Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Fűtés, és klíma

Golby

Recommended Posts

Na majd probald ki.... nem fog tetszeni...

úgy szoktam. Sokkal huzatmentesebb mert hátul kimegy az a hajlobogtatós légáramlat :D (meg amúgy is... amikor a 0forintra elhozott fapad Fábia áll mellettem, és átnéz megmutatni hogy örül a sz.rjának akkor jó érzés bevillantani a 4 komfortos villanyablakot :lol: :D )
Megosztás:

úgy szoktam. Sokkal huzatmentesebb mert hátul kimegy az a hajlobogtatós légáramlat :D (meg amúgy is... amikor a 0forintra elhozott fapad Fábia áll mellettem, és átnéz megmutatni hogy örül a sz.rjának akkor jó érzés bevillantani a 4 komfortos villanyablakot :lol: :D )

Hát azért lehet vele poénkodni, de a klima az igazi nem a lehúzott 4 ablak...főleg ha dugóban ülsz 2 órát.

Megosztás:

Hát azért lehet vele poénkodni, de a klima az igazi nem a lehúzott 4 ablak...főleg ha dugóban ülsz 2 órát.

Persze, de annyit nekem nem ér, hogy beleszenvedjem, pedig hidd el, ha összeadom az eddig dugóban eltöltött óráim számát, páran kiakadnának, a többi meg azt hinné csak a 2x3sávos utakat tudom találom meg. :D egy időben (meg kb. minden napon olvadás után) vadásztam klímás dízel donort, de aztán letettem róla. A szellőztetésből, pedig akkor is a 4 ablakostot szeressem :P :D

Megosztás:

Persze, de annyit nekem nem ér, hogy beleszenvedjem, pedig hidd el, ha összeadom az eddig dugóban eltöltött óráim számát, páran kiakadnának, a többi meg azt hinné csak a 2x3sávos utakat tudom találom meg. :D egy időben (meg kb. minden napon olvadás után) vadásztam klímás dízel donort, de aztán letettem róla. A szellőztetésből, pedig akkor is a 4 ablakostot szeressem :P :D

Én sem állok neki átszerelni, mentem sokat klímás kocsival a nyáron, hát azért ott van a szeren na....

Megosztás:

Csúnya ember! :sick:

Megosztás:

Nyáron kiment a biztije az ablakemelönek és áltam a dugoban lusta voltam hátul ablakot lehúzni, kicsit mazohistának éreztem magam :D melletem az új golfból logtak ki az utasok és láttam h megpukadnak mert azt hitték klimás a kocsim :D én meg irigykedtem milyen jó lenne ablakot lehúzni, am most nyárony cső problémáim voltak és kikötöttem a radiátort nem tudom enyémnél van csak így de azért valamenyit mindig melegített és úgy pl pályán jóvolt 4esen nyomta a levegőt elviselhető volt az idő a kocsiban, am most bontottam ki a calibrából a komplet gyári klimát ha valakit érdekel...olcson adom vagy elcserélem.

Megosztás:

Nyáron kiment a biztije az ablakemelönek és áltam a dugoban lusta voltam hátul ablakot lehúzni, kicsit mazohistának éreztem magam :D melletem az új golfból logtak ki az utasok és láttam h megpukadnak mert azt hitték klimás a kocsim :D én meg irigykedtem milyen jó lenne ablakot lehúzni, am most nyárony cső problémáim voltak és kikötöttem a radiátort nem tudom enyémnél van csak így de azért valamenyit mindig melegített és úgy pl pályán jóvolt 4esen nyomta a levegőt elviselhető volt az idő a kocsiban, am most bontottam ki a calibrából a komplet gyári klimát ha valakit érdekel...olcson adom vagy elcserélem.

Mindig fűt, mert a vizet nem zárja el (csak a klímás) Maga a radiátor mindig meleg, csak a rajta átvezetett levegőt zárja el egy zsaluval. Ennek a pálcája szét tud akadni, és akkor nem tudod elzárni a levegőt teljesen, így jön a meleg. Az anyós lábtérben nyúlkálva ki tudod tapizni :rolleyes:

Megosztás:

Radobok egy klima+4elablakot :D

Megosztás:

Pedig csak 1-2 hét mire bekerül... :) Legalábbis nekem csak hétvégenként volt rá időm...

Megosztás:

Viszont a klasszik murvara parasodik es olyan mintha belso keringtetesbol nem jonne vissza. Majd reggel megnezem mi a gyikja van...

Enyém is ezt csinálja. Belsőből nem megy vissza, csak ha leállítom a motort. A hidegre fogom. Korábban meg a belső keringetés se működött.

Megosztás:

Enyém is ezt csinálja. Belsőből nem megy vissza, csak ha leállítom a motort. A hidegre fogom. Korábban meg a belső keringetés se működött.

Viszont a klasszik murvara parasodik es olyan mintha belso keringtetesbol nem jonne vissza. Majd reggel megnezem mi a gyikja van...

Nezzetek meg a pollenszurot. Mikor nedves akkor parasodik nagyon. Raadasul a belso keringetes vakuum csove is ott fut.

Megosztás:

Azért azt sokan elfelejtik hogy a külső levegő jut be az utastérbe. És ha nagy a relatív páratartalom akkor a pollenszűrő is csak egy darabig segítt hiszen nem végtelen a kapacitása. Előbb-utóbb elázik a beszívott nedves levegőtől,és amíg ki nem szárad bezony nem tud száraz levegőt befújni. Ha ehhez hozzán jön még 4-5 emberke akik lihegnek esetleg vizes kabáttal szálltak be, a szőnyegeken leolvadt hólé, szóval azért nem azért mondam na, de mégis.... :icon1: Aztán amikor pár autóban még a gyári pollenszűrő van, mert sohasem cserélték mert a szerelő szerint ebben nincs és a párásodás astra betegség.... <_<

Megosztás:

Kosz sracok. Pont tegnap kezdtem astrazni. :D Nana h a pollenre gondoltam elsore, de csont szaraz.
Hisztisphitsa :lol:
Jóvan ne fossá a többi hülyére gondoltam most pont nem rád... :smartass:
Én is megnéztem a pollenszűrőt, és egy jégcsap állt rajta a levélrács irányába. Mi lehet a gond? :D
Megosztás:

Nos, az a fehér levegőváltó volt beállva. Nyomogattam, de nem váltott semmit. Kivettem és elég nehezen jár a bele. Mikor lehúztam a csövet róla, egyből nyitott is a cucc, szóval azért párásodott ennyire, mert végig keringtetett. Szerencsére volt itthon másik ilyen alkatrész. Most működik. Bodottá.

Megosztás:

Nos, az a fehér levegőváltó volt beállva. Nyomogattam, de nem váltott semmit. Kivettem és elég nehezen jár a bele. Mikor lehúztam a csövet róla, egyből nyitott is a cucc, szóval azért párásodott ennyire, mert végig keringtetett. Szerencsére volt itthon másik ilyen alkatrész. Most működik. Bodottá.

Most hogy mondod, én sem nagyon hallom a kikapcsoláskor a zsalu csapódását.

:confused:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.