spzoli Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Középső elzárólap kéne. :D Jó hogy mondod, holnap meg kell néznem a klasszikot ezügyben... :D Engem a kombiba a csomi tartóba a bal oldali íves rácsos lámpa takaró műanagy izgatna fel igazából, meg egy napellenző tartzó fül... :D Az jó, kombit már rég boncoltam. :) Tartófül van, de ezért nem fogok elmenni a postára. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Jó hogy mondod, holnap meg kell néznem a klasszikot ezügyben... :D Az jó, kombit már rég boncoltam. :) Tartófül van, de ezért nem fogok elmenni a postára. :D Akkor körül nézek és máris nem a fül miatt kell menned postára, na, na, na??Megköszönném... Link to comment Megosztás: More sharing options...
AustinZolcsi Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Sziasztok! Naiv hozzáértőként kezdtem szerelni a kicsi Austint. X16SZR verzió Hollandiából hoztuk be, jó felszereltséggel. Klímával mar a nyáron meggyűlt a bajom, túl nyomás szabályzó csere, az utángyártott hagyott cserben. Ősszel most a szellőztetés ellenállás adta be a kulcsot, nem volt egyszerű mutatvány, de bejött. Most azonban kicsit furcsa jelenség bosszant ősszel kezdődött haldoklani a fűtés. Kicsit lassabban melegedett, hideg volt városi úton is stb. A hűtővizet megette után töltöttem, de maradt az anomália. Termosztát csere és a hiba látszólag rendbe jött, de nehezen akart bemelegdni. Próbáltam a klíma hűtő és a hűtő közé szigetelést tenni, de lényegében nem oldotta meg a jelenséget. Most kezdtem tovább boncolni a kérdést október óta 2x-er töltöttem utána fagyállót így kb. 3-4 litert tűnt el. Folyása nincs végig néztem mindent. Fordulat függvényében kutyurgást lehet hallani, innen kezdtem gyanakodni a hengerfej körüli problémára. A hengerfej sapkát levéve érdekes krémes trugyi van, amiből arra következtetek bele dolgozik az olaj térbe. Kérdésem erre vonatkozik, tapasztaltatok ilyet? Korábbi hozzászólásokban láttam hasonló kérdést. Hengerfej tőmítes csere esetén mindenképpen kell a hengerfejet is szabályozni? Mire számítsak még, mi okozhatja ezt? Radiátor nem folyik, viszont érdekesen fehéret ködöl bemelegedés után is! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Sziasztok! Naiv hozzáértőként kezdtem szerelni a kicsi Austint. X16SZR verzió Hollandiából hoztuk be, jó felszereltséggel. Klímával mar a nyáron meggyűlt a bajom, túl nyomás szabályzó csere, az utángyártott hagyott cserben. Ősszel most a szellőztetés ellenállás adta be a kulcsot, nem volt egyszerű mutatvány, de bejött. Most azonban kicsit furcsa jelenség bosszant ősszel kezdődött haldoklani a fűtés. Kicsit lassabban melegedett, hideg volt városi úton is stb. A hűtővizet megette után töltöttem, de maradt az anomália. Termosztát csere és a hiba látszólag rendbe jött, de nehezen akart bemelegdni. Próbáltam a klíma hűtő és a hűtő közé szigetelést tenni, de lényegében nem oldotta meg a jelenséget. Most kezdtem tovább boncolni a kérdést október óta 2x-er töltöttem utána fagyállót így kb. 3-4 litert tűnt el. Folyása nincs végig néztem mindent. Fordulat függvényében kutyurgást lehet hallani, innen kezdtem gyanakodni a hengerfej körüli problémára. A hengerfej sapkát levéve érdekes krémes trugyi van, amiből arra következtetek bele dolgozik az olaj térbe. Kérdésem erre vonatkozik, tapasztaltatok ilyet? Korábbi hozzászólásokban láttam hasonló kérdést. Hengerfej tőmítes csere esetén mindenképpen kell a hengerfejet is szabályozni? Mire számítsak még, mi okozhatja ezt? Radiátor nem folyik, viszont érdekesen fehéret ködöl bemelegedés után is! Köszi Az olaj betöltő sapinál látható sárgás-barnás habos trutyit okozhatja a sok rövidtáv is,nem csak az hogy a motorhengerfejes. A kuruttyolás nálam már évek óta megvan és a vízköves radiátor okozza. Ha elfogy a víz az vagy kifele távozik vagy a "motor eszi meg". Az előbbi nem mindíg egyértelmű,hiszen a meleg motortérben sokszor el is párolog. Ha tényleg hengerfejes az autó akkor általán elég fehéren füstől, de ez télen megint csak nem ritka jelenség. A vízjáratok összeszakadhatnak az égéstér fele is, ilyenkor a motor felfújja betonkeménnyé a vízcsöveket,van hogy el is durran valamelyik.Olyan is előfordult már hogy reggelre az egyik henger szépen megtellik hűtőfolyadékkel,és a motor 3 hengerezik. Ha az olaj és vízjáratok közlekednek egymással akkor a kiegyenlítőtartályban a víz olajos pölö. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Az olaj betöltő sapinál látható sárgás-barnás habos trutyit okozhatja a sok rövidtáv is,nem csak az hogy a motorhengerfejes. A kuruttyolás nálam már évek óta megvan és a vízköves radiátor okozza. Ha elfogy a víz az vagy kifele távozik vagy a "motor eszi meg". Az előbbi nem mindíg egyértelmű,hiszen a meleg motortérben sokszor el is párolog. Ha tényleg hengerfejes az autó akkor általán elég fehéren füstől, de ez télen megint csak nem ritka jelenség. A vízjáratok összeszakadhatnak az égéstér fele is, ilyenkor a motor felfújja betonkeménnyé a vízcsöveket,van hogy el is durran valamelyik.Olyan is előfordult már hogy reggelre az egyik henger szépen megtellik hűtőfolyadékkel,és a motor 3 hengerezik. Ha az olaj és vízjáratok közlekednek egymással akkor a kiegyenlítőtartályban a víz olajos pölö. Az olaj sapinál a trutyi-nak is kétfajta verziója van! Van az amikor megjelenik és olyan mint a gyorsan kézzel "vert tojás fehérje", (hidegen rövidtávú autózás) és van az amikor Géppel 1 hete már folyamatosan "vert tojásfehérje" állagú / Sűrűségű (Hengerfej) A kuruttyolás is több októl lehet pl felforrt víz után, vagy ami neked volt (zotya) vízkő, vagy frissen cserélt hűtővíz csere és még levegős a rendszer, vagy kezdődő hf! Na a vízfogyás az már egy tipikus jel főleg ha a többivel egyszerre érkezik!Nekem jelenleg kb 1 hónapja hf es a Motor, és ez már a második eset!Én már töviről hegyire ismerem ezt a jelenséggel járó "földönkívüli csodát"! Az hogy fogy a víz annál is két ok lehet elfolyik, elcsöpög, vagy hf! mivel írta hogy alatta tócsa, vízcsepp, nincsen, így egy maradt....hf A víz párologni egy zárt rendszerből....meg a motor melegétől.. szerintem nem nagyon lehet / szabadna! Ha fehér füst jön ki hátul na az már megint megerősíti jelen esetben hogy hf mert oké hogy hidegben is a meleg levegő fehér(gondenzgőz) de annak is van változata: hideg motorral indított autó fehér füst hf, mert akkor még nem meleg a kipufogás (1percen belül csak) meleg motorral indított autó (kondenzgőz) Ha hf van akkor ahogy írtad is felkeményednek a csövek, a kiegyelítőben nem feltétlen kell jelen lennie az olajnak mert ha csak a víz felé szakadt akkor csak égőtér / víz a keveredés... Ha leállított motornál (ne zavarjon be semmi) a kiegyenlítőt kinyitod LASSAN! és közbe szaglászol a kijövő "levegő" be és érzel benzin szagot akkor..tuti a hengerfejtömi! Ha már "nagyon" kezd átszakadni a tömités, akkor van az hogy vissza tud csordogálni a hengerbe és akkor beindul de nehezebben, és csak 3 henger megy mivel a 4 ik tele van vízzel! ilyenkor van az hogy traktorhang, és rángat--> de ez inkább a nagyobb hidegekben(pl az enyém ilyen enyhe időben nem csinálja(mármint a 3 henger megy csak) Amiket leírt fogy a víz, "levegős a rendszer", trutyi a szelepházban gyanúsan hengerfejtömítés! Ha még csak kezdődő hf van és csak a tömítés égett át akkor nem minden esetben kell felsikoltatni, de ezt csakis a levételkor lehet látni! Amúgy szerencséje van mert nekem az elsőnél a hűtőt is szétnyomta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
AustinZolcsi Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Szeva Zotya és Meggájver! Köszönöm a támogató segítséget. A csövek nem kemények, a víz nem zavaros, de melegen is ködöl fehéret pl. Bp-Debrecen táv esetén decemberben többször is megálltam ellenőrizni, mi a helyzet. A tojás hab inkább durván vertnek tűnik, de szószó van hogy rövideket megyek itt a városban...... Tényleg szerencsém van, hogy nem nyomta szét a hűtőt , mert más autónál is hallottam már ilyet. Holnap próbálok képet is csatolni hátha! A műtét jövő hét kedden lesz utána biztosan többet tudok! A víz tuti nem zavaros, de a rángatast mar sajnos csinálta, azt a gaz átalakításnak tudtam be, lehet, hogy az Lpg vert oda a tömítesnek is! Holnap jelentkezem! Üdv Opel Van vOLt Lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Az olaj sapinál a trutyi-nak is kétfajta verziója van! Van az amikor megjelenik és olyan mint a gyorsan kézzel "vert tojás fehérje", (hidegen rövidtávú autózás) és van az amikor Géppel 1 hete már folyamatosan "vert tojásfehérje" állagú / Sűrűségű (Hengerfej) A kuruttyolás is több októl lehet pl felforrt víz után, vagy ami neked volt (zotya) vízkő, vagy frissen cserélt hűtővíz csere és még levegős a rendszer, vagy kezdődő hf! Na a vízfogyás az már egy tipikus jel főleg ha a többivel egyszerre érkezik!Nekem jelenleg kb 1 hónapja hf es a Motor, és ez már a második eset!Én már töviről hegyire ismerem ezt a jelenséggel járó "földönkívüli csodát"! Az hogy fogy a víz annál is két ok lehet elfolyik, elcsöpög, vagy hf! mivel írta hogy alatta tócsa, vízcsepp, nincsen, így egy maradt....hf A víz párologni egy zárt rendszerből....meg a motor melegétől.. szerintem nem nagyon lehet / szabadna! Ha fehér füst jön ki hátul na az már megint megerősíti jelen esetben hogy hf mert oké hogy hidegben is a meleg levegő fehér(gondenzgőz) de annak is van változata: hideg motorral indított autó fehér füst hf, mert akkor még nem meleg a kipufogás (1percen belül csak) meleg motorral indított autó (kondenzgőz) Ha hf van akkor ahogy írtad is felkeményednek a csövek, a kiegyelítőben nem feltétlen kell jelen lennie az olajnak mert ha csak a víz felé szakadt akkor csak égőtér / víz a keveredés... Ha leállított motornál (ne zavarjon be semmi) a kiegyenlítőt kinyitod LASSAN! és közbe szaglászol a kijövő "levegő" be és érzel benzin szagot akkor..tuti a hengerfejtömi! Ha már "nagyon" kezd átszakadni a tömités, akkor van az hogy vissza tud csordogálni a hengerbe és akkor beindul de nehezebben, és csak 3 henger megy mivel a 4 ik tele van vízzel! ilyenkor van az hogy traktorhang, és rángat--> de ez inkább a nagyobb hidegekben(pl az enyém ilyen enyhe időben nem csinálja(mármint a 3 henger megy csak) Amiket leírt fogy a víz, "levegős a rendszer", trutyi a szelepházban gyanúsan hengerfejtömítés! Ha még csak kezdődő hf van és csak a tömítés égett át akkor nem minden esetben kell felsikoltatni, de ezt csakis a levételkor lehet látni! Amúgy szerencséje van mert nekem az elsőnél a hűtőt is szétnyomta! Nekem mondjuk nem a zárt rendszerből párolog,mert a hűtő felső sarkánál szivárog, Nincs alatta tócsa mert mire végig folyna a forró hűtőn elpárolog. Érezni néha az enyhe fagyálló szagot és fogy a víz. De csak olyan heti 1-2 deci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Nekem mondjuk nem a zárt rendszerből párolog,mert a hűtő felső sarkánál szivárog, Nincs alatta tócsa mert mire végig folyna a forró hűtőn elpárolog. Érezni néha az enyhe fagyálló szagot és fogy a víz. De csak olyan heti 1-2 deci. Hasonló volt nekem is, mikor berakták a gázt utána, fogyott a víz, de tócsa nem volt... A kisvízkört ahogy megszakították, ott nem lett rendesen meghúzva a bilincs és ott csöpögött lassan, rá a motorra, de onnan el is párolgott azonnal, így találtam rá. Most voltam vezérlés cserén, sajnos nem voltam ott, hogy melyik csövet húzták le. Csöpögést sem látok, mikor elhoztam bemelegítették, és jó volt a szint, mentem vele 5-10km- de még rátöltöttem fél litert. Tegnap néztem megint tölthetek még rá 1-2 decit. Holnap megyek hosszú távot (2*300km+150km), remélem átjárja a rendszert ez alatt. Jól emlékszem hogy nem kell és nem is lehet légteleníteni, csak folyamatosan után tölteni a rendszert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Hasonló volt nekem is, mikor berakták a gázt utána, fogyott a víz, de tócsa nem volt... A kisvízkört ahogy megszakították, ott nem lett rendesen meghúzva a bilincs és ott csöpögött lassan, rá a motorra, de onnan el is párolgott azonnal, így találtam rá. Most voltam vezérlés cserén, sajnos nem voltam ott, hogy melyik csövet húzták le. Csöpögést sem látok, mikor elhoztam bemelegítették, és jó volt a szint, mentem vele 5-10km- de még rátöltöttem fél litert. Tegnap néztem megint tölthetek még rá 1-2 decit. Holnap megyek hosszú távot (2*300km+150km), remélem átjárja a rendszert ez alatt. Jól emlékszem hogy nem kell és nem is lehet légteleníteni, csak folyamatosan után tölteni a rendszert? Az gáz lenne, ha folyamatosan kellene utántölteni a rendszert! Nézd meg a víztartály kalapját! Valószínűleg ereszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Az gáz lenne, ha folyamatosan kellene utántölteni a rendszert! Nézd meg a víztartály kalapját! Valószínűleg ereszt. Félre érthető voltam! Szóval hétfőn volt a vezérlés csere, onnan hazajöttem ~7km, akkor ment rá a fél liter. Kedden és szerdán tegnap voltunk kint boltba 5-10km és néztem 1-2decit még felvesz. De ez gondolom még normális, vezérlés, vízpumpa, termosztát csere után mivel le lett engedve, és beragadt levegő. Csak hogy ezt magától kell kidolgozza, nem tudom légteleníteni? Persze ha nincs levegő benne, utána nem okés ha fogy a szint. Csere előtt nem volt gond, tartotta a szintet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Félre érthető voltam! Szóval hétfőn volt a vezérlés csere, onnan hazajöttem ~7km, akkor ment rá a fél liter. Kedden és szerdán tegnap voltunk kint boltba 5-10km és néztem 1-2decit még felvesz. De ez gondolom még normális, vezérlés, vízpumpa, termosztát csere után mivel le lett engedve, és beragadt levegő. Csak hogy ezt magától kell kidolgozza, nem tudom légteleníteni? Persze ha nincs levegő benne, utána nem okés ha fogy a szint. Csere előtt nem volt gond, tartotta a szintet. Ha pár nap után nem szűnik meg a pótvízigény, akkor biztosan szivárog valahol. Mert egyébként önmagát légteleníti. Én talán ha egyszer töltök rá egy csere után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Volna egy olyan kérdésem, hogy a fűtőmotorom ki szeretném venni mert elkezdett ciceregni és talán még a zsírspray használ. A pollenszűrőt tartó műanyag keretet nem tudtam kiszedni... Kérdésem csak annyi volna, hogy tényleg le kell bontani az ablaktörlők körüli műanyag vackot a szélvédő alól? Mert úgy néztem anélkül nem lehet kiemelni sem a keretet sem a fűtőmotort takaró elemet. Kösz a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Volna egy olyan kérdésem, hogy a fűtőmotorom ki szeretném venni mert elkezdett ciceregni és talán még a zsírspray használ. A pollenszűrőt tartó műanyag keretet nem tudtam kiszedni... Kérdésem csak annyi volna, hogy tényleg le kell bontani az ablaktörlők körüli műanyag vackot a szélvédő alól? Mert úgy néztem anélkül nem lehet kiemelni sem a keretet sem a fűtőmotort takaró elemet. Kösz a segítséget! Szerintem nemcsak a műanyag esőelvezetőt kell leszedni, hanem az ablaktörlő mechanikát is. Amúgy nem nagy kaland, normál szerszámokkal 10 perc alatt kényelmesen meg lehet csinálni. A baj akkor lesz, ha azt a műanyagot visszateszed. Ugyanis még soha senkinek nem sikerült vetemedés nélkül levenni, ezért utána el fog állni a szélvédőtől és befolyik a víz. Én is megcsináltam, mert muszáj volt és azóta is sz.rul áll az a műanyag. Egyébként a motor elég jól össze van rakva, nem hinném, hogy szét tudod szedni és csak úgy megzsírozni. De hát próbáld meg... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Köszi a választ, szerszámozottsággal nem lesz gond, csak a lelkesedésem hagyott alább, mert nem akarnám, hogy amiatt ázzon be esetlegesen a szekér mert nem tudom rendesen visszarakni azt a vacak műanyagot... Csak az a vékony kis gumicsík tömít a szélvédő aljánál vagy több rétegben van tömítés és amúgy csak az a pár csavar fogja az ablaktörlőével együtt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Köszi a választ, szerszámozottsággal nem lesz gond, csak a lelkesedésem hagyott alább, mert nem akarnám, hogy amiatt ázzon be esetlegesen a szekér mert nem tudom rendesen visszarakni azt a vacak műanyagot... Csak az a vékony kis gumicsík tömít a szélvédő aljánál vagy több rétegben van tömítés és amúgy csak az a pár csavar fogja az ablaktörlőével együtt? Csak az a gumicsík tömít amit látsz, két csavar fogja amik eredetileg műanyag kupakkal vannak takarva ,és az ablaktörlőtengelyeken még két csavar. Ha leveszed,ezt látod: Nekem is nyüszörög télen nagy hidegben,de nyárra mindíg elfelejtem aztán elmarad a kenés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Köszi a választ, szerszámozottsággal nem lesz gond, csak a lelkesedésem hagyott alább, mert nem akarnám, hogy amiatt ázzon be esetlegesen a szekér mert nem tudom rendesen visszarakni azt a vacak műanyagot... Csak az a vékony kis gumicsík tömít a szélvédő aljánál vagy több rétegben van tömítés és amúgy csak az a pár csavar fogja az ablaktörlőével együtt? Csak az a gumicsík tömít amit látsz, két csavar fogja amik eredetileg műanyag kupakkal vannak takarva ,és az ablaktörlőtengelyeken még két csavar. Ha leveszed,ezt látod: Nekem is nyüszörög télen nagy hidegben,de nyárra mindíg elfelejtem aztán elmarad a kenés. Így van, ennyi tartja csak, ezért mondtam, hogy pár perc leszedni. Amúgy van benne még egy szivacsszerű szögletes tömítés is, de a külső gumicsík többet számít. Ki lehet egyébként nyomni színtelen szilóval, utána nem ázik majd be. Nekem most ideiglenesen fekete szigszalag helyettesíti a szakadt gumicsíkot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Nekem meg az a nyamvadt ablaktörlő motor ad ki olyan hangot mint amikor leszabályoz a verda, --> nyuuuuüüüüüüüiiiiiiTiTiTiTiTiTi :) Lehet az zsírzani valahogy? széjje lehet aztot szedni valahogy? gondolom csapágy.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Nekem meg az a nyamvadt ablaktörlő motor ad ki olyan hangot mint amikor leszabályoz a verda, --> nyuuuuüüüüüüüiiiiiiTiTiTiTiTiTi :) Lehet az zsírzani valahogy? széjje lehet aztot szedni valahogy? gondolom csapágy.... A villanymotorok szétszedése nem olyan egyszerű ám. Neked is azt tudom mondani, hogy próbáld meg. :) Nem lehet, hogy a mechanika nyikorog? Nekem is olajozni kellett a gömbcsuklókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Nekem meg az a nyamvadt ablaktörlő motor ad ki olyan hangot mint amikor leszabályoz a verda, --> nyuuuuüüüüüüüiiiiiiTiTiTiTiTiTi :) Lehet az zsírzani valahogy? széjje lehet aztot szedni valahogy? gondolom csapágy.... Van leírás a Gyik-ben nekem a tengely szorult meg az átvezetőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 A villanymotorok szétszedése nem olyan egyszerű ám. Neked is azt tudom mondani, hogy próbáld meg. :) Nem lehet, hogy a mechanika nyikorog? Nekem is olajozni kellett a gömbcsuklókat. neeeeeeeeeeeeeem... tuti a motor az.. az első indításnál, főleg azokban a nagy hidegekben...amikor felfele ment a lapát akkor nyiknyiknyik...(de folyamatos és súrlódó hang) aztán már visszafelé nem...de valamikor visszafelé is nyikorgott, de volt olyan hogy csak visszafelé...szal a mechanika nem hiszem mert annak ütemes hangja lenne, meg mindig... ez meg mikor hogy.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 neeeeeeeeeeeeeem... tuti a motor az.. az első indításnál, főleg azokban a nagy hidegekben...amikor felfele ment a lapát akkor nyiknyiknyik...(de folyamatos és súrlódó hang) aztán már visszafelé nem...de valamikor visszafelé is nyikorgott, de volt olyan hogy csak visszafelé...szal a mechanika nem hiszem mert annak ütemes hangja lenne, meg mindig... ez meg mikor hogy.... Pont most vettem egy motort,nekem a programtárcsa érintkezője kopott meg .3ezer+postaköltség volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Van leírás a Gyik-ben nekem a tengely szorult meg az átvezetőben. Neb@ssz...meg is nézem.. Köszi.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Megnéztem... de amit írtál Zotya az a lapát tengelyére vonatkozott, nem? Nekem maga a Motor forgórészének a csapágya lesz a ludas... a lapát tengelyek könnyen járnak..! Azért köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Pont most vettem egy motort,nekem a programtárcsa érintkezője kopott meg .3ezer+postaköltség volt. Nade ha programtárcsa lenne akkor megállna a végén, vagy máshol állna meg épp, nem? Ezzel sincs baj.. végig megy rendesen oda vissza.. Vagy ettől is nyikoroghat??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Megnéztem... de amit írtál Zotya az a lapát tengelyére vonatkozott, nem? Nekem maga a Motor forgórészének a csapágya lesz a ludas... a lapát tengelyek könnyen járnak..! Azért köszi. Akkor a motort kell szétszedni,mondjuk azt én nem bontottam meg,hogy milyen csapágy és mennyire férni hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts