pjohnny23 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Sziasztok. A problémám a következő segítsetek légyszi ha tudtok. Van utólagos klíma beszerelve a verdámba. Hűtőt kéne vennem bele melyik az fajta amelyik jó is bele mert a gyári azt mondják nem jó csak átalakítással..:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Sziasztok. A problémám a következő segítsetek légyszi ha tudtok. Van utólagos klíma beszerelve a verdámba. Hűtőt kéne vennem bele melyik az fajta amelyik jó is bele mert a gyári azt mondják nem jó csak átalakítással..:rolleyes: Tán tudni kellene milyen utólagos klíma van benne. De nagy esély van rá, hogy : http://www.diavia.hu/index.php?menu=statik...ction=autoklima Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjohnny23 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 hát azt sajnos nem tom megmondani milyen márkáju de az az ismertető jele hogy az ablakmosó tartály mellett van a kompresszor(legalább is úgy néz ki) azt mondták az tuti nem gyári. érdemes vennem hozzá bontottat vagy megvegyem a gyárit ami jóval drágább ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 hát azt sajnos nem tom megmondani milyen márkáju de az az ismertető jele hogy az ablakmosó tartály mellett van a kompresszor(legalább is úgy néz ki) azt mondták az tuti nem gyári. érdemes vennem hozzá bontottat vagy megvegyem a gyárit ami jóval drágább ugye? Aki ezt mondta, az nem tudja megmondani milyen márka ? Klímásnál kellene megnézetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Ha gyári klíma van benne akkor a tűzfal alsó részén van a csatlakozása: Ha Diavia van benne akkor a tűzfalon felül kb. a kesztyűtartóval egy síkban van a csatlakozás. Tényleg van eltérés a gyári és a Diavia klímahűtő között ezért nem csereszabatosak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
erh75 Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Sziasztok ! Tudnátok segíteni nekem abban , hogy hol lehetne venni jó áron új klímaventillátort Astra F 1.4 16V-hez ? Unixnal , Bardinál nem találtam. Segítségeteket előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Sziasztok ! Tudnátok segíteni nekem abban , hogy hol lehetne venni jó áron új klímaventillátort Astra F 1.4 16V-hez ? Unixnal , Bardinál nem találtam. Segítségeteket előre is köszönöm. Csergő, Láng, Birner :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjohnny23 Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Sziasztok ! Tudnátok segíteni nekem abban , hogy hol lehetne venni jó áron új klímaventillátort Astra F 1.4 16V-hez ? Unixnal , Bardinál nem találtam. Segítségeteket előre is köszönöm. Szia nekem ugyanez a tipusom van 97'es neked gyári klímád van vagy diavia? Link to comment Megosztás: More sharing options...
erh75 Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Szia nekem ugyanez a tipusom van 97'es neked gyári klímád van vagy diavia? szia nekem gyári klímán van, a diavia az amit utólag szerelnek bele ? elnézést ha hülyeséget kérdeztem :rolleyes: közben van a csergőnél klíma ventillátor bruttó 32 ezerért, köszönöm a tippet, egy kicsit sokallom, úgy tűnik szét kel néznem használtat mennyiért kapni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Nincs klímán. Ha feltekerem a ventillátort akkor elég meleg levegőt fúj. Ennyire átmelegszik a szellőzőrendszer vagy lehet valami gond a fűés csappantyúval? Amikor letekerem hideg állásba hallani a csapódó hangot ezért gondolom, hogy lezár, de valamiért mégis jó meleget fúj. Lehet valahogy szigetelni a szellőzőt? Vagy betenni a fűtőradiátornak egy elzárócsapot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Nincs klímán. Ha feltekerem a ventillátort akkor elég meleg levegőt fúj. Ennyire átmelegszik a szellőzőrendszer vagy lehet valami gond a fűés csappantyúval? Amikor letekerem hideg állásba hallani a csapódó hangot ezért gondolom, hogy lezár, de valamiért mégis jó meleget fúj. Lehet valahogy szigetelni a szellőzőt? Vagy betenni a fűtőradiátornak egy elzárócsapot? Nem lehet, hogy csak a kasztni melegszik át? Nekem is, ha elindulok úgy, hogy napon állt az autó, akkor eleinte meleget fúj, aztán ahogy a menetszél lehűti a kasztnit, utána már hideget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Nincs klímán. Ha feltekerem a ventillátort akkor elég meleg levegőt fúj. Ennyire átmelegszik a szellőzőrendszer vagy lehet valami gond a fűés csappantyúval? Amikor letekerem hideg állásba hallani a csapódó hangot ezért gondolom, hogy lezár, de valamiért mégis jó meleget fúj. Lehet valahogy szigetelni a szellőzőt? Vagy betenni a fűtőradiátornak egy elzárócsapot? Radiátort eszedbe se jusson elzárni, mert azon keresztül megy a víz a szívósor hűtéséhez. Abban az esetben megoldható a dolog, ha a motortérben párhuzamosan összekötöd a két csövet. Akkor ha kizárod a radiátort, akkor a másik slagon még folyik a lé. A meleget fúj meg ilyen időben szerintem természetes dolog. Menet közben fúj egy kicsit hűvösebbet. De ne várj tőle csodát 40 fokban :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Radiátort eszedbe se jusson elzárni, mert azon keresztül megy a víz a szívósor hűtéséhez. Abban az esetben megoldható a dolog, ha a motortérben párhuzamosan összekötöd a két csövet. Akkor ha kizárod a radiátort, akkor a másik slagon még folyik a lé. A meleget fúj meg ilyen időben szerintem természetes dolog. Menet közben fúj egy kicsit hűvösebbet. De ne várj tőle csodát 40 fokban <_< Klímásoknál gyárilag van elzáró a jobb hatásfok miatt. Amikor hidegre tekered, hallani is valamint érezni is a tekerőn, hogy akkor zárod be, mert picit nehezebb lesz a kék sávnál. Ilyenkor a radiátor előtti összekötésen halad tovább a belső vízkör... :rolleyes: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
HellTomy Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Sziasztok! Van egy klímás astrám és egy olyan kérdésem volna hogyha szerzek bele digit klímát akkor az mekkora macera belerakni? vagy belelehet egyáltalán? A levegő útját ott mi mozgatja továbbra is a bowden mondjuk egy motorral vagy levegő mint például a B vectrában? A választ előre is köszönöm. Szép napot mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Klímásoknál gyárilag van elzáró a jobb hatásfok miatt. Amikor hidegre tekered, hallani is valamint érezni is a tekerőn, hogy akkor zárod be, mert picit nehezebb lesz a kék sávnál. Ilyenkor a radiátor előtti összekötésen halad tovább a belső vízkör... :rolleyes: :D Aha <_< De mint írta neki nincs klímája. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 C14NZ és C16NZ tulajoknak: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Sziasztok! Van egy klímás astrám és egy olyan kérdésem volna hogyha szerzek bele digit klímát akkor az mekkora macera belerakni? vagy belelehet egyáltalán? A levegő útját ott mi mozgatja továbbra is a bowden mondjuk egy motorral vagy levegő mint például a B vectrában? A választ előre is köszönöm. Szép napot mindenkinek! Kis motorok mozgatják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Mi ez ? C14NZ és C16NZ tulajoknak: http://kep.index.hu/1/0/159/1590/15908/159...47895b7d_wm.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Mi ez ? Külső termosztátház. Mié eredetileg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Mire jó ? Három körösre csinálni a hűtést ? Külső termosztátház. Mié eredetileg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Mire jó ? Három körösre csinálni a hűtést ? Ezeken a motorokon a termosztát a vezérműszíj mögött van, így egy termosztátcserénél le kell bontani a vezérlést is. Ezzel a külső házzal kiküszöbölhető ez a dolog, az eredeti termosztát helyét üresen hagyva, ezt meg a vízcsőbe iktatva könnyebb a csere szükség esetén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Külső termosztátház. Mié eredetileg? http://belsoseg.blog.hu/2010/07/25/forrosa...alas_fennakadas :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 C14NZ és C16NZ tulajoknak: http://kep.index.hu/1/0/159/1590/15908/159...47895b7d_wm.jpg Nem rossz, én meg most kukáztam egy rakat vékony és vastag csövet a bödön áthelyezéséhez. Én is ki akartam hozni a termosztátot a vezérlés alól, arra gondoltam, hogy összehozok egy c14nz termosztátházat egy 2 literesével amelyiken kívül van a termosztát, de a multkor néztők a kórház parkolójában, hogy nem kivitelezhető. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Nem rossz, én meg most kukáztam egy rakat vékony és vastag csövet a bödön áthelyezéséhez. Én is ki akartam hozni a termosztátot a vezérlés alól, arra gondoltam, hogy összehozok egy c14nz termosztátházat egy 2 literesével amelyiken kívül van a termosztát, de a multkor néztők a kórház parkolójában, hogy nem kivitelezhető. :rolleyes: Nekem is kint van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Nekem is kint van :rolleyes: Nem nyüzsögnek a Pezo/kórháznál a trakik, hogy megnézzem náluk hol van. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts