yooccoo Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 világít a gomb közepe, amikor kihúzod? ha nem, akkor a középkonzolban valószínűleg kicsúszott a csatlakozó Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 világít a gomb közepe, amikor kihúzod? ha nem, akkor a középkonzolban valószínűleg kicsúszott a csatlakozó Nekem meg azt mond meg hogy ha a hátsó ablak fűtésnél el van szakadva a szál az üvegen lehet-e vhogy javitani? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Amikor kihúzom a gombot nem világit! + Van alatta a keringető tod ami at utastérben keringeti a levegőt az a gom az sem világit de az mükszik mert lehet hallani hogy megy a venti! Az izzót ott hogyan lehetne kicserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 nézd át a csomiajtóban lévő csatlakozókat Lehet még biztosíték, vagy relé, esetleg az ajtóátvezetőben tört meg a vezeték. Ez esetben felnyitod, és a bal oldali gumi harmónikát szétkapod. Ott kellene egy 2,5 mm2 Zöld, és egy Fekete vezetéket keresni. Ezeken kapja a delejt.(vagy nem kapja) Esetleg a szálak szakadtak, ezt a csatlakozók között mért ellenállásból ki lehet mérni. A javításához lehet kapni nagyobb, vagy jobban felszerelt autósboltokban festéket, (aranyporért mérik) de működik. Saját tapasztalat. Hát eredményes keresést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 izzócsere az elektromos topicban található, használd fenn a keresés funkciót Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Nekem meg azt mond meg hogy ha a hátsó ablak fűtésnél el van szakadva a szál az üvegen lehet-e vhogy javitani? :lol: Igen, ahogy előttem is írták, jobb autósboltokban van ehhez javítófesték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 A venti kapcsoló mögött hogy tom megnézni hogy rá van e dugva a csatlakozó? Biztositék jó megnéztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 A venti kapcsoló mögött hogy tom megnézni hogy rá van e dugva a csatlakozó? Ha aránylag vékony testalkatú vagy, és elég hosszú a kezed, az anyósülés lábterétől benyúlva ki lehet tapintani, én pl. így jöttem rá arra is, hogy a szivargyújtóm csatija és izzófoglalata is csak lóg a levegőben, de mivel sose használtam, addig fel se tűnt. Egyébként a rádió keretestül történő kiszedésével lehet hozzáférni. De ha van egy multimétered, mérd meg először a hátsó ajtón a csatlakozóknál, hogy van-e áram, mert lehet, hogy csak ott nem érintkezik, vagy levált a fűtőszál egy darabon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Ha aránylag vékony testalkatú vagy, és elég hosszú a kezed, az anyósülés lábterétől benyúlva ki lehet tapintani, én pl. így jöttem rá arra is, hogy a szivargyújtóm csatija és izzófoglalata is csak lóg a levegőben, de mivel sose használtam, addig fel se tűnt. Egyébként a rádió keretestül történő kiszedésével lehet hozzáférni. De ha van egy multimétered, mérd meg először a hátsó ajtón a csatlakozóknál, hogy van-e áram, mert lehet, hogy csak ott nem érintkezik, vagy levált a fűtőszál egy darabon. Oksa! Holnap délelött megmérem! Ha nincs áram akkor kapcsoló vagy harmonika csőben lehet a gond! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Nekem meg azt mond meg hogy ha a hátsó ablak fűtésnél el van szakadva a szál az üvegen lehet-e vhogy javitani? :lol: Loctite fűtőszál javító Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Loctite fűtőszál javító Semmit nem ér!!!! Én már eltapsoltam rá 3e Ft-ot tavaly. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Loctite fűtőszál javító Kösz, vmit kell vennem, idegesítő, hogy pont az alsók nem fűtenek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Kösz, vmit kell vennem, idegesítő, hogy pont az alsók nem fűtenek. :lol: Zotya! Olvastad, amit irtam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 (edited) Zotya! Olvastad, amit irtam? Azt hogy nem jó javitófesték? Jövő héten benézek az Opel boltba, hogy itt milyen van. :lol: Ja meg hallottam vmi nyákjavitó ficről amit az áramköri lapokhoz használnak, állitólag csak pár száz píz és az is segíteni szokott. Módosítva Október10, 2008 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Azt hogy nem jó javitófesték? Jövő héten benézek az Opel boltba, hogy itt milyen van. :lol: Ja meg hallottam vmi nyákjavitó ficről amit az áramköri lapokhoz használnak, állitólag csak pár száz píz és az is segíteni szokott. Olyan Loctite-ot ne vegyél! Inkább odaadom, ami nekem van, aztán rájössz, hogy semmit sem ér, de ha mérsz ellenállást a szálakon, akkor az is bizonyítja. Szóval vmi nagyon speckót szerezz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Olyan Loctite-ot ne vegyél! Inkább odaadom, ami nekem van, aztán rájössz, hogy semmit sem ér, de ha mérsz ellenállást a szálakon, akkor az is bizonyítja. Szóval vmi nagyon speckót szerezz! Kösz majd egyeztetnem kell a Karcsival, nekem nincs multiméterem, de most van sürgősebb dolog is a kocsin. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Olyan Loctite-ot ne vegyél! Inkább odaadom, ami nekem van, aztán rájössz, hogy semmit sem ér, de ha mérsz ellenállást a szálakon, akkor az is bizonyítja. Szóval vmi nagyon speckót szerezz! Megfelelően előkészített felületen és ha nem hamisítványt vettél,akkor müködik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Kösz majd egyeztetnem kell a Karcsival, nekem nincs multiméterem, de most van sürgősebb dolog is a kocsin. :lol: Lehet vagy 1500 pénz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Lehet vagy 1500 pénz. Tudom, csak le vagyok állitva a kocsiról, mert már háromszor túlléptem a keretet. :lol: Az új ablaktörlő lapátokat még megveszem, jégoldó aztán más nuku. Olyan 140-160 ezer körül járhatok, vhol meg kell húzni a határt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Az új ablaktörlő lapátokat még megveszem Na, abból milyet veszel? Mert amit tavaly vettem BOSCH-t (igaz a tecsóba), az mostanra kezd csíkozni, pedig már le is takarítottam nemegyszer az ablakkal együtt. Igaz, volt nyáron a gép karosszériásnál, nem lehet hogy ott kapott valami finom port v. festéket, amitől csíkot húz?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Na, abból milyet veszel? Mert amit tavaly vettem BOSCH-t (igaz a tecsóba), az mostanra kezd csíkozni, pedig már le is takarítottam nemegyszer az ablakkal együtt. Igaz, volt nyáron a gép karosszériásnál, nem lehet hogy ott kapott valami finom port v. festéket, amitől csíkot húz?! Honap bemegyek a helyi Opel bótba, azt amilyet adnak olyan lesz. A tecsóban néztem Bosch-t 3.5 kilóért Schampiont-t 2-körül gagyitront meg ezerért /pár. A két márkásnál darabárat írtam. Most kezdem az Opel bótossal aztán majd meglátjuk meddig bírja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Nekem eddig a gyári vált be a legjobban, és nem is drága. Innen szoktam rendelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Nekem eddig a gyári vált be a legjobban, és nem is drága. Innen szoktam rendelni. Tényleg ezt az oldalt már belinkelte vki. lehet hogy pont te bent is van a kedvencekben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Nekem eddig a gyári vált be a legjobban, és nem is drága. Innen szoktam rendelni. Otthon 3E-ért vettem 4db 45cm-es gyárit,teljesen jók!Volt már elég sokféle,de most ez tűnik a legjobbnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Otthon 3E-ért vettem 4db 45cm-es gyárit,teljesen jók!Volt már elég sokféle,de most ez tűnik a legjobbnak. Én is Bosch-t vettem, igaz, tecsóban, 3400 volt a pár, de nagy fos! A Champion viszont jó volt az Astran... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts