szauter74 Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Nekem meg nem zár vissza rendesen, és egy kicsit "kifúj". :rolleyes: A zárólemez nekem sem takart rendesen. Csak a hideg felénél nem zárt teljesen. De azt meg eltömtem. Köszi kipróbálom. Bár nekem a középső szellőzők elzárójával is kellene valamit csinálnom, mert eltört az a műanyag izé, amibe a menetes rész bepattan. Az gáz. Én is mindig attól tartottam. De még eddig túlélte a műtéteket. Én már kb 2hete kitömtem szivaccsal és csak meleg jön! ;) Nálam is megoldott! Még nem aludtam el tőle. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Én már kb 2hete kitömtem szivaccsal és csak meleg jön! :blink: Ha jól emlékszem, azt írtad, hogy van még ilyen szivacsod? Az évadnyitóra hozhatnál egyet! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Ha jól emlékszem, azt írtad, hogy van még ilyen szivacsod? Az évadnyitóra hozhatnál egyet! :rolleyes: :D El se hinnéd mit raktam bele! :blink: Egy új mosogatószivacsot csórtam el mutertól és azt vágtam ketté,abból lett meghackelve! ;) De ettől még müködik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 És akkor pontosan hova is kell a szivacs? :rolleyes: Ezt a szivacsos dolgot le kellett volna védetni ® :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 És akkor pontosan hova is kell a szivacs? :rolleyes: Ezt a szivacsos dolgot le kellett volna védetni ® :D :blink: Hát lehet, ha levédettem volna már gazdag ember lennék ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Ha jól emlékszem, azt írtad, hogy van még ilyen szivacsod? Az évadnyitóra hozhatnál egyet! :rolleyes: ;) Én írtam. El se hinnéd mit raktam bele! ;) Egy új mosogatószivacsot csórtam el mutertól és azt vágtam ketté,abból lett meghackelve! :D De ettől még müködik! Alátámasztom. Nem látszik, ezért mindegy, csak jól tömítsen. És akkor pontosan hova is kell a szivacs? :blink: Középső légterelőket kikapod. A levegőcsapot kinyitod. Amit látsz belül elfordulni, annak a felső fele mögötti nyílásba határozottan beletömöd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 El se hinnéd mit raktam bele! :blink: Egy új mosogatószivacsot csórtam el mutertól és azt vágtam ketté,abból lett meghackelve! ;) De ettől még müködik! Akkor azt szerzek az asszonytól! :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Kéretik az offolást nem túlzásba vinni... Köszi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Kéretik az offolást nem túlzásba vinni... Köszi... ;) Hát öregem lehet én vagyok vaksi,de itt nem sok off volt,itt tényleg a fűtésről volt szó! De hogy ne legyek off ;) mióta bent van a szivacs,nagyon finom meleg levegő jön középről is és már nem is irritál a meleg levegő,mióta a pollenszürőt is cseréltem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goliath Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Sziasztok! Már jó rég nem írtam a témában, de most egy igen érdekes gondom akadt. Ha a keringetés ki van kapcsolva és meleg levegőre van állítva, a jobb szélső rostélyból gőz áramlik. Az autó egy gőzkabinra hasonlít 5 perc fűtés után. Hidegre álítva nem csinálja. A hűtővíz fogy mint a rettenet. Mi lehet a baj? Lehetséges hogy a fűtőradiátor kilukadt? Merre találom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Csak ráérzés.. nagyon könnyen lehet.. és ha jól rémlik, eléggé el van rejtve a középkonzol mőgé, de mindjárt megmondják okosba.... Ha nem lenne a gőzfürdő, még azt is mondanám hogy hengerfejes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Sziasztok! Már jó rég nem írtam a témában, de most egy igen érdekes gondom akadt. Ha a keringetés ki van kapcsolva és meleg levegőre van állítva, a jobb szélső rostélyból gőz áramlik. Az autó egy gőzkabinra hasonlít 5 perc fűtés után. Hidegre álítva nem csinálja. A hűtővíz fogy mint a rettenet. Mi lehet a baj? Lehetséges hogy a fűtőradiátor kilukadt? Merre találom? Ez nagyon valószínű. Én egyszer haver kocsijával jártam így, mégkért, hogy vigyem haza neki (odafelé egy másik kocsival mentünk) és a sztrádán egyszer csak a szélvédőfűtés nyílásaiból gőz tört ki, fél perc alatt semmit se láttam ki az autóból. Ott is kiderült, hogy lyukas a radiátor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Szinte biztos hogy a radiátor likas, ami középkonzol alatt van. Ki kell venni a kardánboxot, és egy nagyon rövid, ha jól emléxen 7-es, dugókolcs kell az alsó burkolat leszedéséhez (4db csavar) és ebben van a radiátor. De előszőr a vizet engedd le, és szedd le a két gumicsövet a motortérben a csőcsonkról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Cserés lesz az a radiátor!Az új kb. 13000ft,meg kell venni,nem érdemes forrasztgatni,valószínűleg mindíg folyatni fog!A csere elég sz.pó,óvatosan kell nekiállni,ha visszaolvasol itt,megtalálod a leírást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Itt a tavasz,lassan kiszedem a szivacsot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 Itt a tavasz,lassan kiszedem a szivacsot! :) Tényleg! Elfelejtettem volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 Én azt szeretném,ha nyáron betehetnék a szivacs helyett valamit,amitől meleg helyett HIDEG jönne! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 Én azt szeretném,ha nyáron betehetnék a szivacs helyett valamit,amitől meleg helyett HIDEG jönne! :) Azt a valamit úgy hívják, hogy Klíma ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 Azt a valamit úgy hívják, hogy Klíma ;) Na ja,álmodozzunk csak... :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Azt a valamit úgy hívják, hogy Klíma :) Vagy széndioxidos palack ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Emze Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Na! Helyben vagyunk! Amiota nincs olyan nagy zima,a venti meleg levegot fuj-teljes hideg allasban is! Kulonosen izzaszto-melegen leallas utani inditas utan /hat ezt jol korulirtam!/ Evittem a szarvizbe,es ott azt mondtak/meg tavaly nyaron a nagy melegbe/ hogy azefuj meleget hideg allasban,mer meleg van! :( :) Na de most nincs nagy meleg kivul,es megis meleg a befujt levego?! :) Nem hiszem,hogy Opeleknel azt nem tudtak meg megoldani,hogy a szellozo ne mindig meleg levegot fujjon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Na! Helyben vagyunk! Amiota nincs olyan nagy zima,a venti meleg levegot fuj-teljes hideg allasban is! Kulonosen izzaszto-melegen leallas utani inditas utan /hat ezt jol korulirtam!/ Evittem a szarvizbe,es ott azt mondtak/meg tavaly nyaron a nagy melegbe/ hogy azefuj meleget hideg allasban,mer meleg van! ;) :) Na de most nincs nagy meleg kivul,es megis meleg a befujt levego?! :) Nem hiszem,hogy Opeleknel azt nem tudtak meg megoldani,hogy a szellozo ne mindig meleg levegot fujjon... Jól zár a fütéscsapod? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelzsolt Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Na! Helyben vagyunk! Amiota nincs olyan nagy zima,a venti meleg levegot fuj-teljes hideg allasban is! Kulonosen izzaszto-melegen leallas utani inditas utan /hat ezt jol korulirtam!/ Evittem a szarvizbe,es ott azt mondtak/meg tavaly nyaron a nagy melegbe/ hogy azefuj meleget hideg allasban,mer meleg van! :( :) Na de most nincs nagy meleg kivul,es megis meleg a befujt levego?! :) Nem hiszem,hogy Opeleknel azt nem tudtak meg megoldani,hogy a szellozo ne mindig meleg levegot fujjon... a bowdenkörül keresd a hibát . rendesen mozog-e és a helyére van-e rakva a fül. csapot ne keress nincsen csak terelő lap. gondolom a külső/belső kerintetés jól működik,szuszog a szelep meg kapcsol is . Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 a bowdenkörül keresd a hibát . rendesen mozog-e és a helyére van-e rakva a fül. csapot ne keress nincsen csak terelő lap. gondolom a külső/belső kerintetés jól működik,szuszog a szelep meg kapcsol is . Én is a bowdenre gondoltam,szerintem az lehet megnyúlva vagy kiakadva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Emze Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Én is a bowdenre gondoltam,szerintem az lehet megnyúlva vagy kiakadva! Hat megneztem a barkacskonyvben ezt a bauden-dolgot...hat eleg bonyinak tunik! Az a baj,hogy a belepo a szerviz dizsibe min.3500.-Ft Nah...ha holnap szep ido lesz,szetkapom! Szoval nincs futes-csap? Ne is keressem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts