ypos Elküldve Február7, 2015 Elküldve Február7, 2015 (edited) Igen, a belső levegő keringetést aztán visszakötötték rendesen, az működik. Tudom, hogy a levegő rendesen záró mindenfelé, ez az előző autómnál is így volt. Csak azt akarom ellenőrizni, hogy nem sérültek-e. Ha legalább egy kicsit tudnám fokozni a fújás teljesítményét, az már eredmény lenne. A középkonzol konkrétan az a műszerfal elem, amin a szellőzéskapcsolók vannak, ugye? A légterelő lapátok alapból nem zárnak el 100%-osan sehol sem, tehát ha csak a szélvédőre irányítod a levegőt akkor is fog menni máshova is. A kardánbox és a középkonzol eltávolítása után eléggé hozzájukférni, de sokmindent nem lehet velük kezdeni. Most már működik a belső levegő keringtetés átkapcsolása? Módosítva Február7, 2015 : hening Videóval idézés.
zotya975 Elküldve Február7, 2015 Elküldve Február7, 2015 Igen, a belső levegő keringetést aztán visszakötötték rendesen, az működik. Tudom, hogy a levegő rendesen záró mindenfelé, ez az előző autómnál is így volt. Csak azt akarom ellenőrizni, hogy nem sérültek-e. Ha legalább egy kicsit tudnám fokozni a fújás teljesítményét, az már eredmény lenne. A középkonzol konkrétan az a műszerfal elem, amin a szellőzéskapcsolók vannak, ugye? Igen az a középkonzol.
satee76 Elküldve Február9, 2015 Elküldve Február9, 2015 Sziasztok ! Egy kis segítség kellene. Van egy ASTRA F 1.7 Dieselem. A belső venti kapcsolója nem mindig működik. Hol bekapcsolja a fűtést mind a négy fokozatban, néha viszont egyik fokozat sem működik. Hol kezdjem a hibát keresni?
zotya975 Elküldve Február10, 2015 Elküldve Február10, 2015 Sziasztok ! Egy kis segítség kellene. Van egy ASTRA F 1.7 Dieselem. A belső venti kapcsolója nem mindig működik. Hol bekapcsolja a fűtést mind a négy fokozatban, néha viszont egyik fokozat sem működik. Hol kezdjem a hibát keresni? Üdv, először talán nézd meg a pollenszűrő alatt a zöld színű előtét ellenállást. Ha beázott valamikor akkor lehet korrodált a csatlakozója így kontakthibás. Saját biztosítéka van neki, azt is megnézheted hogy fixen ül-e a helyén.
Sztaricsnaja Elküldve Február10, 2015 Elküldve Február10, 2015 Nem a ledekre gondoltam, hogy az van az enyémben is :D ha megnézed a képet viszont lehet látni két-két réz sarut izzónként arra merőlegesen pedig van egy műanyag "csík" na nekem az izzók alja azon fekszik fel gyárilag azért gondoltam hogy ezekben a kapcsolókban fix izzók vannak mivel a sarukon nekem még rajta van a két szál amin kapta a feszültséget az izzó a rizsszem izzónak meg nincsenek akkora lábai hogy oda forrasztották volna őket :) remélem valamennyire érthető voltam Igen a belső keringetés, és klíma kapcsolóba be van forrasztva az égő. Ahogy a korábban linkelt képen is látszik célszerű ledre cserélni, de magasfényű legyen. (Én amikor cserélem, kb 5 éve, akkor még nem nagyon volt a kisebb méretűből magasfényű. Kettő-kettőt raktam bele, de még így is elég halvány.)
satee76 Elküldve Február11, 2015 Elküldve Február11, 2015 (edited) Üdv, először talán nézd meg a pollenszűrő alatt a zöld színű előtét ellenállást. Ha beázott valamikor akkor lehet korrodált a csatlakozója így kontakthibás. Saját biztosítéka van neki, azt is megnézheted hogy fixen ül-e a helyén. Hálás Köszönetem. :D Elázva ugyan nincs semmi, de a kábel csatlakozó kontakt hibás, mozgatásra működik. Most rögzítettem, a hétvégén kiszerelem és csatit szerelek/forrasztok. Semmi nincs elázva, gondolom jól szigetel, remélem így is marad ! :icon1: Nemrég költöttem 70 k-t az üzemanyag rendszer felújítására (tankcsere, csövek, üreges csavar csere, tisztítás stb), örülök hogy legalább ennek a javítási költségét meg takarítom. Módosítva Február11, 2015 : hening Képpel idézés.
kocsiga Elküldve Február18, 2015 Elküldve Február18, 2015 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy mennyit szabad(érdemes) költeni egy utólagos klímára? (manuális nem digit) Mondjuk a beszerelést megoldjuk szerelő haverral,csak az anyagot kellene fizetni.
hetyke Elküldve Február19, 2015 Elküldve Február19, 2015 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy mennyit szabad(érdemes) költeni egy utólagos klímára? (manuális nem digit) Mondjuk a beszerelést megoldjuk szerelő haverral,csak az anyagot kellene fizetni. facen hirdetnek gyári bontott klímát... 45. Ennyit megér! Megvan mindene elvileg. 1
kocsiga Elküldve Február19, 2015 Elküldve Február19, 2015 facen hirdetnek gyári bontott klímát... 45. Ennyit megér! Megvan mindene elvileg. Köszönöm!
BTibike Elküldve Február22, 2015 Elküldve Február22, 2015 (edited) Helló,nekem olyan problémám van a motor hőmérséklet mutató álandóan len van kékbe,nem mozdul sehova,gondoltam a termosztát meghibásodott,de a fűtés 2-t percen belül tökéletesen működik nem tudom mi lehet a probléma, F asztra 1997 sedán Módosítva Február22, 2015 : BTibike
zotya975 Elküldve Február22, 2015 Elküldve Február22, 2015 Helló,nekem olyan problémám van a motor hőmérséklet mutató álandóan len van kékbe,nem mozdul sehova,gondoltam a termosztát meghibásodott,de a fűtés 2-t percen belül tökéletesen működik nem tudom mi lehet a probléma, F asztra 1997 sedán Üdv, mozgasd meg a csatlakozót a motortérben, egy kék ( ha jól emlékszem) drót végén található kábelsarú. Ha megmondod pontosan milyen motor azt is megmondom hol találod.
BTibike Elküldve Február22, 2015 Elküldve Február22, 2015 (edited) x16szr02cw9376-motorkód 8-szelepes 1,6-os szedán Módosítva Február22, 2015 : BTibike
zotya975 Elküldve Február22, 2015 Elküldve Február22, 2015 x16szr02cw9376-motorkód 8-szelepes 1,6-os szedán Ott van a generátor előtt a hengerfej mögött a szívócsonkba betekert jeladón.
zotya975 Elküldve Február22, 2015 Elküldve Február22, 2015 huzzam ki? A jeladót kitekerni lehet (de nem kell , kifolyik a hűtőfolyadék) csak mozgasd meg rajta a sarut , meg nézd meg nincs -e oxidálódva, bezöldülve.
BTibike Elküldve Február22, 2015 Elküldve Február22, 2015 Kimentem megnéztem nincs beokszídálódva a saru,maga a jeladó elég korrodált,beindítottam utána de semmi különbség ugyan olyan
BTibike Elküldve Február22, 2015 Elküldve Február22, 2015 a jeladó tetején nincs oxidálás csak az alja csunya
zotya975 Elküldve Február22, 2015 Elküldve Február22, 2015 a jeladó tetején nincs oxidálás csak az alja csunya Gondolom valamikor hűtőfolyadék jutott ki, esetleg csapvíz volt benne és abból rakódótt le valami. Azért a termosztátot ellenőrizni lehetne attól függetlenül hogy hamar fűtt.
BTibike Elküldve Február23, 2015 Elküldve Február23, 2015 Nem soha,szerintetek ha nyitva maradt volna a termosztát akkor fűtés lenne az autóba?
zotya975 Elküldve Február23, 2015 Elküldve Február23, 2015 Nem soha,szerintetek ha nyitva maradt volna a termosztát akkor fűtés lenne az autóba? Persze akkor is van benne fűtés csak lassabban melegszik fel a hűtőfolyadék. De nekem sem megy fel ilyenkor fél órát járatva sem alapjáraton annyira hogy kapcsoljon a venti, pedig a termosztát jó.
BTibike Elküldve Február23, 2015 Elküldve Február23, 2015 hát akkor már nemtudom mivan mit cseréljek?
BTibike Elküldve Február23, 2015 Elküldve Február23, 2015 Ugy tudom elég macerás folyamat a termosztát csere
Hjoe Elküldve Február23, 2015 Elküldve Február23, 2015 SZR-nél szíjat le kell venni. Ha meg sem mozdul a mutató , akkor lehet jeladó, vagy a vezeték.
Hjoe Elküldve Február23, 2015 Elküldve Február23, 2015 Persze akkor is van benne fűtés csak lassabban melegszik fel a hűtőfolyadék. De nekem sem megy fel ilyenkor fél órát járatva sem alapjáraton annyira hogy kapcsoljon a venti, pedig a termosztát jó. De azért a mutató megmozdul?
Recommended Posts