Dáwid Elküldve Február6, 2011 Elküldve Február6, 2011 Ja, azt meg törölgessék akik belehelték. :D Végülis érthető az emberi test párát termel annak menn kell valahova, és a leghidegebb felületen csapódik ki. Próbálja meg valaki összetaperolni az ablakaimat... Onnantól nem fog párásítani, mert tuti gyalog jön tovább :lol:
zotya975 Elküldve Február6, 2011 Elküldve Február6, 2011 Próbálja meg valaki összetaperolni az ablakaimat... Onnantól nem fog párásítani, mert tuti gyalog jön tovább :lol: Azért nem is teszek hátra elektromos ablakot, nekem ne játszon senki a gombal. :D
spzoli Elküldve Február6, 2011 Elküldve Február6, 2011 Azért nem is teszek hátra elektromos ablakot, nekem ne játszon senki a gombal. :D Gyerekzáras. :lol:
daykiller Elküldve Február6, 2011 Elküldve Február6, 2011 Azért nem is teszek hátra elektromos ablakot, nekem ne játszon senki a gombal. B)Gyerekzáras. :lol: Ezért fogok rakni hátra. :D
neodd Elküldve Február6, 2011 Elküldve Február6, 2011 Próbálja meg valaki összetaperolni az ablakaimat... Onnantól nem fog párásítani, mert tuti gyalog jön tovább :lol: Én ezért teszek hátra egy szivacsot, ha ki akar látni az ottülő, akkor használja azt :D
zotya975 Elküldve Február6, 2011 Elküldve Február6, 2011 Gyerekzáras. :D Attól még játszanak a gombal, és én tudom hogy játszanak vele, ők meg tudják hogy tudom és ezért csinálják. :lol:
Tiv. Elküldve Február6, 2011 Elküldve Február6, 2011 Zotya, mennyiért vetted tavaly a bontóban a hűtőt? Tegnap egy jó fél órás állás után megyek az autóhoz, és jó nagy tócsát látok az első lökös alatt, és vagy 3-4 helyen is csöpögött a hűtővíz. A hűtőből jött, valahonnan a ventillátor alól. Muszáj volt elindulnom, de mikor pár km után megálltam, már nem folyt. És azota sem. Még csak nem is töltöttem utána. A kiegyenlítő tartályból az a pár dl. hiányzik ami ott elfolyt. Mitől állt el? :lol:
FPepe Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 Zotya, mennyiért vetted tavaly a bontóban a hűtőt? Tegnap egy jó fél órás állás után megyek az autóhoz, és jó nagy tócsát látok az első lökös alatt, és vagy 3-4 helyen is csöpögött a hűtővíz. A hűtőből jött, valahonnan a ventillátor alól. Muszáj volt elindulnom, de mikor pár km után megálltam, már nem folyt. És azota sem. Még csak nem is töltöttem utána. A kiegyenlítő tartályból az a pár dl. hiányzik ami ott elfolyt. Mitől állt el? :lol: Nem állt el, csak felmelegedve elpárolgott.
Tiv. Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 Nem állt el, csak felmelegedve elpárolgott. Nem. Azóta sem folyik. Pedig használom az autót.
hening Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 12 ezerért vette. Ám azt mondja 13-ért már van új. Én még nem láttam annyiért. Amúgy a tiédbe nagyobb kell.
zotya975 Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 12 ezerért vette. Ám azt mondja 13-ért már van új. Én még nem láttam annyiért. Amúgy a tiédbe nagyobb kell. Erre gondoltam:Klikk ide! :lol:
Hjoe Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 Erre gondoltam:Klikk ide! :lol: X17DTL hez nem írja. Azok 35-nél keződnek.
zotya975 Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 X17DTL hez nem írja. Azok 35-nél keződnek. Akkor tiszta mázli, hogy nekem nem traktorom van. :lol:
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 Egyébként az normális dolog, hogy ha hátul is űl valaki eszméletlen módon párásodnak az üvegek egy kombiban? Főleg a hátsók. Egyszerűen feljebb kell tekerni a ventillátor kapcsolót ha többen ülnek az autóban és kész, már nem is párásodik (nekem legalább is)
h.adam92 Elküldve Február16, 2011 Elküldve Február16, 2011 Klímakompresszor cserekor milyen dolgokat kell még elvégeztetni? Úgy értem pl.: gáz töltés, olajjal való feltöltés, esetleg szárító szűrő csere, rendszer átmosatás. Hallottam még valami "tömszelence" tisztításról, vagy mi a fene, meg ilyenek. De nem vagyok teljesen tisztában a dolgokkal, ezért valaki magyarázza el hogy működnek ilyenkor a dolgok.. <_<
Krajcso Elküldve Február24, 2011 Elküldve Február24, 2011 Sziasztok! Fűtésrendszerrel kapcsolatban lenne egy kérdésem, remélem valaki tudja a megfejtést <_< A problémám az, hogy nagyon lassan (kb 3-szor) annyi idő alatt melegszik fel a vizem 90 fokra, és akárhogy terhelem az autót, nem megy 90 fölé. A benti fűtés is a normális fele kb., épphogy langyos jön. A redszer nem levegős és a víz nem koszos, valamint nem fogy és kb fél éve lett lecserélve. A kipufogógáz rendben van. Ezek alapján termosztát? De akkor miért nem jön rendesen a meleg az utastérben? Ha meg radiátor hiba akkor miért nem melegszik fel a víz? A két hiba pontosan egyszerre jelentkezett, de vajon mi okozza? :D Várom az ötleteket! Üdv, Ákos
Dáwid Elküldve Február24, 2011 Elküldve Február24, 2011 Sziasztok! Fűtésrendszerrel kapcsolatban lenne egy kérdésem, remélem valaki tudja a megfejtést :D A problémám az, hogy nagyon lassan (kb 3-szor) annyi idő alatt melegszik fel a vizem 90 fokra, és akárhogy terhelem az autót, nem megy 90 fölé. A benti fűtés is a normális fele kb., épphogy langyos jön. A redszer nem levegős és a víz nem koszos, valamint nem fogy és kb fél éve lett lecserélve. A kipufogógáz rendben van. Ezek alapján termosztát? De akkor miért nem jön rendesen a meleg az utastérben? Ha meg radiátor hiba akkor miért nem melegszik fel a víz? A két hiba pontosan egyszerre jelentkezett, de vajon mi okozza? :) Várom az ötleteket! Üdv, Ákos Az kell neki hidegen :D Igen, termosztát. Talán a víz a kapcsolat a két probléma között. Hideg vízzel elég sz.r hatásfokkal lehet fűteni <_<
hening Elküldve Február24, 2011 Elküldve Február24, 2011 Sziasztok! Fűtésrendszerrel kapcsolatban lenne egy kérdésem, remélem valaki tudja a megfejtést <_< A problémám az, hogy nagyon lassan (kb 3-szor) annyi idő alatt melegszik fel a vizem 90 fokra, és akárhogy terhelem az autót, nem megy 90 fölé. A benti fűtés is a normális fele kb., épphogy langyos jön. A redszer nem levegős és a víz nem koszos, valamint nem fogy és kb fél éve lett lecserélve. A kipufogógáz rendben van. Ezek alapján termosztát? De akkor miért nem jön rendesen a meleg az utastérben? Ha meg radiátor hiba akkor miért nem melegszik fel a víz? A két hiba pontosan egyszerre jelentkezett, de vajon mi okozza? :D Várom az ötleteket! Üdv, Ákos Első körben azt zárnám ki. Aztán ha még akkor sem jó, jöhet a fűtőradiátor.
astrásgyerek Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Sziasztok! Fűtésrendszerrel kapcsolatban lenne egy kérdésem, remélem valaki tudja a megfejtést :D A problémám az, hogy nagyon lassan (kb 3-szor) annyi idő alatt melegszik fel a vizem 90 fokra, és akárhogy terhelem az autót, nem megy 90 fölé. A benti fűtés is a normális fele kb., épphogy langyos jön. A redszer nem levegős és a víz nem koszos, valamint nem fogy és kb fél éve lett lecserélve. A kipufogógáz rendben van. Ezek alapján termosztát? De akkor miért nem jön rendesen a meleg az utastérben? Ha meg radiátor hiba akkor miért nem melegszik fel a víz? A két hiba pontosan egyszerre jelentkezett, de vajon mi okozza? :D Várom az ötleteket! Üdv, Ákos Eyg termosztát max 2000 ft persze + a munkadíj amennyiért kicserélik... De tuti termosztát baja lehet, főleg ha el sem éri a mutatód a 90-es csíkot! Hűtőben a víz melegszik pár perccel indítás után? Mert ha langyosodik akkor tuti az a baja! (Nekem is így kezdődött!) <_<
zotya975 Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Eyg termosztát max 2000 ft persze + a munkadíj amennyiért kicserélik... De tuti termosztát baja lehet, főleg ha el sem éri a mutatód a 90-es csíkot! Hűtőben a víz melegszik pár perccel indítás után? Mert ha langyosodik akkor tuti az a baja! (Nekem is így kezdődött!) :D Azért ha nem sokkal, de kicsit drágább. <_<
astrásgyerek Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Azért ha nem sokkal, de kicsit drágább. <_< Igaz, már ennyit változtak az árak.. :D Nem semmi... én asszem még 1700-ért vettem... :D
bandika Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Igaz, már ennyit változtak az árak.. :D Nem semmi... én asszem még 1700-ért vettem... <_< Én meg 3-éve 4000-ért a jobbikat és még mindig tökéletesen működik :D
daykiller Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Én meg 3-éve 4000-ért a jobbikat és még mindig tökéletesen működik <_< Nem mondom meg, hogy hányadik vezérlés szettet éli túl már a gyári. :D
Krajcso Elküldve Február26, 2011 Elküldve Február26, 2011 Eyg termosztát max 2000 ft persze + a munkadíj amennyiért kicserélik... De tuti termosztát baja lehet, főleg ha el sem éri a mutatód a 90-es csíkot! Hűtőben a víz melegszik pár perccel indítás után? Mert ha langyosodik akkor tuti az a baja! (Nekem is így kezdődött!) <_< Bejelentkeztem egy termosztát cserére. Sok mindent megszerelek, de a vezérműszíjat még nem merem babrálni :D Remélem megjavul. A hűtő és a belső fűtés is szinte azonnal langyosodik, és nem megy 90 fok fölé a víz egyszer sem. A 90-et is néha-néha éri csak el. Szóval arra tippelek, hogy a nyitott és a félig zárt állapot között mocorog a termosztát. Vagy a félig nyitott állásban halálozott el :) Nincs infóm róla, hogy mikor lett utoljára cserélve, szóval simán elhasználódhatott. Visszajelzek hogy mi lett az eredmény :D Köszönöm az ötleteket!
Recommended Posts