bazso Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Ventilator elotetellenallas csere: Ha valamelyik ventilatorfokozat nem mukodik akkor az elotetellanallas a ludas, ugyanis ez szabalyozza a ventilator fokozatokat. Ket fele letezik, ez a leiras a regebbi fajtahoz van ! Az elotetellnallas cserehez nem kell szetszednunk semmit csak a muanyagburkolatot kell leszedni a szelvedo tovebol. Igy nez ki az uj ellanallas. Egy csillagcsavar tartja a helyen az ellanallast. Berakjuk az ujat, lenyeges hogy az auto eleje fele eso a + masik a - (ha felcsereljuk szivni fog). Köszönöm szépen, kicserélem. És ennek vajon lehet köze a klímához is? Ja és kb milyen árban van?
GH Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Köszönöm szépen, kicserélem. És ennek vajon lehet köze a klímához is? Ja és kb milyen árban van? Csontra ugyanez a jelenség nálam is. De még lusta voltam hozzányúlni. Valaki azt mondta hogy a fűtéskapcsoló rossz, nemtom :lol: Írd meg pls mire jutottál. ;)
daykiller Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Köszönöm szépen, kicserélem. És ennek vajon lehet köze a klímához is? Ja és kb milyen árban van? Sok köze nincs a klímához, mert az két állású. Bekapcsolva és kikapcsolva. ;) A venti csak a klíma által lehűtött levegőt tudja befújni.
opel16v Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 annyi köze van, hogy a klíma csak akkor kapcsol be, ha a venti is megy ;) erre van egy áramkör a klímához a venti köréből.
daykiller Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 annyi köze van, hogy a klíma csak akkor kapcsol be, ha a venti is megy :lol: erre van egy áramkör a klímához a venti köréből. Ja igen, ott a pont. Ha üzemel a klíma és leállítom a verdát, akkor pár másodpercig még pörög a fűtés venti. ;)
bazso Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Köszönöm a válaszokat. Beszerzem majd a kütyüt, kicserélem, aztán majd meglátjuk... Az eredményről majd beszámolok. Bazsó
bazso Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 A pollenszűrő környékén keressem, vagy le kell szedni az ablaktörlő lapátok alatti burkolatot is?
hening Elküldve Április9, 2009 Elküldve Április9, 2009 A pollenszűrő környékén keressem, vagy le kell szedni az ablaktörlő lapátok alatti burkolatot is? Pollenszűrőnél.
Peti85 Elküldve Április10, 2009 Elküldve Április10, 2009 Na ma meglepő dolgot fedeztem fel a kocsimon ;) Gondoltam megpróbálom levenni a hűtőrácsot (pl erre is rájöttem nem nagy dolog) de ami meglepett az az hogy téliesítve volt belülröl...gyári műanyag lap a fél hűtőmaszkot lefedte....nem hiába járt akkor nekem mint a kisangyal egy kisebb városi menet után a ventim... ;) Már ezt is tudom ;)
brezsó Elküldve Április10, 2009 Elküldve Április10, 2009 Na ma meglepő dolgot fedeztem fel a kocsimon ;) Gondoltam megpróbálom levenni a hűtőrácsot (pl erre is rájöttem nem nagy dolog) de ami meglepett az az hogy téliesítve volt belülröl...gyári műanyag lap a fél hűtőmaszkot lefedte....nem hiába járt akkor nekem mint a kisangyal egy kisebb városi menet után a ventim... ;) Már ezt is tudom -_- Nekem is csak az alsó két borda között megy át a levegő. Azt gondoltam ez igy normális, úgy van egybeöntve a hűtőrács. Ki lehet ott venni valamit és szabaddá válik az egész? :P ;)
Peti85 Elküldve Április10, 2009 Elküldve Április10, 2009 Nekem is csak az alsó két borda között megy át a levegő. Azt gondoltam ez igy normális, úgy van egybeöntve a hűtőrács. Ki lehet ott venni valamit és szabaddá válik az egész? ;) ;) Jaja ki lehet pattintani azt a műanyag lapot...sok kis fül tartja de lejön, úgy van csinálva...
Peti85 Elküldve Április10, 2009 Elküldve Április10, 2009 Lefutok lefotózom mert a csomagtartóban van az a lap...
brezsó Elküldve Április10, 2009 Elküldve Április10, 2009 Jaja ki lehet pattintani azt a műanyag lapot...sok kis fül tartja de lejön, úgy van csinálva... Na, akkor ezt én is meglesem majd. Le lehet szedni külön a hűtőrácsot vagy először a maszkot(ami szinre van fújva körülötte) kell levenni?
Peti85 Elküldve Április10, 2009 Elküldve Április10, 2009 Na, akkor ezt én is meglesem majd. Le lehet szedni külön a hűtőrácsot vagy először a maszkot(ami szinre van fújva körülötte) kell levenni? Először leveszed a hűtőmaszkot...aztán akkor tudod levenni...képeket csináltam amint hajlandó feltölteni linkelem is.
Peti85 Elküldve Április10, 2009 Elküldve Április10, 2009 Na, akkor ezt én is meglesem majd. Le lehet szedni külön a hűtőrácsot vagy először a maszkot(ami szinre van fújva körülötte) kell levenni? Először leveszed a hűtőmaszkot...aztán akkor tudod levenni...képeket csináltam amint hajlandó feltölteni linkelem is.
Peti85 Elküldve Április10, 2009 Elküldve Április10, 2009 http://kepfeltoltes.hu/view/090410/DSC0349...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090410/3250206...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090410/3773025...ltoltes.hu_.jpg Na ilyen a takaró lap
brezsó Elküldve Április10, 2009 Elküldve Április10, 2009 http://kepfeltoltes.hu/view/090410/DSC0349...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090410/3250206...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090410/3773025...ltoltes.hu_.jpg Na ilyen a takaró lap Nahát! Én meg több mint két éve járok vele igy. ;) De ha jobban belegondolok talán fent is hagyom..vagy nem?...mit tegyek? Arra gondoltam hogy egy nagyobb röpködő bogár ha odacspódik akkor az betesz a hűtőnek és ezzel mégiscsak kisebb az esélye, nem? A hűtéssel még eddig nem volt gondom..persze a nélkül a lap nélkül biztos hatékonyabb lenne a nyári kánikulában! ;)
Peti85 Elküldve Április10, 2009 Elküldve Április10, 2009 Nahát! Én meg több mint két éve járok vele igy. ;) De ha jobban belegondolok talán fent is hagyom..vagy nem?...mit tegyek? Arra gondoltam hogy egy nagyobb röpködő bogár ha odacspódik akkor az betesz a hűtőnek és ezzel mégiscsak kisebb az esélye, nem? A hűtéssel még eddig nem volt gondom..persze a nélkül a lap nélkül biztos hatékonyabb lenne a nyári kánikulában! ;) Nekem csak az volt a fura hogy télen is beindult a venti városi mászkálásban mikor kicsit langyosabb volt az idő ;) Nekem apa azt mondta vegyem ki...de én elakartam dobni és azt mondta télre meg vissza teszem...mert hogy ez biztos nem véletlen van ott...
daykiller Elküldve Április10, 2009 Elküldve Április10, 2009 Ezt most nem nagyon vágom. Ez gyári tartozék minden típushoz? Mert akkor elvileg nekem is rajta van/volt. De jelenleg simán látom a hűtőket a rácson keresztül. ;)
Peti85 Elküldve Április10, 2009 Elküldve Április10, 2009 Ezt most nem nagyon vágom. Ez gyári tartozék minden típushoz? Mert akkor elvileg nekem is rajta van/volt. De jelenleg simán látom a hűtőket a rácson keresztül. ;) Full gyári..GM felirat meg minden...most vettem egy "új" hűtőmaszkot...azon nem volt, de arra is feltehető, megvan a helye...
brezsó Elküldve Április10, 2009 Elküldve Április10, 2009 Ezt most nem nagyon vágom. Ez gyári tartozék minden típushoz? Mert akkor elvileg nekem is rajta van/volt. De jelenleg simán látom a hűtőket a rácson keresztül. ;) Lehet hogy csak a Tirolba és a Skandináviába exportáltakban volt. :P Neked két venti van, biztosan nem véletlenül, nyilván fokozottabb hűtést is igényel. Lehet, neked szándékosan nem tettek rá vagy nyári darab az autód.. ;) ..volt egy olyan akció hogy kapsz egy klimát a takarólap helyett mivel nyár van. ;)
Peti85 Elküldve Április10, 2009 Elküldve Április10, 2009 Lehet hogy csak a Tirolba és a Skandináviába exportáltakban volt. :P Neked két venti van, biztosan nem véletlenül, nyilván fokozottabb hűtést is igényel. Lehet, neked szándékosan nem tettek rá vagy nyári darab.. ;) ..volt egy olyan akció hogy kapsz egy klimát a takarólap helyett mivel nyár van. ;) Akkor az enyém lemaradt erről az akcióról -_- Egy éve nyúzom a gépet és most vettem észre ;)
brezsó Elküldve Április10, 2009 Elküldve Április10, 2009 Akkor az enyém lemaradt erről az akcióról -_- Egy éve nyúzom a gépet és most vettem észre ;) Ha most ezt nem mutattad volna/nem irod ide én sosem tudom meg. ;) ;) :P
Peti85 Elküldve Április10, 2009 Elküldve Április10, 2009 Ha most ezt nem mutattad volna/nem irod ide én sosem tudom meg. ;) ;) ;) Ha nem lenne elpattanva a hűtőmaszkom, és nem állnának furán az első sárvédőim, akkor én se tudom meg :P
daykiller Elküldve Április10, 2009 Elküldve Április10, 2009 Lehet hogy csak a Tirolba és a Skandináviába exportáltakban volt. :P Neked két venti van, biztosan nem véletlenül, nyilván fokozottabb hűtést is igényel. Lehet, neked szándékosan nem tettek rá vagy nyári darab az autód.. ;) ..volt egy olyan akció hogy kapsz egy klimát a takarólap helyett mivel nyár van. ;) Azért van két venti, mert dupla hűtő van. 1 a víznek, 1 a klímának. Semmi más egyéb oka nincs a dupla hűtésnek. Az más kérdés, hogy a két hűtőrendszernek a ventilátorjai együtt dolgoznak, ha a víz melegedett fel, vagy a klímát kapcsolom be. ;) A fokozottabb hűtést úgy oldották meg, hogy a lökhárító alja is lyukas elég hosszan két sávban - majdhogynem ködlámpától ködlámpáig.
Recommended Posts