Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sziasztok!

Tudnátok segíteni? Nem tudok valamiért képet feltölteni. Miért?

Köszönöm.

Valami képfeltöltő oldalra töltsd fel (pl. képfeltöltés.hu), és a linkjét írd be ide.

Elküldve

sziasztok elsőlengökar hátsó nagy gumi szilent cserét kéne a kocsimon végre hajtani nem tudtok valami jó szerelőt soroksár vagy pestimre környékén, ami persze nem dolgozik drágán:)a pilskónál a 2db szilent 5600ft + 8000ft munka dij ha ennél olcsóbb akkor oda vinném.

Elküldve

sziasztok elsőlengökar hátsó nagy gumi szilent cserét kéne a kocsimon végre hajtani nem tudtok valami jó szerelőt soroksár vagy pestimre környékén, ami persze nem dolgozik drágán:)a pilskónál a 2db szilent 5600ft + 8000ft munka dij ha ennél olcsóbb akkor oda vinném.

Szigetszentmiklós?

Elküldve

Szigetszentmiklós?

az is jó ha meg lehet várni, és mennyibe kerül ott?:?:)

uhh most látom rossz helyre írtam a futóműbe akartam írni nah majd legközelebb:)

Elküldve

az is jó ha meg lehet várni, és mennyibe kerül ott?:? :)

uhh most látom rossz helyre írtam a futóműbe akartam írni nah majd legközelebb:)

Hello. Nem drága kicsit az a két szilent? A belső Illesztőcsővel együtt vectra teleszilent(azt érdemes belerakni,sokkal többet bír) 3200ft körül van.Munkadíjra nem mondok semmit mert az pest de itt cak pakk 10 alatt megvan.

Elküldve

megadave, frici12650, Dáwid,

Onnan gondolom, hogy a termosztát az jó mivel az autó ha áll akkor szépen dolgozik minden vagy ha pesten közlekedünk vele. Felmegy a víz 92-95 fokra és kinyit. De ha megyünk vele akkor nem melegszik még addig se hogy a hűtőventillátor bekapcsoljon vagy kinyisson a termosztát! Vízpumpa is vadonat új benne.

Elküldve

Onnan gondolom, hogy a termosztát az jó mivel az autó ha áll akkor szépen dolgozik minden vagy ha pesten közlekedünk vele. Felmegy a víz 92-95 fokra és kinyit. De ha megyünk vele akkor nem melegszik még addig se hogy a hűtőventillátor bekapcsoljon vagy kinyisson a termosztát! Vízpumpa is vadonat új benne.

Ilyen hidegben nem is nagyon szokott menni a venti a termosztát meg ki van nyitva de nem melegszik a víz, vagy már visszazárt. A kék és az első vonal közelében mocorog, ha -10 fokos a menetszél.

Elküldve

Álló helyzetben, kiszedett termosztáttal is föl tudja forralni magát, ventillátor nélkül, ez semmit jelent. Hidegen beindítod, és ráteszed a kezed a hűtö sarkára ahol bemegy a víz. Ha pár percen belül elkezd melegedni, akkor sz.r a termosztát, ha új, ha nem. Ha hosszú idö után még hideg, aztán hirtelen (pár másodperc alatt) lesz olyan forró, hogy nem tudod megfogni, akkor jó.
Elküldve

Álló helyzetben, kiszedett termosztáttal is föl tudja forralni magát, ventillátor nélkül, ez semmit jelent. Hidegen beindítod, és ráteszed a kezed a hűtö sarkára ahol bemegy a víz. Ha pár percen belül elkezd melegedni, akkor sz.r a termosztát, ha új, ha nem. Ha hosszú idö után még hideg, aztán hirtelen (pár másodperc alatt) lesz olyan forró, hogy nem tudod megfogni, akkor jó.

egy helyben allva azert melegszik fel a vized, mert nem huti a menetszel...

De a rendes mukodes akkor is menetkozben is 90-95fok kozti viz homerseklet!

Elküldve

sziasztok egy kérdésem volna hogy a lábamhoz valamint hátul az utas részen nem fúj meleget , ezeknek hol van az összekötő pontjuk, minden máshol megy csak azon két részen nem fúj semmit.

Elküldve

sziasztok egy kérdésem volna hogy a lábamhoz valamint hátul az utas részen nem fúj meleget , ezeknek hol van az összekötő pontjuk, minden máshol megy csak azon két részen nem fúj semmit.

A bowdeneket kellene megnézni a tekerő gomb mögött.

Elküldve

egy helyben allva azert melegszik fel a vized, mert nem huti a menetszel...

De a rendes mukodes akkor is menetkozben is 90-95fok kozti viz homerseklet!

Ezért mondtam, hogy az, hogy álló helyzetben felmelegszik, nem azt jelenti, hogy jó a termosztát.
Elküldve

Engem érdekelne, a kérdés csak az hogy mennyit kérsz érte? :)

Gondolom digit klímásba is ugyanúgy be lehet építeni mint egy alapba...

Elküldve

Ahogy látom ezt pont nem a klímás verzió, mert van másik is. Valamelyiknél az ülés alatti merevítésbe kell belefűzni a csövek végét, míg a másikat nem. Valami ilyesmi rémlik. De mindegyik kompatibilis a másikkal, tehát nem klímásba is belerakható ez.

Elküldve

Ahogy látom ezt pont a klímás verzió, mert van másik is. Valamelyiknél az ülés alatti merevítésbe kell belefűzni a csövek végét, míg a másikat nem. Valami ilyesmi rémlik. De mindegyik kompatibilis a másikkal, tehát nem klímásba is belerakható ez.

Be lehet rakni a digitklímásba is ezeket a csöveket. Én is beraktam. Bár egy kb 10 centis toldócső hiányzott a klímabox és a 'békatalp' között, de azt papírral kipótoltam.

Amúgy 2 féle van ebből a hátsó csőből, faceliftkor változott. Erre kell figyelni, különben nem fog hátul illeszkedni.

Elküldve

Be lehet rakni a digitklímásba is ezeket a csöveket. Én is beraktam. Bár egy kb 10 centis toldócső hiányzott a klímabox és a 'békatalp' között, de azt papírral kiótoltam.

Amúgy 2 féle van ebből a hátsó csőből, faceliftkor változott. Erre kell figyelni, különben nem fog hátul illeszkedni.

Jaja, rémlik nekem is valami, csak oly régen foglalkoztam vele. Enyém például már ahogy a képen is látható, nincs belefűzve a csövek alatt található merevítésbe, a régiek igen. Anno Hening megvariálta és az enyém fajta csövet rakta be és klímás boxból szerzett hozzá kivezetőcsövet, mert a másik nem volt jó, ami nem klímásból volt.

Elküldve

Furcsa dolgokra gerjednek a népek...mindig meglepődöm... :D Ha kell belső műanyag astraba, addig szóljatok míg ki nem dobom. :D

Középső elzárólap kéne. :D

Elküldve

Furcsa dolgokra gerjednek a népek...mindig meglepődöm... :D Ha kell belső műanyag astraba, addig szóljatok míg ki nem dobom. :D

Engem a kombiba a csomi tartóba a bal oldali íves rácsos lámpa takaró műanagy izgatna fel igazából, meg egy napellenző tartzó fül...:D

Elküldve

Engem a kombiba a csomi tartóba a bal oldali íves rácsos lámpa takaró műanagy izgatna fel igazából, meg egy napellenző tartzó fül... :D

Múltkor hoztam tőle napellenző fület, de a mai napig nem raktam fel. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.