FPepe Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 Sziasztok! Tudnátok segíteni? Nem tudok valamiért képet feltölteni. Miért? Köszönöm. Valami képfeltöltő oldalra töltsd fel (pl. képfeltöltés.hu), és a linkjét írd be ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraRobi Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Valami képfeltöltő oldalra töltsd fel (pl. képfeltöltés.hu), és a linkjét írd be ide. Köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 sziasztok elsőlengökar hátsó nagy gumi szilent cserét kéne a kocsimon végre hajtani nem tudtok valami jó szerelőt soroksár vagy pestimre környékén, ami persze nem dolgozik drágán:)a pilskónál a 2db szilent 5600ft + 8000ft munka dij ha ennél olcsóbb akkor oda vinném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 sziasztok elsőlengökar hátsó nagy gumi szilent cserét kéne a kocsimon végre hajtani nem tudtok valami jó szerelőt soroksár vagy pestimre környékén, ami persze nem dolgozik drágán:)a pilskónál a 2db szilent 5600ft + 8000ft munka dij ha ennél olcsóbb akkor oda vinném. Szigetszentmiklós? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Szigetszentmiklós? az is jó ha meg lehet várni, és mennyibe kerül ott?:?:) uhh most látom rossz helyre írtam a futóműbe akartam írni nah majd legközelebb:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 az is jó ha meg lehet várni, és mennyibe kerül ott?:? :) uhh most látom rossz helyre írtam a futóműbe akartam írni nah majd legközelebb:) Hello. Nem drága kicsit az a két szilent? A belső Illesztőcsővel együtt vectra teleszilent(azt érdemes belerakni,sokkal többet bír) 3200ft körül van.Munkadíjra nem mondok semmit mert az pest de itt cak pakk 10 alatt megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sasa86 Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 megadave, frici12650, Dáwid, Onnan gondolom, hogy a termosztát az jó mivel az autó ha áll akkor szépen dolgozik minden vagy ha pesten közlekedünk vele. Felmegy a víz 92-95 fokra és kinyit. De ha megyünk vele akkor nem melegszik még addig se hogy a hűtőventillátor bekapcsoljon vagy kinyisson a termosztát! Vízpumpa is vadonat új benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 megadave, frici12650, Dáwid, Onnan gondolom, hogy a termosztát az jó mivel az autó ha áll akkor szépen dolgozik minden vagy ha pesten közlekedünk vele. Felmegy a víz 92-95 fokra és kinyit. De ha megyünk vele akkor nem melegszik még addig se hogy a hűtőventillátor bekapcsoljon vagy kinyisson a termosztát! Vízpumpa is vadonat új benne. Ilyen hidegben nem is nagyon szokott menni a venti a termosztát meg ki van nyitva de nem melegszik a víz, vagy már visszazárt. A kék és az első vonal közelében mocorog, ha -10 fokos a menetszél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 megadave, frici12650, Dáwid, Onnan gondolom, hogy a termosztát az jó mivel az autó ha áll akkor szépen dolgozik minden vagy ha pesten közlekedünk vele. Felmegy a víz 92-95 fokra és kinyit. De ha megyünk vele akkor nem melegszik még addig se hogy a hűtőventillátor bekapcsoljon vagy kinyisson a termosztát! Vízpumpa is vadonat új benne. Álló helyzetben, kiszedett termosztáttal is föl tudja forralni magát, ventillátor nélkül, ez semmit jelent. Hidegen beindítod, és ráteszed a kezed a hűtö sarkára ahol bemegy a víz. Ha pár percen belül elkezd melegedni, akkor sz.r a termosztát, ha új, ha nem. Ha hosszú idö után még hideg, aztán hirtelen (pár másodperc alatt) lesz olyan forró, hogy nem tudod megfogni, akkor jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Álló helyzetben, kiszedett termosztáttal is föl tudja forralni magát, ventillátor nélkül, ez semmit jelent. Hidegen beindítod, és ráteszed a kezed a hűtö sarkára ahol bemegy a víz. Ha pár percen belül elkezd melegedni, akkor sz.r a termosztát, ha új, ha nem. Ha hosszú idö után még hideg, aztán hirtelen (pár másodperc alatt) lesz olyan forró, hogy nem tudod megfogni, akkor jó. egy helyben allva azert melegszik fel a vized, mert nem huti a menetszel... De a rendes mukodes akkor is menetkozben is 90-95fok kozti viz homerseklet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 sziasztok egy kérdésem volna hogy a lábamhoz valamint hátul az utas részen nem fúj meleget , ezeknek hol van az összekötő pontjuk, minden máshol megy csak azon két részen nem fúj semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 sziasztok egy kérdésem volna hogy a lábamhoz valamint hátul az utas részen nem fúj meleget , ezeknek hol van az összekötő pontjuk, minden máshol megy csak azon két részen nem fúj semmit. A bowdeneket kellene megnézni a tekerő gomb mögött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 egy helyben allva azert melegszik fel a vized, mert nem huti a menetszel... De a rendes mukodes akkor is menetkozben is 90-95fok kozti viz homerseklet! Ezért mondtam, hogy az, hogy álló helyzetben felmelegszik, nem azt jelenti, hogy jó a termosztát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Találtam itthol egy, elvileg komplett szettet, ami a hátsó lábhoz vezető lég csatorna! Érdekel valakit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Engem érdekelne, a kérdés csak az hogy mennyit kérsz érte? :) Gondolom digit klímásba is ugyanúgy be lehet építeni mint egy alapba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Engem érdekelne, a kérdés csak az hogy mennyit kérsz érte? :) Gondolom digit klímásba is ugyanúgy be lehet építeni mint egy alapba... nem klima fuggo Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Engem érdekelne, a kérdés csak az hogy mennyit kérsz érte? :) Gondolom digit klímásba is ugyanúgy be lehet építeni mint egy alapba... Ahogy látom ezt pont nem a klímás verzió, mert van másik is. Valamelyiknél az ülés alatti merevítésbe kell belefűzni a csövek végét, míg a másikat nem. Valami ilyesmi rémlik. De mindegyik kompatibilis a másikkal, tehát nem klímásba is belerakható ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Ilyen a klímás (enyém): Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Engem érdekelne, a kérdés csak az hogy mennyit kérsz érte? :) Gondolom digit klímásba is ugyanúgy be lehet építeni mint egy alapba... Ahogy látom ezt pont a klímás verzió, mert van másik is. Valamelyiknél az ülés alatti merevítésbe kell belefűzni a csövek végét, míg a másikat nem. Valami ilyesmi rémlik. De mindegyik kompatibilis a másikkal, tehát nem klímásba is belerakható ez. Be lehet rakni a digitklímásba is ezeket a csöveket. Én is beraktam. Bár egy kb 10 centis toldócső hiányzott a klímabox és a 'békatalp' között, de azt papírral kipótoltam. Amúgy 2 féle van ebből a hátsó csőből, faceliftkor változott. Erre kell figyelni, különben nem fog hátul illeszkedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Morpheusé a facelift előtti, Daykilleré meg az utáni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Be lehet rakni a digitklímásba is ezeket a csöveket. Én is beraktam. Bár egy kb 10 centis toldócső hiányzott a klímabox és a 'békatalp' között, de azt papírral kiótoltam. Amúgy 2 féle van ebből a hátsó csőből, faceliftkor változott. Erre kell figyelni, különben nem fog hátul illeszkedni. Jaja, rémlik nekem is valami, csak oly régen foglalkoztam vele. Enyém például már ahogy a képen is látható, nincs belefűzve a csövek alatt található merevítésbe, a régiek igen. Anno Hening megvariálta és az enyém fajta csövet rakta be és klímás boxból szerzett hozzá kivezetőcsövet, mert a másik nem volt jó, ami nem klímásból volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Furcsa dolgokra gerjednek a népek...mindig meglepődöm... :D Ha kell belső műanyag astraba, addig szóljatok míg ki nem dobom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Furcsa dolgokra gerjednek a népek...mindig meglepődöm... :D Ha kell belső műanyag astraba, addig szóljatok míg ki nem dobom. :D Középső elzárólap kéne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Furcsa dolgokra gerjednek a népek...mindig meglepődöm... :D Ha kell belső műanyag astraba, addig szóljatok míg ki nem dobom. :D Engem a kombiba a csomi tartóba a bal oldali íves rácsos lámpa takaró műanagy izgatna fel igazából, meg egy napellenző tartzó fül...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Engem a kombiba a csomi tartóba a bal oldali íves rácsos lámpa takaró műanagy izgatna fel igazából, meg egy napellenző tartzó fül... :D Múltkor hoztam tőle napellenző fület, de a mai napig nem raktam fel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts