Dáwid Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Na ez jó, akkor veszek vmit aztán majd meglátjuk... DTL-en szerencsére nem egy nagy dolog cserélni jól hozzá lehet férni. Nekem rá volt írva a régi Wahler-re is a neve, meg az újra is amit beletettem :lol: Otthon megvan a régi, ha hazaértem lefényképezem :) (nemtudom miért tartogatok otthon egy 10 éves, rossz termosztátot, de emlékszem rá hogy még megvan :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Nekem rá volt írva a régi Wahler-re is a neve, meg az újra is amit beletettem :lol: Otthon megvan a régi, ha hazaértem lefényképezem :D (nemtudom miért tartogatok otthon egy 10 éves, rossz termosztátot, de emlékszem rá hogy még megvan :lol: ) na szuper aztán ha rám akarnak megint sózni vmi szart akkor lenyeletem velük az biztos... meg zsótit fő lessz hívva az biztos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 na szuper aztán ha rám akarnak megint sózni vmi szart akkor lenyeletem velük az biztos... meg zsótit fő lessz hívva az biztos:lol: Vagy bemész az izébe és megváltoztatod az izét Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 vennék gates-t. vagy inkább legyen wahler? nem számít 1-2ezres inkább legyen ######a... a wahler olcsóbb, de ha jól emlékszem azt dícsértétek sokan. vagy itt nem igaz a drágább jobb összefüggés? Nekem annó ez ment bele! Azóta is tökéletes! (60.000 ment bele kb csere óta!) Ezeket a képeket csináltam a cserénél. vettem gates-t. a dobozban vernet volt (calorstat)... Na most vagy át akartak b*ni vagy a gates saját nevén árulja a fele annyiba kerülő vernet-t... No mindenesetre biztos ami biztos rendeltem helyette wahlert... tud vki esetleg képet mutatni a wahlerről? felirat mi van rajta? Nem szeretném ha még egyszer megpróbálnának átk*ni... Jó lesz az, nekem is az van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Nekem rá volt írva a régi Wahler-re is a neve, meg az újra is amit beletettem :lol: Otthon megvan a régi, ha hazaértem lefényképezem :D (nemtudom miért tartogatok otthon egy 10 éves, rossz termosztátot, de emlékszem rá hogy még megvan :) ) Nekem nemhogy az astráé, de még a wareszé is megvan a fiókban! :lol: persze a rosszak! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Nekem nemhogy az astráé, de még a wareszé is megvan a fiókban! :lol: persze a rosszak! :lol: :) nekem a Trabimból ilyen nem maradt meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 nekem a Trabimból ilyen nem maradt meg :) Faterom úgy összetörte a trabiját, hogy hűtővíz folyt belőle :lol: (a másik résztvevő vize folyt az ő autójából, úgy beleépült) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Faterom úgy összetörte a trabiját, hogy hűtővíz folyt belőle :lol: (a másik résztvevő vize folyt az ő autójából, úgy beleépült) :lol: innen megyek "Egyéb"-be Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Nekem annó ez ment bele! Azóta is tökéletes! (60.000 ment bele kb csere óta!) Ezeket a képeket csináltam a cserénél. Jó lesz az, nekem is az van! :lol: persze hogy jó csak ne akarja a gates dobozában 5200ft-ért adni a 2600Ft-os vernet-t... a f*om kivan az ilyenekkel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 nekem a Trabimból ilyen nem maradt meg :lol: Mer soha nem vigyázol semmire! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 persze hogy jó csak ne akarja a gates dobozában 5200ft-ért adni a 2600Ft-os vernet-t... a f*om kivan az ilyenekkel... Marketing! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dmar Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, h miért van az h felmelegedik belül a levegő és a két szélső és a szélvédőre néző "légbeömlőkön" meleg levegő jön, de szemből nekem a kijelző felettiekből hideg. nem értem.... ötlet? :$ előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, h miért van az h felmelegedik belül a levegő és a két szélső és a szélvédőre néző "légbeömlőkön" meleg levegő jön, de szemből nekem a kijelző felettiekből hideg. nem értem.... ötlet? :$ előre is köszönöm Megértenéd, ha pár oldalt visszaolvasnál. :lol: Amugy ez ilyen. De van rá megoldás. Ezt megtalálod. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Marketing! :lol: Hja, marketing... Amúgy az u-val kezdődő és x-el végződő hálózat egyik boltjában vettem. Kíváncsi lennék hogy a központban cserélték e ki a doboz tartalmát vagy a helyi kereskedés alkalmazottjai voltak szemfülesek... Nem tom, lehet hogy kicsit üvöltöznöm kellett volna, de nem csináltak belőle problémát. Fene tudja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Hja, marketing... Amúgy az u-val kezdődő és x-el végződő hálózat egyik boltjában vettem. Kíváncsi lennék hogy a központban cserélték e ki a doboz tartalmát vagy a helyi kereskedés alkalmazottjai voltak szemfülesek... Nem tom, lehet hogy kicsit üvöltöznöm kellett volna, de nem csináltak belőle problémát. Fene tudja... Elméletileg a tömítés is jár hozzá, mégis sok helyen külön árulják. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dmar Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Megértenéd, ha pár oldalt visszaolvasnál. :lol: Amugy ez ilyen. De van rá megoldás. Ezt megtalálod. :lol: Ohh köszönöm! Kielégítő a válaszod! _O_ Maximálisan igazad van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Ohh köszönöm! Kielégítő a válaszod! _O_ Maximálisan igazad van! Ne haragudj, de ez minden másnap téma itt. Visszább képet is találsz, hogyan lehet orvosolni ezt egy darab szivaccsal, a rácsok mögött. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Elméletileg a tömítés is jár hozzá, mégis sok helyen külön árulják. :lol: hja, a tömítések benne voltak a dobozban, azt nem lopták ki, csak a termosztátot :lol: Gondolom úgy voltak vele ha már egy looser-re rásózzák kétszeres áron a francia óccsó termosztátot akkor legalább a tömítéseket nem vetetik meg vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 hja, a tömítések benne voltak a dobozban, azt nem lopták ki, csak a termosztátot :lol: Gondolom úgy voltak vele ha már egy looser-re rásózzák kétszeres áron a francia óccsó termosztátot akkor legalább a tömítéseket nem vetetik meg vele... Az még belefér az árrésbe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dmar Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Ne haragudj, de ez minden másnap téma itt. Visszább képet is találsz, hogyan lehet orvosolni ezt egy darab szivaccsal, a rácsok mögött. :lol: Néztem amúgy a régebbi oldalakat, csak nem szúrta ki a szemem, azért kérdeztem. :S De köszönöm, keresem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 hja, a tömítések benne voltak a dobozban, azt nem lopták ki, csak a termosztátot :lol: Gondolom úgy voltak vele ha már egy looser-re rásózzák kétszeres áron a francia óccsó termosztátot akkor legalább a tömítéseket nem vetetik meg vele... nu benn az új wahler, régi wahlert elrakom mert úgy látom azt úgy kell :lol: 91 és 94 fok között mozog valamennyit a hőfok, de jobbára 92-93 -on áll a mutató. kiváncsi leszek javít e kicsit a fogyasztásán hogy bő 10 fokkal melegebben jár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 nu benn az új wahler, régi wahlert elrakom mert úgy látom azt úgy kell :lol: 91 és 94 fok között mozog valamennyit a hőfok, de jobbára 92-93 -on áll a mutató. kiváncsi leszek javít e kicsit a fogyasztásán hogy bő 10 fokkal melegebben jár... Biztos. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
krino30 Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._182533165.html A fenti linket nézve alulról kell megközelíteni a radiátort. Hasonló mint az astra szerelési mód. De, ha a csövek melegek amik a fűtőtestre menne akkor nem kell szétszedned. Mivel megfordul benne a víz. Valószínű, hogy valamelyik irányító, mozgató bowden akadt szét. Esetleg egy vezető konzol eltört pl. nem bírta a mai nagy hideget. Így nem tudja mozgatni a zsalukat. nos először is toltunk bele vízkőoldót, attól van már fűtés de még mindig csak a langyosat fújja...ötletek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 nu benn az új wahler, régi wahlert elrakom mert úgy látom azt úgy kell :lol: 91 és 94 fok között mozog valamennyit a hőfok, de jobbára 92-93 -on áll a mutató. kiváncsi leszek javít e kicsit a fogyasztásán hogy bő 10 fokkal melegebben jár... Nem biztos, de lehet. Az alapjárati dúsítás működik rajta? Pl. ha hideg állapotból hagyod alapjáraton menni, amint a hűtővíz eléri a 20 fokot, leesik az alapjárat 900 környékére? Lehet, hogy állandó dúsítással megy, azért eszik ennyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 nos először is toltunk bele vízkőoldót, attól van már fűtés de még mindig csak a langyosat fújja...ötletek? Bowdeneket átnézted már? Termosztát jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts