Gatyesz Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 Ha ez át van állítva 0-ra, akkor is? akkor is de akkor annyira nem mint ha csurig ki van nyitva :D akkor alig érezni hogy jönne befele!
Stefan Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 akkor is de akkor annyira nem mint ha csurig ki van nyitva :D akkor alig érezni hogy jönne befele! Persze, mert az ablakra fújja, ha ez le van zárva.
Gatyesz Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 Persze, mert az ablakra fújja, ha ez le van zárva. :P :D vedd ugy hogy meg se szólaltam csak furcsáltam a dolgot :D ;)
Guest Sanci Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 neekm se a pofámba fujja csak ott jön ahol oda kéne! de nem hinném hogy a cső van leugorva de az igaz hogy sose állítom el én se mindig láb/szélvédő állásban van és mégis jön középen is! nem zavar nagyon csak nem igy kéne szerintem :D ! Az azért van gyárilag úgy, hogy ha fullra veszed a fűtést ne ájulj el a melegtől benne. Szándékosan csinálták így de le lehet zárni teljesen viszont szerintem fölösleges vele kinlódni. Amúgy én ilyen esetben a napfényesre irányítom és abszolút nem zavar.
Gatyesz Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 Amúgy én ilyen esetben a napfényesre irányítom és abszolút nem zavar. nem is zavar amugy csak láttam hogy nem csak nekem van vele problémám :D azért érdekelt a téma! de most is okossabb lettem! kösz!
Stefan Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 :D :D vedd ugy hogy meg se szólaltam csak furcsáltam a dolgot :D ;) Ja, ok. Azt hittem tényleg nem tudtad :P
Gatyesz Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 Ja, ok. Azt hittem tényleg nem tudtad :D hát attól hogy 18 éves vagyok:D ;) amugy autószerelőnek készülök! nyáron a hungaroringen melózok már 3 éve GSi-ket meg porsche-kat meg ilyen autókat bütykölgetünk a nyári futamokra és futamokon! csak tudod azokba a GSi astrákba nem igazán van kiépítve a fűtés azért nem voltam tisztába vele de sejtettem a dolgokat! :P
Stefan Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 hát attól hogy 18 éves vagyok:D :P amugy autószerelőnek készülök! nyáron a hungaroringen melózok már 3 éve GSi-ket meg porsche-kat meg ilyen autókat bütykölgetünk a nyári futamokra és futamokon! csak tudod azokba a GSi astrákba nem igazán van kiépítve a fűtés azért nem voltam tisztába vele de sejtettem a dolgokat! :D Nem tudtam mennyi vagy :D De tapasztaltabb emberekkel is előfordul, hogy nem tudnak minden kis apróságot. Múltkor egyik cartársnak én mutattam meg, hogy nem csak az ajtó kinyitással tudja felkapcsolni a belső világítást ;)
Gatyesz Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 Nem tudtam mennyi vagy :D De tapasztaltabb emberekkel is előfordul, hogy nem tudnak minden kis apróságot. Múltkor egyik cartársnak én mutattam meg, hogy nem csak az ajtó kinyitással tudja felkapcsolni a belső világítást ;) :P:D:D:D ez most vicces mert mikor én is megkaptam ezt a gépet! 4 éve! (14 voltam már csak papír kellett igaz nem papírral megy hanem benzinnel :D ) akkor nekem is a szomszéd mutatta meg :D mert neki már akkor a 4. astrája volt! :D és vigyorogtam magamon mert nagyapám se tudta és akkor volt nála az utó 7-8 éve kb :D ugyhogy :D ne is mond :P
Guest Sanci Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 Más meg kis kapcsolókat épít be "extraként". :D :P De végülis a cél és az eredmény ugyanaz 1 kényelmi funkcióval bővebben. ;)
Gatyesz Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 Más meg kis kapcsolókat épít be "extraként". :D :D De végülis a cél és az eredmény ugyanaz 1 kényelmi funkcióval bővebben. :D hát ez az:D nekem pl pirosan világít a beltér, a csomagtartó (sedan) a kesztyűtrató! ;) (norautó tuning power) :P :D
madkukac Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 De miért nem szűnt meg? Nem illeszkedik rendesen? Vízköves, vagy el van repedve, vagy a cső van elöregedve, vagy a bilincs nem szorít eléggé? Szerintem nyugodtan megveheted az utángyári hűtőt. Cseréld ki aztán majd meglátod mit kell még. Vehetsz utángyárit is, de bontóban is találsz 8-10 körül gyárit, általában visszavételi garanciával. A cső vagy repedt, vagy vízkő van a csatlakozásnál. Köszi szépen, megveszem az utángyártottat, az biztos tiszta belülről :D A csőnél, amikor utánahúzott, megszűnt a csöpögés, aztán újra előjött.. a bilincs után a cső vége "levedzik", úgyhogy a vízkő lehet a gond... ahogy hallottam, csapvízzel ittaták egy darabig, azon csodálkoznék, ha nem lenne vízköves az egész.
farkas Elküldve November5, 2008 Elküldve November5, 2008 Köszi szépen, megveszem az utángyártottat, az biztos tiszta belülről :D A csőnél, amikor utánahúzott, megszűnt a csöpögés, aztán újra előjött.. a bilincs után a cső vége "levedzik", úgyhogy a vízkő lehet a gond... ahogy hallottam, csapvízzel ittaták egy darabig, azon csodálkoznék, ha nem lenne vízköves az egész. Legalább egy Calgon tablettát dobhattak volna bele! Hamár csapvíz ;)
brezsó Elküldve November5, 2008 Elküldve November5, 2008 Nem tudtam mennyi vagy :D De tapasztaltabb emberekkel is előfordul, hogy nem tudnak minden kis apróságot. Múltkor egyik cartársnak én mutattam meg, hogy nem csak az ajtó kinyitással tudja felkapcsolni a belső világítást :D Hello! Csak most olvasgattam ezt a topickot és kiváncsivá tettél ezzel a mondattal.. Hogyan lehet bekapcsolni a belső világitást csukott ajtóknál? (nekem úgy tűnik hogy ez nem kapcsolható belső világitású, de hátha tudsz valami "varázslatot" :P ;) )
FPepe Elküldve November5, 2008 Elküldve November5, 2008 Hello! Csak most olvasgattam ezt a topickot és kiváncsivá tettél ezzel a mondattal.. Hogyan lehet bekapcsolni a belső világitást csukott ajtóknál? (nekem úgy tűnik hogy ez nem kapcsolható belső világitású, de hátha tudsz valami "varázslatot" :P ;) ) Te sem tudod? :D
brezsó Elküldve November5, 2008 Elküldve November5, 2008 Te sem tudod? :D Nem :D ;) Tessék nekem elárulni! :P
FPepe Elküldve November5, 2008 Elküldve November5, 2008 Nem :P :D Tessék nekem elárulni! ;) Ha legközelebb beülsz a kocsiba, húzd meged felé a világításkapcsolót (nem kell elfordítani), és csodát fogsz látni :D
brezsó Elküldve November5, 2008 Elküldve November5, 2008 Ha legközelebb beülsz a kocsiba, húzd meged felé a világításkapcsolót (nem kell elfordítani), és csodát fogsz látni :D Elnézést a moderátoroktól, tudom hogy ezt nem itt kellene kibeszélni :D de itt olvastam... Pepe, szóval oldalirányba kell elhúzni, jól értem? Fantörpikus! :D :D :P ..megyek is meglesni.. ;) ...valaki meg valahol irta hogy déjwós belső világitást rakott..hm-hm
FPepe Elküldve November5, 2008 Elküldve November5, 2008 Elnézést a moderátoroktól, tudom hogy ezt nem itt kellene kibeszélni :D de itt olvastam... Pepe, szóval oldalirányba kell elhúzni, jól értem? Fantörpikus! :D :D :P ..megyek is meglesni.. ;) ...valaki meg valahol irta hogy déjwós belső világitást rakott..hm-hm Tengelyirányba :D
brezsó Elküldve November5, 2008 Elküldve November5, 2008 Tengelyirányba :D nem működik ;) Le is kaptam a helyéről...a búra alatt egy szürke meg egy piros vezeték között van egy égő és annyi az egész, nincs semmiféle kapcsolási lehetőség :D :P Az elektromos-ban folytassuk, ok?!
brezsó Elküldve November5, 2008 Elküldve November5, 2008 Ha legközelebb beülsz a kocsiba, húzd meged felé a világításkapcsolót (nem kell elfordítani), és csodát fogsz látni :D nem működik ;) Le is kaptam a helyéről...a búra alatt egy szürke meg egy piros vezeték között van egy égő és annyi az egész, nincs semmiféle kapcsolási lehetőség :D :D Az elektromos-ban folytassuk, ok?! ne mán, most értelmezem a dolgokat...én meg a világitást cincáltam...újabb próbát teszek :P
hening Elküldve November5, 2008 Elküldve November5, 2008 ne mán, most értelmezem a dolgokat...én meg a világitást cincáltam...újabb próbát teszek :D loooooool :D ;) :P
brezsó Elküldve November5, 2008 Elküldve November5, 2008 ne mán, most értelmezem a dolgokat...én meg a világitást cincáltam...újabb próbát teszek :D :D jéééé, tök szupiiiii!!!! loooooool ;) :P :D Mi az a lol? (nem vagyok otthon a szlengben) :D
hening Elküldve November5, 2008 Elküldve November5, 2008 Mi az a lol? (nem vagyok otthon a szlengben) :D Lol
brezsó Elküldve November5, 2008 Elküldve November5, 2008 Lol ;) jogos is!!! Elismerem, gyenge vagyok :P ..és figyelmetlen...nekem mindenhez idő kell :D :D Ha vannak még ilyen varázslatok akkor kérem megirni, akár PÜ-ben is! :D
Recommended Posts