megadave Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 A 120/2es klimanal nincs jobb! :D dehogynincs. 120/4 :D Ez valami bennfentes poén? Vagy csak én nem értem? :huh: Amúgy boldog új évet mindenkinek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 Ez valami bennfentes poén? Vagy csak én nem értem? :huh: Amúgy boldog új évet mindenkinek! :D Nem tudod milyen a 120/2 es klima? 120nal le huzom a ket ablakot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 Nem tudod milyen a 120/2 es klima? 120nal le huzom a ket ablakot! Jaj! :omg: :lol: Sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 Na majd probald ki.... nem fog tetszeni... úgy szoktam. Sokkal huzatmentesebb mert hátul kimegy az a hajlobogtatós légáramlat :D (meg amúgy is... amikor a 0forintra elhozott fapad Fábia áll mellettem, és átnéz megmutatni hogy örül a sz.rjának akkor jó érzés bevillantani a 4 komfortos villanyablakot :lol: :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 úgy szoktam. Sokkal huzatmentesebb mert hátul kimegy az a hajlobogtatós légáramlat :D (meg amúgy is... amikor a 0forintra elhozott fapad Fábia áll mellettem, és átnéz megmutatni hogy örül a sz.rjának akkor jó érzés bevillantani a 4 komfortos villanyablakot :lol: :D ) Hát azért lehet vele poénkodni, de a klima az igazi nem a lehúzott 4 ablak...főleg ha dugóban ülsz 2 órát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 Hát azért lehet vele poénkodni, de a klima az igazi nem a lehúzott 4 ablak...főleg ha dugóban ülsz 2 órát. Persze, de annyit nekem nem ér, hogy beleszenvedjem, pedig hidd el, ha összeadom az eddig dugóban eltöltött óráim számát, páran kiakadnának, a többi meg azt hinné csak a 2x3sávos utakat tudom találom meg. :D egy időben (meg kb. minden napon olvadás után) vadásztam klímás dízel donort, de aztán letettem róla. A szellőztetésből, pedig akkor is a 4 ablakostot szeressem :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 Persze, de annyit nekem nem ér, hogy beleszenvedjem, pedig hidd el, ha összeadom az eddig dugóban eltöltött óráim számát, páran kiakadnának, a többi meg azt hinné csak a 2x3sávos utakat tudom találom meg. :D egy időben (meg kb. minden napon olvadás után) vadásztam klímás dízel donort, de aztán letettem róla. A szellőztetésből, pedig akkor is a 4 ablakostot szeressem :P :D Én sem állok neki átszerelni, mentem sokat klímás kocsival a nyáron, hát azért ott van a szeren na.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 úgy szoktam. Sokkal huzatmentesebb mert hátul kimegy az a hajlobogtatós légáramlat :D (meg amúgy is... amikor a 0forintra elhozott fapad Fábia áll mellettem, és átnéz megmutatni hogy örül a sz.rjának akkor jó érzés bevillantani a 4 komfortos villanyablakot :lol: :D ) Csúnya ember! :sick: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danek Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 Nyáron kiment a biztije az ablakemelönek és áltam a dugoban lusta voltam hátul ablakot lehúzni, kicsit mazohistának éreztem magam :D melletem az új golfból logtak ki az utasok és láttam h megpukadnak mert azt hitték klimás a kocsim :D én meg irigykedtem milyen jó lenne ablakot lehúzni, am most nyárony cső problémáim voltak és kikötöttem a radiátort nem tudom enyémnél van csak így de azért valamenyit mindig melegített és úgy pl pályán jóvolt 4esen nyomta a levegőt elviselhető volt az idő a kocsiban, am most bontottam ki a calibrából a komplet gyári klimát ha valakit érdekel...olcson adom vagy elcserélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 Nyáron kiment a biztije az ablakemelönek és áltam a dugoban lusta voltam hátul ablakot lehúzni, kicsit mazohistának éreztem magam :D melletem az új golfból logtak ki az utasok és láttam h megpukadnak mert azt hitték klimás a kocsim :D én meg irigykedtem milyen jó lenne ablakot lehúzni, am most nyárony cső problémáim voltak és kikötöttem a radiátort nem tudom enyémnél van csak így de azért valamenyit mindig melegített és úgy pl pályán jóvolt 4esen nyomta a levegőt elviselhető volt az idő a kocsiban, am most bontottam ki a calibrából a komplet gyári klimát ha valakit érdekel...olcson adom vagy elcserélem. Mindig fűt, mert a vizet nem zárja el (csak a klímás) Maga a radiátor mindig meleg, csak a rajta átvezetett levegőt zárja el egy zsaluval. Ennek a pálcája szét tud akadni, és akkor nem tudod elzárni a levegőt teljesen, így jön a meleg. Az anyós lábtérben nyúlkálva ki tudod tapizni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 Persze, de annyit nekem nem ér, hogy beleszenvedjem, pedig hidd el, ha összeadom az eddig dugóban eltöltött óráim számát, páran kiakadnának, a többi meg azt hinné csak a 2x3sávos utakat tudom találom meg. :D egy időben (meg kb. minden napon olvadás után) vadásztam klímás dízel donort, de aztán letettem róla. A szellőztetésből, pedig akkor is a 4 ablakostot szeressem :P :D Radobok egy klima+4elablakot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 Radobok egy klima+4elablakot :D Te sisteregjél a bőrödbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 Persze, de annyit nekem nem ér, hogy beleszenvedjem, pedig hidd el, ha összeadom az eddig dugóban eltöltött óráim számát, páran kiakadnának, a többi meg azt hinné csak a 2x3sávos utakat tudom találom meg. :D egy időben (meg kb. minden napon olvadás után) vadásztam klímás dízel donort, de aztán letettem róla. A szellőztetésből, pedig akkor is a 4 ablakostot szeressem :P :D Pedig csak 1-2 hét mire bekerül... :) Legalábbis nekem csak hétvégenként volt rá időm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 Viszont a klasszik murvara parasodik es olyan mintha belso keringtetesbol nem jonne vissza. Majd reggel megnezem mi a gyikja van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 Viszont a klasszik murvara parasodik es olyan mintha belso keringtetesbol nem jonne vissza. Majd reggel megnezem mi a gyikja van... Enyém is ezt csinálja. Belsőből nem megy vissza, csak ha leállítom a motort. A hidegre fogom. Korábban meg a belső keringetés se működött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 Enyém is ezt csinálja. Belsőből nem megy vissza, csak ha leállítom a motort. A hidegre fogom. Korábban meg a belső keringetés se működött. Viszont a klasszik murvara parasodik es olyan mintha belso keringtetesbol nem jonne vissza. Majd reggel megnezem mi a gyikja van... Nezzetek meg a pollenszurot. Mikor nedves akkor parasodik nagyon. Raadasul a belso keringetes vakuum csove is ott fut. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 Azért azt sokan elfelejtik hogy a külső levegő jut be az utastérbe. És ha nagy a relatív páratartalom akkor a pollenszűrő is csak egy darabig segítt hiszen nem végtelen a kapacitása. Előbb-utóbb elázik a beszívott nedves levegőtől,és amíg ki nem szárad bezony nem tud száraz levegőt befújni. Ha ehhez hozzán jön még 4-5 emberke akik lihegnek esetleg vizes kabáttal szálltak be, a szőnyegeken leolvadt hólé, szóval azért nem azért mondam na, de mégis.... :icon1: Aztán amikor pár autóban még a gyári pollenszűrő van, mert sohasem cserélték mert a szerelő szerint ebben nincs és a párásodás astra betegség.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 Kosz sracok. Pont tegnap kezdtem astrazni. :D Nana h a pollenre gondoltam elsore, de csont szaraz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 Kosz sracok. Pont tegnap kezdtem astrazni. :D Nana h a pollenre gondoltam elsore, de csont szaraz. Jóvan ne fossá a többi hülyére gondoltam most pont nem rád... :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 Kosz sracok. Pont tegnap kezdtem astrazni. :D Nana h a pollenre gondoltam elsore, de csont szaraz. Hisztisphitsa :lol: Jóvan ne fossá a többi hülyére gondoltam most pont nem rád... :smartass: Én is megnéztem a pollenszűrőt, és egy jégcsap állt rajta a levélrács irányába. Mi lehet a gond? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 Hisztisphitsa :lol: Én is megnéztem a pollenszűrőt, és egy jégcsap állt rajta a levélrács irányába. Mi lehet a gond? :D Akkor van klímád :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 Akkor van klímád :D :D Már kivettem. Olcsó klímaszett eladó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 Viszont a klasszik murvara parasodik es olyan mintha belso keringtetesbol nem jonne vissza. Majd reggel megnezem mi a gyikja van... Nos, az a fehér levegőváltó volt beállva. Nyomogattam, de nem váltott semmit. Kivettem és elég nehezen jár a bele. Mikor lehúztam a csövet róla, egyből nyitott is a cucc, szóval azért párásodott ennyire, mert végig keringtetett. Szerencsére volt itthon másik ilyen alkatrész. Most működik. Bodottá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 Nos, az a fehér levegőváltó volt beállva. Nyomogattam, de nem váltott semmit. Kivettem és elég nehezen jár a bele. Mikor lehúztam a csövet róla, egyből nyitott is a cucc, szóval azért párásodott ennyire, mert végig keringtetett. Szerencsére volt itthon másik ilyen alkatrész. Most működik. Bodottá. Most hogy mondod, én sem nagyon hallom a kikapcsoláskor a zsalu csapódását. :confused: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 nyeheheeee, csak nekem volt jégcsapom? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts