ypos Elküldve Február7, 2015 Megoszt Elküldve Február7, 2015 (edited) Igen, a belső levegő keringetést aztán visszakötötték rendesen, az működik. Tudom, hogy a levegő rendesen záró mindenfelé, ez az előző autómnál is így volt. Csak azt akarom ellenőrizni, hogy nem sérültek-e. Ha legalább egy kicsit tudnám fokozni a fújás teljesítményét, az már eredmény lenne. A középkonzol konkrétan az a műszerfal elem, amin a szellőzéskapcsolók vannak, ugye? A légterelő lapátok alapból nem zárnak el 100%-osan sehol sem, tehát ha csak a szélvédőre irányítod a levegőt akkor is fog menni máshova is. A kardánbox és a középkonzol eltávolítása után eléggé hozzájukférni, de sokmindent nem lehet velük kezdeni. Most már működik a belső levegő keringtetés átkapcsolása? Módosítva Február7, 2015 : hening Videóval idézés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február7, 2015 Megoszt Elküldve Február7, 2015 Igen, a belső levegő keringetést aztán visszakötötték rendesen, az működik. Tudom, hogy a levegő rendesen záró mindenfelé, ez az előző autómnál is így volt. Csak azt akarom ellenőrizni, hogy nem sérültek-e. Ha legalább egy kicsit tudnám fokozni a fújás teljesítményét, az már eredmény lenne. A középkonzol konkrétan az a műszerfal elem, amin a szellőzéskapcsolók vannak, ugye? Igen az a középkonzol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
satee76 Elküldve Február9, 2015 Megoszt Elküldve Február9, 2015 Sziasztok ! Egy kis segítség kellene. Van egy ASTRA F 1.7 Dieselem. A belső venti kapcsolója nem mindig működik. Hol bekapcsolja a fűtést mind a négy fokozatban, néha viszont egyik fokozat sem működik. Hol kezdjem a hibát keresni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február10, 2015 Megoszt Elküldve Február10, 2015 Sziasztok ! Egy kis segítség kellene. Van egy ASTRA F 1.7 Dieselem. A belső venti kapcsolója nem mindig működik. Hol bekapcsolja a fűtést mind a négy fokozatban, néha viszont egyik fokozat sem működik. Hol kezdjem a hibát keresni? Üdv, először talán nézd meg a pollenszűrő alatt a zöld színű előtét ellenállást. Ha beázott valamikor akkor lehet korrodált a csatlakozója így kontakthibás. Saját biztosítéka van neki, azt is megnézheted hogy fixen ül-e a helyén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sztaricsnaja Elküldve Február10, 2015 Megoszt Elküldve Február10, 2015 Nem a ledekre gondoltam, hogy az van az enyémben is :D ha megnézed a képet viszont lehet látni két-két réz sarut izzónként arra merőlegesen pedig van egy műanyag "csík" na nekem az izzók alja azon fekszik fel gyárilag azért gondoltam hogy ezekben a kapcsolókban fix izzók vannak mivel a sarukon nekem még rajta van a két szál amin kapta a feszültséget az izzó a rizsszem izzónak meg nincsenek akkora lábai hogy oda forrasztották volna őket :) remélem valamennyire érthető voltam Igen a belső keringetés, és klíma kapcsolóba be van forrasztva az égő. Ahogy a korábban linkelt képen is látszik célszerű ledre cserélni, de magasfényű legyen. (Én amikor cserélem, kb 5 éve, akkor még nem nagyon volt a kisebb méretűből magasfényű. Kettő-kettőt raktam bele, de még így is elég halvány.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
satee76 Elküldve Február11, 2015 Megoszt Elküldve Február11, 2015 (edited) Üdv, először talán nézd meg a pollenszűrő alatt a zöld színű előtét ellenállást. Ha beázott valamikor akkor lehet korrodált a csatlakozója így kontakthibás. Saját biztosítéka van neki, azt is megnézheted hogy fixen ül-e a helyén. Hálás Köszönetem. :D Elázva ugyan nincs semmi, de a kábel csatlakozó kontakt hibás, mozgatásra működik. Most rögzítettem, a hétvégén kiszerelem és csatit szerelek/forrasztok. Semmi nincs elázva, gondolom jól szigetel, remélem így is marad ! :icon1: Nemrég költöttem 70 k-t az üzemanyag rendszer felújítására (tankcsere, csövek, üreges csavar csere, tisztítás stb), örülök hogy legalább ennek a javítási költségét meg takarítom. Módosítva Február11, 2015 : hening Képpel idézés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocsiga Elküldve Február18, 2015 Megoszt Elküldve Február18, 2015 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy mennyit szabad(érdemes) költeni egy utólagos klímára? (manuális nem digit) Mondjuk a beszerelést megoldjuk szerelő haverral,csak az anyagot kellene fizetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Február19, 2015 Megoszt Elküldve Február19, 2015 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy mennyit szabad(érdemes) költeni egy utólagos klímára? (manuális nem digit) Mondjuk a beszerelést megoldjuk szerelő haverral,csak az anyagot kellene fizetni. facen hirdetnek gyári bontott klímát... 45. Ennyit megér! Megvan mindene elvileg. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocsiga Elküldve Február19, 2015 Megoszt Elküldve Február19, 2015 facen hirdetnek gyári bontott klímát... 45. Ennyit megér! Megvan mindene elvileg. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BTibike Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 (edited) Helló,nekem olyan problémám van a motor hőmérséklet mutató álandóan len van kékbe,nem mozdul sehova,gondoltam a termosztát meghibásodott,de a fűtés 2-t percen belül tökéletesen működik nem tudom mi lehet a probléma, F asztra 1997 sedán Módosítva Február22, 2015 : BTibike Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Helló,nekem olyan problémám van a motor hőmérséklet mutató álandóan len van kékbe,nem mozdul sehova,gondoltam a termosztát meghibásodott,de a fűtés 2-t percen belül tökéletesen működik nem tudom mi lehet a probléma, F asztra 1997 sedán Üdv, mozgasd meg a csatlakozót a motortérben, egy kék ( ha jól emlékszem) drót végén található kábelsarú. Ha megmondod pontosan milyen motor azt is megmondom hol találod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BTibike Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 (edited) x16szr02cw9376-motorkód 8-szelepes 1,6-os szedán Módosítva Február22, 2015 : BTibike Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 x16szr02cw9376-motorkód 8-szelepes 1,6-os szedán Ott van a generátor előtt a hengerfej mögött a szívócsonkba betekert jeladón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BTibike Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 huzzam ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 huzzam ki? A jeladót kitekerni lehet (de nem kell , kifolyik a hűtőfolyadék) csak mozgasd meg rajta a sarut , meg nézd meg nincs -e oxidálódva, bezöldülve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BTibike Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Kimentem megnéztem nincs beokszídálódva a saru,maga a jeladó elég korrodált,beindítottam utána de semmi különbség ugyan olyan Link to comment Megosztás: More sharing options...
BTibike Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 a jeladó tetején nincs oxidálás csak az alja csunya Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 a jeladó tetején nincs oxidálás csak az alja csunya Gondolom valamikor hűtőfolyadék jutott ki, esetleg csapvíz volt benne és abból rakódótt le valami. Azért a termosztátot ellenőrizni lehetne attól függetlenül hogy hamar fűtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február23, 2015 Megoszt Elküldve Február23, 2015 Álló helyben járatva felmegy a mutató? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BTibike Elküldve Február23, 2015 Megoszt Elküldve Február23, 2015 Nem soha,szerintetek ha nyitva maradt volna a termosztát akkor fűtés lenne az autóba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február23, 2015 Megoszt Elküldve Február23, 2015 Nem soha,szerintetek ha nyitva maradt volna a termosztát akkor fűtés lenne az autóba? Persze akkor is van benne fűtés csak lassabban melegszik fel a hűtőfolyadék. De nekem sem megy fel ilyenkor fél órát járatva sem alapjáraton annyira hogy kapcsoljon a venti, pedig a termosztát jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BTibike Elküldve Február23, 2015 Megoszt Elküldve Február23, 2015 hát akkor már nemtudom mivan mit cseréljek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BTibike Elküldve Február23, 2015 Megoszt Elküldve Február23, 2015 Ugy tudom elég macerás folyamat a termosztát csere Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február23, 2015 Megoszt Elküldve Február23, 2015 SZR-nél szíjat le kell venni. Ha meg sem mozdul a mutató , akkor lehet jeladó, vagy a vezeték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február23, 2015 Megoszt Elküldve Február23, 2015 Persze akkor is van benne fűtés csak lassabban melegszik fel a hűtőfolyadék. De nekem sem megy fel ilyenkor fél órát járatva sem alapjáraton annyira hogy kapcsoljon a venti, pedig a termosztát jó. De azért a mutató megmozdul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts