :D 93-as 1.4-es F Astra Válaszokat előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Mellesleg kb 100 kilométerenként 1 centiket fogy a hűtővizem a kiegyenlítőből :D Nézd már meg a szőnyeged vagy alatta nem nedves-e... lehet hogy lyukas a radiátor. Bár ez még nem kéne magyarázat legyen a fűtés megszűnésére... lehet valami nagyobb bibi is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rian Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Nézd már meg a szőnyeged vagy alatta nem nedves-e... lehet hogy lyukas a radiátor. Bár ez még nem kéne magyarázat legyen a fűtés megszűnésére... lehet valami nagyobb bibi is. Nem folyik ki sehonnan semmi, azaz nincs nyoma. Nem tudom hová folyik, a kocsi alatt sem találok soha folyást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Nem folyik ki sehonnan semmi, azaz nincs nyoma. Nem tudom hová folyik, a kocsi alatt sem találok soha folyást. Nekem is fogyott a vizem (már szeptember óta,akkor jártam pár napot zárva maradt termosztáttal :D :D ),de sehol sem volt nyoma. Illetve egy gumicső megadta magát,azt hittem ott szivároghatott addig sunyi módon,de kicseréltem,és még mindig fogyott. Ma hoztam el a szerelőtől,ki lett cserélve a hengerfej tömítés (meg a vízpumpa is),remélem ez volt a gondja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rian Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Nekem is fogyott a vizem (már szeptember óta,akkor jártam pár napot zárva maradt termosztáttal :D :D ),de sehol sem volt nyoma. Illetve egy gumicső megadta magát,azt hittem ott szivároghatott addig sunyi módon,de kicseréltem,és még mindig fogyott. Ma hoztam el a szerelőtől,ki lett cserélve a hengerfej tömítés (meg a vízpumpa is),remélem ez volt a gondja. Az a gáz, hogy épp ugyanígy nézek ki messziről mint Te :D és a kocsim is ugyanilyen kis piroska. És azt a gumi csövet is kicseréltük :D aszittem hogy ott szivárog de nem. Most azt mondják hogy hengerfejes, de nem akarom elhinni. Mellesleg nekem is szeptember óta csinálja ezt. Túl sok az egybeesés :lol: Te asztrád hogy hívják :D? Mennyit fizettél a hengerfej tömíttetésért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Az a gáz, hogy épp ugyanígy nézek ki messziről mint Te :D és a kocsim is ugyanilyen kis piroska. És azt a gumi csövet is kicseréltük :D aszittem hogy ott szivárog de nem. Most azt mondják hogy hengerfejes, de nem akarom elhinni. Mellesleg nekem is szeptember óta csinálja ezt. Túl sok az egybeesés :D Te asztrád hogy hívják :D? Mennyit fizettél a hengerfej tömíttetésért? A neve:Murphy :lol: . Hengerfejhez vettem hengerfej tömítést (3000),szívó-kipufogó sor tömítést (3000),hengerfej csavarokat (4300),a síkoltatás egy 10-es volt,a munkadíja a szerelőmnek kb. 8000Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 A neve:Murphy :D . Hengerfejhez vettem hengerfej tömítést (3000),szívó-kipufogó sor tömítést (3000),hengerfej csavarokat (4300),a síkoltatás egy 10-es volt,a munkadíja a szerelőmnek kb. 8000Ft. Valld be, hogy magaddal társalogsz itt :D :D Amúgy nekünk a dieselből fogy a víz, de már rájöttem, hogy a hűtő ereszt. A dolog érdekessége, hogy itt sincs tócsa, és csak üzemi hőmérsékleten csinálja. Annyit lehetett észrevenni, hogy hosszabb út megtétele után a hűtő alatti keresztmerevítő vizes, de leállítás után gyorsan megszárad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Valld be, hogy magaddal társalogsz itt :D :lol: Lebuktam :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rian Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Talán egy hűtőtömítő folyadék megoldja a problémát? Vagy az csak strucc a homokba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Talán egy hűtőtömítő folyadék megoldja a problémát? Vagy az csak strucc a homokba? Általában nem javasolt a hűtőtömítő, olyan helyeken is okozhat dugulást, ahol nem kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Talán egy hűtőtömítő folyadék megoldja a problémát? Vagy az csak strucc a homokba? Próbaképp én is öntöttem bele,jobb lett,nem fogyott "annyira". De ez csak rövid ideig tartott,mert megint elkezdte inni. Most viszont úgy tűnik jó lett,de nem akarom elkiabálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mityka Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Sziasztok ! Segítség!!!!!!!!!!!! Tudja valaki, hogy a levegő befújó motort hogyan lehet kiszerelni?? Szerintem csapágyas lehet, mert furcsa hangogat ad, alig akar forogni. Próbáltam előlröl, de a ventillátor lapát miatt nem fér ki. Valaki segítsen, köszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Sziasztok ! Segítség!!!!!!!!!!!! Tudja valaki, hogy a levegő befújó motort hogyan lehet kiszerelni?? Szerintem csapágyas lehet, mert furcsa hangogat ad, alig akar forogni. Próbáltam előlröl, de a ventillátor lapát miatt nem fér ki. Valaki segítsen, köszi ! Pedig azt onnan kell. Csak le kell hozzá szedni a szélvédő előtti műanyagokat, ablaktörlő lapátot is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mityka Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Pedi azt onnan kell. Csak le kell hozzá szedni a szélvédő előtti műanyagokat, ablaktörlő lapátot is. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gravedigger Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Sziasztok az lenne a gondom, hogy van az a levegőkeringetéses kapcsoló. Hiába "nyomkodom" nem tudom mikor van be és mikor van kikapcsolt állapotban. Kiszedtem a két rugó az rajta van. Ahogy leszedtem a műanyagokat a szélvédőnél a gumi illetve néhol a szivacs le van válva róluk. Az jó, ha visszaragasztom őket a műanyagra és amikor visszateszem a műanyagokat utána FBS-el vagy sziloval benyomom a szélvédő és a műanyag között? Segítségeteket előre is köszönöm. u.i. bocsika a regényért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 ha sziszeg kapcsoláskor, akkor jó ha nem sziszeg, akkor meg kell keresni a csöveket és megkeresni a hibát amikor be van nyomva, akkor van bekapcsolva értelemszerűen :sowwy: milyen műanyagokra gondolsz egész pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Sziasztok az lenne a gondom, hogy van az a levegőkeringetéses kapcsoló. Szedd ki, akkor nem lesz :sowwy: Hiába "nyomkodom" nem tudom mikor van be és mikor van kikapcsolt állapotban. Kiszedtem a két rugó az rajta van. Ha nem nyomódik be, akkor egy pici réz lapocska hiányzik a kapcsolóból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gravedigger Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 ha sziszeg kapcsoláskor, akkor jó ha nem sziszeg, akkor meg kell keresni a csöveket és megkeresni a hibát amikor be van nyomva, akkor van bekapcsolva értelemszerűen :sowwy: milyen műanyagokra gondolsz egész pontosan? Azt gondoltam hogyha bevan nyomva akkor bevan kapcsolva:)de akárhogy nyomom nem marad bentebb még egy pár millit sem. Azokra a műanyagokra amik a motortérben vannak, amik takarják a pollenszűrőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gravedigger Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Szedd ki, akkor nem lesz :sowwy: Ha nem nyomódik be, akkor egy pici réz lapocska hiányzik a kapcsolóból. Pontosan ugy ahogy leírtad nem nyomódik be. Hogy tudom megoldani egy uj kapcsoló vételével, ha lehet ilyet venni egyáltalán. Bocsi a sok hülye kérdésért, de uj vagyok ezekben a témákban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Pontosan ugy ahogy leírtad nem nyomódik be. Hogy tudom megoldani egy uj kapcsoló vételével, ha lehet ilyet venni egyáltalán. Szerintem bontóban kapsz ilyen kapcsolót nem túl drágán. Én egy ezrest adnék max érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gravedigger Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Köszike a segítséget. Holnap rohanok bontóba cuccokért :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 nem emlékszem ott a motortérben szivacsra így hirtelen van egy gumicsík, alatta egy műanyag csík, és utána tudod kivenni a 'vízterelőt', ami alatt a pollenszűrő van azt max akkor kell sziloznod, ha el van törve egyébbként becsúszik a másik műanyagba, van kialakítva neki egy rés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts