Dáwid Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Ja, azt meg törölgessék akik belehelték. :D Végülis érthető az emberi test párát termel annak menn kell valahova, és a leghidegebb felületen csapódik ki. Próbálja meg valaki összetaperolni az ablakaimat... Onnantól nem fog párásítani, mert tuti gyalog jön tovább :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Próbálja meg valaki összetaperolni az ablakaimat... Onnantól nem fog párásítani, mert tuti gyalog jön tovább :lol: Azért nem is teszek hátra elektromos ablakot, nekem ne játszon senki a gombal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Azért nem is teszek hátra elektromos ablakot, nekem ne játszon senki a gombal. :D Gyerekzáras. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Azért nem is teszek hátra elektromos ablakot, nekem ne játszon senki a gombal. B)Gyerekzáras. :lol: Ezért fogok rakni hátra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Próbálja meg valaki összetaperolni az ablakaimat... Onnantól nem fog párásítani, mert tuti gyalog jön tovább :lol: Én ezért teszek hátra egy szivacsot, ha ki akar látni az ottülő, akkor használja azt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Gyerekzáras. :D Attól még játszanak a gombal, és én tudom hogy játszanak vele, ők meg tudják hogy tudom és ezért csinálják. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Zotya, mennyiért vetted tavaly a bontóban a hűtőt? Tegnap egy jó fél órás állás után megyek az autóhoz, és jó nagy tócsát látok az első lökös alatt, és vagy 3-4 helyen is csöpögött a hűtővíz. A hűtőből jött, valahonnan a ventillátor alól. Muszáj volt elindulnom, de mikor pár km után megálltam, már nem folyt. És azota sem. Még csak nem is töltöttem utána. A kiegyenlítő tartályból az a pár dl. hiányzik ami ott elfolyt. Mitől állt el? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Zotya, mennyiért vetted tavaly a bontóban a hűtőt? Tegnap egy jó fél órás állás után megyek az autóhoz, és jó nagy tócsát látok az első lökös alatt, és vagy 3-4 helyen is csöpögött a hűtővíz. A hűtőből jött, valahonnan a ventillátor alól. Muszáj volt elindulnom, de mikor pár km után megálltam, már nem folyt. És azota sem. Még csak nem is töltöttem utána. A kiegyenlítő tartályból az a pár dl. hiányzik ami ott elfolyt. Mitől állt el? :lol: Nem állt el, csak felmelegedve elpárolgott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Nem állt el, csak felmelegedve elpárolgott. Nem. Azóta sem folyik. Pedig használom az autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 12 ezerért vette. Ám azt mondja 13-ért már van új. Én még nem láttam annyiért. Amúgy a tiédbe nagyobb kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 12 ezerért vette. Ám azt mondja 13-ért már van új. Én még nem láttam annyiért. Amúgy a tiédbe nagyobb kell. Erre gondoltam:Klikk ide! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Erre gondoltam:Klikk ide! :lol: X17DTL hez nem írja. Azok 35-nél keződnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 X17DTL hez nem írja. Azok 35-nél keződnek. Akkor tiszta mázli, hogy nekem nem traktorom van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Egyébként az normális dolog, hogy ha hátul is űl valaki eszméletlen módon párásodnak az üvegek egy kombiban? Főleg a hátsók. Egyszerűen feljebb kell tekerni a ventillátor kapcsolót ha többen ülnek az autóban és kész, már nem is párásodik (nekem legalább is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Klímakompresszor cserekor milyen dolgokat kell még elvégeztetni? Úgy értem pl.: gáz töltés, olajjal való feltöltés, esetleg szárító szűrő csere, rendszer átmosatás. Hallottam még valami "tömszelence" tisztításról, vagy mi a fene, meg ilyenek. De nem vagyok teljesen tisztában a dolgokkal, ezért valaki magyarázza el hogy működnek ilyenkor a dolgok.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Sziasztok! Fűtésrendszerrel kapcsolatban lenne egy kérdésem, remélem valaki tudja a megfejtést <_< A problémám az, hogy nagyon lassan (kb 3-szor) annyi idő alatt melegszik fel a vizem 90 fokra, és akárhogy terhelem az autót, nem megy 90 fölé. A benti fűtés is a normális fele kb., épphogy langyos jön. A redszer nem levegős és a víz nem koszos, valamint nem fogy és kb fél éve lett lecserélve. A kipufogógáz rendben van. Ezek alapján termosztát? De akkor miért nem jön rendesen a meleg az utastérben? Ha meg radiátor hiba akkor miért nem melegszik fel a víz? A két hiba pontosan egyszerre jelentkezett, de vajon mi okozza? :D Várom az ötleteket! Üdv, Ákos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Sziasztok! Fűtésrendszerrel kapcsolatban lenne egy kérdésem, remélem valaki tudja a megfejtést :D A problémám az, hogy nagyon lassan (kb 3-szor) annyi idő alatt melegszik fel a vizem 90 fokra, és akárhogy terhelem az autót, nem megy 90 fölé. A benti fűtés is a normális fele kb., épphogy langyos jön. A redszer nem levegős és a víz nem koszos, valamint nem fogy és kb fél éve lett lecserélve. A kipufogógáz rendben van. Ezek alapján termosztát? De akkor miért nem jön rendesen a meleg az utastérben? Ha meg radiátor hiba akkor miért nem melegszik fel a víz? A két hiba pontosan egyszerre jelentkezett, de vajon mi okozza? :) Várom az ötleteket! Üdv, Ákos Az kell neki hidegen :D Igen, termosztát. Talán a víz a kapcsolat a két probléma között. Hideg vízzel elég sz.r hatásfokkal lehet fűteni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Sziasztok! Fűtésrendszerrel kapcsolatban lenne egy kérdésem, remélem valaki tudja a megfejtést <_< A problémám az, hogy nagyon lassan (kb 3-szor) annyi idő alatt melegszik fel a vizem 90 fokra, és akárhogy terhelem az autót, nem megy 90 fölé. A benti fűtés is a normális fele kb., épphogy langyos jön. A redszer nem levegős és a víz nem koszos, valamint nem fogy és kb fél éve lett lecserélve. A kipufogógáz rendben van. Ezek alapján termosztát? De akkor miért nem jön rendesen a meleg az utastérben? Ha meg radiátor hiba akkor miért nem melegszik fel a víz? A két hiba pontosan egyszerre jelentkezett, de vajon mi okozza? :D Várom az ötleteket! Üdv, Ákos Első körben azt zárnám ki. Aztán ha még akkor sem jó, jöhet a fűtőradiátor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Sziasztok! Fűtésrendszerrel kapcsolatban lenne egy kérdésem, remélem valaki tudja a megfejtést :D A problémám az, hogy nagyon lassan (kb 3-szor) annyi idő alatt melegszik fel a vizem 90 fokra, és akárhogy terhelem az autót, nem megy 90 fölé. A benti fűtés is a normális fele kb., épphogy langyos jön. A redszer nem levegős és a víz nem koszos, valamint nem fogy és kb fél éve lett lecserélve. A kipufogógáz rendben van. Ezek alapján termosztát? De akkor miért nem jön rendesen a meleg az utastérben? Ha meg radiátor hiba akkor miért nem melegszik fel a víz? A két hiba pontosan egyszerre jelentkezett, de vajon mi okozza? :D Várom az ötleteket! Üdv, Ákos Eyg termosztát max 2000 ft persze + a munkadíj amennyiért kicserélik... De tuti termosztát baja lehet, főleg ha el sem éri a mutatód a 90-es csíkot! Hűtőben a víz melegszik pár perccel indítás után? Mert ha langyosodik akkor tuti az a baja! (Nekem is így kezdődött!) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Eyg termosztát max 2000 ft persze + a munkadíj amennyiért kicserélik... De tuti termosztát baja lehet, főleg ha el sem éri a mutatód a 90-es csíkot! Hűtőben a víz melegszik pár perccel indítás után? Mert ha langyosodik akkor tuti az a baja! (Nekem is így kezdődött!) :D Azért ha nem sokkal, de kicsit drágább. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Azért ha nem sokkal, de kicsit drágább. <_< Igaz, már ennyit változtak az árak.. :D Nem semmi... én asszem még 1700-ért vettem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Nem mondom meg, hogy mennyi a gyári. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Igaz, már ennyit változtak az árak.. :D Nem semmi... én asszem még 1700-ért vettem... <_< Én meg 3-éve 4000-ért a jobbikat és még mindig tökéletesen működik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Én meg 3-éve 4000-ért a jobbikat és még mindig tökéletesen működik <_< Nem mondom meg, hogy hányadik vezérlés szettet éli túl már a gyári. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Eyg termosztát max 2000 ft persze + a munkadíj amennyiért kicserélik... De tuti termosztát baja lehet, főleg ha el sem éri a mutatód a 90-es csíkot! Hűtőben a víz melegszik pár perccel indítás után? Mert ha langyosodik akkor tuti az a baja! (Nekem is így kezdődött!) <_< Bejelentkeztem egy termosztát cserére. Sok mindent megszerelek, de a vezérműszíjat még nem merem babrálni :D Remélem megjavul. A hűtő és a belső fűtés is szinte azonnal langyosodik, és nem megy 90 fok fölé a víz egyszer sem. A 90-et is néha-néha éri csak el. Szóval arra tippelek, hogy a nyitott és a félig zárt állapot között mocorog a termosztát. Vagy a félig nyitott állásban halálozott el :) Nincs infóm róla, hogy mikor lett utoljára cserélve, szóval simán elhasználódhatott. Visszajelzek hogy mi lett az eredmény :D Köszönöm az ötleteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts