zozo astra1.6 16v Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Én most megróbálkozok az egész hűtő elejével hogy lekartonoztam, ismerősöm javasolta, aztán összehajtható 3/4-re vagy félre is. Remélem az egész letakarásától nem lesz baja, bár ha netán 95-nél lesz a víz akkor azért majd hajtok rajta egyet. Vélemény? :huh: Tettem be én is kartont,de csak a felébe és tegnap már jobban melegedett!Már felmegy a 90-es vonal fölé!És most gondolkodok,hogy én is teszek az egész hűtő elé kartont!Szerintem baja nem lesz tőle!Elöször olyat csinált,hogy felment a mutatóm a 90-es vonal alá egy kicsivel és onnan meg visszaesett kicsit menet közben és utána kezdte feltornászni magát!Ez vajon természetes,hogy visszaesik a mutató? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 nyit a termosztát Tettem be én is kartont,de csak a felébe és tegnap már jobban melegedett!Már felmegy a 90-es vonal fölé!És most gondolkodok,hogy én is teszek az egész hűtő elé kartont!Szerintem baja nem lesz tőle!Elöször olyat csinált,hogy felment a mutatóm a 90-es vonal alá egy kicsivel és onnan meg visszaesett kicsit menet közben és utána kezdte feltornászni magát!Ez vajon természetes,hogy visszaesik a mutató? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 nyit a termosztát köszi!valahogy ez nem is ugrott be! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Sziasztok! Szóval akkor ez a kartonpapíros dolog jó dolog? Mert már nekem is mondták páran. És akkor elég egy kartonpapír csík a hűtőrács belső felére 3/4-ig? Vagy az egész hűtőt is letakarhatom? Előre is köszönöm! :) Peti Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Sziasztok! Szóval akkor ez a kartonpapíros dolog jó dolog? Mert már nekem is mondták páran. És akkor elég egy kartonpapír csík a hűtőrács belső felére 3/4-ig? Vagy az egész hűtőt is letakarhatom? Előre is köszönöm! :) Peti Hello! Én a hűtőrács és a hűtő közé betoltam egy kartont teljesen le a hűtő aljáig!A hűtő 3/4-ét eltakarja és bevált!Szerintem csináld meg te is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Hello! Én a hűtőrács és a hűtő közé betoltam egy kartont teljesen le a hűtő aljáig!A hűtő 3/4-ét eltakarja és bevált!Szerintem csináld meg te is! Köszönöm! Meglesz, kipróbálom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spicceshorgasz Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Sziasztok! Kérlek segítsetek az alábbi problémában: Gyenge a fűtés az autómban, nem fúj elég meleg levegőt, nincs hideg, de én gyengének találom. 95 fokot mutat a hőmérő, de a rostélyokon csak langyos levegőt érzek 150 km után is. A hőmérséklet tekerő gombja megfelelően mozgatja a bowdent, a bowden pedig határozottan mozgatja a radiátor előtt lévő kart (zsalut) a két végállás között, tehát ez nem lehet hiba. Ma lehúztam a radiátor 2 gumicsövét a motortérben és kifújam belőle a fagyállót (nincs dugulás), majd újra feltöltöttem de nem javult a helyzet. Egyébként levegős lehet a radiátor, mert ha gázt adok akkor hallani, hogy csörög benne a víz, ezért engedtem le, majd töltöttem fel, de nem szűnt meg. Arra gondoltam, hogy biztos levegős és kevés víz tud átáramlani a radiátoron, így a ventilátor csak langyos levegőt képes befújni. De miért nem tudja kilégteleníteni magát? Mi lehet a hiba? A radiátor egyik csöve egy T-vel kapcsolódik a tágulási tartályból érkező gumicsőhöz, a másik pedig valahol az injektor alatt fut be a motorba. Itt van még valami ami megakadályozhatja a víz áramlását, mármint a "másik" cső csatlakozásánál, mivel itt már nem tudtam ellenőrizni, hogy nincs-e dugulás? Nem hinném, hogy megoldás lenne a hűtő eltakarása, mert a víz fel tud melegedni 90 fok fölé. Egyébként az Asrákba lehet dögmeleget télen, vagy ennyit tud a fűtésük? Várom a tanácsokat. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Sziasztok! Kérlek segítsetek az alábbi problémában: Gyenge a fűtés az autómban, nem fúj elég meleg levegőt, nincs hideg, de én gyengének találom. 95 fokot mutat a hőmérő, de a rostélyokon csak langyos levegőt érzek 150 km után is. A hőmérséklet tekerő gombja megfelelően mozgatja a bowdent, a bowden pedig határozottan mozgatja a radiátor előtt lévő kart (zsalut) a két végállás között, tehát ez nem lehet hiba. Ma lehúztam a radiátor 2 gumicsövét a motortérben és kifújam belőle a fagyállót (nincs dugulás), majd újra feltöltöttem de nem javult a helyzet. Egyébként levegős lehet a radiátor, mert ha gázt adok akkor hallani, hogy csörög benne a víz, ezért engedtem le, majd töltöttem fel, de nem szűnt meg. Arra gondoltam, hogy biztos levegős és kevés víz tud átáramlani a radiátoron, így a ventilátor csak langyos levegőt képes befújni. De miért nem tudja kilégteleníteni magát? Mi lehet a hiba? A radiátor egyik csöve egy T-vel kapcsolódik a tágulási tartályból érkező gumicsőhöz, a másik pedig valahol az injektor alatt fut be a motorba. Itt van még valami ami megakadályozhatja a víz áramlását, mármint a "másik" cső csatlakozásánál, mivel itt már nem tudtam ellenőrizni, hogy nincs-e dugulás? Nem hinném, hogy megoldás lenne a hűtő eltakarása, mert a víz fel tud melegedni 90 fok fölé. Egyébként az Asrákba lehet dögmeleget télen, vagy ennyit tud a fűtésük? Várom a tanácsokat. Köszi. Hi! Ez nem tipusjellemző, elég jó tudnak fűteni ezek a kocsik. Sztem a radiátort kéne átmosni, mert tele lehet vízkővel, lerakódásokkal. Jól felhigított vízkőoldó, ecet, trisós oldat jó erre, de hallottam már, hogy valaki Cillittel mosta át. Feltöltöd valamelyikkel a radiátort, hagyod benne állni a cuccot pár óráig, aztán jól átmosod tiszta vízzel. A légtelenítésről: miután a rendszer feltöltése után először mentél a kocsival annyit, hogy a termosztát kinyitott, megvárod, míg lehűl a víz, meglazítod a kiegyenlítő tartály kupakját, és meglazítod az egyvezetékes hőgombát, (általában a szívócsonkban van, a generátor mögött) amíg már csak víz jön mellette. Ezzel lehet légteleníteni. Utána a meghúzást óvatosan, mert eltörhet a hőgomba! Szükség esetén többször ismételhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Tegnap éjszaka teszteltem az egész kartonnal eltakarás dolgot. Este olyan -11'C-be teljes hűtő eltakarás 40-45km/h-el 4.ben 94'C-t mutatott az óra, 2-es fokozaton háromnegyedes meleggel. bár nyáron is ennyit mutat ill szerintem az enyém kicsit feljebb mutat mint kellene. Aztán kocsival megálltam összehajtottam 3/4-re ugyan ezzel a telpóval már csak 92-őt mutatott a víz. Hazafele -10'C-ben 50-el 5.ben 90-es volt a víz. 4-ben meg már 92volt a víz persze 3/4-es fűtés 2-es fokozattal. Szóval ha 5-be megyyek kis fordulaton ennyivel lemegy vízhőfok? Amúgy ez most jó vagy tök átlagos. Ok gondolom kisebb fordulat nem melegíti annyira csak hogy ennyire szembetűnő is? Azért remélem kicsit érthető hogy mi is akartam kérdezni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spicceshorgasz Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Hi! Ez nem tipusjellemző, elég jó tudnak fűteni ezek a kocsik. Sztem a radiátort kéne átmosni, mert tele lehet vízkővel, lerakódásokkal. Jól felhigított vízkőoldó, ecet, trisós oldat jó erre, de hallottam már, hogy valaki Cillittel mosta át. Feltöltöd valamelyikkel a radiátort, hagyod benne állni a cuccot pár óráig, aztán jól átmosod tiszta vízzel. A légtelenítésről: miután a rendszer feltöltése után először mentél a kocsival annyit, hogy a termosztát kinyitott, megvárod, míg lehűl a víz, meglazítod a kiegyenlítő tartály kupakját, és meglazítod az egyvezetékes hőgombát, (általában a szívócsonkban van, a generátor mögött) amíg már csak víz jön mellette. Ezzel lehet légteleníteni. Utána a meghúzást óvatosan, mert eltörhet a hőgomba! Szükség esetén többször ismételhető. Kösz! Mindjárt neki is látok az átmosásnak, lehet, hogy tényleg ez a baj. A kocsit bő 1 éve vettem és akkor cseréltek benne hűtőt, lehet, hogy valami szutyok hűtőfolyadékkal használták, és amiatt romlott el a hűtő, de a radiátorral már nem foglalkoztak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spicceshorgasz Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Hi! Ez nem tipusjellemző, elég jó tudnak fűteni ezek a kocsik. Sztem a radiátort kéne átmosni, mert tele lehet vízkővel, lerakódásokkal. Jól felhigított vízkőoldó, ecet, trisós oldat jó erre, de hallottam már, hogy valaki Cillittel mosta át. Feltöltöd valamelyikkel a radiátort, hagyod benne állni a cuccot pár óráig, aztán jól átmosod tiszta vízzel. A légtelenítésről: miután a rendszer feltöltése után először mentél a kocsival annyit, hogy a termosztát kinyitott, megvárod, míg lehűl a víz, meglazítod a kiegyenlítő tartály kupakját, és meglazítod az egyvezetékes hőgombát, (általában a szívócsonkban van, a generátor mögött) amíg már csak víz jön mellette. Ezzel lehet légteleníteni. Utána a meghúzást óvatosan, mert eltörhet a hőgomba! Szükség esetén többször ismételhető. Feltöltöttem ecettel, kb. 2 órát hagytam állni, majd leengedtem, elég tiszta volt az ecet. Újra fagyállóztam, bemelegítettem a motort, de nem javult semmi (szerencsére rosszabb se lett). A levegő csörgését pedig továbbra is hallom a hűtő felől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Tegnap éjszaka teszteltem az egész kartonnal eltakarás dolgot. Este olyan -11'C-be teljes hűtő eltakarás 40-45km/h-el 4.ben 94'C-t mutatott az óra, 2-es fokozaton háromnegyedes meleggel. bár nyáron is ennyit mutat ill szerintem az enyém kicsit feljebb mutat mint kellene. Aztán kocsival megálltam összehajtottam 3/4-re ugyan ezzel a telpóval már csak 92-őt mutatott a víz. Hazafele -10'C-ben 50-el 5.ben 90-es volt a víz. 4-ben meg már 92volt a víz persze 3/4-es fűtés 2-es fokozattal. Szóval ha 5-be megyyek kis fordulaton ennyivel lemegy vízhőfok? Amúgy ez most jó vagy tök átlagos. Ok gondolom kisebb fordulat nem melegíti annyira csak hogy ennyire szembetűnő is? Azért remélem kicsit érthető hogy mi is akartam kérdezni! :lol: Én azt szeretném megkérdezni, hogy mekkora kartondoboz kell? Meg ezt úgy kell elképzelni, hogy kivágom a dobozt akkorára amekkorára kell, vagy nem ollózgatom, hanem csak összehajtom és beillesztem? Kell majd időnként cserélni a dobozt?...vagy a doboznak és a hűtőnek sem lesz semmi baja? Előre is köszönöm a segítséget! :) Peti Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Én azt szeretném megkérdezni, hogy mekkora kartondoboz kell? Meg ezt úgy kell elképzelni, hogy kivágom a dobozt akkorára amekkorára kell, vagy nem ollózgatom, hanem csak összehajtom és beillesztem? Kell majd időnként cserélni a dobozt?...vagy a doboznak és a hűtőnek sem lesz semmi baja? Előre is köszönöm a segítséget! :) Peti Gondolod, hogy erre van valami szabály, vagy előírás? :huh: :D A lényeg, hogy takarja a légáramlást a hűtő előtt. Mivel némi víz érni fogja, előbb utóbb elpusztul, de tavaszig már kibírja. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Gondolod, hogy erre van valami szabály, vagy előírás? :huh: :D A lényeg, hogy takarja a légáramlást a hűtő előtt. Mivel némi víz érni fogja, előbb utóbb elpusztul, de tavaszig már kibírja. Szerintem. Nem gondoltam, csak megkérdeztem :) Köszönöm a választ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Én azt szeretném megkérdezni, hogy mekkora kartondoboz kell? Meg ezt úgy kell elképzelni, hogy kivágom a dobozt akkorára amekkorára kell, vagy nem ollózgatom, hanem csak összehajtom és beillesztem? Kell majd időnként cserélni a dobozt?...vagy a doboznak és a hűtőnek sem lesz semmi baja? Előre is köszönöm a segítséget! :) Peti Kb-ra szoktam darabolni, ill a mostanit egy másik Opelestől kaptam, sablonnak kértem el de mondta hogy maradhat vissza akartm ani de mivel nem találkoztam vele azóta se, ezért most beaplikáltam mert szerintem az enyém kicsi volt oda. A lényeg hogy a hűtő elejét mérd le szélességére meg mélységére aztán a tetején meg úgy vágd le hogy legyenek hozzá fülek is amit vissza tudsz a motortér fele hajtani. Mert nekem is az volt a gond hogy az előző pár cm-er rövidebb volt és mikor a víztől görbült a karton akkor meg nehéz volt kihalászni. Mivel majd kapja a vizet meg a havat és a hűtő meg melegíti előbb utóbb el fog deformálódni a karton szóval nem bírja túl sokáig, de más baja nem lesz. Ha jól emlékszem itt volt aki vastagabb gumidarabot tett karton helyett, azért az csak jobban bírja. De most hogy kérdeztem hazaérek vágok egy plussz karton is mielőtt ez megmurdál. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Kb-ra szoktam darabolni, ill a mostanit egy másik Opelestől kaptam, sablonnak kértem el de mondta hogy maradhat vissza akartm ani de mivel nem találkoztam vele azóta se, ezért most beaplikáltam mert szerintem az enyém kicsi volt oda. A lényeg hogy a hűtő elejét mérd le szélességére meg mélységére aztán a tetején meg úgy vágd le hogy legyenek hozzá fülek is amit vissza tudsz a motortér fele hajtani. Mert nekem is az volt a gond hogy az előző pár cm-er rövidebb volt és mikor a víztől görbült a karton akkor meg nehéz volt kihalászni. Mivel majd kapja a vizet meg a havat és a hűtő meg melegíti előbb utóbb el fog deformálódni a karton szóval nem bírja túl sokáig, de más baja nem lesz. Ha jól emlékszem itt volt aki vastagabb gumidarabot tett karton helyett, azért az csak jobban bírja. De most hogy kérdeztem hazaérek vágok egy plussz karton is mielőtt ez megmurdál. :icon1: Értem! Végül is nekem is sikerült odarakni a dobozt, az egész hűtőt takarja jelenleg. Tegnap este ki is próbáltam haza fele melóból éjfélkor...viszont én legalább is változást nem tapasztaltam...bár ez lehet azért volt, mert -17'C volt kint, és én kb 3 km-t mentem vele melótól-hazáig...és a hőfok mutató megsem mozdult...de meleget a végére fújta... Gondolom ennek a megoldásnak a hatása kicsivel hosszabb távon, mint 3 km érezhető. Vagy nem? Előre is köszi a segítséget! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pepe1974 Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Sziasztok 96 os f astrám van,szerintem kevés levegőt fuj a szélvédöre hogy vagy hol tudom megnézni hogy a terelő lapok rendesen nyitnak vagy zárnak a kiválasztási módnak megfelelően,értem itt hogy szélvédőre vagy lábra van állitva a mód,ha a középső befujokat lezárom kis hideg levegőt akkor is fuj a szelőztetőt már kiszedtem és rendesen lezárja a levegő utját honnan jöhet ott még hideg levegő valami szét lehet csuszva? segitséget előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Sziasztok 96 os f astrám van,szerintem kevés levegőt fuj a szélvédöre hogy vagy hol tudom megnézni hogy a terelő lapok rendesen nyitnak vagy zárnak a kiválasztási módnak megfelelően,értem itt hogy szélvédőre vagy lábra van állitva a mód,ha a középső befujokat lezárom kis hideg levegőt akkor is fuj a szelőztetőt már kiszedtem és rendesen lezárja a levegő utját honnan jöhet ott még hideg levegő valami szét lehet csuszva? segitséget előre is köszönöm Középen mindig fog kis hideg levegő jönni, elvileg a sofőr elalvása ellen. Ha nagyon zavar, kipattintod a két középső szellőzőrostély közül a bal oldalit, és látsz két egymás feletti levegőcsatornát: alul egy nagyobbat, felül egy kisebbet. A felső kisebbe beletömsz pl. egy mosogatószivacsot, akkor nem fog hideg levegő jönni onnan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pepe1974 Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Középen mindig fog kis hideg levegő jönni, elvileg a sofőr elalvása ellen. Ha nagyon zavar, kipattintod a két középső szellőzőrostély közül a bal oldalit, és látsz két egymás feletti levegőcsatornát: alul egy nagyobbat, felül egy kisebbet. A felső kisebbe beletömsz pl. egy mosogatószivacsot, akkor nem fog hideg levegő jönni onnan. Köszi ez a kisebbik gond,a nagyobb hogy szerintem kevés levegőt fuj a szélvédőre de nem tudom azt hogy próbálom ki hogy a terelők rendesen müködnek,a közép konzolt kell majd kiszednem ezt gondolom de hogyan tovább? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Értem! Végül is nekem is sikerült odarakni a dobozt, az egész hűtőt takarja jelenleg. Tegnap este ki is próbáltam haza fele melóból éjfélkor...viszont én legalább is változást nem tapasztaltam...bár ez lehet azért volt, mert -17'C volt kint, és én kb 3 km-t mentem vele melótól-hazáig...és a hőfok mutató megsem mozdult...de meleget a végére fújta... Gondolom ennek a megoldásnak a hatása kicsivel hosszabb távon, mint 3 km érezhető. Vagy nem? Előre is köszi a segítséget! :) Elindúlni a mutatónak azért el kellene 3km-er után szerintem bár ez ilyen -10'C-s hidegbe próbáltam ill néztem, -17'C azé az már húzós. De ha kipróbáltad hosszabb távon is akkor írd meg mert kíváncsi vagyok én is. Olyan lehet hogy a bal szélső/középen fúvó kevésbé fujja a meleget mint a jobb oldali? vagy csak én érzem úgy? máhogy erősségre gondolok, lehet hogy hosszabb úton jut el odáig vagy csak én éreztem furán? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Köszi ez a kisebbik gond,a nagyobb hogy szerintem kevés levegőt fuj a szélvédőre de nem tudom azt hogy próbálom ki hogy a terelők rendesen müködnek,a közép konzolt kell majd kiszednem ezt gondolom de hogyan tovább? A műszerfali rostélyokon mindig fújni fog valamit, sajnos nem lehet a kapcsolóval elzárni, ha a szélvédőre tolod a levegőt. Ha lehajtod 0-ra a szabályozókat, akkor több levegő jut a szélvédőre. 3-as 4-es ventillátor állásnál elég jól kell(ene) nyomnia a levegőt. Ha nem jól mozognak a terelőlapok, akkor azt szerintem csak komoly bontással lehet helyre tenni. Bár attól is függ mi a baja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pepe1974 Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 A műszerfali rostélyokon mindig fújni fog valamit, sajnos nem lehet a kapcsolóval elzárni, ha a szélvédőre tolod a levegőt. Ha lehajtod 0-ra a szabályozókat, akkor több levegő jut a szélvédőre. 3-as 4-es ventillátor állásnál elég jól kell(ene) nyomnia a levegőt. Ha nem jól mozognak a terelőlapok, akkor azt szerintem csak komoly bontással lehet helyre tenni. Bár attól is függ mi a baja... Köszönöm a választ sajnos 3-4 ventilátor állásnál is csak mérsékelt levegő jön de a telet kihuzom vele és majd tavaszal fogom csak szétszedni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 Gondoltam felteszem a házibarkács kartonom, mert volt előzőekben kérdés. Ahol látszik ill törés van ott behajtható, és azért van a barna ragasztószalag rajta mert lényegében ott kapja a legtöbb havat/esőt, hátha később fog deformálódni! :rolleyes: http://kepfeltoltes.hu/view/120207/karton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 Gondoltam felteszem a házibarkács kartonom, mert volt előzőekben kérdés. Ahol látszik ill törés van ott behajtható, és azért van a barna ragasztószalag rajta mert lényegében ott kapja a legtöbb havat/esőt, hátha később fog deformálódni! :rolleyes: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Nos igazából egy kicsit tanácstalan vagyok...mert tegnap mikor mentem haza a kocsival -10'C-ban, az alatt a 3 km alatt most sem igazán mozdult el a hőfok mutató, vagy lehet hogy picit, de az a baj, hogy nem emlékszem pontosan...valami gond lehet esetleg a hűtőnél? Jelenleg teljesen elvan takarva...most mikor jöttem be dolgozni -5'C volt kb, akkor láthatóan elmozdult a mutató... :unsure: Please help! Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 Nos igazából egy kicsit tanácstalan vagyok...mert tegnap mikor mentem haza a kocsival -10'C-ban, az alatt a 3 km alatt most sem igazán mozdult el a hőfok mutató, vagy lehet hogy picit, de az a baj, hogy nem emlékszem pontosan...valami gond lehet esetleg a hűtőnél? Jelenleg teljesen elvan takarva...most mikor jöttem be dolgozni -5'C volt kb, akkor láthatóan elmozdult a mutató... :unsure: Please help! Lehet, hogy döglődik a termosztátod. Kb 1500-2000 Ft-os alkatrész. Csak kb 2 óra munkadíjat is számolni kell rá, mert elég nagy szívás kicserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts