Laci4 Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Bocs az OFF-ért, jó ez az oldal Laci4OFF Thx igyekszik az ember.. csak nem értek hozzá.. meg a kocsihoz se :lol: OFF end Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Szevasztok ! A középső szellőzőrostélyokat szeretném eltömíteni én is szivaccsal :lol: Tegnap próbáltam is szétszedni, de nem ment, eltörni nem akarom. Hogyan lehet a rostélyokat kiszerelni ? Pattintani ? Tépni ? :lol: Köszi és üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 kiveszed az elakadásjelző gombját és akkro könnyebben ki tudod pattintani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Tegnap próbáltam is szétszedni, de nem ment, eltörni nem akarom. Hogyan lehet a rostélyokat kiszerelni ? Pattintani ? Tépni ? :lol: Két oldalon egy-egy lapos csavarhúzóval próbáld. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Bocs az OFF-ért, jó ez az oldal Laci4 csatlakozom Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 kiveszed az elakadásjelző gombját és akkro könnyebben ki tudod pattintani és az elakadásjelzőt hogy lehet kipattintani, mielőtt letöröm ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 és az elakadásjelzőt hogy lehet kipattintani, mielőtt letöröm ? :lol: Csavarhúzóval óvatosan lefeszegeted a gombját, aztán meglátod, felül lesz egy fül, azt kell lenyomni és kihúzni a kapcsolót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Lassan itt a téli szezon,konyhaszivacsokat a középső fűtésbe be cartársak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Lassan itt a téli szezon,konyhaszivacsokat a középső fűtésbe be cartársak! :lol: Nálam még ííííízi rájder van, ecsém! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Nálam még ííííízi rájder van, ecsém! :lol: Erről a Dumb és Dumber motoros jelenete jut eszembe: "pisilj csak nyugodtan....olyan jó meleg!!" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Én tavaly se tettem bele szivacsot, pár perc után már úgyis meleget nyom a C14NZ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Én tavaly se tettem bele szivacsot, pár perc után már úgyis meleget nyom a C14NZ :lol: Én a garázst pakolom ki ilyenkor. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Én tavaly se tettem bele szivacsot, pár perc után már úgyis meleget nyom a C14NZ :lol: Nem arról van szó,hogy nem fűt,csak a középső szellőzőreteszeken át kevert levegőt nyom és ezt akadályozom meg,így csak meleg jön onnan is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 De jó annak, akinek középen kevert levegő jön! Irígykedem ám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 C14SE még gyorsabban melegszik...egyébként nagyon jól ki van az találva nem kell szivacs! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 C14SE még gyorsabban melegszik...egyébként nagyon jól ki van az találva nem kell szivacs! :lol: Akinek középen a légbeömlőkön jön be a hideg annak valószínűleg hiányzik a pollenszűrője annó tavaly télen ki vettem a pollenszűröm (már nemtudom miért) és úgy vágtam neki egy 400km-es útnak de meg bántam 25km után ömlött be a hideg aztán be mentem egy közértbe vettem alufóliát le takartam a szűrő helyét de semmi érdemi javulás nem volt alig vártam hogy hazaérjek betettem a szűrőt és minden gondom megoldódott :lol: Ez a szivacsos megoldás nekem uj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Nekem kevert levegőt nyom középen és én úgy tudom ez gyári fícsőr,azért hogy a vezető ne aludjon el. Ezt szoktam megoldani egy szivacs betömésével! Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Lassan itt a téli szezon,konyhaszivacsokat a középső fűtésbe be cartársak! :lol: Ki se vettem..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Azzal még nem próbálkoztatok hogy a szabályzóját lecsavarjátok nullára? :lol: Nekem akkor nem jön igazán érezhető hideg ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra2 Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Nálunk a családban van két astra f. Az egyik c14se, ennek teljesen hideg, kinti levegő jön a középső szellőzőjén. Ha véletlen én megyek vele, akkor fogom és elzárom, a többin ugyanúgy a kevert levegő jön. A másik x17dt, annak pedig az összes szellőzőjén kevert levegő jön. Mind a kettő gyári állapotban, pollenszűrővel. Érdekes... Nekem corsa b-m van és kevert levegő jön mindenhonnan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Nálunk a családban van két astra f. Az egyik c14se, ennek teljesen hideg, kinti levegő jön a középső szellőzőjén. Ha véletlen én megyek vele, akkor fogom és elzárom, a többin ugyanúgy a kevert levegő jön. A másik x17dt, annak pedig az összes szellőzőjén kevert levegő jön. Mind a kettő gyári állapotban, pollenszűrővel. Érdekes... Nekem corsa b-m van és kevert levegő jön mindenhonnan. Gyárilag csak középről jöhet kevert levegő,mert így állítólag nem alszol el menet közben,legalábbis ezt hiszik a németek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
edocsa Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Tisztelt Fórumozók! 2000-es évjáratú F Astra Classic kombiban (1.6, 8 szelep) gyenge a fűtésem. Ma este folyamán próbáltam megkeresni a hiba okát, a következőt tapasztaltam: A motortérben, a fűtő radiátor be-kimenő csövei alatt van "valami" (talán egy vákumkapcsoló???) , amire az utastérből levegő áramlik, ennek a valaminek a másik oldalára rá van csúsztatva egy vékony vákumcső, ami visszamegy az utastérbe. Amennyiben ezt a vákumcsövet lehúzom, tehát a motortéről tudja szívni a levegőt (ami gondolom hideg), rögtön megjavul a fűtésem. Megtudja valaki mondani, hogy mi ez a szerkezet, és nem utólsósorban mennyibe kerül? Javítás módja? Vajon mindegyik Astrában van ilyen, vagy esetleg köze lehet az utólag beépített klímához? A válaszokat előre is köszönöm! üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Tisztelt Fórumozók! 2000-es évjáratú F Astra Classic kombiban (1.6, 8 szelep) gyenge a fűtésem. Ma este folyamán próbáltam megkeresni a hiba okát, a következőt tapasztaltam: A motortérben, a fűtő radiátor be-kimenő csövei alatt van "valami" (talán egy vákumkapcsoló???) , amire az utastérből levegő áramlik, ennek a valaminek a másik oldalára rá van csúsztatva egy vékony vákumcső, ami visszamegy az utastérbe. Amennyiben ezt a vákumcsövet lehúzom, tehát a motortéről tudja szívni a levegőt (ami gondolom hideg), rögtön megjavul a fűtésem. Megtudja valaki mondani, hogy mi ez a szerkezet, és nem utólsósorban mennyibe kerül? Javítás módja? Vajon mindegyik Astrában van ilyen, vagy esetleg köze lehet az utólag beépített klímához? A válaszokat előre is köszönöm! üdv. Mivel az enyémben ilyet nem láttam, lehet köze a klímához, de majd a hozzáértők megmondják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 gyárilag nincs az astrában ilyen fűtésszelep (omegában pl van), ezért tuti hogy az valami utólagos megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Sziasztok. Igaz hogy csak olajkályhám van, de talán épp ezért vártam volna el valami komolyabb fűtést az autótól. Szoval alig van fűtésem. Az is csak a tekerők bizonyos állásában jön elő. Pl. a szélvédőre állitva és max melegre tekerve, belső keringetés bekapcsolva, igy 90 fokos viznél nem hideget, hanem langyosat fuj. Megnéztem, mozgatják a bowdenek a kis müanyag karokat. De ha pl. lábtérre állitom, egyáltalán nem fuj ott levegőt, még hideget sem. Pedig minden bowden a helyén van, és mozgatja a kis karokat. Ez mitől lehet? Üdv. Tiv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts