Dáwid Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 ambruzsg írta: Na ez jó, akkor veszek vmit aztán majd meglátjuk... DTL-en szerencsére nem egy nagy dolog cserélni jól hozzá lehet férni. Nekem rá volt írva a régi Wahler-re is a neve, meg az újra is amit beletettem :lol: Otthon megvan a régi, ha hazaértem lefényképezem :) (nemtudom miért tartogatok otthon egy 10 éves, rossz termosztátot, de emlékszem rá hogy még megvan :lol: )
ambruzsg Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Dáwid írta: Nekem rá volt írva a régi Wahler-re is a neve, meg az újra is amit beletettem :lol: Otthon megvan a régi, ha hazaértem lefényképezem :D (nemtudom miért tartogatok otthon egy 10 éves, rossz termosztátot, de emlékszem rá hogy még megvan :lol: ) na szuper aztán ha rám akarnak megint sózni vmi szart akkor lenyeletem velük az biztos... meg zsótit fő lessz hívva az biztos :)
pebe Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 ambruzsg írta: na szuper aztán ha rám akarnak megint sózni vmi szart akkor lenyeletem velük az biztos... meg zsótit fő lessz hívva az biztos:lol: Vagy bemész az izébe és megváltoztatod az izét
astrásgyerek Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 ambruzsg írta: vennék gates-t. vagy inkább legyen wahler? nem számít 1-2ezres inkább legyen ######a... a wahler olcsóbb, de ha jól emlékszem azt dícsértétek sokan. vagy itt nem igaz a drágább jobb összefüggés? Nekem annó ez ment bele! Azóta is tökéletes! (60.000 ment bele kb csere óta!) Ezeket a képeket csináltam a cserénél. ambruzsg írta: vettem gates-t. a dobozban vernet volt (calorstat)... Na most vagy át akartak b*ni vagy a gates saját nevén árulja a fele annyiba kerülő vernet-t... No mindenesetre biztos ami biztos rendeltem helyette wahlert... tud vki esetleg képet mutatni a wahlerről? felirat mi van rajta? Nem szeretném ha még egyszer megpróbálnának átk*ni... Jó lesz az, nekem is az van! :lol:
astrásgyerek Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Dáwid írta: Nekem rá volt írva a régi Wahler-re is a neve, meg az újra is amit beletettem :lol: Otthon megvan a régi, ha hazaértem lefényképezem :D (nemtudom miért tartogatok otthon egy 10 éves, rossz termosztátot, de emlékszem rá hogy még megvan :) ) Nekem nemhogy az astráé, de még a wareszé is megvan a fiókban! :lol: persze a rosszak! :D :D
pebe Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 astrásgyerek írta: Nekem nemhogy az astráé, de még a wareszé is megvan a fiókban! :lol: persze a rosszak! :lol: :) nekem a Trabimból ilyen nem maradt meg :D
Dáwid Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 pebe írta: nekem a Trabimból ilyen nem maradt meg :) Faterom úgy összetörte a trabiját, hogy hűtővíz folyt belőle :lol: (a másik résztvevő vize folyt az ő autójából, úgy beleépült) :lol:
pebe Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Dáwid írta: Faterom úgy összetörte a trabiját, hogy hűtővíz folyt belőle :lol: (a másik résztvevő vize folyt az ő autójából, úgy beleépült) :lol: innen megyek "Egyéb"-be
ambruzsg Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 astrásgyerek írta: Nekem annó ez ment bele! Azóta is tökéletes! (60.000 ment bele kb csere óta!) Ezeket a képeket csináltam a cserénél. Jó lesz az, nekem is az van! :lol: persze hogy jó csak ne akarja a gates dobozában 5200ft-ért adni a 2600Ft-os vernet-t... a f*om kivan az ilyenekkel...
zotya975 Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 pebe írta: nekem a Trabimból ilyen nem maradt meg :lol: Mer soha nem vigyázol semmire! :lol: :)
astrásgyerek Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 ambruzsg írta: persze hogy jó csak ne akarja a gates dobozában 5200ft-ért adni a 2600Ft-os vernet-t... a f*om kivan az ilyenekkel... Marketing! :lol:
dmar Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, h miért van az h felmelegedik belül a levegő és a két szélső és a szélvédőre néző "légbeömlőkön" meleg levegő jön, de szemből nekem a kijelző felettiekből hideg. nem értem.... ötlet? :$ előre is köszönöm
Tiv. Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 dmar írta: Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, h miért van az h felmelegedik belül a levegő és a két szélső és a szélvédőre néző "légbeömlőkön" meleg levegő jön, de szemből nekem a kijelző felettiekből hideg. nem értem.... ötlet? :$ előre is köszönöm Megértenéd, ha pár oldalt visszaolvasnál. :lol: Amugy ez ilyen. De van rá megoldás. Ezt megtalálod. :lol:
ambruzsg Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 astrásgyerek írta: Marketing! :lol: Hja, marketing... Amúgy az u-val kezdődő és x-el végződő hálózat egyik boltjában vettem. Kíváncsi lennék hogy a központban cserélték e ki a doboz tartalmát vagy a helyi kereskedés alkalmazottjai voltak szemfülesek... Nem tom, lehet hogy kicsit üvöltöznöm kellett volna, de nem csináltak belőle problémát. Fene tudja...
zotya975 Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 ambruzsg írta: Hja, marketing... Amúgy az u-val kezdődő és x-el végződő hálózat egyik boltjában vettem. Kíváncsi lennék hogy a központban cserélték e ki a doboz tartalmát vagy a helyi kereskedés alkalmazottjai voltak szemfülesek... Nem tom, lehet hogy kicsit üvöltöznöm kellett volna, de nem csináltak belőle problémát. Fene tudja... Elméletileg a tömítés is jár hozzá, mégis sok helyen külön árulják. :lol:
dmar Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Tiv. írta: Megértenéd, ha pár oldalt visszaolvasnál. :lol: Amugy ez ilyen. De van rá megoldás. Ezt megtalálod. :lol: Ohh köszönöm! Kielégítő a válaszod! _O_ Maximálisan igazad van!
Tiv. Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 dmar írta: Ohh köszönöm! Kielégítő a válaszod! _O_ Maximálisan igazad van! Ne haragudj, de ez minden másnap téma itt. Visszább képet is találsz, hogyan lehet orvosolni ezt egy darab szivaccsal, a rácsok mögött. :lol:
ambruzsg Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 zotya975 írta: Elméletileg a tömítés is jár hozzá, mégis sok helyen külön árulják. :lol: hja, a tömítések benne voltak a dobozban, azt nem lopták ki, csak a termosztátot :lol: Gondolom úgy voltak vele ha már egy looser-re rásózzák kétszeres áron a francia óccsó termosztátot akkor legalább a tömítéseket nem vetetik meg vele...
daykiller Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 ambruzsg írta: hja, a tömítések benne voltak a dobozban, azt nem lopták ki, csak a termosztátot :lol: Gondolom úgy voltak vele ha már egy looser-re rásózzák kétszeres áron a francia óccsó termosztátot akkor legalább a tömítéseket nem vetetik meg vele... Az még belefér az árrésbe. :lol:
dmar Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 Tiv. írta: Ne haragudj, de ez minden másnap téma itt. Visszább képet is találsz, hogyan lehet orvosolni ezt egy darab szivaccsal, a rácsok mögött. :lol: Néztem amúgy a régebbi oldalakat, csak nem szúrta ki a szemem, azért kérdeztem. :S De köszönöm, keresem :lol:
ambruzsg Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 ambruzsg írta: hja, a tömítések benne voltak a dobozban, azt nem lopták ki, csak a termosztátot :lol: Gondolom úgy voltak vele ha már egy looser-re rásózzák kétszeres áron a francia óccsó termosztátot akkor legalább a tömítéseket nem vetetik meg vele... nu benn az új wahler, régi wahlert elrakom mert úgy látom azt úgy kell :lol: 91 és 94 fok között mozog valamennyit a hőfok, de jobbára 92-93 -on áll a mutató. kiváncsi leszek javít e kicsit a fogyasztásán hogy bő 10 fokkal melegebben jár...
daykiller Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 ambruzsg írta: nu benn az új wahler, régi wahlert elrakom mert úgy látom azt úgy kell :lol: 91 és 94 fok között mozog valamennyit a hőfok, de jobbára 92-93 -on áll a mutató. kiváncsi leszek javít e kicsit a fogyasztásán hogy bő 10 fokkal melegebben jár... Biztos. :lol:
krino30 Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 kiskoru írta: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._182533165.html A fenti linket nézve alulról kell megközelíteni a radiátort. Hasonló mint az astra szerelési mód. De, ha a csövek melegek amik a fűtőtestre menne akkor nem kell szétszedned. Mivel megfordul benne a víz. Valószínű, hogy valamelyik irányító, mozgató bowden akadt szét. Esetleg egy vezető konzol eltört pl. nem bírta a mai nagy hideget. Így nem tudja mozgatni a zsalukat. nos először is toltunk bele vízkőoldót, attól van már fűtés de még mindig csak a langyosat fújja...ötletek?
FPepe Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 ambruzsg írta: nu benn az új wahler, régi wahlert elrakom mert úgy látom azt úgy kell :lol: 91 és 94 fok között mozog valamennyit a hőfok, de jobbára 92-93 -on áll a mutató. kiváncsi leszek javít e kicsit a fogyasztásán hogy bő 10 fokkal melegebben jár... Nem biztos, de lehet. Az alapjárati dúsítás működik rajta? Pl. ha hideg állapotból hagyod alapjáraton menni, amint a hűtővíz eléri a 20 fokot, leesik az alapjárat 900 környékére? Lehet, hogy állandó dúsítással megy, azért eszik ennyit.
zotya975 Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 krino30 írta: nos először is toltunk bele vízkőoldót, attól van már fűtés de még mindig csak a langyosat fújja...ötletek? Bowdeneket átnézted már? Termosztát jó?
Recommended Posts