megadave Elküldve Január1, 2013 Elküldve Január1, 2013 A 120/2es klimanal nincs jobb! :D dehogynincs. 120/4 :D Ez valami bennfentes poén? Vagy csak én nem értem? :huh: Amúgy boldog új évet mindenkinek! :D
Dark_Errant Elküldve Január1, 2013 Elküldve Január1, 2013 Ez valami bennfentes poén? Vagy csak én nem értem? :huh: Amúgy boldog új évet mindenkinek! :D Nem tudod milyen a 120/2 es klima? 120nal le huzom a ket ablakot!
megadave Elküldve Január1, 2013 Elküldve Január1, 2013 Nem tudod milyen a 120/2 es klima? 120nal le huzom a ket ablakot! Jaj! :omg: :lol: Sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz... :D
Dáwid Elküldve Január1, 2013 Elküldve Január1, 2013 Na majd probald ki.... nem fog tetszeni... úgy szoktam. Sokkal huzatmentesebb mert hátul kimegy az a hajlobogtatós légáramlat :D (meg amúgy is... amikor a 0forintra elhozott fapad Fábia áll mellettem, és átnéz megmutatni hogy örül a sz.rjának akkor jó érzés bevillantani a 4 komfortos villanyablakot :lol: :D )
zotya975 Elküldve Január2, 2013 Elküldve Január2, 2013 úgy szoktam. Sokkal huzatmentesebb mert hátul kimegy az a hajlobogtatós légáramlat :D (meg amúgy is... amikor a 0forintra elhozott fapad Fábia áll mellettem, és átnéz megmutatni hogy örül a sz.rjának akkor jó érzés bevillantani a 4 komfortos villanyablakot :lol: :D ) Hát azért lehet vele poénkodni, de a klima az igazi nem a lehúzott 4 ablak...főleg ha dugóban ülsz 2 órát.
Dáwid Elküldve Január2, 2013 Elküldve Január2, 2013 Hát azért lehet vele poénkodni, de a klima az igazi nem a lehúzott 4 ablak...főleg ha dugóban ülsz 2 órát. Persze, de annyit nekem nem ér, hogy beleszenvedjem, pedig hidd el, ha összeadom az eddig dugóban eltöltött óráim számát, páran kiakadnának, a többi meg azt hinné csak a 2x3sávos utakat tudom találom meg. :D egy időben (meg kb. minden napon olvadás után) vadásztam klímás dízel donort, de aztán letettem róla. A szellőztetésből, pedig akkor is a 4 ablakostot szeressem :P :D
zotya975 Elküldve Január2, 2013 Elküldve Január2, 2013 Persze, de annyit nekem nem ér, hogy beleszenvedjem, pedig hidd el, ha összeadom az eddig dugóban eltöltött óráim számát, páran kiakadnának, a többi meg azt hinné csak a 2x3sávos utakat tudom találom meg. :D egy időben (meg kb. minden napon olvadás után) vadásztam klímás dízel donort, de aztán letettem róla. A szellőztetésből, pedig akkor is a 4 ablakostot szeressem :P :D Én sem állok neki átszerelni, mentem sokat klímás kocsival a nyáron, hát azért ott van a szeren na....
epk947 Elküldve Január2, 2013 Elküldve Január2, 2013 úgy szoktam. Sokkal huzatmentesebb mert hátul kimegy az a hajlobogtatós légáramlat :D (meg amúgy is... amikor a 0forintra elhozott fapad Fábia áll mellettem, és átnéz megmutatni hogy örül a sz.rjának akkor jó érzés bevillantani a 4 komfortos villanyablakot :lol: :D ) Csúnya ember! :sick:
Danek Elküldve Január2, 2013 Elküldve Január2, 2013 Nyáron kiment a biztije az ablakemelönek és áltam a dugoban lusta voltam hátul ablakot lehúzni, kicsit mazohistának éreztem magam :D melletem az új golfból logtak ki az utasok és láttam h megpukadnak mert azt hitték klimás a kocsim :D én meg irigykedtem milyen jó lenne ablakot lehúzni, am most nyárony cső problémáim voltak és kikötöttem a radiátort nem tudom enyémnél van csak így de azért valamenyit mindig melegített és úgy pl pályán jóvolt 4esen nyomta a levegőt elviselhető volt az idő a kocsiban, am most bontottam ki a calibrából a komplet gyári klimát ha valakit érdekel...olcson adom vagy elcserélem.
Dáwid Elküldve Január2, 2013 Elküldve Január2, 2013 Nyáron kiment a biztije az ablakemelönek és áltam a dugoban lusta voltam hátul ablakot lehúzni, kicsit mazohistának éreztem magam :D melletem az új golfból logtak ki az utasok és láttam h megpukadnak mert azt hitték klimás a kocsim :D én meg irigykedtem milyen jó lenne ablakot lehúzni, am most nyárony cső problémáim voltak és kikötöttem a radiátort nem tudom enyémnél van csak így de azért valamenyit mindig melegített és úgy pl pályán jóvolt 4esen nyomta a levegőt elviselhető volt az idő a kocsiban, am most bontottam ki a calibrából a komplet gyári klimát ha valakit érdekel...olcson adom vagy elcserélem. Mindig fűt, mert a vizet nem zárja el (csak a klímás) Maga a radiátor mindig meleg, csak a rajta átvezetett levegőt zárja el egy zsaluval. Ennek a pálcája szét tud akadni, és akkor nem tudod elzárni a levegőt teljesen, így jön a meleg. Az anyós lábtérben nyúlkálva ki tudod tapizni :rolleyes:
spzoli Elküldve Január2, 2013 Elküldve Január2, 2013 Persze, de annyit nekem nem ér, hogy beleszenvedjem, pedig hidd el, ha összeadom az eddig dugóban eltöltött óráim számát, páran kiakadnának, a többi meg azt hinné csak a 2x3sávos utakat tudom találom meg. :D egy időben (meg kb. minden napon olvadás után) vadásztam klímás dízel donort, de aztán letettem róla. A szellőztetésből, pedig akkor is a 4 ablakostot szeressem :P :D Radobok egy klima+4elablakot :D
Dáwid Elküldve Január2, 2013 Elküldve Január2, 2013 Radobok egy klima+4elablakot :D Te sisteregjél a bőrödbe :D
hetyke Elküldve Január2, 2013 Elküldve Január2, 2013 Persze, de annyit nekem nem ér, hogy beleszenvedjem, pedig hidd el, ha összeadom az eddig dugóban eltöltött óráim számát, páran kiakadnának, a többi meg azt hinné csak a 2x3sávos utakat tudom találom meg. :D egy időben (meg kb. minden napon olvadás után) vadásztam klímás dízel donort, de aztán letettem róla. A szellőztetésből, pedig akkor is a 4 ablakostot szeressem :P :D Pedig csak 1-2 hét mire bekerül... :) Legalábbis nekem csak hétvégenként volt rá időm...
spzoli Elküldve Január2, 2013 Elküldve Január2, 2013 Viszont a klasszik murvara parasodik es olyan mintha belso keringtetesbol nem jonne vissza. Majd reggel megnezem mi a gyikja van...
daykiller Elküldve Január3, 2013 Elküldve Január3, 2013 Viszont a klasszik murvara parasodik es olyan mintha belso keringtetesbol nem jonne vissza. Majd reggel megnezem mi a gyikja van... Enyém is ezt csinálja. Belsőből nem megy vissza, csak ha leállítom a motort. A hidegre fogom. Korábban meg a belső keringetés se működött.
Dark_Errant Elküldve Január3, 2013 Elküldve Január3, 2013 Enyém is ezt csinálja. Belsőből nem megy vissza, csak ha leállítom a motort. A hidegre fogom. Korábban meg a belső keringetés se működött. Viszont a klasszik murvara parasodik es olyan mintha belso keringtetesbol nem jonne vissza. Majd reggel megnezem mi a gyikja van... Nezzetek meg a pollenszurot. Mikor nedves akkor parasodik nagyon. Raadasul a belso keringetes vakuum csove is ott fut.
zotya975 Elküldve Január3, 2013 Elküldve Január3, 2013 Azért azt sokan elfelejtik hogy a külső levegő jut be az utastérbe. És ha nagy a relatív páratartalom akkor a pollenszűrő is csak egy darabig segítt hiszen nem végtelen a kapacitása. Előbb-utóbb elázik a beszívott nedves levegőtől,és amíg ki nem szárad bezony nem tud száraz levegőt befújni. Ha ehhez hozzán jön még 4-5 emberke akik lihegnek esetleg vizes kabáttal szálltak be, a szőnyegeken leolvadt hólé, szóval azért nem azért mondam na, de mégis.... :icon1: Aztán amikor pár autóban még a gyári pollenszűrő van, mert sohasem cserélték mert a szerelő szerint ebben nincs és a párásodás astra betegség.... <_<
spzoli Elküldve Január3, 2013 Elküldve Január3, 2013 Kosz sracok. Pont tegnap kezdtem astrazni. :D Nana h a pollenre gondoltam elsore, de csont szaraz.
zotya975 Elküldve Január3, 2013 Elküldve Január3, 2013 Kosz sracok. Pont tegnap kezdtem astrazni. :D Nana h a pollenre gondoltam elsore, de csont szaraz. Jóvan ne fossá a többi hülyére gondoltam most pont nem rád... :smartass:
Dáwid Elküldve Január3, 2013 Elküldve Január3, 2013 Kosz sracok. Pont tegnap kezdtem astrazni. :D Nana h a pollenre gondoltam elsore, de csont szaraz. Hisztisphitsa :lol: Jóvan ne fossá a többi hülyére gondoltam most pont nem rád... :smartass: Én is megnéztem a pollenszűrőt, és egy jégcsap állt rajta a levélrács irányába. Mi lehet a gond? :D
spzoli Elküldve Január3, 2013 Elküldve Január3, 2013 Hisztisphitsa :lol: Én is megnéztem a pollenszűrőt, és egy jégcsap állt rajta a levélrács irányába. Mi lehet a gond? :D Akkor van klímád :D :D
Dáwid Elküldve Január3, 2013 Elküldve Január3, 2013 Akkor van klímád :D :D Már kivettem. Olcsó klímaszett eladó :D
spzoli Elküldve Január3, 2013 Elküldve Január3, 2013 Viszont a klasszik murvara parasodik es olyan mintha belso keringtetesbol nem jonne vissza. Majd reggel megnezem mi a gyikja van... Nos, az a fehér levegőváltó volt beállva. Nyomogattam, de nem váltott semmit. Kivettem és elég nehezen jár a bele. Mikor lehúztam a csövet róla, egyből nyitott is a cucc, szóval azért párásodott ennyire, mert végig keringtetett. Szerencsére volt itthon másik ilyen alkatrész. Most működik. Bodottá.
zotya975 Elküldve Január3, 2013 Elküldve Január3, 2013 Nos, az a fehér levegőváltó volt beállva. Nyomogattam, de nem váltott semmit. Kivettem és elég nehezen jár a bele. Mikor lehúztam a csövet róla, egyből nyitott is a cucc, szóval azért párásodott ennyire, mert végig keringtetett. Szerencsére volt itthon másik ilyen alkatrész. Most működik. Bodottá. Most hogy mondod, én sem nagyon hallom a kikapcsoláskor a zsalu csapódását. :confused:
Recommended Posts