Gepard Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 A fényszóró kapcsolóban meg forrasztani kellett, aztán 20 perc türelemjáték a kapcsolót összerakni. Neked nem ugrott ki a rugó és a két golyó belőle? Én két napot tököltem vele de az eredeti rugót így sem tudtam visszatenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 Neked nem ugrott ki a rugó és a két golyó belőle? Én két napot tököltem vele de az eredeti rugót így sem tudtam visszatenni. Ezek a rugók elég aljas szerkezetek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZZoli Elküldve Január13, 2005 Megoszt Elküldve Január13, 2005 Neked nem ugrott ki a rugó és a két golyó belőle? Én két napot tököltem vele de az eredeti rugót így sem tudtam visszatenni. Szétesett nekem is. Sőt, mire erre rájöttem, már csak az egyik golyó volt meg. Aztán megnéztem a pályát ahol a rugó két vége siklik. Az egyik oldalon van három bemélyedés, ugye ide ugrik be a golyó a kapcsoló három állásában. A másik oldal simának tűnt, ezt telenyomtam zsírral. A rugó majd elcsúszkál rajta. A bemélyedések oldalán középső állásnál van egy ékszerű vájat felülről, ide félig beillesztettem a golyót (mármint a furatából félig kilógva), bal kézben fogva hüvelykujjal odaszorítottam. Jobb oldalon meg egy csavarhúzóval benyomva a rugót sikerült a tengelyt betolni a helyére. Csak a konstruktőr anyja csuklott rendesen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kubumaci Elküldve Január29, 2005 Megoszt Elküldve Január29, 2005 Sziasztok mindenki! Bonott klímát keresek f astrába (olcsón :) , és komplett). Ha tud vki ilyet megköszönöm! üdv:kutyabetyar2.freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
neonx Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 HI Lehet volt már kérdés de nem volt kedvem vissza olvasni!!! Csak az lenne a gondom hogy van egy 1.4 benzines astra caravánom 1 hetes használtan vettem és azt tapasztaltam hogy a magnó feletti középső 2 db szellőzőnyíláson mindig tök hideg levegő jön hiába 90C fokos a víz hiába tekergetem a fűtés kapcsolot (lábra arcra szélvédőre)tök hideg levegő jön,a jobb ajtónál és a bal ajtónál ott a megszokott módon fújja a levegöt állítástól függöen,ott tökéletes. Namost én rákérdeztem 1 embernél és azt mondta tipikus Astra hiba minden Astra középen hideg levegőt fúj,engem akkor is bánt a dolog ezért fordulok hozzátok. Akkor most mi a helyzet valami nagy baj van vele? Vagy csak valami csatlakozó szétcsúszott? Vagy tényleg Astra tipikus esete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 eez nem bug, hanem feature :wink: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Aztec: :) :D :lol: :lol: :lol: neonx:Szerintem inkább bátran olvass vissza, mert elég jól kitárgyaltuk ezt a kérdést korábban! :wink: (ahány gép, annyiféle megoldás volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mobius Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 esetleg nézd meg ezt Én is megnézném, de az idézett URL nem müszik. :evil: A hibaüzenet: "A lap nem található. Lehet, hogy a keresett lapot eltávolították, megváltozott a neve, vagy ideiglenesen elérhetetlenné vált. " Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 ....Én is megnézném, de az idézett URL nem müszik. :evil:.... Előfordul ilyesmi, az idézett hozzászólás óta elég sokat változott az oldal :wink: :arrow: http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...d=39&Itemid=105 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Szétesett nekem is. Sőt, mire erre rájöttem, már csak az egyik golyó volt meg. Aztán megnéztem a pályát ahol a rugó két vége siklik. Az egyik oldalon van három bemélyedés, ugye ide ugrik be a golyó a kapcsoló három állásában. A másik oldal simának tűnt, ezt telenyomtam zsírral. A rugó majd elcsúszkál rajta. A bemélyedések oldalán középső állásnál van egy ékszerű vájat felülről, ide félig beillesztettem a golyót (mármint a furatából félig kilógva), bal kézben fogva hüvelykujjal odaszorítottam. Jobb oldalon meg egy csavarhúzóval benyomva a rugót sikerült a tengelyt betolni a helyére. Csak a konstruktőr anyja csuklott rendesen... én is most szívok az összerakással, mert szétugrott, de tegnap már 2szer földhözvágtam az egészet, mert már kib...ttul fájt az ujjam, a golyó meg egyfolytában elrepült a szobában és keresgélhettem ma újra próbálkozom, egy golyóval simán összeraktam, de a 2. nem akar belemászni... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Most nálam is a ZZoli féle megoldás van. :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 akkor ezt az egygolyóst ma este kipróbálom.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 HI Lehet volt már kérdés de nem volt kedvem vissza olvasni!!! Csak az lenne a gondom hogy van egy 1.4 benzines astra caravánom 1 hetes használtan vettem és azt tapasztaltam hogy a magnó feletti középső 2 db szellőzőnyíláson mindig tök hideg levegő jön hiába 90C fokos a víz hiába tekergetem a fűtés kapcsolot (lábra arcra szélvédőre)tök hideg levegő jön,a jobb ajtónál és a bal ajtónál ott a megszokott módon fújja a levegöt állítástól függöen,ott tökéletes. Namost én rákérdeztem 1 embernél és azt mondta tipikus Astra hiba minden Astra középen hideg levegőt fúj,engem akkor is bánt a dolog ezért fordulok hozzátok. Akkor most mi a helyzet valami nagy baj van vele? Vagy csak valami csatlakozó szétcsúszott? Vagy tényleg Astra tipikus esete? Ha bekapcsolod a belső levegő keringetést akkor ott is meleget nyom. Legalábbis az enyém az igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Maximum akkor jól bepárásodsz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Nem igen van rá idő.Csak a városban rohangálok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Akkor meg a többin is csak hideg levegő jön! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Nem igen van rá idő.Csak a városban rohangálok. Nemtom milyen rövid távot mész, de nekem elég 5-10 perc a bepárásodáshoz. Esős időben néha 1-2 perc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 HI Lehet volt már kérdés de nem volt kedvem vissza olvasni!!! Csak az lenne a gondom hogy van egy 1.4 benzines astra caravánom 1 hetes használtan vettem és azt tapasztaltam hogy a magnó feletti középső 2 db szellőzőnyíláson mindig tök hideg levegő jön hiába 90C fokos a víz hiába tekergetem a fűtés kapcsolot (lábra arcra szélvédőre)tök hideg levegő jön,a jobb ajtónál és a bal ajtónál ott a megszokott módon fújja a levegöt állítástól függöen,ott tökéletes. Namost én rákérdeztem 1 embernél és azt mondta tipikus Astra hiba minden Astra középen hideg levegőt fúj,engem akkor is bánt a dolog ezért fordulok hozzátok. Igen volt már ez a kérdés! Ez direkt van így, nem pedig hiba!! Egyébként itt elolvashatod, hogy mit lehet vele csinálni!8) http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=12...r=asc&start=105 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 akkor ezt az egygolyóst ma este kipróbálom.... :roll: 1golyó rulez 8) :) 8) tegnap elsőre összedobtam a cuccost :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Kiváncsi lennék rá, hogy ezt a márkaszervízebn hogy oldják meg. Már látoma lelki szemeim elött, hogy ha eljön a jóidő én is szívok majd ezzel a golyóval egy sort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 1golyó rulezAzért a kettő lenne az igazi :) Kiváncsi lennék rá, hogy ezt a márkaszervízebn hogy oldják meg. Már látoma lelki szemeim elött, hogy ha eljön a jóidő én is szívok majd ezzel a golyóval egy sort. Ki kell húzni belső világítás állásba mielőtt kijön a műszerfalból, arra vigyázz, hogy ha szétszedted ezután már ne nyomd visszaalapállásba mert olyankor száll el a golyó, csak miután újra összeraktad és jól kapcsolható. Én a kis érintkezők visszarakásával is szívtam, de megoldottam a végén, odaforrasztottam a rugós kis pöcökhöz és azóta jól működik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZZoli Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Kiváncsi lennék rá, hogy ezt a márkaszervízebn hogy oldják meg. Már látoma lelki szemeim elött, hogy ha eljön a jóidő én is szívok majd ezzel a golyóval egy sort. Sztem nem sz*rakodnak vele, kicserélik a komplett kapcsolót. A pógár meg fizessen..., végülis ebből élnek meg a kereskedők, nem az újautó eladásból. Saccra egy ilyen kapcsoló ca. ugyanannyiba kerül, mint egy márkaszervíz rezsióradíja, amit minimumként kiszámláznának, ha egy fél órát vacakolnának a golyókkal, meg az izzó ki/beforrasztásával. Szal, ha márkaszervízben gondolkodsz, inkább vedd meg a kapcsolót. A csere két mozdulat. Egyébként a golyót még csak-csak be lehet rakni. Én is azzal a két rézlappal tököltem sokat, mindig elcsúsztak, amikor rá akartam pattintani a fedelet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Későre jöttem rá, hogy a pollenszürőre befolyó víz mennyire megtölti az autót ha sokat fűtök. A szönyegek alatt csuromvíz volt minden, főleg a csomagtartóban (Caravan). Már bűze is volt :wink: . És most már tudom miért ment tönkre a ventilátor ellenállása is, ráfolyt a víz. Na de sebaj, ma fekete szilikonpasztával ősszedolgoztam az üveget a gumicsíkkal. Remélem fog tartani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Későre jöttem rá, hogy a pollenszürőre befolyó víz mennyire megtölti az autót ha sokat fűtök. A szönyegek alatt csuromvíz volt minden, főleg a csomagtartóban (Caravan). Már bűze is volt :wink: . És most már tudom miért ment tönkre a ventilátor ellenállása is, ráfolyt a víz. Na de sebaj, ma fekete szilikonpasztával ősszedolgoztam az üveget a gumicsíkkal. Remélem fog tartani. A csomagtartóban? :shock: Hát én inkább a hátóablakmosó repedt, vagy törött csövére gondolnék, mintsem a fűtésen keresztül bekerült vízre! Egyégként nekem a tető és a hátsóoldal találkozásánál meg volt repedve a tömítés, ott folyt be a csomagtartóba a víz, igaz az enyém nem caravan! UI: Ha még mindíg kell, vasárnapra fenn lesz a hibátlan!! Bocsi, hogy ilyen sokára! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 István szerintem arra gondolt, hogy a levegőztetőn át a vizes pollenszűrö miatt felpárásodott nagyon a levegő, ami bent lecsapódott, és mindenhol minden tocsogott. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts