gergolabs Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Biztosan felmerült már ez a kérdés de én nem találtam rá választ. Mit lehet tenni ha a kedvenc astra nyáron is csak meleget fúj? Légkondit kell beszereltetni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 áttekerni a pirosból a kékbe B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Esetleg, gyorsabban menni? B) Komolyra fordítva a szót. Elképzelhető, hogy elszakadt, vagy leesett a fűtéscsappantyú karjáról a bovden, és így folyamatosan megy a meleg. De az is lehet, hogy szimplán csak rossz. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Esetleg, gyorsabban menni? B) Komolyra fordítva a szót. Elképzelhető, hogy elszakadt, vagy leesett a fűtéscsappantyú karjáról a bovden, és így folyamatosan megy a meleg. De az is lehet, hogy szimplán csak rossz. B) Hello! Nékem is ez volt a gond, és ezt csak úgy tudod megnézni + visszarakni, ha szétszeded a középkonzolt-nem olyan vészes, csak kicsit bíbelős dolog. Hy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Esetleg, gyorsabban menni? B) Komolyra fordítva a szót. Elképzelhető, hogy elszakadt, vagy leesett a fűtéscsappantyú karjáról a bovden, és így folyamatosan megy a meleg. De az is lehet, hogy szimplán csak rossz. B) Ha télen jó volt, akkor nem valószínű hogy ez lenne a gond. Nyáron tényleg nem fúj olyan "hideget", mint a környezeti hőmérséklet, mert túlságosan felmelegszik minden, ami beszívott levegő útjába kerül. Szerintem lehetne javítani, ha nyárra le lenne kötve a motor hűtővize a fűtőmotorról, de még nem próbáltam ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 áttekerni a pirosból a kékbe B) Megvolt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Esetleg, gyorsabban menni? B) Komolyra fordítva a szót. Elképzelhető, hogy elszakadt, vagy leesett a fűtéscsappantyú karjáról a bovden, és így folyamatosan megy a meleg. De az is lehet, hogy szimplán csak rossz. B) Pályán 170nél is meleg jön... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Hello! Nékem is ez volt a gond, és ezt csak úgy tudod megnézni + visszarakni, ha szétszeded a középkonzolt-nem olyan vészes, csak kicsit bíbelős dolog. Hy Tavaly tavasszal lett kompletten szétbontva a középkonzol, mivel az egyik lámpa nem világít benne amúgy is szét akartam kapni. Meglátjuk mi lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vauxhall_Astra Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Hali LIP lengéscsillapító mennyit bír? van valakinek ilyenje? Mer most cseréltettem ki mind a 4 et 10 éve a gyári volt benne ^^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 állítólag ezek már jobbak, mint régen voltak nekem 16 éve vannak benne, nem is teljesen egészségesek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Most az utóbbi egy évben elég sokan lettek lip gazdik, kíváncsi vagyok 1-2 év múlva a mérési eredményekre azért B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Majd elmondom.: B) Jövő februárban úgyis műszaki, és ha így megy tovább addigra belekerül vagy 20 ezer Km is még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Lenne egy kérdésem, a képen látható gumicső mi célt szolgál? A középkonzolból jön ki ahogy nézem,de hamar véget is ér. Széles és a végén van egy nyílás,ami tele volt sárral. köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 A szélvédőtől lefolyó vizet vezeti le Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 A szélvédőtől lefolyó vizet vezeti le Ohhh,köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Radó Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Helló!Astra f 1.6 16V X16XEL,Olyan gondom van ,hogy átakarom állítani belső levegő keringetésre a fűtést,(vagy hűtést) hiába nyomom be a gombot a fokozatok alatt(1-4)nem történik semmi.Ezidáig jó volt.Mi lehet a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Helló!Astra f 1.6 16V X16XEL,Olyan gondom van ,hogy átakarom állítani belső levegő keringetésre a fűtést,(vagy hűtést) hiába nyomom be a gombot a fokozatok alatt(1-4)nem történik semmi.Ezidáig jó volt.Mi lehet a gond? Sztem lecsúszott a vákumcsöve. Nézd végig, a pollenszűrő házától a fékrásegítő vákumcsövéig. Nekem az előbbiről volt lecsúszva. Ez válasz lehet a motor topicban feltett kérdésedre is, mert így a motor fals levegőt szívhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Nekem meg az volt a baj télen, hogy nem fűtött eléggé a kocsi, olyan langyos lvegő jött csak, az egyik beömlőn hidegebb volt mint a többin, a lábamra is csak a hidegebből jutott. De a vezető oldali beömlőből viszonylag meleg jött. De felfűteni rendesen, csak úgy tudtam, hogy ha belső keringetésre kapcsoltam. Mi lesz ha jön egy hidegebb tél? Lehet lecsúszott valami cső? Vagy levegős a fűtés rendszer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 szerintem csak kiakadt a madzag, a középkonzolt bontsd ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Radó Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Szeva Tényleg le volt csuszva a vákumcső,a fűtés megjavult a hidegindítás majd holnap reggel kiderül,remélem nem ingadozik.Köszi a segítséget.Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 szerintem csak kiakadt a madzag, a középkonzolt bontsd ki De akkor nem az lenne, hogy nem tudom szabályozni? Most olyan, mintha a gomb min. --> max. elforgatása a fűtést csak min. --> 50-60%-ra vinné. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 De akkor nem az lenne, hogy nem tudom szabályozni? Most olyan, mintha a gomb min. --> max. elforgatása a fűtést csak min. --> 50-60%-ra vinné. Vízkő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Sziasztok ! úgy néz ki ,hogy gond van a klíma kompresszorral. ha bekapcsolom a klímát , akkor néha halk csörömpölő hangot hallog a kompresszor felől , nem is jön elég hideg levegő illetve nagyon fogja a motort , sokkal nagyobb gázt kell adnom ,hogy menjen a kocsi mi lehet a gond ? illetve : a szellőző rostélyokon kevés levegő áramlik be , pedig a ventillátor 4. fokozatban van , zúg is , mint az atom , de mintha valami lenne a levegő útjában , mert kevés a beszállított levegő mennyisége ( vagy minden Astrában ilyen gyenge ? ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 pollenszűrőt kéne cserélni, a légkondira meg egy légkondis szakinak kéne ránézni. Lehet nincs elég gáz a rendszerben. Az meg eléggé jellemző, hogy egy 1.6 motort megfog a légkondi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 pollenszűrőt kéne cserélni, a légkondira meg egy légkondis szakinak kéne ránézni. Lehet nincs elég gáz a rendszerben. Az meg eléggé jellemző, hogy egy 1.6 motort megfog a légkondi :rolleyes: most cseréltem ősszel szűrőt , azóta 4000 km-t ha mentem , ilyen hamar eltömődik ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts