Peti85 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Nekem is volt olyan szál amit 3 helyen kellett javítanom. Elméletileg lehet forrasztóónt is odapöttyinteni, csak vigyázzni kell az üvegre a hővel. Na csak nekem centis helyek hiányoznak...és nem 3 helyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Jó de én megcsináltam mindet, vagy 5-6 el volt szakadva, most meg látom hogy megint nem jó egy és a javítófesték is elfogyott, és nem két fillér. :) Féláron tudok venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
khemo Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Helló! Szeretnék segítséget kérni! A problémám, hogy a fűtés ventillátor 1 és 2 fokozatban nem csinál semmit, 3 és 4-ben működik rendesen. Mielőtt szétszedném, hol kellene keresnem a hibát? Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Helló! Szeretnék segítséget kérni! A problémám, hogy a fűtés ventillátor 1 és 2 fokozatban nem csinál semmit, 3 és 4-ben működik rendesen. Mielőtt szétszedném, hol kellene keresnem a hibát? Köszi előre is! Csövi! Az esetek döntő többségében a fűtőmotor ellenállása szokott elhalálozni. Keresd a pollenszűrő alatt a szellőzőmotor oldalán. Tisztítsd meg a csatlakozó érintkezőit, lehet, hogy csak kontakthibás, ha nem akkor csere. Nem egy veszélyesen nagy tétel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Féláron tudok venni. Hmmm...erre még visszatérünk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
khemo Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Csövi! Az esetek döntő többségében a fűtőmotor ellenállása szokott elhalálozni. Keresd a pollenszűrő alatt a szellőzőmotor oldalán. Tisztítsd meg a csatlakozó érintkezőit, lehet, hogy csak kontakthibás, ha nem akkor csere. Nem egy veszélyesen nagy tétel. :) Köszi a segítséget, meg fogom nézni minél hamarabb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Olyan gondom van, hogy ha megy a fűtés akkor a középső "légbeömlőn" csak hideg jön akkor is amikor oldalt és a lábnál már jó meleg. Mi lehet a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Olyan gondom van, hogy ha megy a fűtés akkor a középső "légbeömlőn" csak hideg jön akkor is amikor oldalt és a lábnál már jó meleg. Mi lehet a gond? Ez gyárilag ilyen, tehát manuális kétzónás klíma. :D Viccet félretéve, ez gyári megoldás a nem klímás fűtésboxokban, de ahogy Zotya is tette régebben, a felső részhez a rácsok mögött rakott egy szivacsot, ahol a hideg jön és így csak alulról jön a meleg, mert kevert levegőt fúj be ott. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Ez gyárilag ilyen, tehát manuális kétzónás klíma. :D Viccet félretéve, ez gyári megoldás a nem klímás fűtésboxokban, de ahogy Zotya is tette régebben, a felső részhez a rácsok mögött rakott egy szivacsot, ahol a hideg jön és így csak alulról jön a meleg, mert kevert levegőt fúj be ott. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 http://kepfeltoltes.hu/100926/P1010002_www...ltoltes.hu_.jpg Pont ilyen lezáró zsilip kéne az enyémbe, mert a mostani el van törve.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Pont ilyen lezáró zsilip kéne az enyémbe, mert a mostani el van törve.. :D Öcsibácsi? :) Még levélben is elfér. Mármint a zsilip. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Free Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Köszi a segítséget, meg fogom nézni minél hamarabb! Hali! Nekem is ilyen problémám volt, az ellenállás cseréje oldotta meg! De DURVÁN rá volt rohadva a csati :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
16valve Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Sziasztok! Astra F-be szeretnék fagyállót cserélni. A kérdésem az, hogy mi a különbség a piros, és a zöld színű GM gyári fagyálló között? (nem a színére gondolok...) Illetve, hogy melyik jó bele, és hány literes a hűtő rendszer. Klímás, 1997-es ecotec 1,6 16v. Köszönöm az értelmes válaszokat. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Köszi a segítséget, meg fogom nézni minél hamarabb! Ha rossz, bontóba ne keresd, mert hiánycikk......ha beér egy roncs,akkor ezt már tréleren kikapják, vagy előtte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Sziasztok! Astra F-be szeretnék fagyállót cserélni. A kérdésem az, hogy mi a különbség a piros, és a zöld színű GM gyári fagyálló között? (nem a színére gondolok...) Illetve, hogy melyik jó bele, és hány literes a hűtő rendszer. Klímás, 1997-es ecotec 1,6 16v. Köszönöm az értelmes válaszokat. Üdv. Úgy rémlik az egyik csak egyszerűen hűttőfolyadék, a másikra meg rá va írva hogy nem károsítja az alu alkatrészeket. Magyarul az egyik jó a másik meg jobb. Mivel nem volt egetverő árkülönbség, én az alu-szeretőt vettem. Az enyém 3.5-literes volt, de persze minden víz nem jön le, veszel 2X1liter -70 fokosat, mégha 4 literre higul is -35 fok még bőven jó. Ha rossz, bontóba ne keresd, mert hiánycikk......ha beér egy roncs,akkor ezt már tréleren kikapják, vagy előtte. Klikk ide! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Zotya style téli komfortjavítást eszközöltem a gépjármű utastér melegítő rendszerében, és csatlakozom azon megállapításokhoz, hogy jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Zotya style téli komfortjavítást eszközöltem a gépjármű utastér melegítő rendszerében, és csatlakozom azon megállapításokhoz, hogy jó. Én viszont még mindíg nem raktam be, akárhányszor beülök eszembejut, aztán elfelejtem. :D Kiváncsi leszek Novy hőszigetelős betétje a kárpit fölé meg az ajtókba mennyit számít. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Én viszont még mindíg nem raktam be, akárhányszor beülök eszembejut, aztán elfelejtem. :lol: Kiváncsi leszek Novy hőszigetelős betétje a kárpit fölé meg az ajtókba mennyit számít. :) 2 hétig tartott nekem is beletenni, és nem a művelet volt a hosszú :D De aztán haver barátnőjét hazataxiztam hétfőn, és amíg ezek ketten... khm... fölmentek <_< addig én lent unatkoztam, és feldaraboltam az ablakmosóhoz kapott ajándékszivacsot :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 2 hétig tartott nekem is beletenni, és nem a művelet volt a hosszú :D De aztán haver barátnőjét hazataxiztam hétfőn, és amíg ezek ketten... khm... fölmentek <_< addig én lent unatkoztam, és feldaraboltam az ablakmosóhoz kapott ajándékszivacsot :lol: Egyik munkatársamat vittem haza nyáron, ugye a szivacs miatt kevesebbet nyomott középen, vártunk a sorompónál kipattintottam a rácsot és kihúztam egy hosszú csavarhúzóval. Kérdi mi a túró ez??? Mondom még a mult héten mostam a kocsit, beesett a szélvédő alá, és beszívta a befúvóventi, itt akadt meg. Csóka csak nézet: :) :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
16valve Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Úgy rémlik az egyik csak egyszerűen hűttőfolyadék, a másikra meg rá va írva hogy nem károsítja az alu alkatrészeket. Magyarul az egyik jó a másik meg jobb. Mivel nem volt egetverő árkülönbség, én az alu-szeretőt vettem. Az enyém 3.5-literes volt, de persze minden víz nem jön le, veszel 2X1liter -70 fokosat, mégha 4 literre higul is -35 fok még bőven jó. Klikk ide! :) Köszi a választ! A szín azért érdekel, mert gyári GM fagyállót szeretnék. Abból van piros, meg zöld. Mivel neten rendelném, a képeken nem látszik a kis felirat, hogy melyik jó aluhoz. Amit Te vettél az milyen színű? Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Egyik munkatársamat vittem haza nyáron, ugye a szivacs miatt kevesebbet nyomott középen, vártunk a sorompónál kipattintottam a rácsot és kihúztam egy hosszú csavarhúzóval. Kérdi mi a túró ez??? Mondom még a mult héten mostam a kocsit, beesett a szélvédő alá, és beszívta a befúvóventi, itt akadt meg. Csóka csak nézet: :) :D Én ki sem vettem nyáron. Minek? jó helyen van az ott. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dmar Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Általában a rózsaszínes, pirosas színűek az "ALU-védők". Mármint a fagyállós kérdésre írom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16valve Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Általában a rózsaszínes, pirosas színűek az "ALU-védők". Mármint a fagyállós kérdésre írom. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Köszi a választ! A szín azért érdekel, mert gyári GM fagyállót szeretnék. Abból van piros, meg zöld. Mivel neten rendelném, a képeken nem látszik a kis felirat, hogy melyik jó aluhoz. Amit Te vettél az milyen színű? Üdv. Ződ. :D Én ki sem vettem nyáron. Minek? jó helyen van az ott. :) Mert úgy meg kevesebb hideget fúj nyáron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Köszi a választ! A szín azért érdekel, mert gyári GM fagyállót szeretnék. Abból van piros, meg zöld. Mivel neten rendelném, a képeken nem látszik a kis felirat, hogy melyik jó aluhoz. Amit Te vettél az milyen színű? Üdv. Csergőéknél a dzsári dzsíjem, amit adtak az "rózsaszín" Öntés kézben narancssárga színű volt, aztán egész pirosas lett a végére :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts