Tiv. Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Az F es astrákban a fűtés az a kipufogó csonktól megy vagy van egy kis radiátor mint a hűtő és arról megy? Ez már nem Trabant. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Ez már nem Trabant. :) :D Jóvanna, amikor megvettem a kocsit, én sem tudtam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs5362 Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Nem. Megy oda egy kék vákumcső a légzűrőházat kivülről megkerülve, azon keresztül vezérel egy szelepet, ha hideg levegőt akar akkor a hűttőrács mögül szívja a levegőt oda is megy egy csonk. Itt látszik:Klikk. Értem már ,köszönöm a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Értem már ,köszönöm a válaszokat. Nincs mit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Jóvanna, amikor megvettem a kocsit, én sem tudtam. :D :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 :D :D :D :D Most mér, sokáig trabink volt de azt is csak egyszer engedték szerelni, honnan tudtam volna ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Most mér, sokáig trabink volt de azt is csak egyszer engedték szerelni, honnan tudtam volna ? :) Fagyállót szoktál cserélni benne? Termosztátot? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Fagyállót szoktál cserélni benne? Termosztátot? :) :D Ned hergeld Tiv,mert megkeresi benne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Fagyállót szoktál cserélni benne? Termosztátot? :D :D Levettem a motortérben a villogtató autómatikát, ugyanaz a csavar fogja az utastérben a biztidoboz, rosszul raktam vissza, menet közben leesett, elment a test, és megállt a kocsi. Tessék, most jobb????? :) :D Ned hergeld Tiv,mert megkeresi benne! :D Mmmmm..... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Levettem a motortérben a villogtató autómatikát, ugyanaz a csavar fogja az utastérben a biztidoboz, rosszul raktam vissza, menet közben leesett, elment a test, és megállt a kocsi. Tessék, most jobb????? :D :D Ez már Zotyás :D Na de milyen motorolajat tettél bele? Valvoline 10w40? Hol tiltott? :D Üveghangon? :) Hibakódot villogtattál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Ez már Zotyás :D Na de milyen motorolajat tettél bele? Valvoline 10w40? Hol tiltott? :D Üveghangon? :) Hibakódot villogtattál? :D Á hagyjuk, és ne offolj! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rob Roy Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Sziasztok. Van egy kis problémám és segítségeteket kérném. Nem működik a fűtés kapcsoló. Először az első 3 fokozat halt meg de a 4. állásban még működött a fűtés, (vagy épp a hideg levegő befújás) de már a 4. fokoztat is beadta a kulcsot. Esőben nagyon párásodik a szélvédő, ( nem segített a pollen szűrő csere se) meg persze jön a hideg is. Meg akarom csinálni/csináltatni mindenképp. Mi mehetett tönkre? Házilag megoldható? Köszönöm előre is a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chief Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Sziasztok. Van egy kis problémám és segítségeteket kérném. Nem működik a fűtés kapcsoló. Először az első 3 fokozat halt meg de a 4. állásban még működött a fűtés, (vagy épp a hideg levegő befújás) de már a 4. fokoztat is beadta a kulcsot. Esőben nagyon párásodik a szélvédő, ( nem segített a pollen szűrő csere se) meg persze jön a hideg is. Meg akarom csinálni/csináltatni mindenképp. Mi mehetett tönkre? Házilag megoldható? Köszönöm előre is a válaszokat. Szia! Több mint való az előtét ellenálásod szállt el! Nem tudom meg lehet-e hekkelni, de nem bonyolult a cseréje és nem egy nagy összeg! Találtam is egyet......de azért nézz szét hátha találsz olcsóbbat.....lehet Itt is van valakinek! http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._182732002.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 hideg ide oda? :D Kérdezném azokat akik akik bedugták a szivacsot a szellőzőbe, vagy magát Zotyát, hogy ez után is szabad hőmérséklet eltérésnek lenni a szélső és középső befúvó közt? Mert nekem van hogy teljesen eltér, van mikor nem :) Nem igazán tudom ezt hova tenni. Vagy nem mindegy mikor nézem, hogy meleg e a motor vagy sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 hideg ide oda? :D Kérdezném azokat akik akik bedugták a szivacsot a szellőzőbe, vagy magát Zotyát, hogy ez után is szabad hőmérséklet eltérésnek lenni a szélső és középső befúvó közt? Mert nekem van hogy teljesen eltér, van mikor nem :) Nem igazán tudom ezt hova tenni. Vagy nem mindegy mikor nézem, hogy meleg e a motor vagy sem? Az sem mindegy hova van állítva a jobb oldali tekerő. Ha az üveg ikon felé, akkor full hideget nyom középen. Ha elkezded lefelé tekerni, akkor folyamatosan melegszik a benyomott levegő középen. Nekem legalábbis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 hideg ide oda? :D Kérdezném azokat akik akik bedugták a szivacsot a szellőzőbe, vagy magát Zotyát, hogy ez után is szabad hőmérséklet eltérésnek lenni a szélső és középső befúvó közt? Mert nekem van hogy teljesen eltér, van mikor nem :) Nem igazán tudom ezt hova tenni. Vagy nem mindegy mikor nézem, hogy meleg e a motor vagy sem? Én nem vettem észre különbséget miután elzártam a hideg útját. Nekem is be kell tennem hétvégén. Ja és egy szál nem műkszik a hátsó ablak fűtésnél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Én nem vettem észre különbséget miután elzártam a hideg útját. Nekem is be kell tennem hétvégén. Ja és egy szál nem műkszik a hátsó ablak fűtésnél. :) Örülj neki :D Nekem annyi működik összesen :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Örülj neki :D Nekem annyi működik összesen :D :D :D Jó de én megcsináltam mindet, vagy 5-6 el volt szakadva, most meg látom hogy megint nem jó egy és a javítófesték is elfogyott, és nem két fillér. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Jó de én megcsináltam mindet, vagy 5-6 el volt szakadva, most meg látom hogy megint nem jó egy és a javítófesték is elfogyott, és nem két fillér. :) Nekem meg még több, úgyhogy idén is így marad :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Nekem meg még több, úgyhogy idén is így marad :D :D Nekem is kb a felső 3 müxik csak.... de sokallom a hátsó szélvédő árát...bontottat meg nem akarok....javító festék szóba se jöhet, mert egy szálon több a hiány mint a szál :) Ugy néz ki mint ha üvegig pakolva jártak volna a kocsival és szépen lekoptak a szálak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Nekem is kb a felső 3 müxik csak.... de sokallom a hátsó szélvédő árát...bontottat meg nem akarok....javító festék szóba se jöhet, mert egy szálon több a hiány mint a szál :) Ugy néz ki mint ha üvegig pakolva jártak volna a kocsival és szépen lekoptak a szálak. Ismerős. Nekem mondjuk a javítófestékkel még lehetne segíteni rajta szerintem, csak bónusz feladat hogy le van fóliázva az autó B-oszloptól hátra. Nah most fóliára nincs pénzem, úgyhogy nem szedem le a mostanit, viszont fólián keresztül meg elég nehézkes festeni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 :D Nekem teljesen megy, de én a mocsoktól nem látok ki általában mert nem takarítom,én előre megyek és oda is nézek :D ha valakinek kell eljön kicserélheti az üvegét :) Viccet félretéve, milyen javítófestékről van itt szó? Ilyet még nem halottam láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 :D Nekem teljesen megy, de én a mocsoktól nem látok ki általában mert nem takarítom,én előre megyek és oda is nézek :D ha valakinek kell eljön kicserélheti az üvegét :) Viccet félretéve, milyen javítófestékről van itt szó? Ilyet még nem halottam láttam. Van ilyen fémet tartalmazó festék amit rákensz a szakadásra és újra jó lesz. Szerencsére nekem még mindegyik működik, igaz nagyon figyelek rá, hogy senki ne pakoljaon a kalaptartóra és ha takarítok is fokozott óvatossággal és puha ronggyal tisztítom a hátsó ablakot belülről, mert tudom könnyen tönkre lehet tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 :D Nekem teljesen megy, de én a mocsoktól nem látok ki általában mert nem takarítom,én előre megyek és oda is nézek :D ha valakinek kell eljön kicserélheti az üvegét :) Viccet félretéve, milyen javítófestékről van itt szó? Ilyet még nem halottam láttam. Ő az: http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Fo...px?cMegnNr=7037 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Nekem is kb a felső 3 müxik csak.... de sokallom a hátsó szélvédő árát...bontottat meg nem akarok....javító festék szóba se jöhet, mert egy szálon több a hiány mint a szál :) Ugy néz ki mint ha üvegig pakolva jártak volna a kocsival és szépen lekoptak a szálak. Nekem is volt olyan szál amit 3 helyen kellett javítanom. Elméletileg lehet forrasztóónt is odapöttyinteni, csak vigyázzni kell az üvegre a hővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts