Csücsök Elküldve Május30, 2014 Elküldve Május30, 2014 (edited) Nem siklócsapágy van ott? Halványlila fingom sincs. Akkor hogyan lehet pótolni ott a kenőanyagot? Módosítva Május30, 2014 : Csücsök
zotya975 Elküldve Május30, 2014 Elküldve Május30, 2014 Halványlila fingom sincs. Akkor hogyan lehet pótolni ott a kenőanyagot? Le kell szedni a hűtőről a sima vízhűtő-ventin ha jól emlékszem le lehet venni a lapátot a tengely végén volt valami biztosító lemez. Ebből gondolom hogy siklócsapágy, és csak simán ki lehet húzni a perselyből. Aztán akkor lehet kenni.
Csücsök Elküldve Május31, 2014 Elküldve Május31, 2014 Le kell szedni a hűtőről a sima vízhűtő-ventin ha jól emlékszem le lehet venni a lapátot a tengely végén volt valami biztosító lemez. Ebből gondolom hogy siklócsapágy, és csak simán ki lehet húzni a perselyből. Aztán akkor lehet kenni. Köszönöm. Köv. 7végén meglesem.
ropi Elküldve Június9, 2014 Elküldve Június9, 2014 Van egy 94es 1.4 C14SE F Astrám amit nem tervezek mostanság lecserélni. Egy gondom van vele, hogy nincs klímám :D Be lehet ebbe utólag szerelni? Nagy meló? Kb mennyiből lehetne kihozni?
zotya975 Elküldve Június9, 2014 Elküldve Június9, 2014 Van egy 94es 1.4 C14SE F Astrám amit nem tervezek mostanság lecserélni. Egy gondom van vele, hogy nincs klímám :D Be lehet ebbe utólag szerelni? Nagy meló? Kb mennyiből lehetne kihozni? Be lehet szerelni és viszonylag nagy meló. Annyiba kerül amennyiért tudsz szerezni plussz a munkadíj ha nem Te csinálod. A legegyszerűbb ha magad bontod ki egy donorból és akkor már tudod mit-merre. Vagy szereltetsz bele egy céggel új univerzális klímát, de szerintem az jóval drágább. Csak hogy nagyjából árat mondjak most olyat olvastam hogy : Opel astra 1.6 16 szelepesbe komplett klíma 50 ezer.http://racing-bazar.hu/alkatresz/klima-futes/opel_astra_1_6_16_v_komplett_gyari_klima_...____50000_ft de lehet ez G astra....
Csücsök Elküldve Június11, 2014 Elküldve Június11, 2014 Üdv! Az fűtőmotor előtét ellenállásának a haldoklásának mik a tünetei...nak? Induláskor teljesen OK, megy 1-2, de egy idő után (20-30 perc) a kettes olyan, mint az egyes, de a hármas-négyes OK. Lehet kis idő után a 3-as is olyan lesz, mint az 1-es, végül csak a 4. marad?
zotya975 Elküldve Június12, 2014 Elküldve Június12, 2014 Üdv! Az fűtőmotor előtét ellenállásának a haldoklásának mik a tünetei...nak? Induláskor teljesen OK, megy 1-2, de egy idő után (20-30 perc) a kettes olyan, mint az egyes, de a hármas-négyes OK. Lehet kis idő után a 3-as is olyan lesz, mint az 1-es, végül csak a 4. marad? Igen, végül csak a 4-marad mert az direkt kapja a 12Voltot, ezért elméletileg nem tud elromlani.
Snitcer Elküldve Június13, 2014 Elküldve Június13, 2014 Szia! Nekem is ugyanez volt a problémám. Kikapcsolt állapotban valószínűleg kicsi a távolság a kompresszor szíjtárcsa, és a kompresszor forgórésze között, ugye ez a kuplungja kb. a kompresszornak. Én szétszedtem, van benne egy db csapágy (kb. 6000Ft), ezt nem gyakran kell cserélni, csak ha nagyon roncs, aztán a tömbszelence egy o gyűrűvel és zeeger gyűrűvel, (ez is 6000Ft), aztán a kompresszor közepén, az ún. hengerfej és a ferdetárcsás rész között van két darab nagy O gyűrű (ez 3000Ft/2db), ezt ajánlott cserélni szétszedéskor. Szóval, ha a csapágy jó, akkor a kuplung részben kicsit a távolság a két tárcsa között, de ha szétszeded, érdemes a tömbszelencét, és a két nagy O gyűrűt cseréni.
Snitcer Elküldve Június13, 2014 Elküldve Június13, 2014 " Én szétszedtem, van benne egy db csapágy (kb. 6000Ft), ezt nem gyakran kell cserélni, csak ha nagyon roncs, aztán a tömbszelence egy o gyűrűvel és zeeger gyűrűvel, (ez is 6000Ft), aztán a kompresszor közepén, az ún. hengerfej és a ferdetárcsás rész között van két darab nagy O gyűrű (ez 3000Ft/2db), ezt ajánlott cserélni szétszedéskor". Üdv. Azt meg tudnád mondani, hogy milyen méretű/számú alkatrészek kellenek? Köszönöm.
Snitcer Elküldve Június15, 2014 Elküldve Június15, 2014 Felujítanám a gyári klímakompresszort, tudja valaki a csapágy és a többi alkatrész méretét? Végigolvastam az összes oldalt itt de nem láttam, vagy csak elkerülte a figyelmem. Köszönöm.
opelowner Elküldve Június20, 2014 Elküldve Június20, 2014 Srácok, ha van egy gyári klímás 1.4es astrám, de a motort ki akarom cserélni c20ne-re akkor a klíma kapcsolatban van elvileg a vezérlővel (ECU)... Hova kell bekötni a klíma szálait az ECUhoz? Mert sehol nem találtam egy értelmes kapcsolási rajzot vagy valamit. Vagy a computertől a klíma független?
zotya975 Elküldve Június20, 2014 Elküldve Június20, 2014 Srácok, ha van egy gyári klímás 1.4es astrám, de a motort ki akarom cserélni c20ne-re akkor a klíma kapcsolatban van elvileg a vezérlővel (ECU)... Hova kell bekötni a klíma szálait az ECUhoz? Mert sehol nem találtam egy értelmes kapcsolási rajzot vagy valamit. Vagy a computertől a klíma független? Egyik rajzon sem találtam róla semmit, de szerintem független, mert miért szólna bele?
hetyke Elküldve Június20, 2014 Elküldve Június20, 2014 Egyik rajzon sem találtam róla semmit, de szerintem független, mert miért szólna bele? Hirtelen gázadásra lekapcsol! Elvileg megy 1 jelző szál, de szerintem a pillangószelepháztól.
zotya975 Elküldve Június20, 2014 Elküldve Június20, 2014 Hirtelen gázadásra lekapcsol! Elvileg megy 1 jelző szál, de szerintem a pillangószelepháztól. Végigbogarásztam a rajzokat, de semmit nem találtam a klímáról. :icon14:
Csücsök Elküldve Június25, 2014 Elküldve Június25, 2014 Hirtelen gázadásra lekapcsol! Elvileg megy 1 jelző szál, de szerintem a pillangószelepháztól. Én ilyenről nem tudok. A nyomáskapcsoló olyan, hogyha túl nagy a nyomás a rencerben (ergo nem tudja lehűteni a gázt), akkor a kompresszort addig kikapcsolja. Illetve akkor is kikapcsol, ha a 100 fokot eléri a víz. De ez meg a hőgombától függ.
hetyke Elküldve Június25, 2014 Elküldve Június25, 2014 Én ilyenről nem tudok. A nyomáskapcsoló olyan, hogyha túl nagy a nyomás a rencerben (ergo nem tudja lehűteni a gázt), akkor a kompresszort addig kikapcsolja. Illetve akkor is kikapcsol, ha a 100 fokot eléri a víz. De ez meg a hőgombától függ. Lehet... Logikus is!
m.zoli83 Elküldve Július3, 2014 Elküldve Július3, 2014 Sziasztok! Hűtőventilátornak milyen hőfokon kéne kapcsolni? Mert a minap araszolgatnom kellett és már 95 fok fölött járt, de még mindig nem kapcsolt. Üdv, Zoli
zotya975 Elküldve Július4, 2014 Elküldve Július4, 2014 Sziasztok! Hűtőventilátornak milyen hőfokon kéne kapcsolni? Mert a minap araszolgatnom kellett és már 95 fok fölött járt, de még mindig nem kapcsolt. Üdv, Zoli Szerintem pár fokkal feljebb már bekapcsolt volna, de a műszer csak tájékoztatő jellegű.
Gabibácsi Elküldve Július4, 2014 Elküldve Július4, 2014 Igen, olyan 98 környékén bekapcsolt volna, ha éppen úgy mér a műszer :D de csak tájékoztató, jaja 95-nél még tuti nem kell
barics Elküldve Július4, 2014 Elküldve Július4, 2014 Sziasztok! Hűtőventilátornak milyen hőfokon kéne kapcsolni? Mert a minap araszolgatnom kellett és már 95 fok fölött járt, de még mindig nem kapcsolt. Üdv, Zoli Szia, Nekem pont 100-nál kapcsol be és 95-nél ki, de mint írták előttem a hőfokmérő nem 100% pontos, viszont a gyári hőgombán is 95-100 -as a jelzés.
m.zoli83 Elküldve Július5, 2014 Elküldve Július5, 2014 100 fokig mondjuk nem ment fel, illetve nem vártam meg, mert inkább bekapcsoltam a fűtést. Köszi mindenkinek a választ! Üdv, Zoli
Victor75 Elküldve Július26, 2014 Elküldve Július26, 2014 Sziasztok! Jól olvasom, hogy egy bizonyos vízhőfokot elérve lekapcsol a klíma? Ugyanis már nem egyszer paráztam, hogy felforr a víz, mikor dugóban álltam, vagy ma is mikor a GPS össze-vissza vitt Velencén, a mutató meg oda volt ragadva 100-as számra, és nem úgy tűnt, hogy járó klímánál a ventilátor le tudná tolni onnan, így inkább akkor kikapcsoltam a klímát. Lehet akkor feleslegesen kapcsolgattam? Egy korábbi hozzászólásra reagálva, valami bekötése lehet a klímának a számítógép felé, mert mikor rajta van az Op-Com akkor online jelzi, hogy a klíma ki vagy be van kapcsolva. Meg ha bekapcsolva marad, akkor indításkor kicsit magasabb alapjáratom van pár másodpercig .
hetyke Elküldve Július26, 2014 Elküldve Július26, 2014 Sziasztok! Jól olvasom, hogy egy bizonyos vízhőfokot elérve lekapcsol a klíma? Ugyanis már nem egyszer paráztam, hogy felforr a víz, mikor dugóban álltam, vagy ma is mikor a GPS össze-vissza vitt Velencén, a mutató meg oda volt ragadva 100-as számra, és nem úgy tűnt, hogy járó klímánál a ventilátor le tudná tolni onnan, így inkább akkor kikapcsoltam a klímát. Lehet akkor feleslegesen kapcsolgattam? Egy korábbi hozzászólásra reagálva, valami bekötése lehet a klímának a számítógép felé, mert mikor rajta van az Op-Com akkor online jelzi, hogy a klíma ki vagy be van kapcsolva. Meg ha bekapcsolva marad, akkor indításkor kicsit magasabb alapjáratom van pár másodpercig . Elvileg 105-nél szakítja a testet a kompresszorhoz. Csak a kompresszor áll le, és megy tovább a ventillátor. Van 1 szál, az tuti! De relé állást figyel. 1
Zoty Elküldve Augusztus4, 2014 Elküldve Augusztus4, 2014 Üdv mindenkinek! Éredklődni szeretnék, hogy van-e valakinek Astra F -hez klíma csöve. A rövidebb kellene amin rajta van a két töltőszelep, ami a kompresszortól jön a hűtő jobb oldalához. Nem utólag beépitett klíma, eredeti gyári benzines a vas. Akinek van és esetleg tudna szabadulni tőle nem aranyáron, akkor szóljon legyen kedves. Köszönöm előre is, minden jót!
Recommended Posts