Balfék Elküldve December19, 2007 Elküldve December19, 2007 Naszóval Üdv! átestem a termosztát cserén (1.6 8v) házi körülmények között. . . az ellenségemnek se kívánnám. de legalább kész van :( Megláásd jobblesszzz !! ;)
nagylaci32 Elküldve December19, 2007 Elküldve December19, 2007 Sziasztok! Bocs hogy ide írok, de nem akartam új témát nyitni! Azt szeretném kérdezni, hogy az astra f- en találok-e valami nyílást ahol ki tudnám vezetni a hőmérő szenzort (1.5-2 cm)nem a gyári!
opel16v Elküldve December19, 2007 Elküldve December19, 2007 Sziasztok! Bocs hogy ide írok, de nem akartam új témát nyitni! Azt szeretném kérdezni, hogy az astra f- en találok-e valami nyílást ahol ki tudnám vezetni a hőmérő szenzort (1.5-2 cm)nem a gyári! Ekkorát nem fogsz találni. Tehát csak a vezetékét fogod tudni kivinni.
Balfék Elküldve December19, 2007 Elküldve December19, 2007 Sziasztok! Bocs hogy ide írok, de nem akartam új témát nyitni! Azt szeretném kérdezni, hogy az astra f- en találok-e valami nyílást ahol ki tudnám vezetni a hőmérő szenzort (1.5-2 cm)nem a gyári! Vágd el a vezetékét, úgy fűzd be, utána forraszd össze. A jobb első ülésnél a kesztűtartó mögött nyúlj fel, ottn a középkonzol felé van a belső keringetés szabályozásához kb 5 mm-es "vákumcső" (vastagabb, mint 1 vezeték, de puha gumiból van). Az kimegy a pollenszűrő alatti dobozhoz, onnan el tudod vinni vmelyik lámpához. Az eredetit tudod hol van?
nagylaci32 Elküldve December20, 2007 Elküldve December20, 2007 Vágd el a vezetékét, úgy fűzd be, utána forraszd össze. A jobb első ülésnél a kesztűtartó mögött nyúlj fel, ottn a középkonzol felé van a belső keringetés szabályozásához kb 5 mm-es "vákumcső" (vastagabb, mint 1 vezeték, de puha gumiból van). Az kimegy a pollenszűrő alatti dobozhoz, onnan el tudod vinni vmelyik lámpához. Az eredetit tudod hol van? Ha az eredti hőmérőre gondolsz az bent van a műszerfalban, de nem működik a hőmérője és a világítása se nagyon jól. Ha pedig az eredeti hőmérő vezetékére gondolsz, akkor azt nem tudom!
Balfék Elküldve December20, 2007 Elküldve December20, 2007 Ha az eredti hőmérőre gondolsz az bent van a műszerfalban, de nem működik a hőmérője és a világítása se nagyon jól. Ha pedig az eredeti hőmérő vezetékére gondolsz, akkor azt nem tudom! Az eredeti hőmérő szenzora az első lökhárító bal oldalán alul van a lámpa alatt. Szóval, ha alá nyúlsz, akkor érzed, hogy ott van 1 kicsi lyuk, amiben van kb 3mm-es kis gyufaxál szerű vmi. Azért ne szedd ki !! Főleg úgy, hogy áthúzod a lyukon :( Azért mondtam, hogy vhová a lámpa környékére tedd ki. Bár a tényleges hőmérsékletet nem fogja vissza adni, hiszen a motortérben lesz, de azért elég távol lesz a motortól.
SipiAti Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 Sziasztok! lassan 3 éve vagyok boldog tulajdonosa egy 96-os évjáratú 1,7 német motoros dizilnek, eddig minden problémáját megoldottam, de most megakadtam. Nem tudom mi lehet az oka ,hogy 1800-2000 fordulat alatt nem hajlandó fűteni a víz rendes hőfokon van az óra szerint meg szerintem is mert több órás kocsikázás közben is ezt csinálja. Legújabban a hűtőventillátor bekapcsol már 90 fok alatt és ki sem kapcsol addig míg le nem állítom az autót, a következő hidegindításnál áll megint de az óra szerint kb 70 foknál megint bekapcsol és megy folyamatossan. Mi lehet a probléma? ui: Ezúton kívánok Boldog Karácsonyt minden fórum tagnak
J0hnny Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 Sziasztok! lassan 3 éve vagyok boldog tulajdonosa egy 96-os évjáratú 1,7 német motoros dizilnek, eddig minden problémáját megoldottam, de most megakadtam. Nem tudom mi lehet az oka ,hogy 1800-2000 fordulat alatt nem hajlandó fűteni a víz rendes hőfokon van az óra szerint meg szerintem is mert több órás kocsikázás közben is ezt csinálja. Legújabban a hűtőventillátor bekapcsol már 90 fok alatt és ki sem kapcsol addig míg le nem állítom az autót, a következő hidegindításnál áll megint de az óra szerint kb 70 foknál megint bekapcsol és megy folyamatossan. Mi lehet a probléma? ui: Ezúton kívánok Boldog Karácsonyt minden fórum tagnak Első körben cserélj hőmérséklet jeladót! Kb 1000Ft,nem nagy tétel! A bal felső sarokban látod,amire az a fekete,sarus vezeték megy! Na az lesz az!Kiteker,újat beteker és kész! Ha ezek után és hülyeséget mutat,akkor a müszerfalban halt meg a müszered. Termosztátot is kicserélheted,maga a jeladó a termosztát házába van betekerve a jeladó,3 csavart kell kitekerned és cserélheted! Bezzeg a bengások!Vezérlés le! :( Normál müködés: Hidegen indítasz,kb 10perc 2000-es fordulat alatt való autózás után lassan eléri a 92fokot.Ekkor kinyit a termosztát,picit visszaesik a hőfok,mert a hűtőben lévő hidegvíz beáramlik a motorba,keveredve a melegvízzel.Ezután menet közben betonstabilan 92fok körül kell állnia,ha jó a müszer,a jeladó és a termosztát.Fűtés ilyenkor már szinte éget.
SipiAti Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 Normál müködés: Hidegen indítasz,kb 10perc 2000-es fordulat alatt való autózás után lassan eléri a 92fokot.Ekkor kinyit a termosztát,picit visszaesik a hőfok,mert a hűtőben lévő hidegvíz beáramlik a motorba,keveredve a melegvízzel.Ezután menet közben betonstabilan 92fok körül kell állnia,ha jó a müszer,a jeladó és a termosztát.Fűtés ilyenkor már szinte éget. Köszi, megpróbálom a jeladó cserét, termosztátot már cseréltem nem igazán lett jobb töle.
FPepe Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 Sziasztok! lassan 3 éve vagyok boldog tulajdonosa egy 96-os évjáratú 1,7 német motoros dizilnek, eddig minden problémáját megoldottam, de most megakadtam. Nem tudom mi lehet az oka ,hogy 1800-2000 fordulat alatt nem hajlandó fűteni a víz rendes hőfokon van az óra szerint meg szerintem is mert több órás kocsikázás közben is ezt csinálja. Legújabban a hűtőventillátor bekapcsol már 90 fok alatt és ki sem kapcsol addig míg le nem állítom az autót, a következő hidegindításnál áll megint de az óra szerint kb 70 foknál megint bekapcsol és megy folyamatossan. Mi lehet a probléma? ui: Ezúton kívánok Boldog Karácsonyt minden fórum tagnak Ha a műszer-hőgomba cseréje után továbbra is hamarabb indul a venti, mint kéne, akkor javaslom a ventilátor hőgombájának a cseréjét. Ez a hűtőradiátorba van becsavarva, a kocsival szembe állva a bal oldalába.
J0hnny Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 Ha a műszer-hőgomba cseréje után továbbra is hamarabb indul a venti, mint kéne, akkor javaslom a ventilátor hőgombájának a cseréjét. Ez a hűtőradiátorba van becsavarva, a kocsival szembe állva a bal oldalába. 3 vezeték megy bele,FIAT és is jó hozzá! :(
FPepe Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 3 vezeték megy bele,FIAT és is jó hozzá! ;) Azt nem tudom, hogy Fiat-é is jó-e, de sokféle hőmérséklettartományú van belőle, nézegettem Unix árlistáján, sztem a 192317-es cikkszámú lehet jó, ennél az első fokozat 100foknál indul, és 95-ig hűt vissza, a második fokozat 110-nél indul, és 105-ig megy le. A Unix árlistáján nektek se jelennek meg a képek mostanában? :(
J0hnny Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 Azt nem tudom, hogy Fiat-é is jó-e, de sokféle hőmérséklettartományú van belőle, nézegettem Unix árlistáján, sztem a 192317-es cikkszámú lehet jó, ennél az első fokozat 100foknál indul, és 95-ig hűt vissza, a második fokozat 110-nél indul, és 105-ig megy le. Óóó kollega!Akkor nekem ilyen van benne tuti! 100-nál indul,aztán 95-nél kikapcsol,de a kettes fokozatot még sosem indította el.(hálistenek)
Gee Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 Óóó kollega!Akkor nekem ilyen van benne tuti! 100-nál indul,aztán 95-nél kikapcsol,de a kettes fokozatot még sosem indította el.(hálistenek) Sziasztok! Mi az a kettes fokozat? Akkor mit csinál??? Még egy kérdés. Nem tudom melyik topikba tartozik, lehet hogy a fogyasztásba, de most itt teszem fel. Az én autóm 1.4 16 szelepes 90 lóerős. Unokatestvéremnek a sima 1.4 8 szelepes azt hiszem 60 lóerőse van. Az övébe, ahogy néztem, a légszűrőház bemeneténél van egy bimetál, ami szabályoz, hogy a motor a hideg levegőt szívja előről, vagy a kipufogó csonkokról a meleget. Az enyémbe nincs ilyen. Az mindig a jéghideget szívja be a hűtő elől. Tiétekbe van? Szerintetek mennyire befolyásolja ez azt, hogy milyen gyorsan melegszik a motor, és mennyit fogyaszt? Persze télen gondoltam. Előre is köszi a válaszokat! Gábor
FPepe Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 Sziasztok! Mi az a kettes fokozat? Akkor mit csinál??? Még egy kérdés. Nem tudom melyik topikba tartozik, lehet hogy a fogyasztásba, de most itt teszem fel. Az én autóm 1.4 16 szelepes 90 lóerős. Unokatestvéremnek a sima 1.4 8 szelepes azt hiszem 60 lóerőse van. Az övébe, ahogy néztem, a légszűrőház bemeneténél van egy bimetál, ami szabályoz, hogy a motor a hideg levegőt szívja előről, vagy a kipufogó csonkokról a meleget. Az enyémbe nincs ilyen. Az mindig a jéghideget szívja be a hűtő elől. Tiétekbe van? Szerintetek mennyire befolyásolja ez azt, hogy milyen gyorsan melegszik a motor, és mennyit fogyaszt? Persze télen gondoltam. Előre is köszi a válaszokat! Gábor A kettes fokozatnál nagyobb fordulatszámra kapcsol a hűtőventi. Azt nem tudom, mennyit számít az a meleg levegő a motornak, de sztem nem sokat, sok autóból ki is szokták ezt dobni.
Gee Elküldve December25, 2007 Elküldve December25, 2007 A kettes fokozatnál nagyobb fordulatszámra kapcsol a hűtőventi. Azt nem tudom, mennyit számít az a meleg levegő a motornak, de sztem nem sokat, sok autóból ki is szokták ezt dobni. Értem. Köszi szépen, valószínű az enyém is ilyen, bár még nem vettem ilyet észre.
Tom Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 Értem. Köszi szépen, valószínű az enyém is ilyen, bár még nem vettem ilyet észre. 1.4 16V-nél már nincs ilyen, de a 60 pacis 8 szelepesnél még megvan.
opel16v Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 Szerintem a légkondisoknál volt ilyen, legalábbis a kapcsrajz szerint így emlékszem. Amelyik nem gyári légkondis, ott egyfokozatú hűtés van csak szerintem.
FPepe Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 Szerintem a légkondisoknál volt ilyen, legalábbis a kapcsrajz szerint így emlékszem. Amelyik nem gyári légkondis, ott egyfokozatú hűtés van csak szerintem. Kivéve a dieselt, ott mindegyikban kétfokozatú van tudtommal :huh:
opel16v Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 Kivéve a dieselt, ott mindegyikban kétfokozatú van tudtommal :lol: lehet, azokat hivatalból nem ismerem :huh:
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 Kivéve a dieselt, ott mindegyikban kétfokozatú van tudtommal :D Bizony! :lol: lehet, azokat hivatalból nem ismerem :D Tudatlan! :huh:
Lev Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Sziasztok! Segitségeteket kérném, mert nem tudom hogyan kontrollálni a dolgot csak ha titeket kérdezlek a következő lenne problémám, de lehet hogy minden Astra F nél így van csak én most vettem észre az enyimnél! A következő lenne probléma a motor már meleg a fűtés szabályzó pirosra van állítva a ventillátor kapcsoló 1 fokozatba a terelő pedig csak ablakra és fújja a meleg levegőt az ablakra közvetlenül a szélvédőnél és a műszerfal jobb és bal végén lévő kiállásnál de viszont a vészvillogó feletti 2 esnél csak hideget illetve hosszú idő után is csak egy picit lehet érezni hogy melegszik ez normális jelenség vagy én csodálatos villámomnál van valami bibi? Ha a fejre forgatom az terelő forgató kapcsolót vagy fejre lábra akkor már egyfokkal melegebb de még mindig nem annyira mint a szélsőnél illetve az ablaknál volt? Előre is köszönöm ha tudtok valamit szólni illetve ha ti is megnézitek a saját villámotokon! Egyébként ez a jelenség állóhelyzetre és mozgásban lévő kocsira is igaz nálam.
hening Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Sziasztok! Segitségeteket kérném, mert nem tudom hogyan kontrollálni a dolgot csak ha titeket kérdezlek a következő lenne problémám, de lehet hogy minden Astra F nél így van csak én most vettem észre az enyimnél! A következő lenne probléma a motor már meleg a fűtés szabályzó pirosra van állítva a ventillátor kapcsoló 1 fokozatba a terelő pedig csak ablakra és fújja a meleg levegőt az ablakra közvetlenül a szélvédőnél és a műszerfal jobb és bal végén lévő kiállásnál de viszont a vészvillogó feletti 2 esnél csak hideget illetve hosszú idő után is csak egy picit lehet érezni hogy melegszik ez normális jelenség vagy én csodálatos villámomnál van valami bibi? Ha a fejre forgatom az terelő forgató kapcsolót vagy fejre lábra akkor már egyfokkal melegebb de még mindig nem annyira mint a szélsőnél illetve az ablaknál volt? Előre is köszönöm ha tudtok valamit szólni illetve ha ti is megnézitek a saját villámotokon! Egyébként ez a jelenség állóhelyzetre és mozgásban lévő kocsira is igaz nálam. Ez mindegyiken így van. A gyártó így próbálta kivédeni, hogy a vezető elaludjon menet közben.
astra van Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Sziasztok! Segitségeteket kérném, mert nem tudom hogyan kontrollálni a dolgot csak ha titeket kérdezlek a következő lenne problémám, de lehet hogy minden Astra F nél így van csak én most vettem észre az enyimnél! A következő lenne probléma a motor már meleg a fűtés szabályzó pirosra van állítva a ventillátor kapcsoló 1 fokozatba a terelő pedig csak ablakra és fújja a meleg levegőt az ablakra közvetlenül a szélvédőnél és a műszerfal jobb és bal végén lévő kiállásnál de viszont a vészvillogó feletti 2 esnél csak hideget illetve hosszú idő után is csak egy picit lehet érezni hogy melegszik ez normális jelenség vagy én csodálatos villámomnál van valami bibi? Ha a fejre forgatom az terelő forgató kapcsolót vagy fejre lábra akkor már egyfokkal melegebb de még mindig nem annyira mint a szélsőnél illetve az ablaknál volt? Előre is köszönöm ha tudtok valamit szólni illetve ha ti is megnézitek a saját villámotokon! Egyébként ez a jelenség állóhelyzetre és mozgásban lévő kocsira is igaz nálam. Szia! Korábban nekem is F astrám volt,cimbinek jelenleg is. Azt tudom mondani ez ilyen!
Tápiószecső Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Korábban nekem is F astrám volt,cimbinek jelenleg is. Azt tudom mondani ez ilyen! Azért csak majdnem. :lol: Nekem elég meleg jön középről, ha állandóan melegre van állítva. Ha elcsavarom és vissza, akkor már hideg jön. :huh: Nem tudom mitől. Meg lehet valami szivacsokat is tömködni valahova és azzal is orvosolható. :D
Recommended Posts