Dáwid Elküldve December27, 2011 Elküldve December27, 2011 Akkor megvan a hiba oka hogy miért nem megy a venti. :lol: A motrot kiszedték belőle mielőtt eladták a kocsit...ennyit a kereskedőkről...mondjuk 149 ezerért nem is várhatok többet... ki van könnyítve, mint Zsoltié :D
Imike20 Elküldve December28, 2011 Elküldve December28, 2011 Akkor megvan a hiba oka hogy miért nem megy a venti. :D A motrot kiszedték belőle mielőtt eladták a kocsit...ennyit a kereskedőkről...mondjuk 149 ezerért nem is várhatok többet... Jó nagy Buza volt a Kereskedő! Jó hogy már a motort ki nem vette belőle! :lol:
Dáwid Elküldve December28, 2011 Elküldve December28, 2011 Jó nagy Buza volt a Kereskedő! Jó hogy már a motort ki nem vette belőle! :lol: Mer' ha az előző tulaj, kiveszi a leégett fűtőmotort, meg ha a vásárló nem próbál ki alap dolgokat az autón, akkor arról a kereskedő tehet? :devlish: Biztos kivette a fűtőmotort, mert kellett a sajátjába... Hozzá nem nyúlt volna egy párszáz-ezres autóhoz, hidd el :devlish: :D
Imike20 Elküldve December28, 2011 Elküldve December28, 2011 Mer' ha az előző tulaj, kiveszi a leégett fűtőmotort, meg ha a vásárló nem próbál ki alap dolgokat az autón, akkor arról a kereskedő tehet? :D Biztos kivette a fűtőmotort, mert kellett a sajátjába... Hozzá nem nyúlt volna egy párszáz-ezres autóhoz, hidd el :devlish: :lol: lehet!
VZoli Elküldve December29, 2011 Elküldve December29, 2011 Sziasztok. Belsőlevegő keringetővel kapcsolatban lenne kérdésem. Hiába nyomjuk be a gombot nem változik semmi, aláfeküdtem a jobb lábtérből és fekete dobozról lehúztam egy csövet. Na akkor becsukódott a terelőlapát és végre külső levegőt kezte nyomni befelé. A kérdés hogy javítható a hiba vagy a fekete doboz kukás? Segítségeteket előre is köszönöm.
astrásgyerek Elküldve December29, 2011 Elküldve December29, 2011 Sziasztok. Belsőlevegő keringetővel kapcsolatban lenne kérdésem. Hiába nyomjuk be a gombot nem változik semmi, aláfeküdtem a jobb lábtérből és fekete dobozról lehúztam egy csövet. Na akkor becsukódott a terelőlapát és végre külső levegőt kezte nyomni befelé. A kérdés hogy javítható a hiba vagy a fekete doboz kukás? Segítségeteket előre is köszönöm. Lehet hogy le van csúszva a vákuumcső a belső keringetés kapcsolónál. Bár akkor egyszerűen nem keringetne... :lol: Erre gondoltál? (fekete dobozként említed) vákuumos cucc.
Dáwid Elküldve December29, 2011 Elküldve December29, 2011 Sziasztok. Belsőlevegő keringetővel kapcsolatban lenne kérdésem. Hiába nyomjuk be a gombot nem változik semmi, aláfeküdtem a jobb lábtérből és fekete dobozról lehúztam egy csövet. Na akkor becsukódott a terelőlapát és végre külső levegőt kezte nyomni befelé. A kérdés hogy javítható a hiba vagy a fekete doboz kukás? Segítségeteket előre is köszönöm. A gomb bent marad benyomás után, vagy visszajön az eredeti állapotba? :lol:
VZoli Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 A gomb bent marad benyomás után, vagy visszajön az eredeti állapotba? :lol: A gomb mozog ki-be, nem szorul meg. Csak egyszerűen nem működteti.
VZoli Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 Lehet hogy le van csúszva a vákuumcső a belső keringetés kapcsolónál. Bár akkor egyszerűen nem keringetne... :lol: Erre gondoltál? (fekete dobozként említed) vákuumos cucc. Ő az. Én lehúztam a csövet erről a dobozkáról és így van külső levegőn.
Dáwid Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 A gomb mozog ki-be, nem szorul meg. Csak egyszerűen nem működteti. Nem szabad visszajönnie a gombnak :lol: ha jó a gomb, akkor ha egyszer benyomod, nem jön vissza a helyére, hanem beljebb megáll (és akkor van belső keringtetésen) ha még egyszer megnyomod, akkor kéne vissza jönnie az eredeti pozíciójába :D
VZoli Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 Nem szabad visszajönnie a gombnak :lol: ha jó a gomb, akkor ha egyszer benyomod, nem jön vissza a helyére, hanem beljebb megáll (és akkor van belső keringtetésen) ha még egyszer megnyomod, akkor kéne vissza jönnie az eredeti pozíciójába :D Ha jól rémlik így működik de megnézem pontosan. Előre is köszönöm.
erike Elküldve Január17, 2012 Elküldve Január17, 2012 ÜDV!!!! Valaki segitcsen már hogy mi lehet a baj f astra fűtésével mert két szélen jó meleget nyom de középen nagyon hideget én úgy olvasta hogy közében langyost kellene fújnia de olyan hideget nyom hogy fázni lehet a kocsiban valaki segitcsen hogy mi lehet a gond. Előre is köszönöm.
kknl Elküldve Január17, 2012 Elküldve Január17, 2012 ÜDV!!!! Valaki segitcsen már hogy mi lehet a baj f astra fűtésével mert két szélen jó meleget nyom de középen nagyon hideget én úgy olvasta hogy közében langyost kellene fújnia de olyan hideget nyom hogy fázni lehet a kocsiban valaki segitcsen hogy mi lehet a gond. Előre is köszönöm. Le van irva a Gyik-ban Kiszeded a balodali zsalut 2 vékony csavarhúzóval , bevilágitasz és megtekinted a hideglevegő csatornát . Beletömsz 1 mosogató szivacsot és elkezdheted élvezni a meleget ,
R.Robi Elküldve Január21, 2012 Elküldve Január21, 2012 Sziasztok! Nekem az autóban 3 fokozatú a fűtéskapcsoló. Az 1. fokozaton nem megy a ventillátor. Kapcsoló baja van, vagy mást kellene megnézni rajta? Van valakinem valami ötlete mi lehet a gondja?
Krajcso Elküldve Január21, 2012 Elküldve Január21, 2012 Sziasztok! Nekem az autóban 3 fokozatú a fűtéskapcsoló. Az 1. fokozaton nem megy a ventillátor. Kapcsoló baja van, vagy mást kellene megnézni rajta? Van valakinem valami ötlete mi lehet a gondja? A ventillátoron van egy előtét ellenállás, azt szokott meghalni. A pollenszűrő alatt találod, ki tudod szedni és megméri multiméterrel. Gyakori hiba, hogy beázik és elrozsdásodik az egész. A kapcsoló ritkábban megy tönkre.
zozo astra1.6 16v Elküldve Január29, 2012 Elküldve Január29, 2012 Sziasztok! Olyat vettem észre mostanság,hogy mostanában sokat párásodik a verda!Nincs benne pollenszűrő,mert kiszedtem! Szerintetek mi lehet?Még egy 1hónapja nem csinálta! Valakinek valami ötlet? Előre is köszönöm! Üdv.:zozo
Korkki Elküldve Január30, 2012 Elküldve Január30, 2012 Hello! Azt szeretném megkérdezni, hogy az megszokott dolog, amikor a fűtés 2-es fokozaton megy, és gyorsításnál elhalkul, majd mikor leveszem a lábam a pedálról, ismét vissza erősödik a hangja? Jelenesetben egy 1.4-es 96-os Astra sedan esetében mennyi idő kell, hogy a motor elérje azt a hőfokot, hogy meleget fújjon? Illetve ennél a típusnál használ/árt az hogy kb ilyenkor télen kb 5-10 percig jár míg elindulok vele? Köszönöm! Peti
megadave Elküldve Január30, 2012 Elküldve Január30, 2012 Hello! Azt szeretném megkérdezni, hogy az megszokott dolog, amikor a fűtés 2-es fokozaton megy, és gyorsításnál elhalkul, majd mikor leveszem a lábam a pedálról, ismét vissza erősödik a hangja? Jelenesetben egy 1.4-es 96-os Astra sedan esetében mennyi idő kell, hogy a motor elérje azt a hőfokot, hogy meleget fújjon? Illetve ennél a típusnál használ/árt az hogy kb ilyenkor télen kb 5-10 percig jár míg elindulok vele? Köszönöm! Peti Csak a hangja "tűnik el" vagy le is lassul a ventillátor? Lehet, hogy valami fesz ingadozás lehet? Ki kéne mérni. Amúgy hideg motorral elindulva kb 2-3 km kell városi tempóban mire melegszik. Persze a hidegtől is függ. Ha álló helyben jár 5-10 percig akkor már simán melegnek kell lennie. Hogy használ-e neki? Ártani nem fog minden esetre, csak több benzined fogy....
Krajcso Elküldve Január31, 2012 Elküldve Január31, 2012 Sziasztok! Olyat vettem észre mostanság,hogy mostanában sokat párásodik a verda!Nincs benne pollenszűrő,mert kiszedtem! Szerintetek mi lehet?Még egy 1hónapja nem csinálta! Valakinek valami ötlet? Előre is köszönöm! Üdv.:zozo Szerintem a pollenszűrő kell bele :) A szélvédő aljánál, a levélrácsnál lévő tömítés szokott feljönni, így ott befolyik a víz. Ezt érdemes valamivel kinyomni pl. FBS paszta. Én kértem, hogy a szélvédőcserekor húzzák végig azt is szélvédőragasztóval, azóta kevesebb a pára! Érdemes megnézni a szőnyeg alatt esetleg nem vizesek-e a szivacsok, ha meleget kap az is nyomja a vizet ki magából.
zozo astra1.6 16v Elküldve Január31, 2012 Elküldve Január31, 2012 Szerintem a pollenszűrő kell bele :) A szélvédő aljánál, a levélrácsnál lévő tömítés szokott feljönni, így ott befolyik a víz. Ezt érdemes valamivel kinyomni pl. FBS paszta. Én kértem, hogy a szélvédőcserekor húzzák végig azt is szélvédőragasztóval, azóta kevesebb a pára! Érdemes megnézni a szőnyeg alatt esetleg nem vizesek-e a szivacsok, ha meleget kap az is nyomja a vizet ki magából. Tavaly volt olyan,hogy az anyósoldalon a lábnál tiszta víz volt a szivacs!És akkor kiderült,hogy a pollennél a műanyag rosszul volt visszatéve és ott beázott!De azóta azt megcsináltam!De azért majd megnézem a szivacsot! Tavasszal majd akarok pollent rakni bele!Tavaly nyár óta nincs benne! Köszi a segítséget!
Korkki Elküldve Január31, 2012 Elküldve Január31, 2012 Csak a hangja "tűnik el" vagy le is lassul a ventillátor? Lehet, hogy valami fesz ingadozás lehet? Ki kéne mérni. Amúgy hideg motorral elindulva kb 2-3 km kell városi tempóban mire melegszik. Persze a hidegtől is függ. Ha álló helyben jár 5-10 percig akkor már simán melegnek kell lennie. Hogy használ-e neki? Ártani nem fog minden esetre, csak több benzined fogy.... Tegnap este megnéztem hazafele, és úgy éreztem, hogy maga a ventillátor is lelassul :(... Ezt hogyan lehet orvosolni? Amúgy meg nekem elvileg haza-munakhely 2,7 km, szóval akkor, elméletileg a táv vége fele akkor már meleget kell fújnia? Előre is köszönöm.
Korkki Elküldve Január31, 2012 Elküldve Január31, 2012 Sziasztok! Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy láttam VZoli írta a levegőkeringetős gondot... Nos nekem elvileg bent marad a gomb...viszont ő említett egy fekete dobozt amiről egy csövet lehúzott és a terelőlapát becsukódott...nekem olyan gondom van, hogy leállításnál illetve 30-as, 50-es tempót elérve egy bizonyos rottyanó hangot hallok a középkonzol irányából...ezt okozhatja ez a bizonyos terelőlapát, mert meg akadt vagy ilyesmi?...mert hiába van be vagy kikapcsolva ez a keringető akkor is hallom. Előre is köszönöm! Peti
atis c14se Elküldve Február1, 2012 Elküldve Február1, 2012 Sziasztok! Egy kis gyors segítség kellene nekem. Ma reggel belenéztem a kiegyenlítő tartályba, és egy picit be volt pillésedve a fagyálló benne. Kérdésem a következő. Elég ha leengedek belőle valamennyit és öntök rá töményet? Fogalmam sincs, hogy milyennel töltöttem fel legutóbb. Vagy pedig muszáj cserélnem az összes fagyállót?
FPepe Elküldve Február1, 2012 Elküldve Február1, 2012 Sziasztok! Egy kis gyors segítség kellene nekem. Ma reggel belenéztem a kiegyenlítő tartályba, és egy picit be volt pillésedve a fagyálló benne. Kérdésem a következő. Elég ha leengedek belőle valamennyit és öntök rá töményet? Fogalmam sincs, hogy milyennel töltöttem fel legutóbb. Vagy pedig muszáj cserélnem az összes fagyállót? Sztem a tartályból kiszívod vmivel azt a kb. 1 litert, és a helyére töltesz töményet (-72-es koncentrátumot), az már sokat számít.
atis c14se Elküldve Február1, 2012 Elküldve Február1, 2012 Sztem a tartályból kiszívod vmivel azt a kb. 1 litert, és a helyére töltesz töményet (-72-es koncentrátumot), az már sokat számít. Oké! Köszönöm a segítséget!
Recommended Posts