opel16v Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Valszeg nem úszod meg a szellőztető szétszedését sajna... lehet hogy belül a terelőlapátokkal van baj. De pl az is lehet, hogy a radiátor is teljesen el van vízkövesedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 De ha pl. lábtérre állitom, egyáltalán nem fuj ott levegőt, még hideget sem. Pedig minden bowden a helyén van, és mozgatja a kis karokat. Ez mitől lehet? Üdv. Tiv. Ez pl. nálam is így van. Megnéztem már közelebbről is, az enyémen nincs is ott kivágás, ahol a lábtérbe kellene a levegőnek jönnie. A Caravanon megnéztem, ott megvan a kivágás a középkonzol mindkét oldalán, és nyomja is szépen a meleget, de nálam nincs olyan kivágás. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Azt a kutya meg a macska! Érdekesen hangzik, hogy van olyan, aminek nincs kivágása a lábtér felé. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Sziasztok. Nincs valakinek rajza, vagy valami ábrája a fűtésrendszerről? A terelőlapok, karok és szellőző nyilások érdekelnének, mert valszeg nekem össze vissza működnek. Köszi. Tiv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 nekem 1.4es 8 szelep és olyan meleget fuj hogy alszok be tőle, a középsőn meg többnyire hideg, vagy legalábbis hűvösebb levegő jön, és tényleg van hatása azellen hogy ne aaludjak el de ha elzárom nem jön a levegő:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 nekem 1.4es 8 szelep és olyan meleget fuj hogy alszok be tőle, a középsőn meg többnyire hideg, vagy legalábbis hűvösebb levegő jön, és tényleg van hatása azellen hogy ne aaludjak el de ha elzárom nem jön a levegő:( Ezt én is tudom. De nálam teljesen más a helyzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 de nem neked irtam:) a szivacsolásos dolgot nem értem én:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Remélem segít valamit: Sziasztok. Nincs valakinek rajza, vagy valami ábrája a fűtésrendszerről? A terelőlapok, karok és szellőző nyilások érdekelnének, mert valszeg nekem össze vissza működnek. Köszi. Tiv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Köszi, átbogarászom:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Remélem segít valamit: http://www.picupine.com/pictures/1480-5125.jpg http://www.picupine.com/pictures/1480-5126.jpg http://www.picupine.com/pictures/1480-5127.jpg A képen a 27 - 28 az miaz? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 A képen a 27 - 28 az miaz? :( hátsó lábfűtés, első űlés alatt megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 hátsó lábfűtés, első űlés alatt megy. Ahhaa, azért nem volt ismerős, ilyet még nemláttam. Mondjuk nekem első sincs, ami ha jól gondolom a 15-16 -os. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 A második képen a 10-es alkatrésznek érdekelne a rendelési száma, már ha lehet olyat szerezni. Nekem eltört. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 a szivacsolásos dolgot nem értem én:) Nem értem mit nem értetek ezen! :( Egy szivacsot szoktam betömni középre,hogy ne legyen hideg levegő.Ennyi. A hátsólábfűtést én Demó Irmscher caravánjában láttam,amikor bontottuk szét!Eléggé meglepődtem,hogy létezik ilyen astrában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 A hátsólábfűtést én Demó Irmscher caravánjában láttam,amikor bontottuk szét!Eléggé meglepődtem,hogy létezik ilyen astrában. Calinál például csak a klímásokban van ilyen. Nem lehet hogy ez a helyzet az Astrával is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Calinál például csak a klímásokban van ilyen. Nem lehet hogy ez a helyzet az Astrával is? Demóé klimás volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Demóé klimás volt! Na ezaz! Akkor lehet a többiben amiben néztétek, azért nincsen mert azokban klíma sem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Demóé klimás volt! enyém is, és nálam is van.. egyszer jól le is ütöttem vele a kezem,amikor takarítottam a kocsit.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Ahhaa, azért nem volt ismerős, ilyet még nemláttam. Mondjuk nekem első sincs, ami ha jól gondolom a 15-16 -os. Megtaláltam! :( Megvan az a két nyílás, ami a lábhoz nyomná a meleget, de mivel nincsenek meg a "fúvókák", így csak a műszerfalat melegíti alulról. Úgyhogy be kell szereznem a rajzon 15 és 16-os számmal jelölt "fúvókákat". Az lenne a kérdésem, mi rögzíti ezt a két fúvókát a műszerfal alatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Nekem meg azok kellenének, amik hátra mennek(27,28?).Miért csak a klímásba raktak!Igazságtalanság!Már a Wartburgomban is volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Megtaláltam! :( Megvan az a két nyílás, ami a lábhoz nyomná a meleget, de mivel nincsenek meg a "fúvókák", így csak a műszerfalat melegíti alulról. Úgyhogy be kell szereznem a rajzon 15 és 16-os számmal jelölt "fúvókákat". Az lenne a kérdésem, mi rögzíti ezt a két fúvókát a műszerfal alatt? Semmi, azaz ha bepattintod a helyére a megfogja, bár lehet van egy csavar valahol a másik végen, nem emlékszem. De nem lesz egyszerű bevarázsolni, főleg a vezetőoldalit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Stornó, törölhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Stornó, törölhető. Épp szólni akartam. :( De bennhagyhattad volna, azok kedvéért akik hátra akarnak rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Stornó, törölhető. ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Amit írtam az a hátsó lábtérfűtés csöveinek a beszerelésére vonatkozott, csak rájöttem hogy nem arról van szó, ezért szerkesztettem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts