Laliiii Elküldve November25, 2013 Megoszt Elküldve November25, 2013 Nem megy a ventilátor 1-es és 2-es fokozatban, csak a 3-as és 4-es megy. Előtét ellenállás lehet a baj vagy van valami más is? Mi a különbség a klímás és nem klímás előtét ellenállás között? Csak azért kértem, mert utólagos Diavia-s klímám van, s mivel utólagos ezért szerintem nekem nem klímás előtét ellenállás kell. Cseréléséhez ki kell venni a ventilátort? Thx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November25, 2013 Megoszt Elküldve November25, 2013 Nem megy a ventilátor 1-es és 2-es fokozatban, csak a 3-as és 4-es megy. Előtét ellenállás lehet a baj vagy van valami más is? Mi a különbség a klímás és nem klímás előtét ellenállás között? Csak azért kértem, mert utólagos Diavia-s klímám van, s mivel utólagos ezért szerintem nekem nem klímás előtét ellenállás kell. Cseréléséhez ki kell venni a ventilátort? Thx. Én innen úgy látom a venti maradhat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelesjocco Elküldve November25, 2013 Megoszt Elküldve November25, 2013 Nem megy a ventilátor 1-es és 2-es fokozatban, csak a 3-as és 4-es megy. Előtét ellenállás lehet a baj vagy van valami más is? Mi a különbség a klímás és nem klímás előtét ellenállás között? Csak azért kértem, mert utólagos Diavia-s klímám van, s mivel utólagos ezért szerintem nekem nem klímás előtét ellenállás kell. Cseréléséhez ki kell venni a ventilátort? Thx. Cseréhez nem kell kivenni! én is ma cseréltem kemény 5000 ft volt az előtétellenállás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November25, 2013 Megoszt Elküldve November25, 2013 Nem megy a ventilátor 1-es és 2-es fokozatban, csak a 3-as és 4-es megy. Előtét ellenállás lehet a baj vagy van valami más is? Mi a különbség a klímás és nem klímás előtét ellenállás között? Csak azért kértem, mert utólagos Diavia-s klímám van, s mivel utólagos ezért szerintem nekem nem klímás előtét ellenállás kell. Cseréléséhez ki kell venni a ventilátort? Thx. A Diaviának teljesen más a ventilátor szabályozása, nem is kell bele a gyári előtét. Ha neked is a digit klímád van, akkor valami teljesen más baja lesz. Nem neked volt bajod a fordulatszabályozóval korábban? (nem emlékszem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November25, 2013 Megoszt Elküldve November25, 2013 Nem digit klímám van. Nem volt fordulatszám bajom. Miért? A Diaviának teljesen más a ventilátor szabályozása, nem is kell bele a gyári előtét. Ha neked is a digit klímád van, akkor valami teljesen más baja lesz. Nem neked volt bajod a fordulatszabályozóval korábban? (nem emlékszem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November25, 2013 Megoszt Elküldve November25, 2013 Hol vetted? Cseréhez akkor bent maradt a motor és a pollenszűrő kerete? Cseréhez nem kell kivenni! én is ma cseréltem kemény 5000 ft volt az előtétellenállás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November25, 2013 Megoszt Elküldve November25, 2013 Köszi. :) Én innen úgy látom a venti maradhat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ypos Elküldve November26, 2013 Megoszt Elküldve November26, 2013 Köszi a választ! Azért még megnézegetem majd a bowdeneket, meg amihez hozzáférek. Van egy 96'-os B Corsánk is, tegnap este mentem vele, és akkor vettem észre hogy annak bitang jól lehet választani, hogy hova fújjon. Ha az ablakra fújatom, akkor a szemből fújó légbeömlőkön semmi levegő nem jön szinte. Nagyon királyul meg van csinálva, én meg mindig szerelgetek minden az enyémen, és még a légfúvás sem működik rendesen... Borzasztó... :D Nekem is pont ez a problémám, túl gyenge légáramlat jut a szélvédőre. Olyan, mintha a kapcsoló nem is vezérelné, hogy hova menjen a levegő. Én is épp a bowdenek ellenőrzésénél tartok. Tudnátok segíteni, hogy hol kezdjek hozzá? Gondolom a középkonzolból kell kiszedni a kapcsolókat, de jól jönne e gy pontos leírás a folyamatról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November26, 2013 Megoszt Elküldve November26, 2013 Nekem is pont ez a problémám, túl gyenge légáramlat jut a szélvédőre. Olyan, mintha a kapcsoló nem is vezérelné, hogy hova menjen a levegő. Én is épp a bowdenek ellenőrzésénél tartok. Tudnátok segíteni, hogy hol kezdjek hozzá? Gondolom a középkonzolból kell kiszedni a kapcsolókat, de jól jönne e gy pontos leírás a folyamatról. Az a baj hogy ahhoz nagyon meg kell bontani hogy a nyitó-záró zsalukat mind látni lehessen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November26, 2013 Megoszt Elküldve November26, 2013 Mit kell ahhoz bontani amúgy? Fűtőmotor előtét ellenállás két fajta van? 3 állású és 4 állású ventilátorhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November26, 2013 Megoszt Elküldve November26, 2013 Mit kell ahhoz bontani amúgy? Fűtőmotor előtét ellenállás két fajta van? 3 állású és 4 állású ventilátorhoz? én a kardánboxot szedtem ki meg az egész középső részt akkor már elég jól láttam a fűtésboxot meg ahogy nyitnak-zárnak a zsaluk. Igen 2 fajta van. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve November26, 2013 Megoszt Elküldve November26, 2013 Nekem is pont ez a problémám, túl gyenge légáramlat jut a szélvédőre. Olyan, mintha a kapcsoló nem is vezérelné, hogy hova menjen a levegő. Én is épp a bowdenek ellenőrzésénél tartok. Tudnátok segíteni, hogy hol kezdjek hozzá? Gondolom a középkonzolból kell kiszedni a kapcsolókat, de jól jönne e gy pontos leírás a folyamatról. Vedd ki a pollenszűrőt. Télen a pollenszűrőre semmi szükség, viszont minden nedvességet ami páraként megjelenik a levegőben szinte 100%-ig betárol. Az ablakra azért nem fúj rendesen, mert egyszerűen a nedves szűrőn keresztül nem tudod átszívni a száraz levegőt, és a ventid csak erőlködik.Ha az udvarra éjszaka kiteszel egy rongyot, papírt, másnap megtapogatod érezhetően vizes. Ugyan így jársz a pollenszűrővel is. A nedves pollenszűrőn eleve kevesebb levegő jut át, mint a szárazon, mert folyadéksúrlódás lép fel a folyadék, és a gáz közt, illetve tapadás miatt folyadék részecske tapad a gázhoz. A permetezés elve is erre épül. A nedves levegő viszont jóval könnyebb, mint a száraz, így a száraz lent marad, míg a nedves felszáll a szélvédőre (ezért szállnak a felhők az égen), és ezért is látod úgy, hogy alulról kezd az ablak leszáradni. Ha nedves a pollenszűrőd, akkor folyamatosan nedves levegőt nyomatsz az utastérbe, így elérve a párásodást. Hogy miért érzed úgy, hogy az ablakra kevésbé nyomja a levegőt? Nem nyomja kevésbé, hanem a párát oda fogja küldeni. Mikor még a fűtésed is rá van kapcsolva, még rá is segítesz, hogy a pára ismételten az ablakra szálljon, hiszen a meleg levegő is felfelé száll. Valójában nem azzal van gond, hogy mennyi levegőt nyom a ventid az ablakra, hanem azzal, hogy mekkora a levegő páratartalma. Ha folyamatosan vízzel permetezed az ablakot, nem fog leszáradni. A levegő szárazságát kell elérni. A jármű belseje mindig nedvesebb lesz, mint a külvilág. Izzadsz, lélegzel. Ha ezek a dolgok nem tudnak tova szállni, akkor vizet keringetsz az utastérben. A klíma száraz levegőt fúj! Érdemes ellenőrizni példul a jobb hátsó műanyag szellőzőt a lökös mögött, mert az is azt a célt szolgálja, hogy a jármű megfelelően szellőzzön. Sokan telepakolják azt a részt rongyokkal, meg vontató kötéllel, akadályozva a szellőzését a kocsinak. Tehát nem az áramlási sebességgel van gond, hanem inkább a pára tartalommal. Egy of skodánk van a cégnél, ami sosem párásodott, most az elmúlt hetekben viszont elég durván. Pollenszűrő átnedvesedett a levegő páratartalmától, és csak hosszú használat után száradt ki. Rohadt erős a pára tartalom, nincsen min csodálkozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November27, 2013 Megoszt Elküldve November27, 2013 Hát azért én nem sok áramlási lehetőséget látok a bódé sarkán a szellőző és az utastér között, mert ugye az caravan kivételével el van rekesztve a kalaptartóval plusz a műanyag fedelekkel oldalt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve November27, 2013 Megoszt Elküldve November27, 2013 Annyira nem lehet vészes az az elrekesztés,mert mikor a jobb hátsót becsukom hallatszik,hogy a kiáramló levegő után visszakoppan a rostély. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November27, 2013 Megoszt Elküldve November27, 2013 Annyira nem lehet vészes az az elrekesztés,mert mikor a jobb hátsót becsukom hallatszik,hogy a kiáramló levegő után visszakoppan a rostély. Hát a csomagtér oldalában a pakolós ajtók meg a lámpa takarók vannak "útban". Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve November27, 2013 Megoszt Elküldve November27, 2013 Hát a csomagtér oldalában a pakolós ajtók meg a lámpa takarók vannak "útban". Nálam példul a lámpatakaró is rácsos... egyébként ha nem lenne jól átjárható, hogy tudnák kiegyenlíteni a külső-belső nyomás különbséget? Elvileg az apró hézagok közt nem áramlik át olyan gyorsan a levegő, mint ahogy a ventillátor nyomja be. Másik, hogy valahol el kell vezetniük az ajtó záródáskor keletkező légnyomást. Ha meg nem lenne jelentős szerepe minek tennék be?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2013 Megoszt Elküldve November28, 2013 Nálam példul a lámpatakaró is rácsos... egyébként ha nem lenne jól átjárható, hogy tudnák kiegyenlíteni a külső-belső nyomás különbséget? Elvileg az apró hézagok közt nem áramlik át olyan gyorsan a levegő, mint ahogy a ventillátor nyomja be. Másik, hogy valahol el kell vezetniük az ajtó záródáskor keletkező légnyomást. Ha meg nem lenne jelentős szerepe minek tennék be?? Hát hogy könnyebben hozzáférjek a rozsdához ezen az oldalon.... :D de amúgy igazad lehet. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve November28, 2013 Megoszt Elküldve November28, 2013 Hát hogy könnyebben hozzáférjek a rozsdához ezen az oldalon.... :D de amúgy igazad lehet. :rolleyes: :D Ez eszembe sem jutott! :) így tényleg elérni az alját! :) hmm jövőre ismét le tudom kezelni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2013 Megoszt Elküldve November28, 2013 :D Ez eszembe sem jutott! :) így tényleg elérni az alját! :) hmm jövőre ismét le tudom kezelni... Azért a belső ajtókon keresztül is eléggé hozzá lehetett férni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve November28, 2013 Megoszt Elküldve November28, 2013 Azért a belső ajtókon keresztül is eléggé hozzá lehetett férni. A fúrógép nem fért be... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2013 Megoszt Elküldve November28, 2013 A fúrógép nem fért be... :S Most korantal kentem le ahol rozsdás volt aztán meg befújtam üregvédővel kiváncsi leszek meddíg bírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve November28, 2013 Megoszt Elküldve November28, 2013 Most korantal kentem le ahol rozsdás volt aztán meg befújtam üregvédővel kiváncsi leszek meddíg bírja. Elvileg a Korant jó a rozsdára... Ha nem kap vizet, akkor állítólag sokat kibír. Én RO55-el áztattam sokat, utána meg alapozó. Később kipróbáltam az Alkytont is. Most úgy nézki, hogy a rozsdagátlós alapozó bevált. Mondjuk ha valaki lelkesen fémig tisztogatja a rozsdát, akkor sokat jelent az állapotmegóvásban. Te ahogy néztem nem végeztél félmunkát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2013 Megoszt Elküldve November28, 2013 Elvileg a Korant jó a rozsdára... Ha nem kap vizet, akkor állítólag sokat kibír. Én RO55-el áztattam sokat, utána meg alapozó. Később kipróbáltam az Alkytont is. Most úgy nézki, hogy a rozsdagátlós alapozó bevált. Mondjuk ha valaki lelkesen fémig tisztogatja a rozsdát, akkor sokat jelent az állapotmegóvásban. Te ahogy néztem nem végeztél félmunkát! Hát sajna sok helyen nem férni hozzá teljesen főleg az üregekben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November28, 2013 Megoszt Elküldve November28, 2013 Pedig előtét ellenállás baja volt, ma beraktam egyet és minden okés, van 1 és 2 fokozat. A Diaviának teljesen más a ventilátor szabályozása, nem is kell bele a gyári előtét. Ha neked is a digit klímád van, akkor valami teljesen más baja lesz. Nem neked volt bajod a fordulatszabályozóval korábban? (nem emlékszem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve November28, 2013 Megoszt Elküldve November28, 2013 Hát sajna sok helyen nem férni hozzá teljesen főleg az üregekben. Kellene egy jó kis homokfúvót szerezni... Nézegettem, hogy léteznek kompresszoros cuccok. Érdekelne, hogy milyen lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts