balahu Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Az a lyuk a kesztyűtartó felé menő cső helye. Azzal lehet hűtött kesztyűtartót csinálni. Klímás a kocsid? Mert ott valóban nem sok különbség van a középső és a szélső fúvókák között (van azért, de nem sok). Amúgy ha minden jól működik, akkor sem megy 100%ban csak oda a levegő ahova állítod. A műszerfali fúvókákon mindig jön valami. Ha pl a szévédőre akarod tolni akkor odaállítod, a műszerfali fúvókákat pedig le kell tekerni... Igen, klímás. Lehet hogy akkor ledugászolom, télen nem jöjjön az asszony lábára a hideg :D. Akkor viszont nem is biztos, hogy rosszul működik a levegőelosztóm... Csak egy picit furcsa ez számomra így.No midnegy majd megszokom :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Aha, lökötöd a két csövet a motortérben a tűzfalnál, nyomsz rá slagot és kimosod. Esetleg feltöltöd egy kis időre vízkőoldóval, és aztád mosod ki. De azt azért vedd figyelembe, hogy a vízkő, trutyi sokszor jótékonyan tömítt is.. Inkább ecettel célszerű feltölteni egy fél napra, az nem támadja meg a fémeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Inkább ecettel célszerű feltölteni egy fél napra, az nem támadja meg a fémeket. volt 1 asconám annak a hűtőjét szétkaptam és tele volt szutyival nem tudott áramlani a viz benne . 1 ismerősöm a levegő +viz kombinációt ajánlotta , mindenesetre savazni nem fogom mert a hűtőfolyadékból biztos nem csapódhatott ki annyi vizkő ami eltömithetne 1 ujjnyi csövet . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Üdv Mindenki! Volna egy kérdésem, szerelt vagy szereltetett már be valaki az autójába állófűtést? Olyat ami nem a fagydugó helyére sem a benzinzabálós verzió, sem a levegő fűtős, hanem olyat, ami a Hűtő vizet melegíti fel?? Mivel még nem találkoztam olyannal ami cirkuláltatná a vizet miközben melegíti, így csak az ismert fűtőszálas megoldás van!Szereztem is egyet, be is raktam 1 perc multán hallani lehetett hogy forr a víz egy adott helyen...Nos ez nemjó. Így átraktam egy másik helyre, ott sokkal jobb a helyzet de még mindig csak a csövekben melegedett a víz, a motorban még mindig nem! Mivel a c14se-ben 2hely van ahol a motorba befelé megy a víz az az egyik a víz pumpa, a másik a tetején ami az utastér fűtő radiátorából jön ki! Mivel nincs keringető szivattyú ezért a molekuláris hőközlekedés van azaz a meleg víz csak felfelé áramlik, tehát a tetején bemenő vízcső kiesett mert fentről lefelé nem fog menni a meleg víz ezért nem is fogja a motort felfűteni!A másik a vízpumpa ami megint kiesett mert a kedves tervező mérnökök olyan f..án kitalálták hogy a pumpa elé tettek egy vertikális kanyart amitől megint csak nem tud bemenni a víz a motorba! Kérésem a következő: Van e valakinek valami ötlete, megoldása hogy a MOTORT tudjam fűteni álló helyzetben, ezzel a vízmelegítős megoldással? Szereljek be egy keringető szivattyút? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Sziasztok, Az idei tél lesz az elsô amit együtt töltünk az astrával, de szomorúan tapasztaltam, hogy a középsô szellözô rostélyon csak hideg levegô jön a többin pedig meleg levegô bekapcsolt fûtésnél természetesen. Másnál is tapasztalható ez a jelenség vagy csak nálam tapasztalható ez a jelenség. Nekem is középen csak hideg jön!Nem jön a meleg!Én is szivacsot raktam be a középső szellőzőkbe!És nem jön ott semmi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Vagy be lehet tömni a középső befúvó"állandó hideg" részét egy mosogató szivaccsal. Ez a cső felső 1/3-a. a zsalu mögött. Ha csak így tömöm be akkor a másik kis részen fog jönni a meleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Üdv Mindenki! Volna egy kérdésem, szerelt vagy szereltetett már be valaki az autójába állófűtést? Olyat ami nem a fagydugó helyére sem a benzinzabálós verzió, sem a levegő fűtős, hanem olyat, ami a Hűtő vizet melegíti fel?? Mivel még nem találkoztam olyannal ami cirkuláltatná a vizet miközben melegíti, így csak az ismert fűtőszálas megoldás van!Szereztem is egyet, be is raktam 1 perc multán hallani lehetett hogy forr a víz egy adott helyen...Nos ez nemjó. Így átraktam egy másik helyre, ott sokkal jobb a helyzet de még mindig csak a csövekben melegedett a víz, a motorban még mindig nem! Mivel a c14se-ben 2hely van ahol a motorba befelé megy a víz az az egyik a víz pumpa, a másik a tetején ami az utastér fűtő radiátorából jön ki! Mivel nincs keringető szivattyú ezért a molekuláris hőközlekedés van azaz a meleg víz csak felfelé áramlik, tehát a tetején bemenő vízcső kiesett mert fentről lefelé nem fog menni a meleg víz ezért nem is fogja a motort felfűteni!A másik a vízpumpa ami megint kiesett mert a kedves tervező mérnökök olyan f..án kitalálták hogy a pumpa elé tettek egy vertikális kanyart amitől megint csak nem tud bemenni a víz a motorba! Kérésem a következő: Van e valakinek valami ötlete, megoldása hogy a MOTORT tudjam fűteni álló helyzetben, ezzel a vízmelegítős megoldással? Szereljek be egy keringető szivattyút? Szivattyút is lehetne beépíteni, igen, ráadásul nem is kéne nagy teljesítményű, épphogy mozgatnia kéne a vizet. Csak kérdés, hogy találsz-e olyan szivattyút, ami nem zavar bele a hűtőrendszer normális működésébe, azaz kikapcsolt állapotban át tudjon áramolni rajta a hűtőfolyadék. Egy ilyet be lehetne kötni pl. a fűtőradiátor körébe, ezzel egyúttal az utastér is mindjárt induláskor meleg lehetne. Egyébként miért kell Neked állófűtés benzines kocsiba, általában a dieselekbe szoktak ilyesmit tenni? Amúgy merrefelé lax pontosabban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Ha csak így tömöm be akkor a másik kis részen fog jönni a meleg? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Igen. Köszi! Hogy ha bent ülök a kocsiban és velem szembe van a két szellőző és az nyitott állapotban van akkor föntre vagy lentre kell tenni a szivacsot?És mint a két oldalra kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Köszi! Hogy ha bent ülök a kocsiban és velem szembe van a két szellőző és az nyitott állapotban van akkor föntre vagy lentre kell tenni a szivacsot?És mint a két oldalra kell? Felülre kell, és mivel a két szellőző egy csőben folytatódik, ezért csak egy kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Felülre kell, és mivel a két szellőző egy csőben folytatódik, ezért csak egy kell. Aha!Na majd ma megpróbálom!A felső részébe teszek szivacsot!Azt tudom,hogy a két szellőző egy csőbe végződik!De hogyha csak az egyikbe teszek akkor szerintem a másikon jönni fog a hideg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Aha!Na majd ma megpróbálom!A felső részébe teszek szivacsot!Azt tudom,hogy a két szellőző egy csőbe végződik!De hogyha csak az egyikbe teszek akkor szerintem a másikon jönni fog a hideg! A felső 1/3-on állandóan jön a hideg, ide tömöd a szivacsot, az alsó 2/3-án meg olyan levegő jön amilyent a tekerővel beállítasz, ezt hagyod szabadon. Nem a rács mögé kell tömni, hanem kiveszed a baloldali rácsot, ás olyan 10-15-centi mélyen van a záró zsalu, az mögé/főlé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 A felső 1/3-on állandóan jön a hideg, ide tömöd a szivacsot, az alsó 2/3-án meg olyan levegő jön amilyent a tekerővel beállítasz, ezt hagyod szabadon. Nem a rács mögé kell tömni, hanem kiveszed a baloldali rácsot, ás olyan 10-15-centi mélyen van a záró zsalu, az mögé/főlé. Aha!Igy már értem!Remélem le tudok oda valahogy nyúlni!Köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Szivattyút is lehetne beépíteni, igen, ráadásul nem is kéne nagy teljesítményű, épphogy mozgatnia kéne a vizet. Csak kérdés, hogy találsz-e olyan szivattyút, ami nem zavar bele a hűtőrendszer normális működésébe, azaz kikapcsolt állapotban át tudjon áramolni rajta a hűtőfolyadék. Egy ilyet be lehetne kötni pl. a fűtőradiátor körébe, ezzel egyúttal az utastér is mindjárt induláskor meleg lehetne. Egyébként miért kell Neked állófűtés benzines kocsiba, általában a dieselekbe szoktak ilyesmit tenni? Amúgy merrefelé lax pontosabban? És ha mondjuk párhuzamosan kötne egy keringető szivattyút a valamelyik vízcsővel? Akkor az eredeti csövön szabadon mehetne a víz, és nem zavarná a szivattyú. Ilyesmire gondolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 És ha mondjuk párhuzamosan kötne egy keringető szivattyút a valamelyik vízcsővel? Akkor az eredeti csövön szabadon mehetne a víz, és nem zavarná a szivattyú. Ilyesmire gondolok. És szted így keringene a víz, nem csak azon a kikerülő csövön menne körbe-körbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 És szted így keringene a víz, nem csak azon a kikerülő csövön menne körbe-körbe? Beszerkeszteni nem lehetne egy szelepet, ami akkor zárna, amikor beindul a szivattyú (berelézni, vagy nem tudom), és elzárná a körbeforgás útját? :D Így simán megoldható lenne, nem? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Beszerkeszteni nem lehetne egy szelepet, ami akkor zárna, amikor beindul a szivattyú (berelézni, vagy nem tudom), és elzárná a körbeforgás útját? :D Így simán megoldható lenne, nem? :P És máris beépítettünk 2 új hibaforrást :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 És máris beépítettünk 2 új hibaforrást :D Én azt mondom rá kell aplikálni az olajteknőre egy fűtőszálat éés az olajat/blokott/vizet stb egyben melegíteni. Csak már este be kell kapcsolni hogy azt a -10fokos hatalmas fémdarabot felmelegítse. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marek Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Sziasztok! Tudtok abban segiteni hogy hogy tudnám lecserélni a hütövizet? x18xe Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Kiesett belőle ez a biszbasz: A kapcsoló helyén van egy nút a kapcsoló alján meg egy nútrendszer, a kettő közé kell betenni ettől marad bent a gomb minden második benyomáskor. Ott lesz valahol a szönyegen, ülés alatt.. köszönöm majd ráleselek lassan, még egy kérdés, muszáj megint szétszednem a műszerfalat, hogy kiszedjem a gombot, vagy elég egy késsel benyúlnom alá? jah és van egy darab rugó is az egyik szárra, melyikre való?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 köszönöm majd ráleselek lassan, még egy kérdés, muszáj megint szétszednem a műszerfalat, hogy kiszedjem a gombot, vagy elég egy késsel benyúlnom alá? jah és van egy darab rugó is az egyik szárra, melyikre való?:D Elég a késes módszer is (bár szerintem könyebb ha szétkapod, legalábbis annyira, hogy ki tudd kissé feszíteni az alját), de mind a két száron kell legyen rugó, úgyhogy keresgess még egy kicsit vagy keress egy tollbetétrugót, ami megfelelő méretű! :P Képpel ne idézz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Elég a késes módszer is (bár szerintem könyebb ha szétkapod, legalábbis annyira, hogy ki tudd kissé feszíteni az alját), de mind a két száron kell legyen rugó, úgyhogy keresgess még egy kicsit vagy keress egy tollbetétrugót, ami megfelelő méretű! :D Képpel ne idézz. nah megyek, megkéselem, ha nem megy akkor szétszedem...kép miatt sorry! egyébként ma pl 3 fok volt reggel mikor elindultam, én ilyen időben már egy 5 percet melegítem, mielőtt megteszem vele az első 1 métert....és kb 1-2 km után kezd el halvány langyosan melegíteni, ez így normális? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 nah megyek, megkéselem, ha nem megy akkor szétszedem...kép miatt sorry! egyébként ma pl 3 fok volt reggel mikor elindultam, én ilyen időben már egy 5 percet melegítem, mielőtt megteszem vele az első 1 métert....és kb 1-2 km után kezd el halvány langyosan melegíteni, ez így normális? Sztem igen, nekem kb. 5km után éri el az üzemi hőfokot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Sztem igen, nekem kb. 5km után éri el az üzemi hőfokot. akkor megnyugodtam:D de viszont most hogy normálisan vezetem 90 fok fölé nem megy a víz hőmérséklet....létezik?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 nah elég volt a késes módszer, simán kiszedtem azzzal, anélkül, hogy a festés lepattant volna a műszerfalról :D rugót nem találtam meg, fogtam egy tollat, annak a rugójának majdnem a felét levágtam, ráhúz, az a kis réz bigyó aljára késsel odaszorít, és betol, voilááá láss csodát;) köszönöm mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts