zotya975 Elküldve Szeptember21, 2008 Elküldve Szeptember21, 2008 2 ütemű trabantra cseréld a népautót, nem fog szétmenni benne a fagyálló!! Nem beszélva arról, hogy utánna garantáltan melege lesz a VW-ben is! <_<
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 Futó Mester! Elvileg az X14XE-ben ilyen termosztát van: Lehet kapni hozzá házastól(10E),de van ház nélküli is(3E).Elvileg akkor fel tudom használni a régi házát és tudom cserélni csak magát a termosztátot is? <_<
opel16v Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 Elvileg az X14XE-ben ilyen termosztát van: http://shop.bardiauto.hu/Images/ProductCod...005/QTH418F.jpg Lehet kapni hozzá házastól(10E),de van ház nélküli is(3E).Elvileg akkor fel tudom használni a régi házát és tudom cserélni csak magát a termosztátot is? <_< http://shop.bardiauto.hu/Images/ProductCod...QTH/QTH600K.jpg Nem mindegyikben lehet a betétet cserélni, az enyémben sem, és szerintem nálad sem. Szal házas lesz a megoldás, de lehet olcsóbban is identet kapni, nekem is az van pár éve már :huh: 5-6 körül volt asszem a csergőben. Ja és asszem tömítést külön kell hozzá venni.
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 Nem mindegyikben lehet a betétet cserélni, az enyémben sem, és szerintem nálad sem. Szal házas lesz a megoldás, de lehet olcsóbban is identet kapni, nekem is az van pár éve már :huh: 5-6 körül volt asszem a csergőben. Ja és asszem tömítést külön kell hozzá venni. Hülye voltam,hogy nem néztem meg,amikor hétvégén lent voltak a csövek! Azon agyalok,hogy a dízel termosztát házának felső fele nem-e összehozható az X14XE alsó felével,mert akkor jó lenne bele a régi fajta termosztát is. A hűtő amit beraktam ótómatás gépé volt,benne a váltó olajhűtőjének a köre is.Lehet felhasználom mociolajhűtésre! <_<
epk947 Elküldve Szeptember24, 2008 Elküldve Szeptember24, 2008 A hűtő amit beraktam ótómatás gépé volt,benne a váltó olajhűtőjének a köre is.Lehet felhasználom mociolajhűtésre! <_< Aztán majd senyvedhetsz a hideg olaj miatt! Vagy teszel bele olajtermosztátot is, hogy az életed "egyszerűbb" legyen! :huh:
webshark Elküldve Szeptember24, 2008 Elküldve Szeptember24, 2008 (edited) Gyerekek, rozsdásodik a hűtőm. És picit folyat is. A termoszát felőli oldalon ahol a műanyag oldallal érintkezik ott látszik, hogy megfogta a korrózió- és én még bőszen mostam belül is a kocsit- persze most a hűtőkör tökéletesen zár és valsz azért csöpög mert itt a leggyengébb- úgy hogy kicsit ideges lettem. Az ecetet bele sem mertem tölteni- a fagyállóm is még a flakonban van. Összességében lehetne rosszabb is, ha pl egy cső menet közben durrant volna el, és aztán pl egy szigszalag mentett volna meg-de így kicsit gáz a szitu... Szerk: Mint egy újszülött olyan tapasztalatlansággal vettem le a termoszátból kijövő csövet- szerencsére ezen már nem az a lepattintós gyűrű van, hanem az csavarral elátott, ahogy tekered egyből tekeri fel a gyűrűn lévő bevágásokon magát- van benne némi szutyok, kapott egy fél deci ecetet, aztán desztvizet- aztán pörgettem, nos a termosztát lehet hogy jó de akkor mérőórám is vacakolhat. Jó forró vizet engedtem le belőle- és volt benne vízkő rendesen. Még lehet hogy átmosom egyszer, túlságosan ecetcagú a gép- meg a régi -35 ös fagyállót raktam bele, felesben-az új tömény glikol várhat, Nézegettem a hűtő alját, hogy tényleg ereszt-e, hát nem tudom mit higgyek, kicsit koszos azon a részen, meg bogaras is, le kell rendesen mosnom, mert így nem látni rendesen. Lehet hogy átmosatom a szakival, amikor megkapja a rendes kis váltóolajat a gépem. Módosítva Szeptember25, 2008 : webshark
opel16v Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Aztán majd senyvedhetsz a hideg olaj miatt! Vagy teszel bele olajtermosztátot is, hogy az életed "egyszerűbb" legyen! :huh: Az olajszűrő alatti adapterben benne van a termosztát is, és csak azzal lehet bekötni, úgyhogy ez a része megoldott <_<
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Az olajszűrő alatti adapterben benne van a termosztát is, és csak azzal lehet bekötni, úgyhogy ez a része megoldott :huh: Szerinted Gabi lenne értelme? <_< Demónak van is ehhez cucca!
epk947 Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Az olajszűrő alatti adapterben benne van a termosztát is, és csak azzal lehet bekötni, úgyhogy ez a része megoldott <_< Jó pap holtig tanul! Az már más kérdés, hogy az adott konstrukciójú, és teljesítményű gyári motornak kell-e ez, hacsak valaki nem készül vele Afrikába! :huh:
opel16v Elküldve Szeptember26, 2008 Elküldve Szeptember26, 2008 Szerinted Gabi lenne értelme? <_< Demónak van is ehhez cucca! Neked nem igazán. Pályán nekem elég hasznos :huh:
Szitamanó Elküldve Szeptember26, 2008 Elküldve Szeptember26, 2008 Neked nem igazán... Alábecsülöd a BOYRACER srácot... <_< :huh:
opel16v Elküldve Szeptember26, 2008 Elküldve Szeptember26, 2008 Majd ha állandóan padlógázon 6-7e között pörgeti a motort, akkor lesz értelme <_<
Rian Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Szerintetek miért van az, hogy ha dugóban közlekedek, és a hűtővíz hőmérője eléri a 2. vonalat (asszem), akkor megáll a fűtésem. Majd ha a mutató lejjebb megy egy miliméterrel, akkor azonnal befújja a forrót. A termosztátot nézték már, időben átkapcsolt, és tolta a vizet. Sőt, ha beindítom a kocsit, akkor hallok halk vízfortyogáshoz hasonló hangot. :lol:
webshark Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Szerintetek miért van az, hogy ha dugóban közlekedek, és a hűtővíz hőmérője eléri a 2. vonalat (asszem), akkor megáll a fűtésem. Majd ha a mutató lejjebb megy egy miliméterrel, akkor azonnal befújja a forrót. A termosztátot nézték már, időben átkapcsolt, és tolta a vizet. Sőt, ha beindítom a kocsit, akkor hallok halk vízfortyogáshoz hasonló hangot. :lol: vízkő? vagy talán levegős a rendszered kicsit? mindenesetre nézesd át, mosasd át, most úgyis a fagyállót fel kell tölteni!
Szitamanó Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Sőt, ha beindítom a kocsit, akkor hallok halk vízfortyogáshoz hasonló hangot. Nem inkább csobogást? Mintha csordogálna. Mert akkor levegős a rendszered. Lehet összefügg a termosztát nyitásával-zárásával a fűtés, nem? :lol: Légteleníts ha kell, és ha kevés a víz pótold. Szerintem :lol: .
FPepe Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Nem inkább csobogást? Mintha csordogálna. Mert akkor levegős a rendszered. Lehet összefügg a termosztát nyitásával-zárásával a fűtés, nem? :lol: Légteleníts ha kell, és ha kevés a víz pótold. Szerintem :lol: . Az enyém is ad ilyen hangokat indítás után pár mp-ig, de még semmilyen trükkel se tudtam kicsalni belőle levegőt. A fűtés meg műxik rendesen.
Guest Sanci Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 A kiegyenlítő kupakját addig nem kell visszatenni míg át nem járattad rendesen a rendszert üzemi hőfokig melegítve -közben is lehet óvatosan után töltögetni, utána ha visszahűlt az egész (akár másnap) akkor visszacsavarod azt kész is. Nekem nem kortyog, szépen légmentesen "pisil".
Szitamanó Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Az enyém is ad ilyen hangokat indítás után pár mp-ig, de még semmilyen trükkel se tudtam kicsalni belőle levegőt. A fűtés meg műxik rendesen. Nekem csak a hőgomba (az egyvezetékes) kicsavarása után légtelenedett rendesen.
hening Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Nekem csak a hőgomba (az egyvezetékes) kicsavarása után légtelenedett rendesen. Mert azt úgy is kell. :lol:
FPepe Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Nekem csak a hőgomba (az egyvezetékes) kicsavarása után légtelenedett rendesen. Melyik hőgombával?
hening Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Melyik hőgombával? Írta. Egyvezetékes, ami a műszerfalnak adja a jelet.
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Majd ha állandóan padlógázon 6-7e között pörgeti a motort, akkor lesz értelme :lol: Megoldható! :lol:
Imike20 Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni hátsó ablak fűtés ügyben! Hiába húzom ki a venti kapcsoló gombot nem melegszik az ablak! Előre is köszönöm!
Recommended Posts