hening Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Ma "befejeztem" a hátsó lábtér fűtését. Azért idézőjeles, mert közben derült ki, hogy a fűtésdoboz nem egyezik belül. Hiánzik belőle egy forgatható terelőlap. Hétfőn vissza, és elhozni a dobozt amiről leszedtem a csöveket. Aztán műszerfal ki. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Ma "befejeztem" a hátsó lábtér fűtését. Azért idézőjeles, mert közben derült ki, hogy a fűtésdoboz nem egyezik belül. Hiánzik belőle egy forgatható terelőlap. Hétfőn vissza, és elhozni a dobozt amiről leszedtem a csöveket. Aztán műszerfal ki. <_< Az izgi lesz, reggel kezded? Lehet délután odalépek, ha még nem lesz egyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Az izgi lesz, reggel kezded? Lehet délután odalépek, ha még nem lesz egyben. Már összeraktam, csak így állandóan fújja a levegőt hátra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Már összeraktam, csak így állandóan fújja a levegőt hátra. De a műszerfal leszerelést. A légelosztó cseréhez le kell venni nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 De a műszerfal leszerelést. A légelosztó cseréhez le kell venni nem? Igen, de az még nincs itt. Majd hétfőn beszerzem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Igen, de az még nincs itt. Majd hétfőn beszerzem. Hát arról beszélek én is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Hát arról beszélek én is. <_< Ha hétfőn beszerzem, akkor leghamarabb kedden lesz beszerelve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Ha hétfőn beszerzem, akkor leghamarabb kedden lesz beszerelve. :lol: Karcsi bácsi, az enyémben is cserélhetnél fűtésboxot, ha már ennyi energiád van.. <_< Én sajnos 2 éve nem bírom magam rábeszélni a műveletre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Karcsi bácsi, az enyémben is cserélhetnél fűtésboxot, ha már ennyi energiád van.. :lol: Én sajnos 2 éve nem bírom magam rábeszélni a műveletre. :lol: Megdumálhatjuk, hogy segítek. <_< Már csak azért is, mert el vagy tűnve. Nem írsz a forumba se, meg nem is taliztunk mostanság. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Megdumálhatjuk, hogy segítek. <_< Már csak azért is, mert el vagy tűnve. Nem írsz a forumba se, meg nem is taliztunk mostanság. :lol: Jövő pénteken , ha lesz tali, valószínűleg tudok menni. ( péntek nekem gáz, háromhavonta egyszer vagyok aznap szabad) A fórumba beleolvasok mindíg, igaz, ritkán írok. A fűtésboxom radiátor cserekor leamortizálódott, kitörött belőle egy darab és télen pont a lábamra jöttek a mínuszok. Befeoltoztam-szilóztam oszt jóvan, ezért nem fogom szétszedni a fél autót! :lol: (pedig van másik fűtésboxom). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Jövő pénteken , ha lesz tali, valószínűleg tudok menni. ( péntek nekem gáz, háromhavonta egyszer vagyok aznap szabad) A fórumba beleolvasok mindíg, igaz, ritkán írok. A fűtésboxom radiátor cserekor leamortizálódott, kitörött belőle egy darab és télen pont a lábamra jöttek a mínuszok. Befeoltoztam-szilóztam oszt jóvan, ezért nem fogom szétszedni a fél autót! <_< (pedig van másik fűtésboxom). Szétszedjük mi az egészet pénteken azon ne múljon, csak akkor szólj előre, úgy készülünk szerszámügyileg. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Szétszedjük mi az egészet pénteken azon ne múljon, csak akkor szólj előre, úgy készülünk szerszámügyileg. :lol: :lol: Utána össze is rakjátok??? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Utána össze is rakjátok??? <_< Persze, már egy csomószor csináltuk....egyszer csak sikerül. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ballage83 Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Sziasztok! Ismét a segítségeteket szeretném kérni! Úgy döntöttem, hogy a gépemben legyen most már belső keringtetés is...amikor használtan vettem 3 hónapja hiányzott a bekapcsoló gombja. Ma vettem a bontóban kapcsolót(a tüskés+ 2 rugó ami nálam egy, mivel ennyi van) is meg amibe belemegy azt is. Csak simán az eredeti aljzatába tettem ezt a tüskés kapcsolót de nem kattan...és nem műkszik a belső keringtetés. Alulról lámpával megnéztem ugye 2 gumitömlő megy rá azok rendben vannak...aztán hogy azok hova mennek passz. az egyik előre valahova, a másik pedigegy műanyag dobozba. Mi lehet a proléma?? üdv.: balázs Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Sziasztok! Ismét a segítségeteket szeretném kérni! Úgy döntöttem, hogy a gépemben legyen most már belső keringtetés is...amikor használtan vettem 3 hónapja hiányzott a bekapcsoló gombja. Ma vettem a bontóban kapcsolót(a tüskés+ 2 rugó ami nálam egy, mivel ennyi van) is meg amibe belemegy azt is. Csak simán az eredeti aljzatába tettem ezt a tüskés kapcsolót de nem kattan...és nem műkszik a belső keringtetés. Alulról lámpával megnéztem ugye 2 gumitömlő megy rá azok rendben vannak...aztán hogy azok hova mennek passz. az egyik előre valahova, a másik pedigegy műanyag dobozba. Mi lehet a proléma?? üdv.: balázs Ha neked nem volt ott kapcsoló, akkor nem lehetséges az, hogy ki van/volt iktatva a rendszerből nehogy bezavarjon? ...mert azt vákuum nyitja/zárja és ha ott(vagy máshol) falsot kap a rendszer az több problémát is okozhat... <_< Véletlenül nincs ledugózva az a cső amelyik "előre" megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Ha neked nem volt ott kapcsoló, akkor nem lehetséges az, hogy ki van/volt iktatva a rendszerből nehogy bezavarjon? ...mert azt vákuum nyitja/zárja és ha ott(vagy máshol) falsot kap a rendszer az több problémát is okozhat... <_< Véletlenül nincs ledugózva az a cső amelyik "előre" megy? Meg kell nézni, hogy van-e ott vákum. Be kell fogni a csövek végét, az egyiknek "szívnia" :) kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Meg kell nézni, hogy van-e ott vákum. Be kell fogni a csövek végét, az egyiknek "szívnia" :) kellene. Vagy csak kiveszi a pollenszűrőt és megnézi, hogy van-e alatta gumicső rádugva a vákuumkivezetésre. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Sziasztok! Ismét a segítségeteket szeretném kérni! Úgy döntöttem, hogy a gépemben legyen most már belső keringtetés is...amikor használtan vettem 3 hónapja hiányzott a bekapcsoló gombja. Ma vettem a bontóban kapcsolót(a tüskés+ 2 rugó ami nálam egy, mivel ennyi van) is meg amibe belemegy azt is. Csak simán az eredeti aljzatába tettem ezt a tüskés kapcsolót de nem kattan...és nem műkszik a belső keringtetés. Alulról lámpával megnéztem ugye 2 gumitömlő megy rá azok rendben vannak...aztán hogy azok hova mennek passz. az egyik előre valahova, a másik pedigegy műanyag dobozba. Mi lehet a proléma?? üdv.: balázs Ha jól értem a szavaid, akkor az aljzata meg volt, csak a gomb hiányzott a rugókkal. Ám kell még bele egy réz kör alakú lemez, a két oldalán egy-egy kis pöcökkel. Ezt az aljzat nútjába kell beilleszteni, és úgy kell a nyomógombot betenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ballage83 Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Ha jól értem a szavaid, akkor az aljzata meg volt, csak a gomb hiányzott a rugókkal. Ám kell még bele egy réz kör alakú lemez, a két oldalán egy-egy kis pöcökkel. Ezt az aljzat nútjába kell beilleszteni, és úgy kell a nyomógombot betenni. Húúú na profik vannak itt. Végre. Igen az aljzat az benne volt. Pollenszűrő: Hát őszinte leszek fingom sem volt hogy van ezért kivettem, eléggé darabokban jött ki, visszatettem de venni kell másikat mert ezt az előző tualaj tuti nem cserélte jópár éve. Tehét a keringtetés kapcsoló: Vákummal műkszik, 2 vákumcső mgy rá, az egyik vákumcső a pollenszűrőre van kötve a másik????én ahogy néztem valami dobozkába a műszerfal jobb oldalánál. Ezeket kell ellenőriznem akkor. Amúgy ha most benyomom a gombot nem kattan, nem marad benn, sőt nem is világít, nem csinál semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Húúú na profik vannak itt. Végre. Igen az aljzat az benne volt. Pollenszűrő: Hát őszinte leszek fingom sem volt hogy van ezért kivettem, eléggé darabokban jött ki, visszatettem de venni kell másikat mert ezt az előző tualaj tuti nem cserélte jópár éve. Tehét a keringtetés kapcsoló: Vákummal műkszik, 2 vákumcső mgy rá, az egyik vákumcső a pollenszűrőre van kötve a másik????én ahogy néztem valami dobozkába a műszerfal jobb oldalánál. Ezeket kell ellenőriznem akkor. Amúgy ha most benyomom a gombot nem kattan, nem marad benn, sőt nem is világít, nem csinál semmit. Azért nem "kattan" be, mert hiányzik az a kis lapka, amiről írtam. A világítása meg azért nem megy, mert kiégett benne az izzó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Azért nem "kattan" be, mert hiányzik az a kis lapka, amiről írtam. A világítása meg azért nem megy, mert kiégett benne az izzó. Ja-ja egy kis kerek tárcsa rajta pöcökkel. Egy nútban csúszkál, ami úgy van kialakítva, hogy első benypmáskor bentmarad, a másodikra meg kijön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Húúú na profik vannak itt. Végre. Igen az aljzat az benne volt. Pollenszűrő: Hát őszinte leszek fingom sem volt hogy van ezért kivettem, eléggé darabokban jött ki, visszatettem de venni kell másikat mert ezt az előző tualaj tuti nem cserélte jópár éve. Tehét a keringtetés kapcsoló: Vákummal műkszik, 2 vákumcső mgy rá, az egyik vákumcső a pollenszűrőre van kötve a másik????én ahogy néztem valami dobozkába a műszerfal jobb oldalánál. Ezeket kell ellenőriznem akkor. Amúgy ha most benyomom a gombot nem kattan, nem marad benn, sőt nem is világít, nem csinál semmit. Ha kézzel benyomva tartod a gombot egy ideig akkor sem kezd el működni a belső keringtetés? Nekem egy halk szuszogást ad akkor amikor kikapcsolom. Ha bent-tartás után elengeded akkor nem ad hangot? Hátha nincs is gond a keringtető résszel csak maga a gomb nem marad a helyén <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Ha kézzel benyomva tartod a gombot egy ideig akkor sem kezd el működni a belső keringtetés? Nekem egy halk szuszogást ad akkor amikor kikapcsolom. Ha bent-tartás után elengeded akkor nem ad hangot? Hátha nincs is gond a keringtető résszel csak maga a gomb nem marad a helyén <_< Nekem akkor szusszan, mikor leállítom a motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ballage83 Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Nekem akkor szusszan, mikor leállítom a motort. Sziasztok! Köcce a sok tippet! Sajna azzal a kis kör alakú lemezzel ami írtatok nem találkoztam, nincs <_< Nem lehet ilyet házilag mókolni? megnéztem minden cső aminek rajta kell lennie rajta van mindenhol. Mikor benyomva tartom a belső keringtetést akkor ki szuszogás van igen. Szóval valószínű működik csak nem tudom bekattantai. Amúgy kiszedtem a pollenszűrőt(levegőszűrőt), azthiszem az a neve. 3 hónapja az enyém az astra de hogy azt tuti nem cserélték az fix. kiszedtem, gyakorlatilag szétesett!!! Úgyhogy szerzek is bele egyet. (azért ha már állítólag az előző gazdája autószerelő volt figyelhetett volna az ilyen dolgokra) A kis kör alakú lemezkére tippeteket tudtok mondani? esetleg valaki egy képet tudna róla mutatni? üdv ballage Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Sziasztok! Köcce a sok tippet! Sajna azzal a kis kör alakú lemezzel ami írtatok nem találkoztam, nincs <_< Nem lehet ilyet házilag mókolni? megnéztem minden cső aminek rajta kell lennie rajta van mindenhol. Mikor benyomva tartom a belső keringtetést akkor ki szuszogás van igen. Szóval valószínű működik csak nem tudom bekattantai. Amúgy kiszedtem a pollenszűrőt(levegőszűrőt), azthiszem az a neve. 3 hónapja az enyém az astra de hogy azt tuti nem cserélték az fix. kiszedtem, gyakorlatilag szétesett!!! Úgyhogy szerzek is bele egyet. (azért ha már állítólag az előző gazdája autószerelő volt figyelhetett volna az ilyen dolgokra) A kis kör alakú lemezkére tippeteket tudtok mondani? esetleg valaki egy képet tudna róla mutatni? üdv ballage Nem akarlak elkeseríteni, de szinte kizárt dolog, hogy lehetne olyant mókolni. Majd holnap dobok fel képet, ha vki addíg meg nem előz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts