zotya975 Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Én meg úgy vettem már a kocsit, hogy a mocitető nyitókar kétkezes. B) Nekem is két kezes volt, egyikkel emeltem a mociháztetőt, a másikkal meg kitámasztottam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Remélem nem a karnál fog ki(sz)akadni mert oda nem férek be megbütykölni! Még nem néztem meg rendesen, hanyagoltam, csak most a hsz-od juttatta eszembe.Majd megsasolom. B) Nekem már szakad el és az új 6EFt. Inkább csináltam magamnak bringabowdenből! ;) Azóta is jól müxik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Nekem már szakad el és az új 6EFt. Inkább csináltam magamnak bringabowdenből! ;) Azóta is jól müxik! Nem árt néha kiakasztani a két végét, és olajat csurgatni bele. Hozzá lehet férni az utastér felől is, csak le kell venni a küszöbborítást. Nem mintha én már megkentem volna. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Nekem is két kezes volt, egyikkel emeltem a mociháztetőt, a másikkal meg kitámasztottam. B) Nálam egyik kézzel fogni kell a kart, a másikkal meghúzod, hogy kinyíljon, ugyanis le van törve a helyéről. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Nálam egyik kézzel fogni kell a kart, a másikkal meghúzod, hogy kinyíljon, ugyanis le van törve a helyéről. B) Ja, azt hittem a mociháztető felemelésére gondoltál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Mondjuk tervbe van majd a telós mociháztető, akkor meg minek. Ne ilyenre költs, hanem inkább a karbantartásra! Az a kis műanyag patent viszont fillérekbe kerül még a márkaszervízben is. Én is ott vettem amikor hasonló módon eltörtem. Különben érdemes beolajozni, és akkor nem szorul, nem törik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Én meg úgy vettem már a kocsit, hogy a mocitető nyitókar kétkezes. B) WD40-et neki! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Ne ilyenre költs, hanem inkább a karbantartásra! Az a kis műanyag patent viszont fillérekbe kerül még a márkaszervízben is. Én is ott vettem amikor hasonló módon eltörtem. Különben érdemes beolajozni, és akkor nem szorul, nem törik. Azért írtam, hogy majd. Megvan a fontossági sorrend, egyértelmű, hogy nem az extrák vannak elöl. B) Most hogy eltört már hiába olajozom. ;) Majd az újat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 WD40-et neki! B) Attól még nem kerül vissza a helyére a műanyag kar ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Attól még nem kerül vissza a helyére a műanyag kar ;) Bontó, vagy reszelj másikat, ha már nem vigyáztál rá. B) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Bontó, vagy reszelj másikat, ha már nem vigyáztál rá. B) :blush: Mint feljebb írtam, így vettem már. ;) De sokszor nem kell nyitogatni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Mint feljebb írtam, így vettem már. B) De sokszor nem kell nyitogatni. ;) Most már hiába szépíted. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Mint feljebb írtam, így vettem már. B) De sokszor nem kell nyitogatni. ;) Ha Fehérváron jársz, ugorj el a Köfém ltp.-en az Opel boltba, a Peti meghozza neked azt a kart, katalógusszáma: 11 78 526. Az ára: 1316Ft. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Azért írtam, hogy majd. Megvan a fontossági sorrend, egyértelmű, hogy nem az extrák vannak elöl. B) Most hogy eltört már hiába olajozom. ;) Majd az újat. Nem drága, 450Ft a gyári, cikkszáma: 11 80 215 :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Nem drága, 450Ft a gyári, cikkszáma: 11 80 215 :D Kösz de teljesen mindegy, akár két fitying is, asszony kiakad, ha csak a kocsit említem, tavaly olyan 150-200 ezer forintot költöttem rá. B) És nem volt teljes év mert áprilisban vettem. :blush: És sajna nem csak arra kell gondolnom, mit kell venni a kocsihoz. De persze ez a szívem csücske. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Ha Fehérváron jársz, ugorj el a Köfém ltp.-en az Opel boltba, a Peti meghozza neked azt a kart, katalógusszáma: 11 78 526. Az ára: 1316Ft. ;) Köszi. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 De persze ez a szívem csücske. B) Az asszony vagy a kocsi? ;) Egyébként nekem nem a kar tört el,hanem a bowden a karban lévő fej után 1 centivel. Mivel magán a kar tartó szerkezetén keresztül van fűzva,így sokba kerül,mert ülön csak bowdent nem lehet kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Az asszony vagy a kocsi? B) Egyébként nekem nem a kar tört el,hanem a bowden a karban lévő fej után 1 centivel. Mivel magán a kar tartó szerkezetén keresztül van fűzva,így sokba kerül,mert ülön csak bowdent nem lehet kapni. mintha vaterán láttam volna nemrég kart bowdennel együtt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Az asszony vagy a kocsi? :blush: Mikor melyik. A verda nem beszél vissza. ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 mintha vaterán láttam volna nemrég kart bowdennel együtt... 6700Ft az új a Bárdiban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Mikor melyik. A verda nem beszél vissza. ;) B) + a hónap bármely napján hajthatod :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Nemtudom valamelyikőtök találkozott -e már olyan csodával amit nekem művel most a gépezet. A két szélső légbeömlőn fűt ahogy kell, küldi a meleget rendesen, a két középsőből meg akkor is csak hideget fúj ha a fejem tetejére állok mintha kívülről kapná a levegőt. Valaki szedte már szét arrafelé hogy tudja milyen utakon jut el a beömlőkig? Esetleg h mi az ami le tud csúszni, és honnan B) érdekes kétzónás jellege van, de nekem nem jön be h fagyasztja a kezem a váltogatásnálnál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Nemtudom valamelyikőtök találkozott -e már olyan csodával amit nekem művel most a gépezet. A két szélső légbeömlőn fűt ahogy kell, küldi a meleget rendesen, a két középsőből meg akkor is csak hideget fúj ha a fejem tetejére állok mintha kívülről kapná a levegőt. Valaki szedte már szét arrafelé hogy tudja milyen utakon jut el a beömlőkig? Esetleg h mi az ami le tud csúszni, és honnan B) érdekes kétzónás jellege van, de nekem nem jön be h fagyasztja a kezem a váltogatásnálnál... Ez gyárilag ilyen . Ott kevert levegőt fuj be, sosem fog meleg jönni. Zárd el, vagy ha ugy is jön, tegyél a rácsok mögé szivacsot. Azért csinálták igy opelék, hogy ne aludjon el a sofőr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Köszi, akkor ne akarjam megjavítani B) Igen, ki van tömve rongyokkal, csak kinéztem opelékből hogy ez nem így lett megálmodva és gondoltam valami európaibb megoldást nézek. Ezekszerint fölélőttem... mégegyszer köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Köszi, akkor ne akarjam megjavítani B) Igen, ki van tömve rongyokkal, csak kinéztem opelékből hogy ez nem így lett megálmodva és gondoltam valami európaibb megoldást nézek. Ezekszerint fölélőttem... mégegyszer köszi Engem is nagyon zavar, lehet nyáron nekiesek szétszedem, biztos lehet vmit csinálni vele. Vissza kéne olvasni, lehet már vki megoldotta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts