zotya975 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Elvileg a termosztáton van is pici lyuk gyárilag,de az nem engedhet ennyire át. Szerintem ez olyan,mint nekem a corsában volt. Picit mindig nyitva maradt,amikor kivettem,jól látható volt. Megkerestem a régi termosztátom, most így szobahőfokon zárva van, csak egy pici rés létszik, annyi, hogy a fény felé fordítva látszik. De ez is rossz volt, lehet csak korábban nyit, mint kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Megkerestem a régi termosztátom, most így szobahőfokon zárva van, csak egy pici rés létszik, annyi, hogy a fény felé fordítva látszik. De ez is rossz volt, lehet csak korábban nyit, mint kéne. Ugye nem 82-es van benne? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Ugye nem 82-es van benne? :rolleyes: Neeeem, 92-es! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Neeeem, 92-es! :rolleyes: A pici rés is elég neki,hogy ne zárjon tökéletesen,mert ugye a melegvíz feleflé törekszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 A pici rés is elég neki,hogy ne zárjon tökéletesen,mert ugye a melegvíz feleflé törekszik. Hát akkor megvan a bibi. Csak ugye a mostanit csak akkor tudom megnézni ha már kiszereltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 A pici rés is elég neki,hogy ne zárjon tökéletesen,mert ugye a melegvíz feleflé törekszik. A vízpumpáról már nem is beszélve! :) Lehet, hogy revideálom a korábbi állásfoglalásom? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 A vízpumpáról már nem is beszélve! :) Lehet, hogy revideálom a korábbi állásfoglalásom? :rolleyes: Ilyenkor szembesülök azzal, milyen műveletlen vagyok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Ilyenkor szembesülök azzal, milyen műveletlen vagyok. :) Újra felveszi videóra. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Újra felveszi videóra. :rolleyes: :) :) :) Mégegy zseni. :D Na gyere igyunk egyet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Újra felveszi videóra. :rolleyes: Sőt! Az álmaimat veszem fel! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Isuzusba hány fokos termosztát való ? Jó topicba írom én ezt egyáltalán? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Isuzusba hány fokos termosztát való ? Jó topicba írom én ezt egyáltalán? :rolleyes: Hááát, ha a saját bűrkéd elfagyása miatt aggódsz, akkor jó helyre. Ha motorkádért, akkor rossz helyre! :) Egyébként nemtom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Újra felveszi videóra. :) Sőt! Az álmaimat veszem fel! :) Kimaradtam vmiből? Vagy túl fiatal vagyok hozzá? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Szeretem a meleget.:-) És a fűtésem lehetne jobb. Akkor van jó meleg, ha belső levegő keringtetés be van kapcsolva, de akkor meg párásodik. :rolleyes: De ez a meleg már korfüggő is.:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Szeretem a meleget.:-) És a fűtésem lehetne jobb. Akkor van jó meleg, ha belső levegő keringtetés be van kapcsolva, de akkor meg párásodik. :rolleyes: De ez a meleg már korfüggő is.:-) Mondanám, hogy szereld ki a radiátort kitakarítani, hátha segít vmit, de elég bonyolult, jó car helyen van. Bár én a bekötését láttam a homlokfalnál, ha kiszerelés nélkül át lehet mosni akkor nem olyan gáz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Áááá, ilyen fagyos időben semmi kedvem radiátort mosni, meg szerelni. Kivétel lesz majd a termosztátcsere. Azt nem értem egyébként, mitől vízkövesedhet el rendszer, ha állandóan fagyálló van benne. Lágyvíz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Áááá, ilyen fagyos időben semmi kedvem radiátort mosni, meg szerelni. Kivétel lesz majd a termosztátcsere. Azt nem értem egyébként, mitől vízkövesedhet el rendszer, ha állandóan fagyálló van benne. Lágyvíz.. Nem tudom, de vki itt a fórumon csinált már ilyet, és sokkal jobb lett a fűtése. Nem is biztos, hgy vízkő, hanem vmi trutyi ami kicsapódhat, gondolom a fagyálló se tart örökké, és nem sűrün cserélik. Amikor kimostuk a hűtőt abbol is fekete víz folyt először. De a termosztát csere neked könnyebben megy, mint nálam, egyszerűbb megnézni is, hogy hidegen zárva van-e. Én ha már kibontom nem rakom vissza a régit, ha jó, ha rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Isuzusba hány fokos termosztát való ? Jó topicba írom én ezt egyáltalán? :rolleyes: Ha jól rémlik 82 vagy 86 fokos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Kimaradtam vmiből? Vagy túl fiatal vagyok hozzá? :rolleyes: Ez a vonat már sajna elment.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 Ez a vonat már sajna elment.... :) Sebaj, kocsival vagyok! Vonat..... :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Ha jól rémlik 82 vagy 86 fokos :rolleyes: Tányér átmérő: 55.0 mm, Teljes magasság: 22.0 mm, Hőfok: 88 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Jaaa, ilyen van benne most, mint a fönt látható képen.. De bacik a kékből kimenni a mutató. Illetve alíg. Pedig az előbb is 20 percet drifteltem az 1 centis hóban, ahogy vittem a feleségem. :rolleyes: Mi a funkciója annak a két szabályozónak? Kis hőmérséklet, meg nagy ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 J0hnny: király az avatarod!!! Honnan ismerős ez a jel?? :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Jaaa, ilyen van benne most, mint a fönt látható képen.. De bacik a kékből kimenni a mutató. Illetve alíg. Pedig az előbb is 20 percet drifteltem az 1 centis hóban, ahogy vittem a feleségem. :rolleyes: Mi a funkciója annak a két szabályozónak? Kis hőmérséklet, meg nagy ?? Én elvileg úgy tudom,hogy az isuzuban két termosztát van.Egy a HF-ben és egy kintebb. A kicsi 80fok körül nyit,a nagyobb 88-nál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 J0hnny: király az avatarod!!! Honnan ismerős ez a jel?? :) :) Miota nem csak dizele van, ő is megismerkedett vele :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts